Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1201 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 01:42

Ρε παιδιά αν ξέρει έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με την 2η ταινία bleach....Πότε δημοσιοποιείται σε τι έχει βγει μέχρι τώρα κλπ ας πει.....Ευχαριστώ

#1202 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 02:03

Προβλήθηκε τέλη Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας. Δεν έχει βγει σε τίποτα, κάνε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο που μάλλον θα βγει σε DVD
phmava.php

#1203 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 10:15

το bleach βρισκει το δρομο του αλλα το θεμα ειναι οτι πλησιαζει το μανγκα και μετα τι θα κανουμε...

Ti άλλο; fillers.....

#1204 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 13:35

Αμα ξαναδω τον yumichika να φτιαχνει τουρτες η τον HitsuG@yA να παλευει αδυναμα hollow /arrancar θα το κανω drop n delete!

#1205 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 13:39

Αφού δεν είδαμε κανέναν cooking shinigami (όπως στο Naruto) που να έχει bankai με δυνατότητα να μαγειρεύει 5 καζάνια φασολάδα το δευτερόλεπτο, πάλι καλά :terror2::sigh2:
phmava.php

#1206 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 15:13

Αμα ξαναδω τον yumichika να φτιαχνει τουρτες η τον HitsuG@yA να παλευει αδυναμα hollow /arrancar θα το κανω drop n delete!

εμενα παντως μου αρεσε που επεζε ποδοσφαιρο :P

Αφού δεν είδαμε κανέναν cooking shinigami (όπως στο Naruto) που να έχει bankai με δυνατότητα να μαγειρεύει 5 καζάνια φασολάδα το δευτερόλεπτο, πάλι καλά :terror2::sigh2:

αχαχαχαχαχαχ rofled.. :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1207 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 20:58

:hihi2::hihi2::hihi2:

#1208 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 12:26

ωραία,bleach 159, είμαι ένας μεγάλος κακός espada με ροζ(!) μαλλιά, που έχω βάλει παγίδες παντού για να πιάσω τους εισβολείς και ξαφνικά πέφτει ένας κ εγώ ευγενικά περιμένω να τελειώσει την ηλίθια συζητησή του με το γελοίο hollow που σέρνει μαζί του χωρίς λόγω και αιτία...είμαι ο μόνος άνθρωπος που νομίζει οτι το έχουν ξεφτιλήσει λίίίίίγο;;;

#1209 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 12:33

ωραία,bleach 159, είμαι ένας μεγάλος κακός espada με ροζ(!) μαλλιά, που έχω βάλει παγίδες παντού για να πιάσω τους εισβολείς και ξαφνικά πέφτει ένας κ εγώ ευγενικά περιμένω να τελειώσει την ηλίθια συζητησή του με το γελοίο hollow που σέρνει μαζί του χωρίς λόγω και αιτία...είμαι ο μόνος άνθρωπος που νομίζει οτι το έχουν ξεφτιλήσει λίίίίίγο;;;

Δεν νομίζω να είσαι o μόνος...
Βασικά αυτά ακριβός σκέφτομαι και εγώ εδώ και μερικά επισόδεια, ειδικά τα κομμάτια που μέσα στην μάχη μιλάνε στα καθυστερημένα χολοου είναι εκνευριστικά :hahaha::hahaha::hahaha:

#1210 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 12:35

ναι και επίσης ποιός κάνει ας πούμε hair styling στους εχθρούς???πόσο έχουνε ξεμείνει από ιδέες που έχουμε πορτοκαλί άφρο κακό??

#1211 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:47

Όχι.

ναι και επίσης ποιός κάνει ας πούμε hair styling στους εχθρούς???πόσο έχουνε ξεμείνει από ιδέες που έχουμε πορτοκαλί άφρο κακό??

Βασικά δεν νομίζω ότι το κάνουν επειδή δεν έχουν ιδέες. Απλά επίτηδες το κάνουν και καλά για να ναι αστείο :sigh2:

Όσο για το 159, ήταν κάτι σαν μεταβατικό επεισόδιο, δεν έγινε και τίποτα... Ειδικά στο τέλος που ξαναδείξανε την ίδια σκηνή που δείξανε σε προηγούμενο επεισόδιο για να γεμίσει το επεισόδιο ήταν λίγο έλεος. Άν υπάρχει μια σκηνή που άξιζε στο επεισόδιο ήταν
Spoiler:

phmava.php

#1212 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 15:54

Καλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο.Από τότε που μπήκαν και οι Vizard στο κόλπο έχουμε δει ότι πιό άκυρο υπάρχει...Πράσινα ροζ πορτοκαλί μαλλιά τα πάντα.Τουλάχιστον ,άμα δεν βάλουν κάνα filler δηλάδη, από εδώ και εμπρός έχει όλο τουμπανομάχες :wooi2:
Intelligence is nothing without wisdom...

#1213 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:01

ναι αλλά πως να πάρεις τις μάχες σοβαρά με τέτοιους κακούς??εγώ περιμένς πως κ πως να σκάσει μάχη με τον urluquiora (ή όπως αλλιώς γράφεται τεσπα!!) αυτό θα μετρήσει άσχημα.και άντε να βγάλει κ αυτή η rukia κάνα bankai πια μας έχει σκάσει!όλο λόγια είναι!
phm συμφωνώ αυτή ήταν η μόνη σκηνή που μου άρεσε κ εμένα!

#1214 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:36

ναι αλλά πως να πάρεις τις μάχες σοβαρά με τέτοιους κακούς??εγώ περιμένς πως κ πως να σκάσει μάχη με τον urluquiora (ή όπως αλλιώς γράφεται τεσπα!!) αυτό θα μετρήσει άσχημα.και άντε να βγάλει κ αυτή η rukia κάνα bankai πια μας έχει σκάσει!όλο λόγια είναι!
phm συμφωνώ αυτή ήταν η μόνη σκηνή που μου άρεσε κ εμένα!

βασικά η ρουκια δεν πρέπει να βγάλει μπανκαι να πεθάνει πρέπει αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :P

#1215 Dante1990

Dante1990

xalaros animas

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 17:57

Kαλά ε, είναι σα να μας κοροιδεύουν...Το μισό επεισόδιο του 159 ήταν περιλήψεις παλαιότερων...Εγώ αυτό λέω...Η επόμενη μάχη με τον ichigo ο οποίος δίνει μακράν τις καλύτερες μάχες θα είναι τουλάχιστον μετά από 8 επεισόδια...Δηλαδή μετά από 8 βδομάδες...