Θα μας πείτε τις επιλογές σας τη νύχτα τελικά; Έστω και ονομαστικά!
Λοιπόν,
Εμείς
junpei (τάπα), sakura, matassos, theodore, god, hanzo, lord leon
Vigilante
Kabamaru, Kai, Zura (τάπα), Babba, Τsunade
Και προφανώς δεν σκοτώσαμε τελείως στην τύχη όσους είχαν ρόλους. Όποιος θέλει να ρωτήσει το σκεπτικό μας για οποιονδήποτε ρωτά ελεύθερα.
Πρώτα από όλα συμφωνώ με το να χαλαρώσουμε λίγο. Είπαμε ο καθένας ό,τι είχε να πει, τέλος. Εγώ είπα την υποψία μου και δεν με ενδιαφέρει αν έχω άδικο η δίκιο σε κάτι ανόητο που είναι το παιχνίδι. Ούτε κρατάω κακία σε κανέναν. Ούτε στην FAΙ (την οποία συμπαθώ πολύ), ούτε στην Zura, ούτε στην Κai ούτε σε κανέναν. Ας μιλήσουμε μόνο για το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πρώτος είπα ότι παίξαμε χάλια και χάσαμε γι'αυτό. Τέλος. Σε αυτό μένουμε.
Η μοναδική πραγματική ευκαιρία που είχαμε να την βγάλουμε ήταν αντί του Lord Leon αλλά εκεί δεν είχε νόημα πια. Στους άλλους είχαμε σταμπάρει τους επιθεωρητές και τον γύρο που πεσαμε στον vigilante ήταν επειδή πράγματι είχαμε καταλήξει πως μπορεί να είναι αυτός. Μετά ο Hanzo ψηφίστηκε για ξεκάρφωμα της Πίου αλλά όχι πολύ δυνατός παίκτης για να μην υπάρχει η υποψία του "ξεκαρφώματος" (thanks ΙριστελλαΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που θεωρούσατε τη Zura επικίνδυνη δεν την βγάζατε. Δηλαδή είτε έκλεψε είτε όχι (που δεν πιστεύω ότι έκλεψε αλλά θέλω να πιάσω όλα τα ενδεχόμενα) το γεγονός ότι παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι ώστε να σας κάνει τόση ζημιά είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σας φταίξιμο. Δύο νύχτες συνεχόμενες να την προτείνατε για αποχώρηση και θα είχε λυθεί το πρόβλημα σας.

Ody, ήμουν σίγουρος για το Fairy Tail. Και matassos εγώ μέχρι τώρα έκοβα το κεφάλι μου πως είχες ελέγξει την Πίου. Thanks πάντως για το μήνυμα. Βοήθησε πολύ.

Bonus: Cookies όποιος μου απαντήσει γιατί έμενε ζωντανός ο γιατρός παρότι τον ξέραμε από τον πρώτο γύρο

Edited by Black Kaiser, 14 January 2012 - 00:31.
spelling