Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1111 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 14 January 2012 - 00:21

Something, nothing, something. Περιληπτικά:

Θα μας πείτε τις επιλογές σας τη νύχτα τελικά; Έστω και ονομαστικά!

Λοιπόν,
Εμείς
junpei (τάπα), sakura, matassos, theodore, god, hanzo, lord leon

Vigilante
Kabamaru, Kai, Zura (τάπα), Babba, Τsunade

Και προφανώς δεν σκοτώσαμε τελείως στην τύχη όσους είχαν ρόλους. Όποιος θέλει να ρωτήσει το σκεπτικό μας για οποιονδήποτε ρωτά ελεύθερα.

Πρώτα από όλα συμφωνώ με το να χαλαρώσουμε λίγο. Είπαμε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τέλος. Εγώ είπα την υποψία μου και δεν με ενδιαφέρει αν έχω άδικο η δίκιο σε κάτι ανόητο που είναι το παιχνίδι. Ούτε κρατάω κακία σε κανέναν. Ούτε στην FAΙ (την οποία συμπαθώ πολύ), ούτε στην Zura, ούτε στην Κai ούτε σε κανέναν. Ας μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πρώτος είπα ότι παίξαμε χάλια και χάσαμε γι'αυτό. Τέλος. Σε αυτό μένουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που θεωρούσατε τη Zura επικίνδυνη δεν την βγάζατε. Δηλαδή είτε έκλεψε είτε όχι (που δεν πιστεύω ότι έκλεψε αλλά θέλω να πιάσω όλα τα ενδεχόμενα) το γεγονός ότι παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι ώστε να σας κάνει τόση ζημιά είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σας φταίξιμο. Δύο νύχτες συνεχόμενες να την προτείνατε για αποχώρηση και θα είχε λυθεί το πρόβλημα σας. :P

Η μοναδική πραγματική ευκαιρία που είχαμε να την βγάλουμε ήταν αντί του Lord Leon αλλά εκεί δεν είχε νόημα πια. Στους άλλους είχαμε σταμπάρει τους επιθεωρητές και τον γύρο που πεσαμε στον vigilante ήταν επειδή πράγματι είχαμε καταλήξει πως μπορεί να είναι αυτός. Μετά ο Hanzo ψηφίστηκε για ξεκάρφωμα της Πίου αλλά όχι πολύ δυνατός παίκτης για να μην υπάρχει η υποψία του "ξεκαρφώματος" (thanks Ιριστελλα :P). Και βασικά ελπίζαμε πως στο τέλος ακριβώς αυτή η 100% επιτυχία της μπορούσε να γυρίσει εναντίον της. Βλακεία μου? Δεν ξέρω αν κανείς την υποπτεύθηκε για αυτό το λόγο;

Ody, ήμουν σίγουρος για το Fairy Tail. Και matassos εγώ μέχρι τώρα έκοβα το κεφάλι μου πως είχες ελέγξει την Πίου. Thanks πάντως για το μήνυμα. Βοήθησε πολύ. :P

Bonus: Cookies όποιος μου απαντήσει γιατί έμενε ζωντανός ο γιατρός παρότι τον ξέραμε από τον πρώτο γύρο :P

Edited by Black Kaiser, 14 January 2012 - 00:31.
spelling

#1112 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 January 2012 - 00:22

Άντε βρε, πες μας τι επιλογές έκαναν οι δολοφόνοι (κι εσύ γιατρέ και οι υπόλοιποι)!

Thanx matassos που διευκρίνισες, αν και τα δικά σου κάνανε μπαμ! :D
Άντε να μας πουν και οι άλλοι που είχαν ρόλους.

round 1. τάπα σε junpei? /Kabamaru
round 2. shiro / kai
round 3. matassos / τάπα ή όχι? δε θυμάμαι σε zura αν κατάλαβα καλά;
round 4. theodore / babba
round 5. God / Rika
round 6. Hanzo
round 7. Emiru

Από τη συζήτηση καταλαβαίνω ότι τα πρώτα ήταν οι επιλογές των δολοφόνων;

Λοιπόν,χωρίς να θυμάμαι ποιος έσωσα θα δώσω τα ονόματά του,με βάσει τον γύρο.

1)Τον εαυτό μου
2)Kai
3)Zura
4)Babba
5)Τον εαυτό μου
6)Μονο

Δεν θυμάμαι αν είναι η σωστή σειρά.

Πέντε λόγια,για την υπέρμετρη βλακεία μου.
Όταν έλαβα PM από τον Τραγικό,το είπα στην FAI.Καθαρά λόγω αφέλειας,όπως ο Fandom το είπε στην Zura.

Posted Image

#1113 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 14 January 2012 - 00:26

^ναι αλλα αν θυμαμαι καλα εμεις δε σε ψηφίσαμε πρώτο για αυτό το λόγο, απο οτι θυμαμαι τουλαχιστον, μάλιστα εγώ δε το ήξερα καν ότι είχε γίνει αυτό τωρα το εμαθα απλά για αποφυγή παρεξηγήσεων.

#1114 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 January 2012 - 00:28

Καημένε Βασίλη Καρά. Γι αυτό τον ψήφισαν. Εσύ μπορεί να μη θυμάσαι ή να μην ήξερες -επειδή και η δικιά μου η μνήμη είναι χάλια- αλλά το είχα πει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1115 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 14 January 2012 - 00:32

Καημένε Άρχοντα. Γι αυτό τον ψήφισαν. Εσύ μπορεί να μη θυμάσαι ή να μην ήξερες -επειδή και η δικιά μου η μνήμη είναι χάλια- αλλά το είχα πει.

αν ειπωθηκε μετά της 7 εκείνο το βράδυ σίγουρα δε το ήξερα.

#1116 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 January 2012 - 00:33

@ x-Doctor!
Το 4 babba δεν παίζει να ισχύει, γιατί τότε ψόφησα!
Ούτε και η kai, στο round 2 που επίσης ψόφησε!
1 και 3 είναι οι τάπες και λογικά είναι σωστά.

Η kai δεν παίζει να είναι στη λίστα, στο 1 είσαι εσύ και στο 2 ψόφησε!

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1117 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 January 2012 - 00:35

αν ειπωθηκε μετά της 7 εκείνο το βράδυ σίγουρα δε το ήξερα.

Nαι ειπωθηκε μετα, γιατι κι εγω καπου εκεινη την ωρα που ειχα φυγει, και τους ειχα πεισει για την Shiro. Μεχρι που γυρισα και μου ειπανε οτι τελικα μπλα μπλα junpei μπλα μπλα καρφωμα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1118 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 January 2012 - 00:36

Τεσπα,ρε φίλε σε κάποιον σε έσωσα και την Kai νομίζω. :hihi2:
Εξάλλου το γράφω απο κάτω:

Δεν θυμάμαι αν είναι η σωστή σειρά.

Posted Image

#1119 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 January 2012 - 00:39

Eγώ τα έγραωα με τη σωστή σειρά, πάνε δες το.

Και δις Πίου Πίου εσάς σίγουρα σας το είπα γιατί θυμάμαι που είχα πει για τον jun και είπες εσύ για την Shiro. Εγώ βγήκα το βράδυ, πέθανα και δεν ρώτησα ποιον θα σκοτώσετε και πήγατε και πέσατε πάνω στον obvious :P

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1120 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 January 2012 - 00:43

Τσου. Γιατι εγω, και αφου σας ειχα ρωτησει ολους και ειχατε συμφωνησει, ειχα πει στον Πανο Shiro ως τελικη επιλογη. Και την ωρα που βγηκα, λεει ο Φαντομ για junpei. Οταν γυρισα, σας ειχε πεισει -_-

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1121 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 January 2012 - 00:43

Μακάρι να ήτανε σωστή η σειρά :D
Θα τάπωνες καθημερινά τον God :D
Δεν έχεις κρατήσει τα pm να το χαρούμε;
Βασικά, ήδη βγήκε κάτι από την αποκάλυψη των επιλογών.
Ο God δεν έτρωγε τυχαία και κατά λάθος επιθεωρητές. Τους έτρωγαν συνειδητά οι δολοφόνοι.
Εκείνος την πάτησε με τη θεωρία του tenshi :D

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1122 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 January 2012 - 00:45

Βασικά,βρήκα μόνο κάποια απο τα PMs κι αυτά σε μπερδεμένη σειρά.
Δεν ξέρω,μάλλον με τρολλάρει το UserCP. xD

Posted Image

#1123 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 January 2012 - 00:49

Lol Πίου Πίου, εμένα όταν με ρώτησαν που δεν το καλοθυμάμαι ήμου σε φάση "whatever"! XD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1124 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 January 2012 - 00:50

Α τωρα το ειδα, και για να μην επαναπαυομαστε!!

. Πες μου το όνομα αυτού του ατόμου που ήταν τόσο σίγουρο και στο είπε και ίσως το ξανασκεφτώ.

Εδω βρηκε 5 ατομα μεσα σε 40 και αλλα ποσα στο προηγουμενο παιχνιδι. Ας χρησιμοποιησει το ενστικτο της και θα το θυμηθ- βρει.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1125 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 14 January 2012 - 00:54

Α τωρα το ειδα, και για να μην επαναπαυομαστε!!

Εδω βρηκε 5 ατομα μεσα σε 40 και αλλα ποσα στο προηγουμενο παιχνιδι. Ας χρησιμοποιησει το ενστικτο της και θα το θυμηθ- βρει.

Προφανώς και μας δουλεύεις.
Αν είσαι τόσο σίγουρη και το άτομο αυτό επίσης, μπορείς να πεις το username του.