Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1051 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 20:16

Hitachi, συγχαρητήρια. Επιτέλους με λές με τ΄όνομά μου. :P

Και τα σενάρια του Κουροσάβα δεν απέχουν παρά ελάχιστα από αυτά του Λεόνε. Δεν θα με παραξένευε αν γινόταν εδώ άγρια Δύση. Και οσονούπω θα πάω να φάω τώρα που σταμάτησε το χιόνι, δεν θέλω να το βρω κατεδαφισμένο σαλούν, θα μου βγεί το Kaiserschmarm απ' τη μύτη.

Το βραβείο roleplay το παίρνει μακράν ο Lord Leon. Emiru ζούμε για να μας παρακολουθούνε!!!

#1052 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 20:23

:x3: Weeeeeeeeeeeee~! Τα κατάφερα.

Lord Leon και iristella που έπαιξαν σ'όλο το παιχνίδι και όντως ήταν απολαυστικότατοι. Ο Ρopplan φάνηκε ενδιαφέρον και να πω πως κάποιος πρέπει σε κάποια στιγμή να χάλασε τον Hanzo εφόσον τα post του άλλαξαν κατά πολύ. Επίσης, όσο έπαιξε και ο Aizen μ'άρεσε το RP. Να σχολιάσω και το "insolent cur" με πέθαινε κάθε φορά που το διάβαζα. Κι ο Μedicine Seller...ε, σταθερή αξία!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1053 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2012 - 20:28

Καλα ο NWS έχει εντρυφήσει τόσο στο ρόλο που φέτος ήταν για Όσκαρ :hahaha:

Εδώ που τα λέμε μπορεί και ο Κόμης να μην έπεφτε μέσα στις κατηγορίες του αλλά έβγαζε μια απελπισία με τα ποστ του και μια διακριτική διάθεση εκδίκησης που ταίριαζαν γάντι.

xbJ3b2w.jpeg

#1054 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 20:33

Aχ ναι καλέ ο Κόμης. Μα πώς τον ξέχασα...ήταν ένας δύο γύροι που περίμενα να δω αυτό το "Madams et monsieurs" γραμμένο να σας πω και κάθε φορά που εμφανιζόταν χαιρόμουν να το διαβάσω.

Και για να γίνω κακιά, σκεφτόμουν και έχω πει κιόλας, όποιος πάρει του χρόνου το παιχνίδι ας έχει το θύμα να είναι ο Medicine Seller...! Ή τουλάχιστον στις δηλώσεις να έχει τον Night Wizard Seal default αυτόν τον χαρακτήρα! xD

Διαφώτισέ μας κι εσύ αγαπητέ NWS. Αν πεθάνει αυτός ποιον θα έπαιρνες?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1055 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 20:36

Το τρολ τον legnedernav ή κάπως έτσι που μετά έφαγε και μπαν, ποιος τον σκότωσε;

#1056 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 20:41

O vigilante εφόσον η προσπάθεια των δολοφώνων έπεσε στο κενό όταν ο γιατρός προστάτεψε τον εαυτό του επιτυχώς, έχοντας πάρει τρία στεροΐδή πριν του επιτεθούνε για να τον κάνουν τούμπανο...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1057 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 January 2012 - 20:44

Ένα κρατούμενο, ως γενικό στοιχείο ο R είναι ψωνάρα και επιβάλλεται γενικά στο manga. Πιστεύει ότι ό,τι λέει εκείνος είναι σωστό. Γι' αυτό έγραφα έτσι σε όσους έχουν την απορία.

Το γενικό θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου.
Ο Fandom έκανε βλακεία και πέταξε ότι είχε ρόλο όπως είπε και ο Ody. Δεν θα απολογηθώ γι' αυτό, ούτε θα δικαιολογήσω εκείνον. Καθαρή αφέλεια. Του εξηγούσα πως λειτουργεί το παιχνίδι και εκείνος αφελής πέταξε ότι έχει pm από τον TP. Θα τον πιστέψω ότι ενημέρωσε τον Tragic Prince και τον Kenny περί αυτού του συμβάντος. Βλακεία μου που δεν πήγα να μιλήσω και εγώ η ίδια στον Kenny, βέβαια γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν ισχύουν τα λεγόμενα κάπιου. Δεν μου είπε και τον ρόλο του. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εύκολο να το καταλάβεις μόνο από το Rp του σε εισαγωγικά γιατί δεν υπήρχε. Kuroko δεν έβλεπα. Αρπάχτηκε αρκετά γρήγορα από μια κατηγορία που του έριξα για να δοκιμάσω ποια θα είναι η αντίδρασή του και μετά ήρθαν και τα νεύρα του μετά το ποστ του Lord Leon. Πολύ σκέψη δεν ήθελε. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.

Αν τύχει να συζητηθεί το θέμα, θα γράψω πως του ψήφισα και γιατί. Τώρα βαριέμαι είναι η αλήθεια.
Και πράγματα τα οποία μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, όπως και για το παίξιμο των δολοφόνων.

Ο vigilante θα μπορούσε να είναι μόνος του ως δολοφόνος, θα είχε φάει όλους τους αθώους.
Πραγματικά, πρέπει να μας πει πως του έβγαζε και αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα.
Ποιος ψήφιζε τι σε κάθε γύρο.

Συγχαρητήρια στην iristella για το απίστευτό rp της, μαζί με τον Night Wizard Seal που από πέρυσι μου άρεσε το πώς έπαιζε. Αλλά και στον Καμούι γιατί μου άρεζε πως έκανε τον χαρακτήρα. Great general, υποκλίνομαι μπροστά στο rp σας.

Συγχαρητήρια που καταστρέψατε το rp του Χάνζο, και τον κάνατε να μιλήσει σαν τον εαυτό του επειδή τον κατηγορήσατε ότι δεν μιλάει ενώ έπαιζε τόσο καλά. Πολύ ωραία τα puns, δηλαδή πολύ καλά και in character :P Ήταν in-character μέχρι εκείνη την στιγμή που τον κατηγορήσατε για τον παραπάνω λόγο.
Επίσης και στον junpei, για τις επιλογές του. Μου άρεσε και το rp σου βέβαια, αλλά δεν φαινόσουν μέσα σε όλον τον χαμό. Καλό αυτό βέβαια για εσένα.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον babba. Με κάνατε να θέλω να παρακολουθήσω την σειρά, και ίσως το κάνω μετά τις Πανελλήνιες. Ωραίο καλοκαίρι θα είναι.

Περί του Black Kaiser, είναι η αλήθεια ότι με μπέρδεψε αρκετά και έκανε καλό rp. Αλλά αν ισχύουν οι θεωρίες μου περί των κινήσεων που όπως μας βεβαίωσε η πίου εκείνος έκανε αφού ψόφισε για τους δολοφόνους, τότε ίσως δεν μπορώ να του δώσω εύσημα για καλό παίκτη.

Βραβείο στον Kenobi-sensei για το rp του, έχω μείνει άφωνη με το πόσα έγραφε.

#1058 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 20:45

Άντε βρε, πες μας τι επιλογές έκαναν οι δολοφόνοι (κι εσύ γιατρέ και οι υπόλοιποι)!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1059 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 20:53

. . . :3

Δεν ξέρω. Αφού πέθανα, δεν τους ξαναμίλησα πολύ και το λίγο που ήταν μόνο μέσω μηνυμάτων με αυτόν που έφαγα κατά λάθος -προφανώς-. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι ο γιατρός έσωσε τον εαυτό του και τον R, και τους επιθεωρητές τους φάγαμε με επιτυχία οι δολοφόνοι. Δεν ξέρω καν το σκεπτικό εκτός του ότι τους υποψιάζονταν! :canthelp:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1060 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 20:57

Ο MVP με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ο Dr Vrankovic. 2 τάπες, επιβίωσε μέχρι τέλους χωρίς να εγείρει μισή υποψία, ενώ όλοι οι άλλοι ρολίστες ήταν κάτω του μετρίου, είτε επειδή δεν το 'χαν, είτε δεν ήθελαν, είτε επειδή οι συμπαίκτες τους τους έκαναν τη ζωή πατίνι.

Ειδικά η πολύ κακή συνεργασία μεταξύ Πιου και Νάνσυ στον τελευταίο γύρο, που θα μπορούσαν να στείλουν τα πράματα σε 2η ψηφοφορία, και αντ' αυτού πέθανε η Πίου.

#1061 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 January 2012 - 21:02

Το τρολ τον legnedernav ή κάπως έτσι που μετά έφαγε και μπαν, ποιος τον σκότωσε;

Εντός game, ο vigilante. Εκτός game, εγώ. :hihi2:

Θα ήθελα να σταθώ σ' αυτό το σημείο και, αφού πρώτα σκουπίσω τα δάχτυλά μου από τα υπολείματα nachos που κατανάλωσα σε χυδαίες ποσότητες φέτος, θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον vigilante του παιχνιδιού. Ναι, στο vigilante του παιχνιδιού. Μιλώ σοβαρά.

Διότι όταν:

> Το username σου ειναι Osama Bin Laden, και παρ' όλα αυτά...
> διαλέγεις να παίξεις στο παιχνίδι το ρόλο του χριστιανικού Θεού, και σαν να μη φτάνει αυτό...
> σου τυχαίνει να είσαι και ο vigilante του παιχνιδιού (chaotic good God, που αλλού ξανάγινε;), και σαν να μη φτάνει ΟΥΤΕ αυτό...
> σκοτώνεις συστηματικά αθώους πολίτες, γεμάτος σιγουριά ότι τσακίζεις τις δυνάμεις του κακού,

ε, ρε φίλε, είσαι η επιτομή του σουρεάλ. Πιο σουρεάλ πεθαίνεις. :hahaha:

So give him a big hand. Για μένα ο vigilante έκανε πιο συναρπαστικό παιχνίδι απ' όλους τους δολοφόνους μαζί.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1062 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 21:04

. . . :3

Δεν ξέρω. Αφού πέθανα, δεν τους ξαναμίλησα πολύ και το λίγο που ήταν μόνο μέσω μηνυμάτων με αυτόν που έφαγα κατά λάθος -προφανώς-. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι ο γιατρός έσωσε τον εαυτό του και τον R, και τους επιθεωρητές τους φάγαμε με επιτυχία οι δολοφόνοι. Δεν ξέρω καν το σκεπτικό εκτός του ότι τους υποψιάζονταν! :canthelp:

Εκεί είναι που κολλάω. Έχω την αίσθηση ότι οι δολοφόνοι έκαναν καλές επιλογές την νύχτα και κάκιστες επιλογές την ημέρα, αλλά θέλω αποδείξεις για να το πω :D

Παρεμπιπτόντως, όταν σε ψήφισα δεν ήμουν καθόλου σίγουρος. Απλώς ήθελα να σε τσιγκλίσω για να μιλήσεις, γιατί μου έκανε εντύπωση η ξαφνική μουγκαμάρα σου. Έβγαζες απογοήτευση ενώ κανονικά θα έπρεπε να χτυπιέσαι και να φωνάζεις "Είμαι αθώος!". Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν βούτυρο στο ψωμί σου η πάσα, αλλά αντέδρασες πάλι σαν να μην ήσουν εσύ :D Σε καταλαβαίνω πάντως. Αν ποτέ πάρω ρόλο δολοφόνου ή επιθεωρητή πώς θα κρατήσω χαμηλό προφίλ;

O God τα έσπασε, τι να λέμε. Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε στον εαυτό του!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1063 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 21:08

Το 'χα δει στη μαύρη τρύπα, "το banhammer πέφτει".

Ο Βίτζι ήταν τρελά σουρεάλ, ισχύει, ήταν ο μόνος παράγοντας που έκανε το παιχνίδι απρόβλεπτο και αναρωτιέμαι αν θα πετύχαινε 2ο δολοφόνο αν συνέχιζε. Όταν τον σκότωσαν οι δολοφόνοι, σφράγισαν την ήττα τους.

Περίμενα επιθεωρητές από τη Scotland Yard, δολοφόνους από το πιο υπόγειο κύκλωμα, και αντ' αυτού είχαμε έναν ευσυνείδητο επιστήμονα, και έναν πολίτη.

Έναν πολίτη.

Έναν που πήρε το νόμο στα χέρια του.

...αλλά ξέχασε α πάρει τα γυαλιά του.

Edit: Babba, το low profile είναι το κλειδί. Και το να διαβάζεις το παιχνίδι, να σκοτώνεις συναδέλφους σου όταν δεν σώζωνται, να δημιουργείς ρεύματα ήρεμα, να φορτώνεις στους άλλους το ότι ψηφίζεις άλλα 'ντ' άλλων.
Αλλά κατά βάση να μην πολυμιλάς. Οι μόνες που ασχολήθηκαν μαζί μου στο παιχνίδι ήταν οι Kai και Zura, κανένας άλλος δεν με κατηγόρησε, γιατί μέσα στον χαμό, δεν υπήρχα.

Edited by OdyMonaxos, 13 January 2012 - 21:18.

#1064 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2012 - 21:15

ε, ρε φίλε, είσαι η επιτομή του σουρεάλ. Πιο σουρεάλ πεθαίνεις. :hahaha:

Γιατί ιδρύουμε και τον υπαρκτό σουρεαλισμό στο aNiMe//GR !

xbJ3b2w.jpeg

#1065 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 13 January 2012 - 21:17

Θα ήταν και πολύ trolling να μην ποστάρει εδώ κανένας δολοφόνος. Αλλά δεν λέει :P

Πρώτα: Νο, hard feelings F.A.I. Ένα παιχνίδι είναι. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν γι'αυτό. Δεν έγινε και κάτι. Εξάλλου, δίχως να το θες, υπερασπίζοντας με μου έδωσες μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω όσο έπαιζα. Λάθος μου 100% που βγήκα λοιπόν.

Έπειτα, συγχαρητήρια στους νικητές και σε όσους συμμετείχαν ουσιαστικά στο παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα εγώ στο anime.gr (έχω παίξει πολλές φορές σε άλλα forum) και μου έκανε εντύπωση πως κάποια άτομα (αθώα) πετούσαν απλά ένα όνομα και έφευγαν. Αλλά μάλλον είναι συνήθεια στα παιχνίδια εδώ πέρα.

Στα του παιχνιδιού, παίξαμε άσχημα άλλα όχι τόσο άσχημα όσο οι επιθεωρητές οι οποίοι καρφώνονταν αθωώνοντας στα καλά καθούμενα άτομα που κατηγορούσαν πριν(καλά Theodore παιδάκι μου, εσύ μόνο βελάκι δεν έβαλες!). Εμείς ξέροντας ποιός σκοτώνει ποιόν είχαμε καλύτερη άποψη για τον vigilante. Ο God μπλέχτηκε σε λάθος λογική (έβγαλε Kai, Babba) επειδή μάλλον πίστευε πως κάποιος δολοφόνος κρυβόταν μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την FAI (λογικά σκέφτηκε ότι έφυγε ύποπτα εύκολα). Ωστόσο, παίξαμε και εμείς άσχημα αφου το να βρεθούμε όλοι μαζί και να συννενοηθούμε ήταν οδύσσεια. Και οι 7 μαζί σε ένα messenger παράθυρο δεν βρεθήκαμε ποτέ.

Δίνω συγχαρητήρια στην κυρία Mono (για την οποία η δική μου άστοχη εκδοχή ήταν πως πίστευε πως είμαι ενοχος επειδή ο TP μέτρησε τη ψήφο μου στις 9.01 και έχει παίξει Story Teller), τη Zura, τον Lord Leon που είχε το καλύτερο rp μαζί με την Iristella αλλά και την Πίου, την οποία αδικείτε κατάφορα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Ουσιαστικά εμείς οι δύο (και λίγο ο Fandom) κάναμε τα schemes και σας λέω πως ήξερε πολύ καλά γιατί έπαιζε έτσι. Και δούλεψε (σε κάποιους από εσάς). Χάσαμε στο τέλος του δεύτερου γύρου φυσικά. Και ήταν κρίμα γιατί ξεκίνησε καταπληκτικά καλά, με ψιλο-χάος και αθώους να κατηγορούν αθώους. Απο εκεί και πέρα παίζαμε μόνο άμυνα και κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά απλά αναβάλλαμε το μοιραίο. Επίσης οι αυτοκτονίες όσο περίεργο και αν σας ακούγονται μας έκαναν κακό. Αυτοκτονούσαν αποκλειστικά μη-αθωωμένα άτομα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ευκαιρίες για ελιγμούς ή χρόνο να ξεκάνουμε τους ήδη αθωωμένους.

Μιας που τώρα άνοιξε το thread της γενικής συζήτησης μπορώ να πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα με τη Zura. Και είναι ταυτόσημη με αυτήν της Πίου. Βρίσκω και εγώ δηλαδή τρομερά παράξενο πως δεν έπεφτε ποτέ έξω. Καταλάβετε πως είναι υποψία, δεν έχω αποδείξεις, ούτε είμαι σίγουρος και μπορεί το γεγονός πως ήμουν δολοφόνος να με επηρεάζει αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "ένστικτο", παίδες. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ενώ όλοι σας κάνατε κάποια λανθασμένα (έστω και ελάχιστα) conclusions εκείνη τα απέφευγε πάντα. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ήταν 100% σίγουρη για την Πίου, δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Τόσο ανόητοι ήσασταν οι υπόλοποι; Όχι. Και δεν είναι μόνο αυτό, μερικά σημεία, πραγματικά με έβαλαν σε σκέψεις. Το ξαναλέω πως παίζει και να κάνω λάθος, και αν κάνω λάθος είναι κρίμα γιατί αδικώ ένα πολύ καλό παιχνίδι της. Και σωστός να είμαι, δεν με ενδιαφέρει ούτε κρατάω κακία. Μάλιστα ακριβώς επειδή δεν έχω απόδειξη θεωρώ πως λήγει το θέμα και η standar θέση είναι πως η Zura έπαιξε δίκαια. Αυτή είναι η άποψη μου και είναι αληθινή ακόμα και αν την βρίσκετε υποκριτική.

-Η Sakura με ψήφισε χωρίς να με ελέγξει, βασισμένη πάνω σε κατηγορίες της Zura, η οποία η ίδια είχε αποσύρει νωρίτερα. Με τόση γκίνια, τι να παίξεις :P

-Sorry ρε Τenshi που σε ψήφισα μετά την τελευταία στιγμή αλλά ήμουν δολοφόνος. Στο ξεπλήρωσε ο story-teller όμως. Είσαι ο μόνος που επέζησες.

-Ο Kenobi το χρέος του μια φορά το έκανε ;)

Ειδικά η πολύ κακή συνεργασία μεταξύ Πιου και Νάνσυ στον τελευταίο γύρο, που θα μπορούσαν να στείλουν τα πράματα σε 2η ψηφοφορία, και αντ' αυτού πέθανε η Πίου.

Μια χαρά σωστή ήταν αυτή η απόφαση. Και είναι ειρωνικό γιατί δες τα δικά σου ποστ σε εκείνο το σημείο για να καταλάβεις το γιατί. Κάνε ένα simulation της κατάστασης και πες μάλιστα ό,τι την γλίτωνε η Πίου. Μετά; Σε δύο γύρους ΜΑΤ. Δεν παίζαμε για να μείνουμε μερικούς γύρους περισσότερους παραπάνω. Παίζαμε για την νίκη πάντα. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι από την στιγμή που βγήκε η Πίου και αποδείχθηκε δολοφόνος, γιατί ήταν η Μono σίγουρη ακόμα πως ήταν δολοφόνος η Nancy.