Από πού να αρχίσω και από πού να τελειώσω με αυτό το παιχνίδι φέτος
Πρώτη φορά έπαιζα σαν αθώα και το καταδιασκέδασα. No plotting and scheming, no secret agendas απλά περίμενα να με φάνε κάθε νύχτα κάτι που τελικά ποτέ δεν έγινε και χαίρομαι για αυτό XD
Τα λάθη των δολοφόνων αμέτρητα. Το πιο τραγικό ήταν όταν μας έδωσαν τον Aizen στο πιάτο. Γιατί αν άφηναν τα πράγματα ως είχαν παίζει να μας έπαιρνε μερικούς γύρους να τον καταλάβουμε και ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς τώρα. Όμως όταν έρχεται ένας δολοφόνος και με vms μου λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι τους χάλασα το παιχνίδι, κάτι που θα πω για πολλοστή φορά δεν έγινε κακοπροαίρετα , ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Aizen ήταν δολοφόνος. Αυτό όσον αφορά την σιγουριά μου ότι ήταν δολοφόνος. Τα vms φυσικά ύστερα από δική μου παράκληση σβήστηκαν καθώς δεν ήθελα να φανεί ότι είμαι αθώα σε αντίθεση με πολλούς που άφηναν vm δεξιά και αριστερά κάνοντας παράλληλο παιχνίδι. Δικό τους πρόβλημα υποθέτω.
H αλήθεια είναι οτι πιστεύω πως αν δεν ήμουν εγώ να βάλω σε απίστευτο ρίσκο τη ζωή μου χωρίς μάλιστα να ξέρω κάτι με σιγουριά, αλλά βασίζοντας μόνο σε ένα στοιχείο-παγίδα που τελικά όντως θα ήταν παγίδα αν το θεωρούσαμε παγίδα, αμφιβάλλω αν όντως θα τον λιτζάραμε.
Δεν μπορώ να ξέρω απο τη στιγμή που εγώ ξεκίνησα το ρευμα, και δεν αμφιβάλλω πως θα τον ψήφιζες κι εσύ έτσι κι αλλιώς, ας μην ξεχνάμε όμως πόσες αμφιβολίες υπήρχαν κατα εμένα.
Aχ ναι καλέ ο Κόμης. Μα πώς τον ξέχασα...ήταν ένας δύο γύροι που περίμενα να δω αυτό το "Madams et monsieurs" γραμμένο να σας πω και κάθε φορά που εμφανιζόταν χαιρόμουν να το διαβάσω.
Η πλάκα είναι πως το έγραφα λάθος γιατί το madame έχει ένα m (έλεος μ' αυτά τα γαλλικά μου) αλλά το πρόσεξα και το διόρθωσα κάπου μετά τη μέση.

Ένα κρατούμενο, ως γενικό στοιχείο ο R είναι ψωνάρα και επιβάλλεται γενικά στο manga. Πιστεύει ότι ό,τι λέει εκείνος είναι σωστό. Γι' αυτό έγραφα έτσι σε όσους έχουν την απορία.
Το γενικό θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου.
Ο Fandom έκανε βλακεία και πέταξε ότι είχε ρόλο όπως είπε και ο Ody. Δεν θα απολογηθώ γι' αυτό, ούτε θα δικαιολογήσω εκείνον. Καθαρή αφέλεια. Του εξηγούσα πως λειτουργεί το παιχνίδι και εκείνος αφελής πέταξε ότι έχει pm από τον TP. Θα τον πιστέψω ότι ενημέρωσε τον Tragic Prince και τον Kenny περί αυτού του συμβάντος. Βλακεία μου που δεν πήγα να μιλήσω και εγώ η ίδια στον Kenny, βέβαια γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν ισχύουν τα λεγόμενα κάπιου. Δεν μου είπε και τον ρόλο του. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εύκολο να το καταλάβεις μόνο από το Rp του σε εισαγωγικά γιατί δεν υπήρχε. Kuroko δεν έβλεπα. Αρπάχτηκε αρκετά γρήγορα από μια κατηγορία που του έριξα για να δοκιμάσω ποια θα είναι η αντίδρασή του και μετά ήρθαν και τα νεύρα του μετά το ποστ του Lord Leon. Πολύ σκέψη δεν ήθελε. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.
Αν τύχει να συζητηθεί το θέμα, θα γράψω πως του ψήφισα και γιατί. Τώρα βαριέμαι είναι η αλήθεια.
Και πράγματα τα οποία μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, όπως και για το παίξιμο των δολοφόνων.
Αυτό ακριβώς έγινε πέρυσι και με τον Hanzo, και έγινε ιστορία.
Δεν ήταν καν αμέλια εκείνη τη φορά, αλλά απλή σχεδόν αναπόφευκτη ατυχία, και επηρέασε πολύ λίγο τη ροή του παιχνιδιού, το ίδιο και εδώ.
Οπότε μην κολλάτε και κατηγορείτε άτομα για τέτοια πράγματα ενώ θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε.Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει η Zura?
Να ζητήσει να την βγάλουν απο το παιχνίδι επειδή ο άλλος έκανε το λάθος να της πει οτι έχει pm? Ή να ξανανακατευτούν οι ρόλοι και να γίνει μπέρδεμα, απογοητεύοντας πολλούς που θα έχαναν το ρόλο τους?
Άλλη φορά που ίσως ξανασυμβεί απλά το προσπερνάμε και συνεχίζουμε, ok?
Kαι καλώς ανέφερε η Zura το στοιχείο για το rp, κι εμένα πέρυσι η iristella με είχε ταράξει στα βρισίδια, τι έπρεπε να υποθέσω, πως μου κράταγε αποθημένα?
Η αλήθεια είναι πως δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο το rp μου γιατί ο Κόμης δεν είναι καθόλου εύκολος για rp καθώς μιλάει λίγο και δεν έχει ιδιαίτερα στερεοτυπικό χαρακτήρα, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα να κρατήσω τα βασικά στοιχεία της ομιλίας ενός κόμη μέχρι το τέλος.
Συγγνώμη αν το παράκανα λίγο με κάποια ελαφριά spoilers, αλλά διάφορα τέτοια υπονοούμενα σου τα πετάει απο νωρίς, και πάνω κάτω πολλοί ξέρουν την ιστορία του βιβλίου, οπότε ελπίζω να μην ενόχλησε κάποιον που δεν έχει δει τη σειρά.
Χαίρομαι που άρεσε σε μερικούς πάντως.
Συμφωνώ γι αυτούς που αναφέρθηκαν πως έπεξαν καλά, θέλωντας να προσθέσω τον Babba.
Βρεθήκαμε και οι δύο στην ίδια θέση, τα επηχειρήματά μου δεν έπεισαν απόλυτα, και μας έβγαλε και τους δύο απο τον κίνδυνο με πολύ έξυπνο τρόπο.
Δεν το καταλάβατε επειδή δεν είχε να κάνει με εσάς, αλλά γι αυτό το λόγο πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά, διατηρώντας το rp του σε πολύ καλά επίπεδα, χωρίς να γράφει κατεβατά και να γίνεται κουραστικός.
Όσο για μένα, θέλω να ξεκαθαρίσω σε όσους πιθανός το παίξιμο μου μπορεί να φάνηκε ανόητο, πως όλο αυτό το high-profile αυθόρμητο παίξιμο το έκανα επίτηδες.
Μάλιστα το γεγονός οτι κάποιοι με υποπτεύονταν μου έκανε καλό γιατί μείωνε τις πιθανότητες να δολοφωνηθώ.
Και ειδού η απορία:Πώς και δε με σκοτώσατε?
Ήμουν απο τους λίγους που ήταν standard αθώοι και η κατηγορία μου προς την Anelis θα μπορούσε να στρέψει τα βλέμματα προς εκείνη.
Well, it was your call in the first place...
Όσο για τις κατηγορίες μου στην anelis, φοβόμουνα απλά πως θα νικούσαμε την βασική κλίκα δολοφόνων και μετά θα μπλεκόμασταν οπότε προσπαθούσα να αποσπάσω στοιχεία κατηγορόντας άλλους.
Βέβαια τελικά δεν κατάφερε να πείσει ο τελευταίος δολοφόνος και φάνηκε αμέσως, οπότε τζάμπα κάθησα να σκεφτώ πιθανά ενδεχόμενα.
Κάτι άλλο που με έκανε να την υποπτευθώ ήταν το vm που έστειλε η πιου-πιου σε μένα, παράνομο ή μη.(πωπω όλο αυτό μοίαζει τόσο με fake just as planned του βλάκα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λάθη του, αλλά ειλικρινά ελπίζω να με πιστεψετε)
PS.Τελικά καλά θυμόμουν πως το "damme" γράφεται με δύο m και το madame είναι απλώς η λέξη με την ανάλογη προσωπική αντωνυμία.
Τι καρυοθραύστες οι Γάλλοι να αλλάζουν την ίδια τη λέξη?!
Edited by Kamui, 13 January 2012 - 21:28.