Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1096 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 January 2012 - 23:28

Βασιλη, σπάει η φωνη σου σιδερα.

stasou%2520mygdala.jpg

#1097 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 23:29

Ρε συ, να χαλαρώσουμε λίγο? Εσύ που είσαι εναντίων στο "παρεάκι"? Ω θεέ μου, τι είσαι, οσιομάρτυρας? Χαλαρά λίγο...

Και το ότι δε σε πείραξε το ότι βγήκες αλλά το πότε και το πως είναι ακόμα χειρότερο γιατί στην ουσία είναι σαν να λες ότι ήθελες τόσο πολύ να νικήσεις που δε σε νοιάζει τίποτα άλλο, ούτε η χαρά του παιχνιδιού -που το έχεσες για όλουw με το μικρό σου rant- oύτε η ουσία του που είναι το rp. Δηλαδή σε φαντάζομαι να χτυπάς το πόδι σου κατω σαν εκείνα τσα μικρά παιδάκια από πείσμα. Χαλαρά...

Και θες να δεχτούμε μια λανθασμένη άποψη μόνο και μόνο για να χαίρεσαι μόνη σου και να κανεις τoν victory dance μόνη σου στο σπίτι σου? Γιατί να δεχθώ κάτι που έιναι και γνωρίζω ότι είναι ψέμα μόνο και μόνο επειδή νομίζεις ότι κάποιος έκλεψε? Και άλλη δουλειά δεν είχε η άλλη τώρα, να χακάρει το pc της αδερφής της. Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις.

Και βλέπω γαργ'αρα για τον νεποτισμό του Πίργκηπα και το πως έτυχε να πετύχεις την Shiro πουλάκι μου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1098 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 January 2012 - 23:30

Και γνωριζω οτι αυτο που λεω ειναι βαρυ αλλα δεν θα το ελεγα αν δεν το ειχε παραδεχθει η ιδια σε ατομο που ηρθε και μου το ειπε. Με msn logs που δυστυχως εχασα. Μιλαω για το περυσινο παιχνιδι

Wait what? Με δουλεύεις; Πήγα να ψάξω το pc της αδερφής μου στο οποίο άλλωστε δεν μπορώ να κάτσω αν δεν ξέρω τον κωδικό;
Για πες μου ποιο άτομο είναι αυτό που και καλά του είπα ότι εγώ έκλεβα.

#1099 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 23:32

Αφιερωμενο για τον guest star μας, τουριστα-sensei :nanana:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=PeLsTAnoHUM&feature=related[/media]

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1100 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 January 2012 - 23:34

Επειδή κάτι συνέλαβε ο οφθαλμός μου, πως μερικοί από εσάς κατηγορείτε τον Prince ότι έδωσε ρόλους δολοφόνων στους φίλους του κτλ...

Η κλήρωση γίνεται κάθε φορά με δύο άτομα: τον εκάστοτε GM, κι ένα μέλος της Team που μένει εκτός παιχνιδιού (εν προκειμένω, εμένα). Εγώ γράφω τα ονόματα των συμμετεχόντων σε τυχαία αριθμημένη σειρά, και ο GM μου λέει 7 νούμερα για δολοφόνους, 3 νούμερα για επιθεωρητές κτλ. Έτσι εξασφαλίζεται ότι τα αποτέλεσμα δεν μπορεί να μεθοδευτεί από κανένα από τα δύο μέλη της κλήρωσης. In fact, το μόνο πράγμα που κάναμε στη φετινή κλήρωση που δεν ήταν by the book ήταν ότι δεν έγραψα τη mono στη λίστα γιατί με είχε παρακαλέσει να παίξει οπωσδήποτε πολίτης σε τούτο το παιχνίδι.

Αυτά. Συνεχίστε. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1101 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 23:36

Ωωωωω, λαμβάνω εύσημα. Thanks, Babba!!!!

Γενικά, ψήφισα δολοφόνους γιατί το ούρλιαζαν.

Στην αρχή του παιχνιδιού είχα αφήσει ένα vm στον Tragic Prince. "Το πισί μου έχει κρασάρει, μην με αυτοκτονήσεις αν χάσω καμιά ψηφοφορία." Έτσι ήταν και μέχρι τον θάνατο του Fandom.

Η FAI ήταν ένα μάτσο νεύρα. Την ψήφισα πρώτος, ήμουν σίγουρος για την ψήφο μου, ήταν η καλύτερη δυνατή με μηδενικά στοιχεία. Ο πρώτος γύρος είναι σκέτη ρουλέτα και δεν περίμενα να πετύχω δολοφόνο, οπότε την έδωσα στην παίκτρια που ζάλιζε περισσότερο μπαλάκια.

Μετά από αρκετές μέρες μπαίνω και παθαίνω αμόκ. Η FAI, εκτός και δολοφόνος, ένα κάρο πόστς , ένα μεγάλο ντέρμπι και λίγες μόλις ώρες μέχρι να κλείσει η κάλπη.

Ο Tenshi μου φαίνεται ατζαμής αθώος, ο Babba καθαρός, και καρφώνομαι στον Kaiser. Είχα και μερικά προηγούμενα από το fairy tail.

Τον κοιτάω καλύτερα, ανακαλύπτω πως σε μισή ντουζίνα ποστς τα ρίχνει στην FAI. Δεν μου πάει καθόλου καλά, τον ρίχνω δαγκωτό, αν και ο Tenshi δεν σώθηκε.

Στον επόμενο γύρο δεν κατάφερα να παίξω λόγω του πισί. Δεν μ' ένοιαξε.

Ο Fandom ήταν ο πιο εύκολος. Άμυνα για γέλια. Ούρλιαζε.

Μετά απέκτησα πισί και ανέλυσα πολύ όσα λέγονταν και δεν πολυδιάβασα, κατέληξα σε διάφορους, με μπέρδεψαν και ο Osama και ο Leon που έλεγαν ό,τι ήθελαν. Κατά τ' άλλα, εξήγησα το κόνσεπτ μου για τους τελευταίους γύρους πριν.

Τίποτα ύποπτο; Έχω παίξει πάαρα πολλά Παλέρμο σε εκδρομές.

ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑ

Edit: έχω την εμπειρία μου, και έχω μάθει σε δύσκολες καταστάσεις. Γι' αυτό και το κυνήγι στις αθώες Mono και Ανελίς. Μου 'ρθε μπούμερανγκ

#1102 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 January 2012 - 23:39

Kai εγω θυμαμαι τον fandom να επιμενει στον Junpei γιατι ναι καπως ειχε καρφωθει για ρολο. Εγω ειχα επιμεινει τοτε να φαμε την Shiro το πρωτο βραδυ η οποια και (ευστοχα) αποδειχθηκε δολοφονος, αλλα δεν με ακουσανε και φαγαμε ηττα.

Δεν ξερω για στοιχειωδεις γνωσεις και λοιπα. Και γνωριζω οτι αυτο που λεω ειναι βαρυ αλλα δεν θα το ελεγα αν δεν το ειχε παραδεχθει η ιδια σε ατομο που ηρθε και μου το ειπε. Με msn logs που δυστυχως εχασα. Μιλαω για το περυσινο παιχνιδι. Και επειδη επαιξε ετσι περυσι, ηρθε κι εδεσε το περιφημο σχεδιο του R και να γιατι κι εγω, και ο Kaizer, και η Nancy και ο Kenobi πιστευουμε οτι δεν επαιξε τιμια. Αυτα πουλακια μου μην με μπλεκετε αλλο δεχτειτε την αποψη μου οτι εκλεψε, δεχομαι και εγω την αποψη σας οτι δεν ξερω να αποδεχομαι την ηττα μου και κανω σαν 5χρονο, κι ας σταματησει αυτο το θεμα εδω. Ne?

Ο λόγος που φάγατε ή δεν φάγατε τον junpei δεν μ' απασχολεί. Το θέμα είναι ότι επιχειρήσατε να τον φάτε και φάνηκε τι ρόλο είχε. Το πρώτο βράδυ πέθανε το troll και η Shiro πέθανε τη δεύτερη νύχτα μαζί μου, που προφανώς με έφαγε ο vigilante. Μη με δουλεύεις τώρα. Μας είπε ήδη το πώς την πέτυχες "εύστοχα" η Fallen_Angel_Itachi. Don't worry.

Το "περίφημο σχέδιο του R" το ονομάσαν άλλοι έτσι απ' όσο θυμάμαι. Τώρα για τα logs που λες για το περσινό παιχνίδι, δεν ξέρω ποιος στα είπε, αλλά επειδή γνωρίζω μια καλά την αδερφή μου, δεν πρόκειται να το πιστέψω. Πες μου το όνομα αυτού του ατόμου που ήταν τόσο σίγουρο και στο είπε και ίσως το ξανασκεφτώ. Σκέψου όμως πως αν όντως είχε δει το pm που μου είχε στείλει πέρσι η mono, άνετα θα μπορούσε να πέσει και πάνω μου, ειδικά από τη στιγμή που είχα έναν επιθεωρητή να με ψηφίζει επί γύρους.

ySss0UF.jpg

#1103 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 January 2012 - 23:39

ΡΕ #^$#&*@ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ; ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΒΒΑ!

εχεμ

μα-μα-μααα (καθαριζει φωνει)

(ανοιγει καινουριο κουτι με αναμεικτα φυστικια ΑΒ βασιλοπουλος)

stasou%2520mygdala.jpg

#1104 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 13 January 2012 - 23:40

Αφιερωμενο για τον guest star μας, τουριστα-sensei :nanana:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=PeLsTAnoHUM&feature=related[/media]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Spoiler:

#1105 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2012 - 23:40

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που θεωρούσατε τη Zura επικίνδυνη δεν την βγάζατε. Δηλαδή είτε έκλεψε είτε όχι (που δεν πιστεύω ότι έκλεψε αλλά θέλω να πιάσω όλα τα ενδεχόμενα) το γεγονός ότι παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι ώστε να σας κάνει τόση ζημιά είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σας φταίξιμο. Δύο νύχτες συνεχόμενες να την προτείνατε για αποχώρηση και θα είχε λυθεί το πρόβλημα σας. :P

Όλα τα υπόλοιπα σορρυ αλλά τα ακούω βερεσέ.

#1106 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 January 2012 - 23:41

λιγα λογια:

- πρωτος γυρος
μερα: ψηφισα τον black kaiser για τον απλουστατο λογο οτι ειχε παρει τον αιζεν
νυχτα: ρωτησα πανω κατω στην τυχη λογω υπερβολικης βιασύνης για τον nws (medicine seller)

-δευτερος γυρος
μερα: ανεφερα για αθωοτητα του nws, ημουν αναμεσα σε lord leon και piou piou , ψηφισα τη δευτερη με την προοπτικη οτι στον επομενο γυρο θα εχω περισοτερα στοιχεια και
νυχτα: ρωτησα για τον leon για να ξεκαθαρισει το τοπιο

-τριτος γυρος
μερα: αναφερω αθωοτητα leon και nws, ψηφιζω black kaizer μιας και ειχε ηδη δημιουργηθει ρευμα και δεν θα αλλαζε ο γυρος, ειμαι 80% σιγουρος για ενοχη της piou piou οπωτε το αναφερω
νυχτα: μετα το τελος της μερας ημουν απολυτα σιγουρος οτι η πιου ήταν ενοχη οπωτε δεν μπηκα καν στον κοπο να ρωτησω, αντιθετα ρωτησα για τον fandom που τον καρφωσαν οι ψηφοι του

αλλος γυρος δεν υπηρχε καθως με φαγαν (ξενερα), οπως καταλαβα εγω τον fandom τον καταλαβε και το μισο νηση οποτε τον ψηφισαν

ξενερωμενος γιατι με φαγαν μολις βρηκα δολοφονο εστειλα pm στον tragic να γραψει οτι τον πετυχα πριν πεθανω (ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ να γραψει τι ειχα και τι δεν ειχα βρει στους προηγουμενους γυρους), o tragic ειπε οτι ουτος η αλλος θα αναφερει τα παντα στο τελος του παιχνιδιου αλλα θα δει τι θα κανει. στο τελος εκανε το ποστ εκεινης της νυχτας πειραζοντας με βγαζοντας με αχριστο αναφερομενος στο οτι δεν ειχα βρει αλλους δολοφονους μεχρι τοτε, αλλα τουλαχιστον ανεφερε οτι τον ειχα βρει (μου εκανε το χατιρι! xD)

τωρα πως οι υποψιες ενος επιθεωρητη δεν μετραν και μετραν μονο οι ερωτησεις που κανει στον game master δεν ξερω. προτιμησατε να μην ακουσετε περι πιου πιου και μαλιστα λειτουργισε και υπερ της, αντι να πειστητε απο το γεγονος οτι βρηκα και τον φαντομ και ημουν σε καλο δρομο πριν πεθανω και ηταν το μονο ονομα που εδωσα
τουλαχιστον στο τελος οταν δεν ειχατε στοιχεια στραφηκατε εναντιον της, ελπιζω να βοηθησα λιγακι..

μπραβο στη μονο και εχει καλη μυτη και μυριστηκε σχεδον τα παντα. απογοητευση ο vigilantis και οι δολοφονοι αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, απογητευση και εμεις οι επιθεωρητες αλλα μιας και ειναι ενας ρολος που δεν πολυγουσταρω και προτιμω να κανουν παιχνιδι οι αθωοι δεν μπορω να πω οτι με πειραξε (ή οτι θα πειραξε τους αθωους). οι αθωοι παιξαν πολυ ωραια σε αυτο το παιχνιδι και η τυχη ηταν με το μερος τους, αποδειξη οτι δεν χρειαζετε να εχεις απαραιτητα ρολο για να περασεις καλα.
συγκριτικα με τα προηγουμενα παιχνιδια πο0στιες απο εξωτερικους παραγοντες δεν υπηρχαν και αυτο ηταν καλο :) αντε και τα επομενα ετσι!

ωραιο τρολοτελος!

επισις ριχνω προταση να κανουμε ερανο για τον κεννυ που δεν εχει να πληρωσει το νοικι εξαιτιας των νατσος!

#1107 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 23:42

Kenny, my point exactly. Εφόσον ο ίδιος ο GM έπεσε σε τέτοια τύχη χωρίς να το θέλει και να κλέβει το ίδιο ισχύει για την μικρή. Τύχη και εξυπνάδα. Nuff said. Listen to Ody damn it γιατί αλλιώς θα γίνω απ'τα νεύρα μου κι εγώ η ίδια σαν τον χαρακτήρα που έπαιζα και θα με μείνει στο τέλος το νεύρο -που λέει κι ο Οδυσσέας παραπάνω-.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1108 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 January 2012 - 00:01

Ρε FAI σταμάτα να λες τη Zura μικρή! Μας κάνεις και αισθανόμαστε σκατόγεροι εδώ πέρα! Ουστ ~ :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#1109 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 January 2012 - 00:01

Thanx matassos που διευκρίνισες, αν και τα δικά σου κάνανε μπαμ! :D
Άντε να μας πουν και οι άλλοι που είχαν ρόλους.

round 1. τάπα σε junpei? /Kabamaru
round 2. shiro / kai
round 3. matassos / τάπα ή όχι? δε θυμάμαι σε zura αν κατάλαβα καλά;
round 4. theodore / babba
round 5. God / Rika
round 6. Hanzo
round 7. Emiru

Από τη συζήτηση καταλαβαίνω ότι τα πρώτα ήταν οι επιλογές των δολοφόνων;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1110 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 January 2012 - 00:16

Junpei=γιατρός, προστατεύει τον εαυτό του από τους δολοφόνους. Τον άλλον ο βιτζιλάντης.
Shiro=δολοφόνοι, Kai=vigilante
matassos=δολοφόνοι Zura=vigilante, protected by doctor.
Theodore= δολοφόνοι, Βabba=vigilante
God=vigilante, τον βρήκανc οι δολοφόνοι αλλά έφαγε μια δικιά τους, την Tsunande.
Tα υπόλοιπα φως φανάρι. Τώρα το σκεπτικό δεν έχω ιδέα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai