Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1186 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2008 - 15:34

Πράγματι έχει καλυτερέψει αισθητά το Bleach. ΑΝ λείψουν και οι ηλίθιοι διάλογοι στυλ Pesche/Ishida ακόμα καλύτερα. Α και ούτε ο Sado ή ο Ishida κέρδισαν τόσο εύκολα. Έπρεπε να βγάλουν όλη την δύναμή τους για να νικήσουν. Το ίδιο και ο Ichigo, απλά ο Ichigo δεν ήθελε να κάνει Bancai ούτε να χρησιμοποιήσιε το Hollow. Μόλις το έκανε έφτασε μόνο μία κίνηση για να νικήσει.

#1187 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 04 February 2008 - 20:10

φενοταν απο παλιοτερα.. :P
εγω ψιλοεμεινα κυριως οταν εβγαλε το diablo :P
πραγματικα το εκανα 2 φορες πισω το επισοδιο για να παρω χαμπαρι τι πεχτηκε :terror2:

btw o ulquiorra ειναι στους 3 πρωτους?
(σε σποιλερ ταγκ αν ειναι να απντησετε )

α ρε με αυτα τα fillers...:uhh:
δεν εχουν σκοπο υπαρξης gmt..

Spoiler:

Posted Image

#1188 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 February 2008 - 16:51

Του έδωσε και κατάλαβε... Α ρε Sado...Δυνατέ καλόκαρδε άντρακλα!:awww:

#1189 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 05 February 2008 - 17:48

Πράγματι έχει καλυτερέψει αισθητά το Bleach. ΑΝ λείψουν και οι ηλίθιοι διάλογοι στυλ Pesche/Ishida ακόμα καλύτερα. Α και ούτε ο Sado ή ο Ishida κέρδισαν τόσο εύκολα. Έπρεπε να βγάλουν όλη την δύναμή τους για να νικήσουν. Το ίδιο και ο Ichigo, απλά ο Ichigo δεν ήθελε να κάνει Bancai ούτε να χρησιμοποιήσιε το Hollow. Μόλις το έκανε έφτασε μόνο μία κίνηση για να νικήσει.

Ichigo could win without vaizard
he did it for the Espada cause he asked...:nosey:

Posted Image

#1190 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 05 February 2008 - 19:11

Ichigo doesn't know how to use his power. That's his main problem. Even in Soul Society, he didn't know how. He just got help from Yoruichi then.

#1191 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 February 2008 - 19:31

Ichigo doesn't know how to use his power. That's his main problem. Even in Soul Society, he didn't know how. He just got help from Yoruichi then.

οταν λες βοηθησε ελπιζω να μην ενωεις το bankai training γιατι αυτο ηταν η συμπηκνωση 10 ετων σε 3 μερες..
ασφαλως και δεν θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει ικανοποιητικα..
επισεις μην ξεχναμε οτι δεν ξεκινησε σαν shinigami αρα ειχε μειωνεκτιμα εναντι αλλων..

επισεις ο urahara τον βοηησε παρα πολυ αλλα αυτο γιατι δεν ειχε ιδεα των βασικω στοιχιων ενος shinigami..

οπως υποθηκε και πιο πανω ο ichigo 1 hit εσκασε οταν ειχε το bankai kai thn μασκα
και δεν χρειαστικε αλλο..
ας μην ξεχναμε οτι απλα δεν ηθελε να βγαλει bankai και hollow απο την αρχη.
Posted Image

#1192 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 posts

Posted 05 February 2008 - 19:34

Πάντως εγώ πιστεύω ότι τον καινούργιο εχθρό δεν θα τον αντιμετωπίσει μόνος ο Sado...Φαίνεται πολύ δυνατός για αυτόν και δεν έχει και κανένα άλλο κρυμένο χαρτί Sado...

#1193 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 20:54

Πάντως εγώ πιστεύω ότι τον καινούργιο εχθρό δεν θα τον αντιμετωπίσει μόνος ο Sado...Φαίνεται πολύ δυνατός για αυτόν και δεν έχει και κανένα άλλο κρυμένο χαρτί Sado...

Ετσι πιστευω και εγω.Προσωπικα πιστευω οτι εκτος απο τον Ichigo,κανεις αλλος δεν μπορει να αντιμετωπισει Espada και να τον νικησει.

#1194 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 20:55

Ετσι πιστευω και εγω.Προσωπικα πιστευω οτι εκτος απο τον Ichigo,κανεις αλλος δεν μπορει να αντιμετωπισει Espada και να τον νικησει.Μαλλον και ο Ishida μπορει να το κανει.

#1195 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 05 February 2008 - 21:09

Εγώ πιστεύω πως αν πεθαίναν όλοι θα ήταν μια καλή τροπή για το anime.Φυσικά ο Ishida θα ζήσει γιατί σε αντίθεση με τους άλλους το μυαλό το έχει για να σκέφτεται.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1196 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 21:13

Εγώ πιστεύω πως αν πεθαίναν όλοι θα ήταν μια καλή τροπή για το anime.Φυσικά ο Ishida θα ζήσει γιατί σε αντίθεση με τους άλλους το μυαλό το έχει για να σκέφτεται.

χαχαχαχαχαχα
Γιατι μου φαινεται οτι αντιπαθεις το Bleach?

#1197 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 05 February 2008 - 21:17

Όχι ΟΛΟ το Bleach.Τρέφω μια συμπάθεια προς τον Ishida και τον Urahara.Όλοι οι υπόλοιποι είναι χωρίς βάθος..Επίσης θα προτιμούσα το inner Hollow να κυριαρχούσε επί του Ichigo.Τότε θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1198 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 05 February 2008 - 23:09

Θα με βρισετε αλλα τα τωρινα επεισοδια του Bleach μου αναπληρωνουν τις μαχες του One Piece στο Ennies Lobby arc. Ι just hate that arc... Anyway το Bleach ξαναβρισκει τον δρομο του και χαιρομαι πολυυυ γι'αυτο :D
Posted Image

#1199 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 05 February 2008 - 23:43

το bleach βρισκει το δρομο του αλλα το θεμα ειναι οτι πλησιαζει το μανγκα και μετα τι θα κανουμε...

#1200 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 February 2008 - 23:57

Όχι ΟΛΟ το Bleach.Τρέφω μια συμπάθεια προς τον Ishida και τον Urahara.Όλοι οι υπόλοιποι είναι χωρίς βάθος..Επίσης θα προτιμούσα το inner Hollow να κυριαρχούσε επί του Ichigo.Τότε θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον.

Oντως ειναι ωραιοι χαρακτηρες αυτοι που αρεσουν.Οσον αφορα αυτο με το Hollow-Ichigo πιστευω οτι 8α γινει.