Όχι, μια χαρά καταλαβαίνω τι λες. Ακριβώς αυτό κάναμε. Θέλαμε να περάσουμε την εντύπωση πως η Νάνσι δεν ξέρει τι της γίνεται->δεν έχει πληροφορίες-> δεν είναι δολοφόνος. Επίσης αν η Νάνσι έμενε ακόμα έναν γύρο θα δοκιμάζαμε να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον. Είναι τραγική ειρωνία πάντως, εγώ αρχικά είχα προτείνει να βγάλουμε εσένα πρώτα επειδή ακριβώς είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος. Και έπειτα προσπάθησα πριν πεθάνω να σε κάνω ύποπτη (το ίδιο και ο Fandom αλλά δεν το πρόσεξε κανείς). Κάτι παρεμφερές αλλά το "τρικέφαλο σώμα σου" έμεινε άθικτο επειδή πίστευα πως κάποιος θα έβρισκε ύποπτο το γεγονός πως θα ήταν λιγάκι too much να είστε και οι τρεις αθώες και να μην έχει πεθάνει καμία σας!
Zura-
Πρώτα από όλα, η πεποίθηση πως "ήμουν εγώ πίσω από όλα" όσο και κολακευτική να είναι για εμένα, είναι λάθος. Δεν ξέρω καν πως έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Κάνει λάθος όποιος υποστηρίζει επίσης πως εγώ -ως master manipulator- έβαλα την Πίου να κάνει την φασαρία για την Ζούρα ενώ καθόμουν στις σκιές και γελούσα σαρδόνια χαϊδεύοντας την λευκή μου γάτα. Στο παιχνίδι η Πίου κατά 90% έπαιζε μόνη της. Ε ναι, υπάρχει ένα 10% συμβουλές των υπόλοιπων δολοφόνων. Πάντα υπάρχει.
Ήσουν τόσο σίγουρη ότι θα το πω εγώ αυτό αλλά ήσουν επίσης σίγουρη και για το τι θα γράψω. Ξαναδιάβασε (όπως και στο παιχνίδι) τι έγραψα. Πρώτον: είναι υποψία όχι σιγουριά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ούτε καν να "τείνω" προς αυτό που υποπτεύομαι. Και δεύτερον, αυτό που με έκανε κυρίως να το υποπτευθώ δεν είναι ότι ψήφησες αυτούς που ψήφησες, αλλά πως δεν στράφηκες καθόλου σε άλλους (Zane, God - ειδικά το πως αθώωσες τον πρώτο μου έκανε τρομερή εντύπωση). Μπορώ σε pm να σου κάνω μια λίστα με κάποια συγκεκριμένα πράγματα και αν τα θεωρείς βλακείες ή γελοία πόσταρε τι έγραψα και εδω να με "ξεμπροστιάσεις".
Επίσης δεν θεωρώ πως όποιος δεν κάνει rp είναι ακράδαντο στοιχείο πως είναι δολοφόνος. Με τίποτα.
Kai - Το ότι είσαι αδελφή της Zura δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να λες την γνώμη σου. Και η απάντηση στη Ζούρα ισχύει και εδώ. Δεν τη θεωρώ ύποπτη επειδή ψήφισε όσους ψήφισε. Τη θεωρώ ύποπτη επειδή στράφηκε αποκλειστικά σε αυτούς και άπεφυγε κάθε λάθος που μπορούσε να κάνει. Την "θεωρώ" όμως, δεν είμαι σίγουρος. Ούτε καν δίνω περισσότερες πιθανότητες σε αυτό. Και εγω ο ίδιος είπα πως δεν παίξαμε καλά. Και δεν εννοώ από πλευράς rp αλλά τακτικής.
Εκτός αν αυτοί που θα έβαζαν "τους δολοφόνους σε σειρά" ήταν και οι ίδιοι δολοφόνοι. Αν δεν υπήρχε ιδιαίτερο θέμα κατηγορίας εναντίον μου και αν γινόταν χαμός με τους οκτώ αθώους που ψήφισαν Squalo (Μόνο ο God την πάτησε σε αυτό το σημείο) το παιχνίδι θα είχε μπερδευτεί αφάνταστα σε εκείνο το σημείο. Μην πω πως ο Matassos που είχε ελέγξει σε εκείνο τον γύρο την Πίου σχεδόν με αθώωνε λόγω της σοβαρής "επίθεσης" που της έκαναν στις αρχές. Αλλά με τα αν, ο Παναθηναικός θα είχε γήπεδο τώρα...
Στράβωσε από την αρχή και μετά γυρίζει πολύ δύσκολα. Ειδικά με τόσες αυτοκτονίες που σας αδειάσαν την γωνιά μη-αθωωμένοι αθώοι. Δεδομένων των περιστάσεων κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Και υπήρχε και σχέδιο (τι σχέδιο- gambit batman σε συνεργασία με Γκαστόνε Γκάντερ), ακόμα και στο τέλος.
Να σαι καλα παληκαρι μου. Ρε ο Ματασσος δεν ειχε ρωτησει για μενα. Εσυρε ολοκληρο ρευμα πανω μου απο το πουθενα. Oh well...
Εχεις αδικο. Δεν εκανα καλο roleplay με τον Μαριγια, και αυτο ειναι τοσο καρφωτικο οτι ειμαι δολοφονος. Δηλαδη, αμα το επαιζα καλυτερα, ξερεις χαζοκοριτσο και αλλα πολλα που κανει ο Μαριγια, η Ζουρα δεν θα με ειχε βρει