Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1066 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 January 2012 - 21:17

Ody, με πέθανες με την παρατήρηση στις δύο τελευταίες σειρές!

Babba, σε κατάλαβα αλλά ήμουν τόσο αγχωμένη που με το post σου είπα, "fuck it!" και πήγα και έβγαλα το άχτι μου! xD Aλλά αυτό μου δίνει τώρα το να ξέρω να μην πάρω χαρακτήρα που είναι δολοφόνος την επόμενη φορά που θα παίξω και κανονικά. Μαφιόζος μάλιστα. :kakaka: Και με κολακεύεις αν θεωρούσες ότι είχα κι εγώ χέρι στις δολοφονίες.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1067 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 21:17

Στα διαδικαστικά πάντως, οι νέοι ρόλοι ήταν και οι δύο μεγάλες επιτυχίες. Έδωσαν τροφή για πειράγματα, επηρέασαν ουσιαστικά το παιχνίδι και δε θα έλεγα ότι αποδείχθηκαν, τουλάχιστον αυτή τη φορά, υπερόπλα στα χέρια της δικαιοσύνης.
Το 7 δολοφόνοι σε 8 γύρους πάντως, είναι συντριπτική νίκη των πολιτών. Πιστεύω πως με τις ίδιες αναλογίες, αν οι δολοφόνοι είναι πιο τυχεροί στους πρώτους 2-3 γύρους, άνετα μπορούν να παίξουν στα ίσια.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1068 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 January 2012 - 21:18

Από πού να αρχίσω και από πού να τελειώσω με αυτό το παιχνίδι φέτος

Πρώτη φορά έπαιζα σαν αθώα και το καταδιασκέδασα. No plotting and scheming, no secret agendas απλά περίμενα να με φάνε κάθε νύχτα κάτι που τελικά ποτέ δεν έγινε και χαίρομαι για αυτό XD

Τα λάθη των δολοφόνων αμέτρητα. Το πιο τραγικό ήταν όταν μας έδωσαν τον Aizen στο πιάτο. Γιατί αν άφηναν τα πράγματα ως είχαν παίζει να μας έπαιρνε μερικούς γύρους να τον καταλάβουμε και ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς τώρα. Όμως όταν έρχεται ένας δολοφόνος και με vms μου λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι τους χάλασα το παιχνίδι, κάτι που θα πω για πολλοστή φορά δεν έγινε κακοπροαίρετα , ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Aizen ήταν δολοφόνος. Αυτό όσον αφορά την σιγουριά μου ότι ήταν δολοφόνος. Τα vms φυσικά ύστερα από δική μου παράκληση σβήστηκαν καθώς δεν ήθελα να φανεί ότι είμαι αθώα σε αντίθεση με πολλούς που άφηναν vm δεξιά και αριστερά κάνοντας παράλληλο παιχνίδι. Δικό τους πρόβλημα υποθέτω.

H αλήθεια είναι οτι πιστεύω πως αν δεν ήμουν εγώ να βάλω σε απίστευτο ρίσκο τη ζωή μου χωρίς μάλιστα να ξέρω κάτι με σιγουριά, αλλά βασίζοντας μόνο σε ένα στοιχείο-παγίδα που τελικά όντως θα ήταν παγίδα αν το θεωρούσαμε παγίδα, αμφιβάλλω αν όντως θα τον λιτζάραμε.
Δεν μπορώ να ξέρω απο τη στιγμή που εγώ ξεκίνησα το ρευμα, και δεν αμφιβάλλω πως θα τον ψήφιζες κι εσύ έτσι κι αλλιώς, ας μην ξεχνάμε όμως πόσες αμφιβολίες υπήρχαν κατα εμένα.

Aχ ναι καλέ ο Κόμης. Μα πώς τον ξέχασα...ήταν ένας δύο γύροι που περίμενα να δω αυτό το "Madams et monsieurs" γραμμένο να σας πω και κάθε φορά που εμφανιζόταν χαιρόμουν να το διαβάσω.

Η πλάκα είναι πως το έγραφα λάθος γιατί το madame έχει ένα m (έλεος μ' αυτά τα γαλλικά μου) αλλά το πρόσεξα και το διόρθωσα κάπου μετά τη μέση.:hihi2:

Ένα κρατούμενο, ως γενικό στοιχείο ο R είναι ψωνάρα και επιβάλλεται γενικά στο manga. Πιστεύει ότι ό,τι λέει εκείνος είναι σωστό. Γι' αυτό έγραφα έτσι σε όσους έχουν την απορία.

Το γενικό θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου.
Ο Fandom έκανε βλακεία και πέταξε ότι είχε ρόλο όπως είπε και ο Ody. Δεν θα απολογηθώ γι' αυτό, ούτε θα δικαιολογήσω εκείνον. Καθαρή αφέλεια. Του εξηγούσα πως λειτουργεί το παιχνίδι και εκείνος αφελής πέταξε ότι έχει pm από τον TP. Θα τον πιστέψω ότι ενημέρωσε τον Tragic Prince και τον Kenny περί αυτού του συμβάντος. Βλακεία μου που δεν πήγα να μιλήσω και εγώ η ίδια στον Kenny, βέβαια γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν ισχύουν τα λεγόμενα κάπιου. Δεν μου είπε και τον ρόλο του. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εύκολο να το καταλάβεις μόνο από το Rp του σε εισαγωγικά γιατί δεν υπήρχε. Kuroko δεν έβλεπα. Αρπάχτηκε αρκετά γρήγορα από μια κατηγορία που του έριξα για να δοκιμάσω ποια θα είναι η αντίδρασή του και μετά ήρθαν και τα νεύρα του μετά το ποστ του Lord Leon. Πολύ σκέψη δεν ήθελε. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.

Αν τύχει να συζητηθεί το θέμα, θα γράψω πως του ψήφισα και γιατί. Τώρα βαριέμαι είναι η αλήθεια.
Και πράγματα τα οποία μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, όπως και για το παίξιμο των δολοφόνων.

Αυτό ακριβώς έγινε πέρυσι και με τον Hanzo, και έγινε ιστορία.
Δεν ήταν καν αμέλια εκείνη τη φορά, αλλά απλή σχεδόν αναπόφευκτη ατυχία, και επηρέασε πολύ λίγο τη ροή του παιχνιδιού, το ίδιο και εδώ.
Οπότε μην κολλάτε και κατηγορείτε άτομα για τέτοια πράγματα ενώ θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε.Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει η Zura?
Να ζητήσει να την βγάλουν απο το παιχνίδι επειδή ο άλλος έκανε το λάθος να της πει οτι έχει pm? Ή να ξανανακατευτούν οι ρόλοι και να γίνει μπέρδεμα, απογοητεύοντας πολλούς που θα έχαναν το ρόλο τους?
Άλλη φορά που ίσως ξανασυμβεί απλά το προσπερνάμε και συνεχίζουμε, ok?

Kαι καλώς ανέφερε η Zura το στοιχείο για το rp, κι εμένα πέρυσι η iristella με είχε ταράξει στα βρισίδια, τι έπρεπε να υποθέσω, πως μου κράταγε αποθημένα?

Η αλήθεια είναι πως δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο το rp μου γιατί ο Κόμης δεν είναι καθόλου εύκολος για rp καθώς μιλάει λίγο και δεν έχει ιδιαίτερα στερεοτυπικό χαρακτήρα, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα να κρατήσω τα βασικά στοιχεία της ομιλίας ενός κόμη μέχρι το τέλος.
Συγγνώμη αν το παράκανα λίγο με κάποια ελαφριά spoilers, αλλά διάφορα τέτοια υπονοούμενα σου τα πετάει απο νωρίς, και πάνω κάτω πολλοί ξέρουν την ιστορία του βιβλίου, οπότε ελπίζω να μην ενόχλησε κάποιον που δεν έχει δει τη σειρά.
Χαίρομαι που άρεσε σε μερικούς πάντως.

Συμφωνώ γι αυτούς που αναφέρθηκαν πως έπεξαν καλά, θέλωντας να προσθέσω τον Babba.
Βρεθήκαμε και οι δύο στην ίδια θέση, τα επηχειρήματά μου δεν έπεισαν απόλυτα, και μας έβγαλε και τους δύο απο τον κίνδυνο με πολύ έξυπνο τρόπο.
Δεν το καταλάβατε επειδή δεν είχε να κάνει με εσάς, αλλά γι αυτό το λόγο πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά, διατηρώντας το rp του σε πολύ καλά επίπεδα, χωρίς να γράφει κατεβατά και να γίνεται κουραστικός.

Όσο για μένα, θέλω να ξεκαθαρίσω σε όσους πιθανός το παίξιμο μου μπορεί να φάνηκε ανόητο, πως όλο αυτό το high-profile αυθόρμητο παίξιμο το έκανα επίτηδες.
Μάλιστα το γεγονός οτι κάποιοι με υποπτεύονταν μου έκανε καλό γιατί μείωνε τις πιθανότητες να δολοφωνηθώ.
Και ειδού η απορία:Πώς και δε με σκοτώσατε?
Ήμουν απο τους λίγους που ήταν standard αθώοι και η κατηγορία μου προς την Anelis θα μπορούσε να στρέψει τα βλέμματα προς εκείνη.
Well, it was your call in the first place...

Όσο για τις κατηγορίες μου στην anelis, φοβόμουνα απλά πως θα νικούσαμε την βασική κλίκα δολοφόνων και μετά θα μπλεκόμασταν οπότε προσπαθούσα να αποσπάσω στοιχεία κατηγορόντας άλλους.
Βέβαια τελικά δεν κατάφερε να πείσει ο τελευταίος δολοφόνος και φάνηκε αμέσως, οπότε τζάμπα κάθησα να σκεφτώ πιθανά ενδεχόμενα.
Κάτι άλλο που με έκανε να την υποπτευθώ ήταν το vm που έστειλε η πιου-πιου σε μένα, παράνομο ή μη.(πωπω όλο αυτό μοίαζει τόσο με fake just as planned του βλάκα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λάθη του, αλλά ειλικρινά ελπίζω να με πιστεψετε)

PS.Τελικά καλά θυμόμουν πως το "damme" γράφεται με δύο m και το madame είναι απλώς η λέξη με την ανάλογη προσωπική αντωνυμία.
Τι καρυοθραύστες οι Γάλλοι να αλλάζουν την ίδια τη λέξη?!:hahaha:

Edited by Kamui, 13 January 2012 - 21:28.

O6rrvsU.jpg

#1069 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2012 - 21:35

:hahaha::hahaha::hahaha: Ναι τώρα θυμήθηκα τον Sima Yi και το γένι του. Ντάξει δεν νομίζω ότι σε είχα ταράξει στα βρισίδια απλά το όνομα σου είχα ξεσκίσει λιγο και είχα αποκτήσει obsession με το μουσάκι. Not personal though.

Για τα υπόλοιπα δεν πολυκαταλαβαίνω τι λες. Please elaborate!Περί vms και συμπληρωματικών συζητήσεων πάντως το έχουμε ξαναπεί ότι έχουν άπειρους κίνδυνους και ότι δεν είναι καλό να τα παίρνουμε τις μετρητοίς.

Από την άλλη αν όλες οι μπηχτές που έχω δει να λέγονται σε vms ειπωθούν εδώ και αναλυθούν, δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξουμε ξανά το παιχνίδι οπότε ίσως να μην είναι σώφρον να πιάσουμε αυτήν την συζήτηση.:hahaha:
Επίσης ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:wooi2::wooi2::wooi2:

#1070 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2012 - 21:38

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι από την στιγμή που βγήκε η Πίου και αποδείχθηκε δολοφόνος, γιατί ήταν η Μono σίγουρη ακόμα πως ήταν δολοφόνος η Nancy.

Κοίτα. Με αυτούς που είχαν μείνει είχα πλέον σιγουρευτεί ότι δολοφόνοι ήταν ο Kirihito και και ο Kenshin. Την Mariya την απέκλεισα όχι γιατί δεν την θεωρούσα ύποπτη αλλά λόγω ακριβώς αυτής της σιγουριάς μου για αυτούς τους δύο. Με το τελευταίο ποστ της στον προτελευταίο γύρο με το που το είδα βεβαιώθηκα πως ό,τι και αν γίνει αυτή είναι σίγουρα δολοφόνος. Ήταν κλασική συμπεριφορά δολοφόνου ~περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά κατηγορώ δολοφόνο βάζοντας όμως μέσα και μπόλικα "αλλά" για να μην το παίξω σίγουρη τελευταία στιγμή και καρφωθώ~ Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά κάτι μου έκανε κλικ. Το έγραψα κιόλας αμέσως από κάτω. Επομένως στον τελευταίο γύρο ήταν το πιο φυσιολογικό να ψηφίσω αυτήν αφού η Mariya αποδείχθηκε δολοφόνος. Ομολογώ ότι ήταν άσχημος ο τρόπος που το έκανα χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία αλλά είχα κουραστεί λιγάκι από το παιχνίδι και απλά ήθελα να τελειώνουμε XD

H αλήθεια είναι οτι πιστεύω πως αν δεν ήμουν εγώ να βάλω σε απίστευτο ρίσκο τη ζωή μου χωρίς μάλιστα να ξέρω κάτι με σιγουριά, αλλά βασίζοντας μόνο σε ένα στοιχείο-παγίδα που τελικά όντως θα ήταν παγίδα αν το θεωρούσαμε παγίδα, αμφιβάλλω αν όντως θα τον λιτζάραμε.
Δεν μπορώ να ξέρω απο τη στιγμή που εγώ ξεκίνησα το ρευμα, και δεν αμφιβάλλω πως θα τον ψήφιζες κι εσύ έτσι κι αλλιώς, ας μην ξεχνάμε όμως πόσες αμφιβολίες υπήρχαν κατα εμένα.

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί θες να πεις. Ήμουν σίγουρη για τον Aizen αρκετά ώστε να επιμένω. Το ξέρω πως ρισκάρισα αλλά θεώρησα ότι μόνο αν του την έπεφτα κατά μέτωπο και χωρίς καμία αμφιβολία θα παρέσερνα κόσμο μαζί μου. Μπορεί να έκανα και λάθος γιατί μπορεί να τον ψήφιζαν και άλλοι έτσι κι αλλιώς χωρίς να είμαι τόσο επίμονη. Επίσης μπορεί να έβγαινε αθώος αλλά όπως είπα, είπα να πάρω το ρίσκο. Τώρα όσον αφορά ποιοί τον υποψιάστηκαν πρώτοι δεν πήρα ποτέ τα έυσημα ότι τον υποψιάστηκα πρώτη και δεν νομίζω να υποψιάστηκα κανέναν πρώτη έτσι κι αλλιώς XD. Ακόμα και τον Lelouch τον ψήφισα στην αρχή παίζοντας αμπε μπα μπλομ.

xbJ3b2w.jpeg

#1071 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 January 2012 - 21:38

αλλά και την Πίου, την οποία αδικείτε κατάφορα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Ουσιαστικά εμείς οι δύο (και λίγο ο Fandom) κάναμε τα schemes και σας λέω πως ήξερε πολύ καλά γιατί έπαιζε έτσι. Και δούλεψε (σε κάποιους από εσάς). Χάσαμε στο τέλος του δεύτερου γύρου φυσικά. Και ήταν κρίμα γιατί ξεκίνησε καταπληκτικά καλά, με ψιλο-χάος και αθώους να κατηγορούν αθώους. Απο εκεί και πέρα παίζαμε μόνο άμυνα και κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά απλά αναβάλλαμε το μοιραίο. Επίσης οι αυτοκτονίες όσο περίεργο και αν σας ακούγονται μας έκαναν κακό. Αυτοκτονούσαν αποκλειστικά μη-αθωωμένα άτομα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ευκαιρίες για ελιγμούς ή χρόνο να ξεκάνουμε τους ήδη αθωωμένους.

Μιας που τώρα άνοιξε το thread της γενικής συζήτησης μπορώ να πω και εγώ την γνώμη μου για το θέμα με τη Zura. Και είναι ταυτόσημη με αυτήν της Πίου. Βρίσκω και εγώ δηλαδή τρομερά παράξενο πως δεν έπεφτε ποτέ έξω. Καταλάβετε πως είναι υποψία, δεν έχω αποδείξεις, ούτε είμαι σίγουρος και μπορεί το γεγονός πως ήμουν δολοφόνος να με επηρεάζει αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "ένστικτο", παίδες. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ενώ όλοι σας κάνατε κάποια λανθασμένα (έστω και ελάχιστα) conclusions εκείνη τα απέφευγε πάντα. Δεν μπορώ να δεχτώ πως ήταν 100% σίγουρη για την Πίου, δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Τόσο ανόητοι ήσασταν οι υπόλοποι; Όχι. Και δεν είναι μόνο αυτό, μερικά σημεία, πραγματικά με έβαλαν σε σκέψεις. Το ξαναλέω πως παίζει και να κάνω λάθος, και αν κάνω λάθος είναι κρίμα γιατί αδικώ ένα πολύ καλό παιχνίδι της. Και σωστός να είμαι, δεν με ενδιαφέρει ούτε κρατάω κακία. Μάλιστα ακριβώς επειδή δεν έχω απόδειξη θεωρώ πως λήγει το θέμα και η standar θέση είναι πως η Zura έπαιξε δίκαια. Αυτή είναι η άποψη μου και είναι αληθινή ακόμα και αν την βρίσκετε υποκριτική.

.

Έχω να σου απαντήσω σε αυτό, Kaiser. Γιατί φυσικά και το περίμενα ότι εσύ θα ήσουν ο πρώτος που θα το έλεγε αυτό για εμένα. I was too good to be true; Με συγχωρείς που επέλεξα έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι ψωνάρα και απόλυτος. Σου χαλούσε το θέμα του παιχνιδιού το ότι έκανα rp και έμενα πιστή στον χαρακτήρα που πιστεύει ότι ό,τι λέει είναι σωστό;
Μου λες ότι σας βρήκα όλους; Με κοροδευεις και εσύ τώρα. Ούτε εσένα ούτε την Tsunade.
Εφόσον το παιχνίδι βασίζεται στο rp, και σας πείραζε τόσο το απόλυτο ενός χαρακτήρα το οποίο και σημείωσα σε ποστ μου, δικό σας θέμα.
Μου λες ότι η Πίου Πίου έπαιζε καλά; Εδώ γελιόμαστε. Δεν θύμιζε τον Mariya ούτε στο 1 % και ήταν θέμα για το οποίο καταπιάστηκα πάνω της. Επίσης δεν ήμουν η πρώτη η οποία την κατηγόρησα. Έβλεπα τις αντιδράσεις της και δεν είναι δύσκολο να την καταλάβεις με τον τρόπο που γράφει. Η αλήθεια είναι ότι είχε και εσένα από δίπλα της, γιατί φυσικά μόνη της δεν ήταν δυνατό να ενεργήσει, θα καρφωνόταν πιο εύκολα.

Και ορίστε πως σας ψήφισα.

Spoiler:

Τα συμπεράσματά δικά σου, αν και εσύ τα έχεις βγάλει ήδη και είσαι περισσότερο σίγουρος ότι έκλεψα. Θα προτιμούσα να το συζητήσουμε αν θέλεις, και όχι μόνο να δεις αυτά που γράφω εδώ.

Επίσης, Ειρήνη, άστα αυτά με τις δουλειές. LoL έπαιζες. :kakaka:

Edit: Σαν να μου λέει κανείς ότι και πέρυσι έκλεβα που είχα βρει 4/5, αλλά έπαιζα χαρακτήρα χαζοχαρούμενο που δεν είναι λογικό να είναι απόλυτος. Και έτσι έγραφα τις υποθέσεις. Εδώ τις υποθέσεις μου και το θέμα το ότι η πίου πίου με εκνεύριζε με τον τρόπου που έπαιζε τις έβγαζα με απόλυτο τρόπο.

#1072 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 13 January 2012 - 21:39

Μια χαρά σωστή ήταν αυτή η απόφαση. Και είναι ειρωνικό γιατί δες τα δικά σου ποστ σε εκείνο το σημείο για να καταλάβεις το γιατί. Κάνε ένα simulation της κατάστασης και πες μάλιστα ό,τι την γλίτωνε η Πίου. Μετά; Σε δύο γύρους ΜΑΤ. Δεν παίζαμε για να μείνουμε μερικούς γύρους περισσότερους παραπάνω. Παίζαμε για την νίκη πάντα. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι από την στιγμή που βγήκε η Πίου και αποδείχθηκε δολοφόνος, γιατί ήταν η Μono σίγουρη ακόμα πως ήταν δολοφόνος η Nancy.

Εκείνους τους γύρους είχα τα εξής άτομα στο μυαλό μου.

Την Πιου, τη Νάνσυ, την Τσουνάντε και τον Zane, γιατί μου έκαναν για δολοφόνοι.

Μετά το θάνατο του Fandom στράφηκα γρήγορα κατά της Πίου, με το ρεύμα όμως από την ίδια, την Ανελίς, τη Μόνο, την Τσουνάντε, στράφηκα στον Zane. Το θεώρησα τότε προσπάθεια της Τσουνάντε και της Πίου να φάνε έναν δικό τους και μετά να δημιουργήσουν άλλοθι.

Τότε στράφηκα και κατά των Μόνο και Ανελίς, για αυτό το ρεύμα, ψήφισα στους επόμενους γύρους την Πίου και δεν μπόρεσα να χωνέψω την τελευταία αποτυχημένη συνεργασία. Τα 'χα πάρει και με την Άνελις και την Μόνο, που είχαν πετάξει και την παττάτα του jimop24. Και φοβάμαι τους επιθετικούς παίκτες που επιζούν για πολλούς γύρους.

Και προτιμώ να σκοτώνω πιθανόν αθώους που δεν είμαι σίγουρος και μου φαίνονται δύσκολοι αντίπαλοι, παρά σίγουρους δολοφόνους που δεν φοβάμαι πως μπορούν να κερδίσουν.

#1073 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 January 2012 - 21:42

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλήσω γιατί ειναι λεπτή η θέση μου, αλλά πραγματικά Black Kaiser, πιστεύεις ότι παίξατε "καλά" με την πίου τον ρόλο και τον χαρακτήρα της; Κατ' αρχήν rp δεν υπήρχε, απ' ευθυνόταν σε άτομα κανονικότατα, μιλούσε για άλλα Παλέρμο και απ' ό,τι μου ήταν μπήκε και μέσα στην Τρύπα και το έπαιξε και καλά αθώα σε κάποια φάση. Σου φάνηκαν ανόητοι οι λόγοι που την ψήφιζε η Zura, κάποιοι από του παραπάνω που έγραψα ήταν μέσα, τόσο ηλίθιοι; Αν έμεινε όσο έμεινε είναι ότι το 1/3 τη θεωρούσαν πολύ ανόητη για να παίξει πονηρά, το άλλος 1/3 είχε πιαστεί από το μήνυμα του matassos και νομίζαν ότι την αθώωσε και το άλλο 1/3 απλά δεν ασχολιόταν. Εκτός των άλλων, αν εξαιρέσουμε εσένα και την Nancy_neko που το πάλευε, οι υπόλοιποι μόνο rp δεν κάνανε. Πήγαινε ξαναδιάβασε τα posts και δες πώς αντιδρούσαν όταν τους κατηγορούσε κάποιος. Δεν ξέρω πώς το βλέπαν οι απο μέσα αλλά από απέξω έκανε μπαμ για τους περισσότερους. Ό,τι κατηγορίες είχαν δώσει, μια χαρά λογικές ήταν, μόνο στη Nancy_neko μου φάνηκε υπερβολικό και δεν κατάλαβα πώς τη ψηφίζαν με τόση άνεση.

Δεν αμφιβάλλω ότι εκμεταλλεύτηκε σωστά όλα τα παραπάνω η πίου, αλλά σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να την βρει κάποιος; Αν ήμουν Vigilante άνετα θα την είχα φάει με βάση το πώς απευθυνόταν στους άλλους άσχετα με το τι ήταν.

Πέρσι πάντως που μας πέτυχε 4 στους 5, δεν είδα ούτε την πίου ούτε κανέναν άλλον να παραπονιέται.

ySss0UF.jpg

#1074 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 January 2012 - 21:44

:hahaha::hahaha::hahaha: Ναι τώρα θυμήθηκα τον Sima Yi και το γένι του. Ντάξει δεν νομίζω ότι σε είχα ταράξει στα βρισίδια απλά το όνομα σου είχα ξεσκίσει λιγο και είχα αποκτήσει obsession με το μουσάκι. Not personal though.

Για τα υπόλοιπα δεν πολυκαταλαβαίνω τι λες. Please elaborate!Περί vms και συμπληρωματικών συζητήσεων πάντως το έχουμε ξαναπεί ότι έχουν άπειρους κίνδυνους και ότι δεν είναι καλό να τα παίρνουμε τις μετρητοίς.

Από την άλλη αν όλες οι μπηχτές που έχω δει να λέγονται σε vms ειπωθούν εδώ και αναλυθούν, δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξουμε ξανά το παιχνίδι οπότε ίσως να μην είναι σώφρον να πιάσουμε αυτήν την συζήτηση.:hahaha:
Επίσης ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:wooi2::wooi2::wooi2:

Δε το έστειλα εγώ το vm, αυτή μου του έστειλε και μου φάνηκε λες και την είχε βάλει κάποιος σε κάποια φάση.
Άσε που μέσω ενός vm (ή ολόκρηρης της συζήτησης) μεταξύ Kirihito και FAI φαινόταν οτι ήταν αθώος.Αλλιώς θα μιλούσαν μόνο με προσωπικά εξ αρχής.
Δε φταίμε εμείς που τα διαβάζουμε, αλλά εσεις που τα γράφετε, υπάρχει λόγος που το λένε οι κανόνες.

Όταν λες δεν καταλαβαίνεις τι λέω ενοείς για την Anelis κυρίως?
Απλώς απο τη στιγμή που κάποια άτομα ήταν standard να λιτζαριστούν δεν έβλεπα το λόγος να τους ψηφίσω κι εγώ ενώ υπήρχαν κι άλλοι, και πρέπει να πω οτι η συμπεριφορά της μου φάνηκε απίστευτα ύποπτη σε κάποιες φάσεις.
Και ειδικά με το vm της πιου πιου υπέθεσα πως αν όντως ήταν δολοφόνος, ήταν και η Anelis.
Έπαιξε καλά βέβαια, δε λέω, απλά δε χρειαζόταν να κάνει κάποιες υπερβολές κατα την υπεράσπιση του εαυτού της και να μιλάει με τόση άνεση και σιγουριά για κάποια πράγματα λες και έπρενε ψεύτικο ρίσκο για να καμουφλάρει τη θέση της.
Είμαι σίγουρος πως τώρα που τα είπα με "απλά και λίγα λόγια" με κατάλαβες.:hahaha:
Edit:

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω ακριβώς τί θες να πεις. Ήμουν σίγουρη για τον Aizen αρκετά ώστε να επιμένω. Το ξέρω πως ρισκάρισα αλλά θεώρησα ότι μόνο αν του την έπεφτα κατά μέτωπο και χωρίς καμία αμφιβολία θα παρέσερνα κόσμο μαζί μου. Μπορεί να έκανα και λάθος γιατί μπορεί να τον ψήφιζαν και άλλοι έτσι κι αλλιώς χωρίς να είμαι τόσο επίμονη. Επίσης μπορεί να έβγαινε αθώος αλλά όπως είπα, είπα να πάρω το ρίσκο. Τώρα όσον αφορά ποιοί τον υποψιάστηκαν πρώτοι δεν πήρα ποτέ τα έυσημα ότι τον υποψιάστηκα πρώτη και δεν νομίζω να υποψιάστηκα κανέναν πρώτη έτσι κι αλλιώς XD. Ακόμα και τον Lelouch τον ψήφισα στην αρχή παίζοντας αμπε μπα μπλομ.

Έχεις δίκιο, δεν είπα πως θα έπρεπε να μου δώσετε και παράσημο επειδή πήρα εγώ το ρίσκο αντί για εσάς, απλά είπες οτι σας τον έδωσε στο πιάτο τον Aizen ενώ πολλοι αμφισβητούσαν τις κατηγορίες στην αρχή.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι στο θέμα με το Zombie Squalo, εκεί δεν πολυκατάλαβα τι παίχτηκε.

Edited by Kamui, 13 January 2012 - 21:53.

O6rrvsU.jpg

#1075 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 January 2012 - 21:50

Τα 'χα πάρει και με την Άνελις και την Μόνο, που είχαν πετάξει και την παττάτα του jimop24.

Μιλάς εσύ που με ψήφιζες στο τέλος? Εμένα την αγνή περιστέρα? :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#1076 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2012 - 21:56

Ό,τι κατηγορίες είχαν δώσει, μια χαρά λογικές ήταν, μόνο στη Nancy_neko μου φάνηκε υπερβολικό και δεν κατάλαβα πώς τη ψηφίζαν με τόση άνεση.

Όπως ειπώθηκε πιο πάνω το τελευταίο της post ήταν καρακατακαρφωτικό. Έτσι όπως ήταν δομημένο έβγαζε τρομερή αίσθηση ανθρώπου που προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του. Λογικό είναι να κινήσει υποψίες. Ε και συγγνώμη αλλά όταν δίνονται in game spoilers για τους ρόλους των παικτών δεν θέλει και πολύ για να κινηθείς δια της ατόπου απαγωγής. :)

Και γενικά η συμπεριφορά της nancy προσωπικά εμένα μου θυμίσε την συμπεριφορά της Tsunade sama σε πολύ πιο ήπιο και προσεγμένο βαθμό. Υπερβολική προσπάθεια για να μείνει low profile.

#1077 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 January 2012 - 22:00

Ομολογώ πως απογοητεύτηκα με το set των δολοφόνων. Θεωρώ ότι έχασαν από την αρχή, όταν ψήφισαν μαζικά tenshi, που φυσικά όταν θα αποδεικνυόταν αθώος θα έστρεφαν τον κόσμο στη θεωρία του και στους 8 που ψήφισαν squalo, αλλά ήταν σίγουρο πως η θεωρία θα κατέρρεε γρήγορα και έπειτα θα έπαιρναν αυτοί σειρά. Μάλιστα, από την άμυνα των 8 αθώων, ο μόνος που δεν πείστηκε ήταν ο God, οπότε πήγε στράφι, τουλάχιστον όσον αφορά τις μέρες :D Περίμενα περισσότερο randomness κι όχι να λειτουργούν με την ίδια λογική, διότι έτσι αν βρεις τον έναν, τους βρίσκεις όλους. Fandom και Mariya προσπάθησαν επίσης να σώσουν τον squalo, τραβώντας πολύ κόσμο πάνω τους από την αρχή. Λάθος! Τον Aizen πάντως δεν κατάλαβα γιατί τον ψήφισαν τόσοι από την αρχή. Δεν είχε δώσει αφορμή.

Μάλιστα, ελπίζοντας πως υπάρχει διαφοροποίηση, ήμουν έτοιμος λίγο πριν πεθάνω να ασχοληθώ με το "κοπρόγατο". Είχα ετοιμάσει στο μυαλό μου τις κατηγορίες. Μουγκό στην αρχή (σαν επιθεωρητής ένα πράγμα), μέχρι που ψόφησαν οι επιθεωρητές που θα μπορούσαν να την ελέγξουν, όπου και βγήκε μπροστά με πάθος. Φοβερός συγχρονισμός! Στο τέλος δε, ήλπιζα να έχει δασκαλέψει εκείνη τη mariya για τη φασαρία μπας και ξενερώσει τον κόσμο ώστε να αυτοκτονήσει, ή για να βγάλουν τη zura από ενόχληση. Η οποία όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει τρομερό ένστικτο στο game. Ανυπομονώ να τη δω εκδικητή κάποτε, να ξεκληρίζει κόσμο.

Κρίμα, έχασα μια θεϊκή αναμέτρηση να στοχοποιήσω κι άλλον αθώο και να σας διασκεδάσω :D

FAI, την επόμενη φορά λέω να πάρω εγώ έναν μανιακό δολοφόνο για χαρακτήρα. Αρκεί να είναι θεότρελος. Το rp φέτος δε μου βγήκε. Δεν είχα γυναίκες να μου δίνουν πάσες και ο poplan δε θα την έπεφτε ποτέ σε loli, οπότε η emiru με την οποία θα κάναμε ωραίο show δεν...
Χάρηκα περισσότερο το "έκανα λάθος" post μου μετά τον tenshi. Είχα το τέλειο screenshot για τα ώριμα φρούτα :D

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1078 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 January 2012 - 22:00

iristella, βασικά όλοι οι λόγοι που δώσατε για τους δολοφόνους λογικοί μου φανήκανε, τώρα γιατί πιστεύαν οι δολοφόνοι ότι παίζαν ασύνδετα και κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο δύσκολο για τους αθώους, είναι άλλο θέμα.

Στο θέμα της nancy_neko μου φάνηκε κάπως, γιατί και ο Kirihito (δεν θυμάμαι username, συγγνώμη) ακολουθούσε αρκετούς που είχαν ψηφίσει δολοφόνο και θα μπορούσε πχ. να το κάνει για ξεκάρφωμα. Δεν έτυχε να δω και τα vms που προαναφέρθηκαν προς την FAI.

Αν μιλάμε όμως για κοινές συμπεριφορές, τότε δεν αμφιβάλλω πως ήταν λογικό.

ySss0UF.jpg

#1079 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 13 January 2012 - 22:31

Και ορίστε πως σας ψήφισα.

Spoiler:

/fixed

Eχεις πραγματι καταπληκτικο ενστικτο να ξεχωριζεις τους 5 εκλεκτους μεσα στο πληθος.

Εεε μα πια. Να κρατηθω να κρατηθω αλλα ποσο :hahaha:

Let the flame begin :terror2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1080 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 13 January 2012 - 22:31

Κοίτα. Με αυτούς που είχαν μείνει είχα πλέον σιγουρευτεί ότι δολοφόνοι ήταν ο Kirihito και και ο Kenshin. Την Mariya την απέκλεισα όχι γιατί δεν την θεωρούσα ύποπτη αλλά λόγω ακριβώς αυτής της σιγουριάς μου για αυτούς τους δύο. Με το τελευταίο ποστ της στον προτελευταίο γύρο με το που το είδα βεβαιώθηκα πως ό,τι και αν γίνει αυτή είναι σίγουρα δολοφόνος. Ήταν κλασική συμπεριφορά δολοφόνου ~περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά κατηγορώ δολοφόνο βάζοντας όμως μέσα και μπόλικα "αλλά" για να μην το παίξω σίγουρη τελευταία στιγμή και καρφωθώ~ Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά κάτι μου έκανε κλικ. Το έγραψα κιόλας αμέσως από κάτω. Επομένως στον τελευταίο γύρο ήταν το πιο φυσιολογικό να ψηφίσω αυτήν αφού η Mariya αποδείχθηκε δολοφόνος. Ομολογώ ότι ήταν άσχημος ο τρόπος που το έκανα χωρίς καμιά απολύτως δικαιολογία αλλά είχα κουραστεί λιγάκι από το παιχνίδι και απλά ήθελα να τελειώνουμε XD

Όχι, μια χαρά καταλαβαίνω τι λες. Ακριβώς αυτό κάναμε. Θέλαμε να περάσουμε την εντύπωση πως η Νάνσι δεν ξέρει τι της γίνεται->δεν έχει πληροφορίες-> δεν είναι δολοφόνος. Επίσης αν η Νάνσι έμενε ακόμα έναν γύρο θα δοκιμάζαμε να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον. Είναι τραγική ειρωνία πάντως, εγώ αρχικά είχα προτείνει να βγάλουμε εσένα πρώτα επειδή ακριβώς είχες παίξει δύο φορές δολοφόνος. Και έπειτα προσπάθησα πριν πεθάνω να σε κάνω ύποπτη (το ίδιο και ο Fandom αλλά δεν το πρόσεξε κανείς). Κάτι παρεμφερές αλλά το "τρικέφαλο σώμα σου" έμεινε άθικτο επειδή πίστευα πως κάποιος θα έβρισκε ύποπτο το γεγονός πως θα ήταν λιγάκι too much να είστε και οι τρεις αθώες και να μην έχει πεθάνει καμία σας! :hahaha:
Zura-

Πρώτα από όλα, η πεποίθηση πως "ήμουν εγώ πίσω από όλα" όσο και κολακευτική να είναι για εμένα, είναι λάθος. Δεν ξέρω καν πως έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Κάνει λάθος όποιος υποστηρίζει επίσης πως εγώ -ως master manipulator- έβαλα την Πίου να κάνει την φασαρία για την Ζούρα ενώ καθόμουν στις σκιές και γελούσα σαρδόνια χαϊδεύοντας την λευκή μου γάτα. Στο παιχνίδι η Πίου κατά 90% έπαιζε μόνη της. Ε ναι, υπάρχει ένα 10% συμβουλές των υπόλοιπων δολοφόνων. Πάντα υπάρχει.

Ήσουν τόσο σίγουρη ότι θα το πω εγώ αυτό αλλά ήσουν επίσης σίγουρη και για το τι θα γράψω. Ξαναδιάβασε (όπως και στο παιχνίδι) τι έγραψα. Πρώτον: είναι υποψία όχι σιγουριά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ούτε καν να "τείνω" προς αυτό που υποπτεύομαι. Και δεύτερον, αυτό που με έκανε κυρίως να το υποπτευθώ δεν είναι ότι ψήφησες αυτούς που ψήφησες, αλλά πως δεν στράφηκες καθόλου σε άλλους (Zane, God - ειδικά το πως αθώωσες τον πρώτο μου έκανε τρομερή εντύπωση). Μπορώ σε pm να σου κάνω μια λίστα με κάποια συγκεκριμένα πράγματα και αν τα θεωρείς βλακείες ή γελοία πόσταρε τι έγραψα και εδω να με "ξεμπροστιάσεις".

Επίσης δεν θεωρώ πως όποιος δεν κάνει rp είναι ακράδαντο στοιχείο πως είναι δολοφόνος. Με τίποτα.

Kai - Το ότι είσαι αδελφή της Zura δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να λες την γνώμη σου. Και η απάντηση στη Ζούρα ισχύει και εδώ. Δεν τη θεωρώ ύποπτη επειδή ψήφισε όσους ψήφισε. Τη θεωρώ ύποπτη επειδή στράφηκε αποκλειστικά σε αυτούς και άπεφυγε κάθε λάθος που μπορούσε να κάνει. Την "θεωρώ" όμως, δεν είμαι σίγουρος. Ούτε καν δίνω περισσότερες πιθανότητες σε αυτό. Και εγω ο ίδιος είπα πως δεν παίξαμε καλά. Και δεν εννοώ από πλευράς rp αλλά τακτικής.

Ομολογώ πως απογοητεύτηκα με το set των δολοφόνων. Θεωρώ ότι έχασαν από την αρχή, όταν ψήφισαν μαζικά tenshi, που φυσικά όταν θα αποδεικνυόταν αθώος θα έστρεφαν τον κόσμο στη θεωρία του και στους 8 που ψήφισαν squalo, αλλά ήταν σίγουρο πως η θεωρία θα κατέρρεε γρήγορα και έπειτα θα έπαιρναν αυτοί σειρά.

Εκτός αν αυτοί που θα έβαζαν "τους δολοφόνους σε σειρά" ήταν και οι ίδιοι δολοφόνοι. Αν δεν υπήρχε ιδιαίτερο θέμα κατηγορίας εναντίον μου και αν γινόταν χαμός με τους οκτώ αθώους που ψήφισαν Squalo (Μόνο ο God την πάτησε σε αυτό το σημείο) το παιχνίδι θα είχε μπερδευτεί αφάνταστα σε εκείνο το σημείο. Μην πω πως ο Matassos που είχε ελέγξει σε εκείνο τον γύρο την Πίου σχεδόν με αθώωνε λόγω της σοβαρής "επίθεσης" που της έκαναν στις αρχές. Αλλά με τα αν, ο Παναθηναικός θα είχε γήπεδο τώρα...

Στράβωσε από την αρχή και μετά γυρίζει πολύ δύσκολα. Ειδικά με τόσες αυτοκτονίες που σας αδειάσαν την γωνιά μη-αθωωμένοι αθώοι. Δεδομένων των περιστάσεων κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Και υπήρχε και σχέδιο (τι σχέδιο- gambit batman σε συνεργασία με Γκαστόνε Γκάντερ), ακόμα και στο τέλος.