Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#106 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 08:06

Μα να μην μας άκουσες που σχεδόν γκαρίζαμε για anime μια παρέα τεσσάρων ατόμων προς το κέντρο του μαγαζιού; Και να μου λένε να μην φωνάζω γιατί ακούγομαι πολύ. Αίσχος, την επόμενη φορά θα ανεβάσω κι άλλο τα decibel τέλος. Για να είστε όλοι πλασμένοι ο ένας με τον άλλο :P
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#107 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 10:15

Ωραιο meeting, και νομιζω πολυ επιτυχημενο.

Ειχαμε πολλες απουσιες, αλλα με ενα προχειρο head-count που εκανα στην αρχη μετρησα 54 κεφαλια. Αργοτερα ηρθανε και καποιοι αλλοι.

Καθησαμε για κανα τριωρο στη καφετερια και φυσικα χωριστηκαμε σε ομαδες αναλογα με τα τραπεζια στα οποια καθομασταν. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι καποια τραπεζια επελεξαν να παιξουν επιτραπεζια παιχνιδια... Ρε παιδια για αυτο κανουμε τα anime meetings?

:hahaha:

Στο δικο μου τραπεζι παντως η θεματολογια ηταν γυρω απο τα ανιμε, και λεξεις σαν 'pantsu' και 'στηθη' ακουγονταν συχνα πυκνα και αρκετα δυνατα. Η σερβιτορα παντως εκαψε καρδιες στο τραπεζι μας...

Κατα τις 9:30 καποιοι απο εμας πηγαμε για σουβλακια και βολτα προς το λευκο πυργο, και μετα καταληξαμε σε μπαρακια για περαιτερω μπυροκαταναλωση. Ειχαμε την τιμη να μας τιμησουν οι Phantom Duck και ο Spawn με την παρουσια τους και αργοτερα στο μπαρακι καναμε με τους Holborn και Elissaios απο το animeplanet, και καποια αλλα σημαντικα μελη, ενα ωραιο διαφορουμικο συνεδριο οπου συζητηθηκαν πολλα και πικαντικα θεματα.

Το διαλυσαμε κατα τις 03:30 και θα λεγα οτι περασαμε πολυ ωραια. Αναφερθηκαν τοσα πολλα ανιμε που μας τραβηξαν το ενδιαφερον, που μακαρι να ειχα χαρτι και μολυβι να τα σημειωσω, γιατι τα περισσοτερα τα ξεχασα κιολας..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 10:30

ηθελα πολυ να ερθω αλλα ειχα προβληματα και ετρεχα ολη μερα:emptyonexg1:
την επομενη φορα δε θα το χασω:if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#109 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:15

Παιδια τελικα δεν ηρθα οπως θα ξερετε .Ελπιζω να περασατε πολυ καλα.ΑΝεβαστε και κανα πικ να σας δουμε,

#110 ChaosTheory

ChaosTheory

Metrosexual my @$$

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:27

Αυριο-μεθαυριο θα ανεβουν στο gallery οι φωτογραφιες του meeting για να δειτε και εσεις που δεν ηρθατε τι χασατε, ενω εσεις που ηρθατε να αισθανθειτε περηφανοι και να θυμαστε για παντα τη σημερινη αξεχαστη εμπειρια ;)

ΧεΧε....και χωρίς πικς ζηλεύκουμε!Μην ανησυχείς το πήραμε το μάθημα μας....
ΔΕ ΧΑΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΙΜΕΕΤΙΝG!!!:emptyonexg1:
:congrats: :congrats::congrats:
IΔημοσιευμένη  εικόναPARAMORE

#111 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:37

Εγω τι να πω??? ηρθα αλλα σχετικα πολυ αργα κατα τις 8+ βαλε. Ημουν μ'ενα φιλαρακι μου και καθισαμε και ηπιαμε φραπε αλλα επειδη δεν ηξερα κανεναν "τζιφος" δεν μιλησα με κανεναν απο κει :emptyonexg1:. "Φοβομουν" να ρωτησω τα ατομα αμα ειναι για την συναντηση γιατι υπηρχε και η περιπτωση να πετυχω κανεναν αγνωστο και γινω και ρεζιλι :uhh:.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Καλά μισό μαγαζί κόσμος είναι δυνατόν να μην είναι από τη συνάντηση?
Κι άντε δεν ξες καμία φάτσα, τόσες φωτό έχουν ανέβει κατά καιρούς, ας έριχνες μια ματιά να ξες τι να περιμένεις να δεις.
Τς τς τς...

オオカミの中心部

#112 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:50

εγω τουλαχιστον περασα εξαιρετικα. διασκεδασα παρα πολυ , ηπιαμε κα ιτις μπυρες μας μετα τις οποιες συνοδευσαμε με συζητηση επι παντος θεματος. ελπιζω στο επομενο να περασουμε ακομα καλυτερα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#113 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:59

claudia schiffer ahahahahahaha
Γιατί ρε παιδιά? ήταν καλό που παίξαμε κ παιχνίδια αλλιώς πως θα γνώριζα εγώ τα άλλα παιδιά? ε? άσχετο αν χάσαμε τελικά :(
αλλά ήταν πολύ όμορφα όσοι δεν ήρθατε ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ!!!!:oo:

Και
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#114 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 13:41

ιδιαιτερα πετυχημενο μιτινγκ μπορω να πω , μαζευτικε και αρκετος κοσμος επομενως ειμασταν πολυ καλα :) . (ειχαμε και τους δυο αθηναιους VIP :D :D).
Τα τραπεζια σημα μου και οπισθεν ηταν παιδια απο ανιμεπλανετ?(μου ειχε μεινει η απορια απο την αρχη :P).
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#115 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 13:44

Δεν παιζει να κανω την ιδια grrrrr μαλ...grrrrrrrr...ακια arghhhhh Την επομενη φορα θα φωναζω "EIMAI O DARKPHOENIX" τελειωσε. Ααα ναι και επισης θα δω και καμια φωτο ναι ειμαι ενημερωμενος. Δεν πειραζει την επομενη φορα......

#116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 14:08

εγώ πέρασα τέλεια το ευχαριστήθηκα πολύ πολύ ανακάλυψα ότι με τον Phm είμαστε σχεδόν συγγενείς αφού τις οικογένειες μας την δένουν χρόνια φιλίας.

Πρώτη φορά μαζεύτηκαν τόσα πολά μέλη της anime.gr σε meeting,
έχω ενα μεγάλο παράπονο απο τον adventurer οτι ενώ ήξερε και τις δύο πτέρυγες
δεν φρόντισε να γνωρίσουμε τα νέα μέλη του forum
όπως ποια στην κόλαση ήταν η Mithuna?

η Παρουσία του Spown_I και του Phantom Duck ήταν καταλυτική μπορώ να πώ.

Zabimaru κακώς δεν ήρθες.

Ερώτηση ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟS Πως γίνεται πάντα όταν φεύγω απο ενα meeting ή συνάντηση να αφήνω τον Ptomahawk Πάντα με κοπέλες γύρω του;

επιμένω ότι θα ήθελα να συναντήσω τα κορίτσια του φόρουμ μας καθώς πέρα απο την Lyra την Videl που ήξερα, η μόνη που γνώρισα ήταν η κοπέλα με τα κοτσιδάκια δεν γνώρισα καμία άλλη.

τελικά Pretorian σε εκείνο το τραπέζι ήταν και δικά μας μέλη, την άλλη φορα ο I am Neji Θα αναλάβει να μας τους γνωρίσει γιατί αν περιμένουν απο τον adventurer καήκαμε.

Darkphoenix να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει κάποιος που ντρέπεται πιο πολύ απο εσένα, την επόμενη φορά απλά φώναξε Λίζα και θα έρθω να σε βάλω στην παρέα μας.

Adventurer που είναι οι φωτογραφίες; οεο;

και γιατί δεν ήρθαν οι Androghost και Moonheart :(

και η Μάγδα ποια ήταν;

περιτό να πούμε ότι τα κορίτσια της anime κοινότητας rule!! στο taboo.

#117 naru

naru

sunshinin' oracle

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 15:46

Αν και δεν γνώρισα πολλά από τα παιδιά που ήταν εκεί,μια χαρά περάσαμε έστω και τα 10 άτομα που παίζαμε taboo :wooi2:
Βέβαια εκ των πραγμάτων ήταν λίγο δύσκολο να γνωριστούμε καλά όλοι μεταξύ μας...γι'αυτό εξάλλου θα ακολουθήσουν και άλλα events.
Όσον αφορά τώρα το γεγονός ότι ειπώθηκε κάτι για τα επιτραπέζια,θέλω να πω πως φυσικά και ήταν ένα anime meeting αλλά αυτό δεν συνεπάγεται πως το μόνο θέμα συζητήσεων θα είναι αυτό...εξάλλου είπαμε να γνωριστούμε πάνω απ'όλα.Λογικό μου φαίνεται να ασχοληθούμε με κάτι έξω από αυτά,αν και παράλληλα με ότι μιλούσαμε - στο δικό μας τουλάχιστον τραπέζι- είχαμε και αρκετή ώρα με αναφορές σε anime, TV series κτλ.Anywayz όμως,όλα κύλησαν μια χαρά,αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι χάσαμε για 8 κάρτες στο taboo..:nosey:
Βέβαια,θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει..Τι ήταν;
Ένα mass κάψιμο 8 καρτών από τον Ελισαίο :wis:

και η Μάγδα ποια ήταν;

*heya thar!*

:hero::hero::hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα
just show me the path to eternal sunshine...

#118 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 16:04

νταξει νταξει παω να κλαψω στη γωνια μου! μα ειναι δυνατον? να χασω τετοιο meeting? δλδ ειναι να τρελαινεσαι! καλα θα γινουν και αλλα αλλα στεναχωρηθηκα:nanana::nanana::nanana:( και ζηλεψα γκουχ γκουχ!) παρα πολυ! τεσπα ελπιζω εσεις που πηγατε να περασατε καλα! αλλα ειμαι σιγουση γι'αυτο να πω την αληθεια!

#119 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 16:40

[quote name='Erisabetsu']τελικά Pretorian σε εκείνο το τραπέζι ήταν και δικά μας μέλη, την άλλη φορα ο I am Neji Θα αναλάβει να μας τους γνωρίσει γιατί αν περιμένουν απο τον adventurer καήκαμε.

OK :riiight:

#120 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 16:52

έχω ενα μεγάλο παράπονο απο τον adventurer οτι ενώ ήξερε και τις δύο πτέρυγες δεν φρόντισε να γνωρίσουμε τα νέα μέλη του forum

Οχι δες τηνα που μιλαει κιολας. Ηρθε μπροστα στο τραπεζι που καθομασταν, και εγω την κρατουσα και την τραβουσα απο το χερι να μη φυγει αλλα να κατσει λιγο να μας γνωρισει, μονο χειροπεδες δεν της περασα, κι αυτη επεδειξε υψηλες τεχνικες ζιουζιτσου για να μου ξεφυγει και να φυγει τρεχοντας! Αλλα που θα παει, θα το πληρωσεις εσυ... καποια στιγμη θα σε πετυχω εξω... Ειδικα αφου ξερεις τον Ptomahawk!

Οσο για τις φωτο, επειδη μαλλον ξεχασες το post μου που ηταν περιπου 6-7 post πανω απο το δικο σου (ειπαμε, φυσιολογικο να ξεχνας!) , θα ανεβουν σημερα-αυριο. Εχω τρεξιμο σημερα γιατι εχει πρωταθλημα ταεκβοντο και παω και τραβαω και εκει βιντεο:wis:

Οταν ανεβουν οι φωτογραφιες θα δεις οτι δεν λαμπουν μονο στο taboo:orly:

Καθησαμε για κανα τριωρο στη καφετερια και φυσικα χωριστηκαμε σε ομαδες αναλογα με τα τραπεζια στα οποια καθομασταν. Το μονο που με χαλασε ειναι οτι καποια τραπεζια επελεξαν να παιξουν επιτραπεζια παιχνιδια... Ρε παιδια για αυτο κανουμε τα anime meetings?

:hahaha:

Οχι βεβαια, τα κανουμε για να βγαινουμε καμενες φωτογραφιες... οχι σαν μερικους-μερικους (ή μαλλον σαν μερικο-μερικο:df13952b: ). Την αλλη φορα θα σε κανονισουμε εσενα, θα σε βαλουμε να παιζεις Κεραμαλα με Κινεζικους χαρακτηρες!!!

Μα να μην μας άκουσες που σχεδόν γκαρίζαμε για anime μια παρέα τεσσάρων ατόμων προς το κέντρο του μαγαζιού;

Και αντε εσενα, την Mithuna δεν την ακουγε;; Ημαρτον δηλαδη:stubborn: Πιο πιθανο το βρισκω απλα να ειδε εσενα και να φοβηθηκε το καημενο το παιδι...

YΓ : Mithuna... πριν ξαναβρεθεις στην ιδια καφετερια -που εχει επιτραπεζια- με εμενα... πρωτα ετοιμασε τη διαθηκη σου...
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα