Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1081 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 22:38

Όχι, μια χαρά καταλαβαίνω τι λες. Ακριβώς αυτό κάναμε. Θέλαμε να περάσουμε την εντύπωση πως η Νάνσι δεν ξέρει τι της γίνεται->δεν έχει πληροφορίες-> δεν είναι δολοφόνος. Επίσης αν η Νάνσι έμενε ακόμα έναν γύρο θα δοκιμάζαμε να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον. Είναι τραγική ειρωνία πάντως, εγώ αρχικά είχα προτείνει να βγάλουμε εσένα πρώτα επειδή ακριβώς είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος. Και έπειτα προσπάθησα πριν πεθάνω να σε κάνω ύποπτη (το ίδιο και ο Fandom αλλά δεν το πρόσεξε κανείς). Κάτι παρεμφερές αλλά το "τρικέφαλο σώμα σου" έμεινε άθικτο επειδή πίστευα πως κάποιος θα έβρισκε ύποπτο το γεγονός πως θα ήταν λιγάκι too much να είστε και οι τρεις αθώες και να μην έχει πεθάνει καμία σας! :hahaha:
Zura-

Πρώτα από όλα, η πεποίθηση πως "ήμουν εγώ πίσω από όλα" όσο και κολακευτική να είναι για εμένα, είναι λάθος. Δεν ξέρω καν πως έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Κάνει λάθος όποιος υποστηρίζει επίσης πως εγώ -ως master manipulator- έβαλα την Πίου να κάνει την φασαρία για την Ζούρα ενώ καθόμουν στις σκιές και γελούσα σαρδόνια χαϊδεύοντας την λευκή μου γάτα. Στο παιχνίδι η Πίου κατά 90% έπαιζε μόνη της. Ε ναι, υπάρχει ένα 10% συμβουλές των υπόλοιπων δολοφόνων. Πάντα υπάρχει.

Ήσουν τόσο σίγουρη ότι θα το πω εγώ αυτό αλλά ήσουν επίσης σίγουρη και για το τι θα γράψω. Ξαναδιάβασε (όπως και στο παιχνίδι) τι έγραψα. Πρώτον: είναι υποψία όχι σιγουριά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ούτε καν να "τείνω" προς αυτό που υποπτεύομαι. Και δεύτερον, αυτό που με έκανε κυρίως να το υποπτευθώ δεν είναι ότι ψήφησες αυτούς που ψήφησες, αλλά πως δεν στράφηκες καθόλου σε άλλους (Zane, God - ειδικά το πως αθώωσες τον πρώτο μου έκανε τρομερή εντύπωση). Μπορώ σε pm να σου κάνω μια λίστα με κάποια συγκεκριμένα πράγματα και αν τα θεωρείς βλακείες ή γελοία πόσταρε τι έγραψα και εδω να με "ξεμπροστιάσεις".

Επίσης δεν θεωρώ πως όποιος δεν κάνει rp είναι ακράδαντο στοιχείο πως είναι δολοφόνος. Με τίποτα.

Kai - Το ότι είσαι αδελφή της Zura δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να λες την γνώμη σου. Και η απάντηση στη Ζούρα ισχύει και εδώ. Δεν τη θεωρώ ύποπτη επειδή ψήφισε όσους ψήφισε. Τη θεωρώ ύποπτη επειδή στράφηκε αποκλειστικά σε αυτούς και άπεφυγε κάθε λάθος που μπορούσε να κάνει. Την "θεωρώ" όμως, δεν είμαι σίγουρος. Ούτε καν δίνω περισσότερες πιθανότητες σε αυτό. Και εγω ο ίδιος είπα πως δεν παίξαμε καλά. Και δεν εννοώ από πλευράς rp αλλά τακτικής.

Εκτός αν αυτοί που θα έβαζαν "τους δολοφόνους σε σειρά" ήταν και οι ίδιοι δολοφόνοι. Αν δεν υπήρχε ιδιαίτερο θέμα κατηγορίας εναντίον μου και αν γινόταν χαμός με τους οκτώ αθώους που ψήφισαν Squalo (Μόνο ο God την πάτησε σε αυτό το σημείο) το παιχνίδι θα είχε μπερδευτεί αφάνταστα σε εκείνο το σημείο. Μην πω πως ο Matassos που είχε ελέγξει σε εκείνο τον γύρο την Πίου σχεδόν με αθώωνε λόγω της σοβαρής "επίθεσης" που της έκαναν στις αρχές. Αλλά με τα αν, ο Παναθηναικός θα είχε γήπεδο τώρα...

Στράβωσε από την αρχή και μετά γυρίζει πολύ δύσκολα. Ειδικά με τόσες αυτοκτονίες που σας αδειάσαν την γωνιά μη-αθωωμένοι αθώοι. Δεδομένων των περιστάσεων κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Και υπήρχε και σχέδιο (τι σχέδιο- gambit batman σε συνεργασία με Γκαστόνε Γκάντερ), ακόμα και στο τέλος.

Να σαι καλα παληκαρι μου. Ρε ο Ματασσος δεν ειχε ρωτησει για μενα. Εσυρε ολοκληρο ρευμα πανω μου απο το πουθενα. Oh well...

Εχεις αδικο. Δεν εκανα καλο roleplay με τον Μαριγια, και αυτο ειναι τοσο καρφωτικο οτι ειμαι δολοφονος. Δηλαδη, αμα το επαιζα καλυτερα, ξερεις χαζοκοριτσο και αλλα πολλα που κανει ο Μαριγια, η Ζουρα δεν θα με ειχε βρει :D Omg noob kaizer.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1082 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 January 2012 - 22:47

κανα δυο διευκρινησεις μονο για την ώρα. Ο osama οταν βρεθηκαμε μου ειπε μεσες ακρες το σκεπτικο του και ομολογω οτι με βρηκε αρκετά συμφωνο. Υποτιμησαμε οι περισσοτεροι τους δολοφονους, που βρηκανε fair & square τους επιθεωρητες, ο vigie δεν εφαγε κανένα.
Από εκει και περα, τον LDM τον εφαγε κατα τύχη (αν και τον κραξαμε λιγο εγω κι ο zane γιατι καραγουσταραμε τρολλια). Και με τους υπολοιπους εκανε το απλο: αν ειχε μια υποψια θεριζε. Σου λεει, "αφου φαινομαι αρκετα, ανα πασα στιγμη μπορει να με φανε, γιατι να μη το φχαριστηθω;"
Μαγκας ειναι, εγω μαζι του ειμαι, γιατι στην τελικη, οσο δεν κλεβουμε, δεν βρισκω το λογο να βαλουμε το σκοπο (τη νικη) πάνω από την προσωπική μας ευχαριστηση. Απο στόχο πάντως, καλα κρασα μεγάλε :P

καιζερ, βρισκω ολιγον τι στρεβλο το σκεπτικο σου. Το οτι καποιος δεν σκεφτεται καποιος οπως εμεις, δεν δειχνει απαραιτητα την ικανοτητα του, η το αν εκλεψε.
Εικασιες κανουμε ολοι, καπου θα την πατησουμε, καπου θα μας βγει.

Εγώ προσωπικά ας πουμε χεσμενα τα ειχα και τα vms της πιου, και το ποστ του ματασσου και ολα. Εγω την πατησα οταν σε διορθωνε ανοιχτα για τα Κοκκινα ονοματα, και οταν βγηκε πρωτη να πει οτι σε καρφωσε η FAI. Προφανως σας υποτιμησα, και καλα να πάθω.
Από τη άλλη δεν μπορουσα να διανοηθω πως μπορει καποιος να ειδε το περσινο παιχνιδι της FAI και να πιστεψε εστω και για ενα γυρο, οτι μπορει να δεχοταν να θυσιαστει, για να βγουν καθαροι οι υπολοιποι δολοφονοι. Αρα το να υπηρχαν δολοφονοι στο team που την ψηφισε ηταν ατοπο.

Προφανως δε σημαινει οτι ειμαι πιο βλακας απο εσας, η πιο τσακαλι απο τους αλλους επειδη ειδα κατι που δεν ειδαν και τουμπαλιν. Οπως επισης και οτι εκλεψα που ημουν σιγουρος απο την πρωτη στιγμη για την αθωοτητα 8 ατομων.

Οσο για την πιου, δεν "αδικηθηκε" για την αποψη που εξεφρασε αλλα για τον τρόπο κυριως που την εξεφρασε. Για αυτο ειπα οτι καποιοι υποτιμουν με τη συμπεριφορα τους το ιδιο τους το παιξιμο.
Το οποίο παρεπιπτόντως εμενα μου άρεσε, γιατι ακομα και αν υποθεσουμε οτι της τα υπαγορευσες εσυ χαρτι και καλαμαρι, το να τα "παιξει" και μαλιστα να τα κανει να φαινονται και φυσικά εχει και αυτο τις απαιτησεις του, και εγω προσωπικα δεν το υποτιμαω.

Τέλος να πω, οτι το να συνεχιζει ο αιζεν να "παιζει" μετά θάνατον και να ελεγχει κοσμο απο τις σκιες είναι το καλύτερο rp ;) για αυτόν, και δεν λέω αλλα γιατι καποιος μπορει να ξεκιναει σημερα το μπλιτς.

Για εμενα δλδ αυτο σημαινει καλο rp. Οχι ξεπατικωνω σκηνες από το μανγκα και τις πεταω στο παιχνιδι στο ασχετο (π.χ. είμαι ο ζορο, και χαθηκα σε ενα δρομο, εσφαξα και εναν που μου την επεσε για το bounty, ο Χ ειναι δολοφονος , πινω κρασι, και παω για υπνο). Αυτά είναι @#$%ες. Καλο rp ειναι να γινεσαι ο χαρακτηρας σου, ακομα και αν αυτο μπορει να σου κοστισει εντος παιχνιδιου, απο καποιους που μπορει να μην ξερουν το χαρακτηρα.

Για αυτο και εκτιμησα πολυ το RP του Hanzo.

Περισσοτερα ισως αργοτερα.
Και θενξ για τα ευσημα.

stasou%2520mygdala.jpg

#1083 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2012 - 22:50

Κάτι παρεμφερές αλλά το "τρικέφαλο σώμα σου" έμεινε άθικτο επειδή πίστευα πως κάποιος θα έβρισκε ύποπτο το γεγονός πως θα ήταν λιγάκι too much να είστε και οι τρεις αθώες και να μην έχει πεθάνει καμία σας! :hahaha:

Κοίτα για να είμαι ειλικρινής έπαιζα με advantage. Το γεγονός ότι τις γνωρίζω χρόνια μου έδωσε το πλεονέκτημα να ξέρω ακριβώς τί ήταν ακόμα και πριν τις δω από κοντά. Μάλιστα όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμουν εκτός Ελλάδας και αργήσαμε να βρεθούμε για καφεδάκι και οι τρεις αλλά μέχρι τότε δεν ήταν καν θέμα συζητησης αν ήμαστε αθώες γιατί ηδη είχαμε καταλάβει η μία την άλλη από το παίξιμο. Π.χ η anelis βαριόταν του κερατά στην αρχή ακόμα και να ποστάρει, σημάδι ότι δεν είχε ρόλο, η Iristella έκανε τα τρελά της και δεν προσπαθούσε να μανιπιουλάρει κανέναν και εγώ ήμουν λαλίστατη ενώ όταν ήμουν δολοφόνος δεν ήμουν. Ίσως φταίει που έχω παίξει δολοφόνος και με τις δύο :P Η πλάκα ήταν ότι δεν συνεννοούμασταν ποτέ για το πότε και ποιόν θα ψηφίσουμε για αυτό και τις περισσότερες φορές ψηφίζαμε διαφορετικά πράγματα. Απλά δυο τρεις φορές υπερασπιστήκαμε η μία την άλλη γιατί πιστεύαμε ότι ήμαστε όλες αθώες. Όσο σίγουρος μπορείς να είσαι ποτέ βέβαια. Για αυτό μίλησα για τρικέφαλο σώμα γιατί είναι άδικο επειδή κάποιοι κάνουν παρέα να μην αντιμετωπίζονται σαν ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά ως ένα "παρεάκι" που πάει μέχρι και τουαλέτα μαζί XD

xbJ3b2w.jpeg

#1084 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 22:51

@Μαύρος Καίσαρας
Για την FAI στράβωσε που τη βάλατε να μιλάει λιγότερο. Έκανε μπαμ σε όσους τη θυμούνται από πέρυσι, που η λογοδιάρροιά της την έφαγε τότε. Δε γίνεται ξαφνικά να σωπαίνεις και να δημιουργούνται ρεύματα για να σε σώσουν τυχαία.
Οι ομιλητικοί δολοφόνοι προσπάθησαν να τη σώσουν, μια με τη shiro, μια με το troll.
Έπειτα, ο tenshi σάς έκανε ένα τρελό δώρο με τη θεωρία του, αλλά ορμήξατε να την ενστερνιστείτε μαζικά αντί να χωριστείτε και ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του. Αναμέτρηση μεταξύ αθώων ήταν, δεν είχε σημασία για σας ποιος θα πέθαινε. Εύκολα θα τον ακολουθούσε κι ο άλλος. Ήταν θέμα χρόνου οι ομιλητικοί σας να φύγουν. Εκτός από εσένα, που μάλλον έφυγες λόγω απωθημένων προς τον character! δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς πως πήρες 5 ψήφους τη δεύτερη μέρα από το πουθενά, και πως ήρθαν μαζικά την τελευταία στιγμή οι υπόλοιποι.
Θα μας πείτε τις επιλογές σας τη νύχτα τελικά; Έστω και ονομαστικά!

Επίσης, αν θεωρείς περίεργο που o R δεν έκανε λάθος, για δες τον void! Κατακέφαλα και πρώτος πρώτος σάς εντόπιζε, αλάνθαστα! Και γενικά, οι αθώοι φέτος βγήκαν μπροστά και έσκισαν :D

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1085 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 22:53

Πίου Πίου καλή μου, αυτό που λες είναι απαίσιο και χαζό. Θυμάμαι εγώ η ίδια να σας λέω ακριβώς επειδή ξέρω καλά την Zura ότι έχει ένα καλό ένστικτο και γι αυτό πρέπει να τη βγάλετε σε μια λογική στιγμή που να μη σας καρφώνει. Και όταν αποτύχατε να την βγάλετε δε σας έκοψε καν να προσπαθήσετε στον επόμενο γύρο. Φταίω εγώ? Ή το ότι σας είπα πιθανό στόχο πριν αρχίσει καν το παιχνίδι σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτό? Σας είπα ότι όλο και κάποιον θα βρει.
Βρήκε εσένα. Stop whining about it, ένα παιχνίδι είναι.

Δεν έκλεψε αλλά το σκέφτηκε. Το foolproof σχεδιό σου δεν ήταν και τόσο καλό εν τέλη μην κλαίγεσαι. Είναι προσβλητικό και για μένα και για την Kai και για την Zura αυτό που λες. Και στο κάτω κάτω γιατί να πω κάτι? Ακόμα ήμουν δολοφόνος και ήθελα να νικήσω όση ηττοπάθεια και να με πιασε. Το πιασες? Δεν έκλεψε, εν αντιθέσει άλλων σε άλλα παιχνίδια είμαι σίγουρη.

Το ότι η ίδια έπαιξε τον χαρακτήρα της, και σκέφτεται διαφορετικά δε θα της το φορτώσουμε ότι έκλεβε. Από πότε το να έχεις διαφορετικό τρόπο σκέψης είναι κακό? Σε λίγο ρε Πίου θα φωνάζεις burn the witch with pitchforks! Cool.

Edit: μόνο ο Babba, η Kai και η Zura με καταλαβαίνουν! Τ^Τ

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1086 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 23:01

Burn the witch? Oυτε καν. Το απολαμβανω, και θα απολαυσω ακομα περισσοτερο το επομενο ποστ της :D

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 13 January 2012 - 23:15.
hoops!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1087 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 January 2012 - 23:06

Πίου, τώρα να σου πω ότι είσαι τραγική; Το βλέπουν όλοι. Καταλαβαίνω πλέον γιατί σε είχαν έτσι όπως σε είχαν μέσα στο παιχνίδι. Να θυμάσαι μόνο πως δεν λειτουργούν όλοι με την λογική του πεντάχρονου έχοντας σαν σκοπό να καταστρέψουν την διασκέδαση όλων. Αν νομίζεις πως λες εξυπνάδες και αποδεικνύεις ή κερδίζεις κάτι με τον τρόπο σου, κάνεις λάθος. Έχεις δίκιο παιδί μου. Με βόλευε να χάσει η ομάδα μου πέρσι και βόλευε και την Fallen φέτος. Η λογική σου είναι αψεγάδιαστη και δεν μπορώ να φέρω αντεπιχείρημα.

Black Kaiser με το post της νομίζω πως είναι προφανέστατο γιατί είπα πως είναι λεπτή η θέση μου, σε έχω για πιο έξυπνο, οπότε θα καταλάβεις. Υποθέτω πως ο τρόπος της σου φαίνεται έξυπνος αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έχω να σου είναι ότι όπως σου φαίνεται εσένα παράξενο βλέποντάς τα σαν δολοφόνος, το ίδιο παράξενες μπορούν να φανούν οι επιλογές τον δολοφόνων. Γιατρός στον πρώτο γύρο, επιθεωρητής στον δεύτερο, δύο επιθεωρητές μαζί μετά και ο vigilante νεκρός με το που τον προκαλέσανε να φάει άτομα που αποδείχτηκαν δολοφόνοι. Αυτό τι ήταν; "Ένστικτό"; "Τύχη"; Ή μήπως λογική; Αν μπορείς να εσύ να το κάνεις αυτό γιατί να μην μπορεί να το κάνει και ο άλλος, ειδικά όταν έχει πάρει ήδη spoiler για δυο ρόλους. Έχω περάσει από τον ρόλο του δολοφόνου και ξέρω πώς είναι.

ySss0UF.jpg

#1088 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 23:08

Είπα burn the witch κι όχι bitch dear, αλλά μετά απ'αυτό τι να πω τώρα? Τον Καίσαρα ως ένα σημείο τον καταλαβαίνω, το σκεπτικό του δηλαδή, ως ένα σημείο γιατί πιάστηκε από το γεγονός ότι έκανε σωστές αποφάσεις. Εγώ αυτό το λέω ότι παίρνει στορφές αλλά ειλικρινά η έλλειψη επιχειρημάτων σου με τρελαίνει.

Επίσης, με την ίδια λογική τη δική σου μπορούμε να πούμε ότι έκλεψε κι ο prince όταν έκανε διανομή ρόλων, που οι δύο κολλητές του πήραν ρόλο αλλά να φανταστώ αυτό είναι standard έτσι κι αλλιώς? Εξάλλου έτσι βρήκες και τον έναν επιθεωρητή.

Το γεγονός όμως ότι θεωρείς ότι η άλλη θα κλεβε επειδή ακολούθησες την ίδια πορείς σκέψης είναι ηλίθιο. Πίστεψέ το ή όχι, δεν χρειάζεται τη βοήθεια των άλλων στο να βρίσκει αυτούς που παίζουν τους δολοφόνους άθλια, ούτε κάθεται σαν κατίνα να ρωτάει δεξιά κι αριστερά ακριβώς επειδή είναι μόνο ένα παιχνίδι. Τελεία. Μην στραβώνεις επειδή σε βρήκε και μην την κατηγορείς άδικα γιατί δεν κάνει καλό τόση κακία μέσα σε ένα φόρουμ το καημένο θα μαραθει. ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1089 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 23:09

Α! Και κάτι άλλο. Το Μariya θα ήταν στα θυμαράκια πολύ πριν μιλήσει ο R, αν δε γινόταν η ιστορία με τον matassos και το post του αφηγητή το βράδυ που πέθανε ο fandom. Δέκα ποστ είχα κάνει με το όνομά της στον τρίτο γύρο και έκανε την κουφή, με επιχειρήματα για το πώς πήγε να σώσει την FAI με τη shiro και πως φούντωσε το ρεύμα tenshi, ξεκίνησα ρεύμα εναντίον της (που έπιασε λόγω matassos) κι αν δεν την είχε σώσει ο Lord Leon, θα έφευγε πολύ πολύ νωρίτερα. Μάσησα επειδή αν έβγαινε κι αυτή αθώα από δική μου επιμονή δε θα με έσωζε τίποτα, αλλά ακόμα κι αν εξασφάλιζε 2-3 γύρους, δεν είχε ελπίδα να γλιτώσει. Θα την έτρωγε ο πάντα εύστοχος void.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1090 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 23:11

Oχι καλε δεν ειπα οτι εσεις της τα ειπατε ηθελημενα κιολας.

Απλα δεν εχω logs, να το λεει και η ιδια και οτι ειχε δει απο το PC σου περυσι τα pms. Τωρα σε ποιον τα ελεγε... Ξερει αυτος.

Τωρα οσο για το ποιους ψηφισαμε και πως.. Ναι, μας βολευε πρωτο γυρο να χτυπησουμε γιατρο, και να φαμε πορτα.

Αληθεια, εσυ που το ξερεις οτι εμεις φαγαμε πορτα απο τον γιατρο και οχι ο vigilante? Καπου μου φανηκε οτι το ειπες σε ενα προηγουμενο ποστ.

Α! Και κάτι άλλο. Το Μariya θα ήταν στα θυμαράκια πολύ πριν μιλήσει ο R, αν δε γινόταν η ιστορία με τον matassos και το post του αφηγητή το βράδυ που πέθανε ο fandom. Δέκα ποστ είχα κάνει με το όνομά της στον τρίτο γύρο και έκανε την κουφή, με επιχειρήματα για το πώς πήγε να σώσει την FAI με τη shiro και πως φούντωσε το ρεύμα tenshi, ξεκίνησα ρεύμα εναντίον της (που έπιασε λόγω matassos) κι αν δεν την είχε σώσει ο Lord Leon, θα έφευγε πολύ πολύ νωρίτερα. Μάσησα επειδή αν έβγαινε κι αυτή αθώα από δική μου επιμονή δε θα με έσωζε τίποτα, αλλά ακόμα κι αν εξασφάλιζε 2-3 γύρους, δεν είχε ελπίδα να γλιτώσει. Θα την έτρωγε ο πάντα εύστοχος void.

Μα εχετε καταλαβει λαθος.. Δεν με ενδιαφερει το οτι βγηκα, το ποτε βγηκα και το γιατι. Ολα αυτα γινονται για το γαμωτο, οπως γκρινιαζα περυσι για τον Hanzo ετσι γκρινιαζω φετος για την Ζουρα. Οταν αισθανομαι οτι μου πηδανε το παιχνιδι, κραζω. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση, ακομα και αν εχω να κανω μονη μου VS ενα παρεακι, θα επιμεινω, κι ας με λετε πενταχρονο.

Παρεπιπτοντως. Να λειπουνε οι χαρακτηρισμοι.. Thanks <3

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1091 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 January 2012 - 23:13

Πιθανότατα δεν ασχολιόμουν μαζί σου αν έπαιζες καλύτερα, Πίου. Ούτε πέρυσι έκανες καλό rp και αυτό πιστεύω το ξέρουν όλοι.
Γελάω μαζί σου πραγματικά. Συνέχισε να σκέφτεσαι έτσι σαν παιδάκι δημοτικού. Όχι μάλλον το παιδάκι δημοτικού, θα είχε περισσότερο μυαλό και κριτική σκέψη για να καταλάβει ότι άτομα τα οποία είχαν ρόλο δολοφόνου δεν θα τα βόλευε να αρχίζουν να φωνάζουν από εδώ και από εκεί ότι είναι δολοφόνοι. Το ότι κάποιος είναι συγγενής μου ή φίλος, και όχι κολλητός, δεν καθιστά το τρίτο άτομο ένοχο για κλεψιά και τα συναφή. Αν εσύ σκέφτεσαι έτσι και ενεργείς ανάλογα, με γεια σου και χαρά σου.

Γι' αυτό άλλωστε κατηγορήσατε και τον Kamui και τον Hanzo πέρυσι. Γιατί ήταν αδέρφια. Και επειδή ο Hanzo προφανώς ρώτησε για τον αδερφό του ως πρώτη επιλογή.

Ένα κρατούμενο το πως αθώωθηκε η πίου.

Επίσης, με την ίδια λογική τη δική σου μπορούμε να πούμε ότι έκλεψε κι ο prince όταν έκανε διανομή ρόλων, που οι δύο κολλητές του πήραν ρόλο αλλά να φανταστώ αυτό είναι standard έτσι κι αλλιώς? Εξάλλου έτσι βρήκες και τον έναν επιθεωρητή.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Τώρα πραγματικά γελάω, πραγματικά γελάω. :hahaha:

Αληθεια, εσυ που το ξερεις οτι εμεις φαγαμε πορτα απο τον γιατρο και οχι ο vigilante? Καπου μου φανηκε οτι το ειπες σε ενα προηγουμενο ποστ.

Κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος να καταλάβει την λογική σας, Πίου. Γιατί ο junpei είχε γράψει ότι έχει ρόλο στην Fallen, η οποία αποδείχθηκε δολοφόνος. Οπότε έχει ρόλο. Επιθεωρητής, vigilante ή γιατρός. Ποιον είναι εύκολο να φάμε; Έχει ρόλο, πάμε εκεί. Αλλά φυσικά και ο γιατρός θα προστάτευε τον εαυτό του. Δεν είναι δύσκολο να έχει κάποιος λογική και λίγο μυαλό.

Kaiser - Δεν είναι πεποίθηση, η ίδια η Πίου έγραφε ότι εκείνη και ο Kaiser παίζαμε και ότι εσείς οι δύο θα υποκινείται την nancy. Εκτός αν πια δεν βλέπω καλά. Εφόσον και εσύ ο ίδιος είπες ότι μόνο εσείς οι δύο παίζατε, σίγουρα θα μιλούσατε και αφού ψόφησες. Αυτό το θέμα είχε τεθεί άλλωστε.
Αν έπαιζε κατά 90 % η Πίου μόνη της τότε μπράβο της για το χαζό παιχνίδι που έκανε. Γιατί φυσικά δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι έπαιζε με τέτοιον τρόπο που οι άλλοι την περνούσαν για χαζή. Επίσης, η πίου πίου είχε καταχαρεί με το ότι την αθώωσε ο ματάσσος. Δεν ήταν δύσκολο να τραβήξει το βλέμμα μου πάνω της. Επίσης, για το πως παίζω κοίτα τον Lord Leon πέρυσι. Ήταν από τους λίγους που έκαναν role-playing και έγραφε καταστάσεις που εμπλεκόταν μόνο και μόνο για να συνεχίσω να τον ψηφίζω, ή έτσι μου φάνηκε. Γιατί προφανώς το ΧΑΙΡΟΤΑΝ το παιχνίδι, και δεν είχε το θέμα που έχετε όλοι σας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ.

Ναι γιατί οι υπόλοιποι δολοφόνοι δεν ασχολήθηκαν, η Πίου είπε ότι υπήρχαν και άλλοι που το λέγανε αυτό, δεν θέλει και πολύ σκέψη να πιστέψω ότι εσύ ήσουν εκείνος.
Τον God δεν του έδινα καν σημασία, μου περνούσε απαρατήρητος. Τον zane;
Χαχαχα. Ο zane φαινόταν ότι ήταν αθώος. Γιατί αντίθετα με εσάς ως δολοφόνους, όχι εσένα, δεν τον πείραξε καθόλου όταν τον ψήφισαν. Τους είπε κακό του κεφαλιού τους. Αθώος ως το κόκκαλο όπως είχα πει, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ήταν από τους παίκτες που είχαν επιχειρήματα, και δεν έκανε αντεπιθέσεις αντίθετα μιλούσε αρκετά σωστά.

Μου λέτε ότι το rp δεν έχει καθόλου βάση, σε ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται στο rp.
Και ποτέ δεν είπα ότι το rp είναι ακράδαχτο στοιχείο. Γιατί πολύ απλά δεν έκανε RP. Ψήφιζε έτσι για να ψηφίζει. Εδώ κατηγορούσε την μόνο γιατί ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο. Αυτό δεν έκανε καθόλου εντύπωση ας πούμε στην μόνο;

Καταρχήν φαινόσασταν από μακριά, ψηφίζατε ο ένας τον άλλον και συνδεόσασταν.
Παίζατε αισχρά ως ομάδα. Έλεγα για το περσινό, αλλά εκείνοι ήταν πολύ καλύτεροι.

Και όμως λάθη έκανα. Αν ήταν έτσι ο Tenshi δεν θα ψηφιζόταν από εμένα. Αν δεν ήταν η Iri δεν θα πίστευα ότι η Tsunade-sama ήταν δολοφόνος. Μου ήταν αδιάφορη.
Απλά αυτό που σας καίει είναι το θέμα ότι εγώ μιλούσα απόλυτα, όπως θα μιλούσε ο χαρακτήρας μου και δεν άλλαζα την γνώμη μου. Που και πάλι το έκανα.
Αναρωτιέμαι γιατί δεν σας έκανε εντύπωση ο OdyMonaxos όπως αναφέρθηκε και ο babba, που ήταν πολύ εύστοχος και ο πρώτος που μίλησε πχ για την Fallen. Απλά έκαιγε την Πίου ότι ψήφιζα εκείνη και της έβγαινε το παράπονο του μικρού 5χρονου κοριτσιού.
Το μόνο που μπορώ να πω ότι ισχύει είναι το θέμα με το Fandom, που η ψήφος μου ήταν καθαρά δοκιμαστική γιατί ήξερα ότι είχε ρόλο και έπεσα μέσα. Κακό του κεφαλιού του, φταίξιμο δικό του.

#1092 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 23:16

@πιου
Το έγραψε η τότε ζωντανή δολοφόνος FAI λίγο νωρίτερα μιλώντας για το troll.
http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=554839&postcount=1056
Πες μας τώρα και τις υπόλοιπες ψήφους σας βρε!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1093 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 January 2012 - 23:17

Φυσικά. Είναι πολύ εύκολο να μπει ένα άτομο με στοιχειώδη γνώση για υπολογιστές σε pc κλειδωμένο και κωδικό.

Αν απευθύνεσαι σ' εμένα. Είχα δει τα vms που είχε στείλει ο junpei στην Fallen_Angel_Itachi και ήξερα ότι είχε ρόλο. Τι πιο λογικό από το να προστατέψει τον εαυτό του στον πρώτο γύρο όταν είδε πως η Fallen_Angel_Itachi ήταν δολοφόνος; Ήταν προφανέστατο ότι η Fallen σας ενημέρωσε και πήγατε να τον φάτε κατ' ευθείαν, λίγο δύσκολο να προσπαθούσατε να φάτε άσχετο και ο γιατρός να το πετύχαινε μέσα σε 40+ άτομα διαφορετικά. Μέγα λάθος και δεν θέλει. Δεν θέλει και πολύ σκέψη βλέπεις.

Edit

Α! Και κάτι άλλο. Το Μariya θα ήταν στα θυμαράκια πολύ πριν μιλήσει ο R, αν δε γινόταν η ιστορία με τον matassos και το post του αφηγητή το βράδυ που πέθανε ο fandom.

Nice.

ySss0UF.jpg

#1094 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 January 2012 - 23:20

να μιλήσω και εγώ, επειδή βαριέμαι να πως γιατί το ένα πως το άλλο και να γεμίσω ποστ θα πω το εξής :

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχανε.
Πολλά kudos στον Black Kaiser που προσπάθησε να βοηθήσει όσο περισσότερο ήταν παρότι οι περισσότεροι δε το κάναμε, είθε να ακολουθεί το μονοπάτι της μπύρας.

Αν ξεβαρεθω θα πω περισσότερα. :P

#1095 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 23:26

Kai εγω θυμαμαι τον fandom να επιμενει στον Junpei γιατι ναι καπως ειχε καρφωθει για ρολο. Εγω ειχα επιμεινει τοτε να φαμε την Shiro το πρωτο βραδυ η οποια και (ευστοχα) αποδειχθηκε δολοφονος, αλλα δεν με ακουσανε και φαγαμε ηττα.

Δεν ξερω για στοιχειωδεις γνωσεις και λοιπα. Και γνωριζω οτι αυτο που λεω ειναι βαρυ αλλα δεν θα το ελεγα αν δεν το ειχε παραδεχθει η ιδια σε ατομο που ηρθε και μου το ειπε. Με msn logs που δυστυχως εχασα. Μιλαω για το περυσινο παιχνιδι. Και επειδη επαιξε ετσι περυσι, ηρθε κι εδεσε το περιφημο σχεδιο του R και να γιατι κι εγω, και ο Kaizer, και η Nancy και ο Kenobi πιστευουμε οτι δεν επαιξε τιμια. Αυτα πουλακια μου μην με μπλεκετε αλλο δεχτειτε την αποψη μου οτι εκλεψε, δεχομαι και εγω την αποψη σας οτι δεν ξερω να αποδεχομαι την ηττα μου και κανω σαν 5χρονο, κι ας σταματησει αυτο το θεμα εδω. Ne?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: