Θα ήταν και πολύ trolling να μην ποστάρει εδώ κανένας δολοφόνος. Αλλά δεν λέει

Πρώτα: Νο, hard feelings
F.A.I. Ένα παιχνίδι είναι. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν γι'αυτό. Δεν έγινε και κάτι. Εξάλλου, δίχως να το θες, υπερασπίζοντας με μου έδωσες μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω όσο έπαιζα. Λάθος μου 100% που βγήκα λοιπόν.
Έπειτα, συγχαρητήρια στους νικητές και σε όσους συμμετείχαν ουσιαστικά στο παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα εγώ στο anime.gr (έχω παίξει πολλές φορές σε άλλα forum) και μου έκανε εντύπωση πως κάποια άτομα (αθώα) πετούσαν απλά ένα όνομα και έφευγαν. Αλλά μάλλον είναι συνήθεια στα παιχνίδια εδώ πέρα.
Στα του παιχνιδιού, παίξαμε άσχημα άλλα όχι τόσο άσχημα όσο οι επιθεωρητές οι οποίοι καρφώνονταν αθωώνοντας στα καλά καθούμενα άτομα που κατηγορούσαν πριν(καλά Theodore παιδάκι μου, εσύ μόνο βελάκι δεν έβαλες!). Εμείς ξέροντας ποιός σκοτώνει ποιόν είχαμε καλύτερη άποψη για τον vigilante. Ο God μπλέχτηκε σε λάθος λογική (έβγαλε Kai, Babba) επειδή μάλλον πίστευε πως κάποιος δολοφόνος κρυβόταν μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την FAI (λογικά σκέφτηκε ότι έφυγε ύποπτα εύκολα). Ωστόσο, παίξαμε και εμείς άσχημα αφου το να βρεθούμε όλοι μαζί και να συννενοηθούμε ήταν οδύσσεια. Και οι 7 μαζί σε ένα messenger παράθυρο δεν βρεθήκαμε ποτέ.
Δίνω συγχαρητήρια στην κυρία
Mono (για την οποία η δική μου άστοχη εκδοχή ήταν πως πίστευε πως είμαι ενοχος επειδή ο TP μέτρησε τη ψήφο μου στις 9.01 και έχει παίξει Story Teller), τη
Zura, τον
Lord Leon που είχε το καλύτερο rp μαζί με την
Iristella αλλά και την
Πίου, την οποία αδικείτε κατάφορα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Ουσιαστικά εμείς οι δύο (και λίγο ο Fandom) κάναμε τα schemes και σας λέω πως ήξερε πολύ καλά γιατί έπαιζε έτσι. Και δούλεψε (σε κάποιους από εσάς). Χάσαμε στο τέλος του δεύτερου γύρου φυσικά. Και ήταν κρίμα γιατί ξεκίνησε καταπληκτικά καλά, με ψιλο-χάος και αθώους να κατηγορούν αθώους. Απο εκεί και πέρα παίζαμε μόνο άμυνα και κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά απλά αναβάλλαμε το μοιραίο. Επίσης οι αυτοκτονίες όσο περίεργο και αν σας ακούγονται μας έκαναν κακό. Αυτοκτονούσαν αποκλειστικά μη-αθωωμένα άτομα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ευκαιρίες για ελιγμούς ή χρόνο να ξεκάνουμε τους ήδη αθωωμένους.
Μιας που
τώρα άνοιξε το thread της γενικής συζήτησης
μπορώ να πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα με τη Zura. Και είναι ταυτόσημη με αυτήν της Πίου. Βρίσκω και εγώ δηλαδή τρομερά παράξενο πως δεν έπεφτε ποτέ έξω. Καταλάβετε πως είναι
υποψία, δεν έχω αποδείξεις, ούτε είμαι σίγουρος και μπορεί το γεγονός πως ήμουν δολοφόνος να με επηρεάζει αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "
ένστικτο", παίδες. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ενώ όλοι σας κάνατε κάποια λανθασμένα (έστω και ελάχιστα) conclusions εκείνη τα απέφευγε πάντα. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ήταν 100% σίγουρη για την Πίου, δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Τόσο ανόητοι ήσασταν οι υπόλοποι; Όχι. Και δεν είναι μόνο αυτό, μερικά σημεία, πραγματικά με έβαλαν σε σκέψεις. Το ξαναλέω πως παίζει και να κάνω λάθος, και αν κάνω λάθος είναι κρίμα γιατί αδικώ ένα πολύ καλό παιχνίδι της. Και σωστός να είμαι, δεν με ενδιαφέρει ούτε κρατάω κακία. Μάλιστα ακριβώς επειδή δεν έχω απόδειξη θεωρώ πως λήγει το θέμα και η standar θέση είναι πως η Zura έπαιξε δίκαια. Αυτή είναι η άποψη μου και είναι αληθινή ακόμα και αν την βρίσκετε υποκριτική.
-Η Sakura με ψήφισε χωρίς να με ελέγξει, βασισμένη πάνω σε κατηγορίες της Zura, η οποία η ίδια είχε αποσύρει νωρίτερα. Με τόση γκίνια, τι να παίξεις

-Sorry ρε
Τenshi που σε ψήφισα μετά την τελευταία στιγμή αλλά ήμουν δολοφόνος. Στο ξεπλήρωσε ο story-teller όμως. Είσαι ο μόνος που επέζησες.
-Ο Kenobi το χρέος του μια φορά το έκανε

Ειδικά η πολύ κακή συνεργασία μεταξύ Πιου και Νάνσυ στον τελευταίο γύρο, που θα μπορούσαν να στείλουν τα πράματα σε 2η ψηφοφορία, και αντ' αυτού πέθανε η Πίου.
Μια χαρά σωστή ήταν αυτή η απόφαση. Και είναι ειρωνικό γιατί δες τα δικά σου ποστ σε εκείνο το σημείο για να καταλάβεις το γιατί. Κάνε ένα simulation της κατάστασης και πες μάλιστα ό,τι την γλίτωνε η Πίου. Μετά; Σε δύο γύρους ΜΑΤ. Δεν παίζαμε για να μείνουμε μερικούς γύρους περισσότερους παραπάνω. Παίζαμε για την νίκη πάντα. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι από την στιγμή που βγήκε η Πίου και αποδείχθηκε δολοφόνος, γιατί ήταν η Μono σίγουρη ακόμα πως ήταν δολοφόνος η Nancy.