Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1216 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 07 February 2008 - 18:09

γενικά σε σχέση με τα πρώτα επισόδεια δεν πιάνει μία τώρα η σειρά κ επίσης τα τρία hollow που έχουνε σκάσει για παρέα, εκτός απ την nel που είναι απίστευτα cute(!),είναι λίγο γελοίοι...μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο.

#1217 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 07 February 2008 - 19:44

Εγώ θεωρώ πάντως ότι κάποιος πρέπει να πεθάνει σε αυτό το Arc.Αν δεν πεθάνει έστω ένας θα είναι μέγα απογοήτευση.Ακόμα και στο Naruto έχει πεθάνει κάποιος.Από την Soul Society θα έπρεπε να πεθάνει κάποιος.Ξεφτύλα.(δεν είμαι κακός απλά ένας θάνατος μπορεί να ωφελήσει με πολλούς δίαφορους τρόπους, από boost)

Τελικά το μόνο + σε αυτό το arc είναι η στολή που δώσαν στην Inoue.Very stylish

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1218 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 February 2008 - 19:57

Ας πεθάνει ο καράμαγκας ο τύπος που όλη την ώρα κάθεται. Ο Kyouraku. Αν και έχει τη χρησιμότητά του, δε θα μου λείψει.

Βέβαια, θα ήθελα να φύγει το κα**κι ο Mayuri, αλλά θέλω τόσο πολύ να τον ξαναδώ στην ανθρώπινη μορφή (τι γκόμενος) οπότε δε θέλω να φύγει just yet. Αν θα φύγει, να τον σφάξει η ηλίθια η σκλάβα του που κάθεται και τις τρώει.

Πολύ κακιά νιώθω σήμερα:kill4u:

#1219 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 07 February 2008 - 21:07

να ψοφησει ο captain leader,εκεινος ο κωλογερος που την εχει δει κ ιμπα..
Εκεινον επρεπε να σφαξει ο ichigo,.btw τα αστεια των χολοου μαρεσουν.. ειδικα οταν ο pesche αποκαλεσε τον Ισιντα "κλεφτη" ειχα πεθανει στο γελειο..

#1220 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 07 February 2008 - 21:12

To Dante1990: 8??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
τουλαχιστον 15 με 16 θα δειξουν λιγο
κ μετα ξανα θα παρει 3 επ...
αν παει σαν το μανγκα βεβαια
γτ αν παει με φιλλερ σο κοβω σε κανα 30αρι

Posted Image

#1221 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 February 2008 - 03:28

Και εγώ πιστεύω πρέπει να πεθάνει κάποιος καλός.Δε λέω ίσως να με στεναχωρήσει(όπως έχει γίνει και στο Naruto) αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί έτσι είναι πιο ρεαλιστικό.Δηλαδή να τα βάζεις με τους super duper δυνατούς κακούς και να μην έχεις ούτε μια απώλεια είναι απλά ελεεινό:erk:

Posted Image

#1222 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 08 February 2008 - 04:01

Πιστευω σε αυτες τις μαχες,καποιος 8α πεσει.

#1223 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 February 2008 - 04:08

Πιστευω σε αυτες τις μαχες,καποιος 8α πεσει.

Μακάρι.Ένας λόγος που δε μου πολυαρέσει το One Piece(μέχρι το 155 που έχω δει τουλάχιστον) είναι επειδή δεν πεθαίνει κανείς:deadga6:

Posted Image

#1224 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 08 February 2008 - 04:22

Μακάρι.Ένας λόγος που δε μου πολυαρέσει το One Piece(μέχρι το 155 που έχω δει τουλάχιστον) είναι επειδή δεν πεθαίνει κανείς:deadga6:

Και αυτoi που πιστευω οτι θα πεσoυν ειναι η Rukia και ο Renji.

#1225 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 08 February 2008 - 17:09

ρε αδερφια πως να πεσουν
με orihime stand by για heal :/

Posted Image

#1226 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 08 February 2008 - 21:16

δεν ειναι μονο το heal εδω κ να ψοφησουν αποτι φαινεται μπορει να τους φερει πισω..
Signature Removed

#1227 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 February 2008 - 21:34

ρε αδερφια πως να πεσουν
με orihime stand by για heal :/

Σωστό κι αυτό.Έχει 3000+ crit heal και 3 διαφορετικά spell για rez.Είναι imba χρειάζεται nerf:hahaha:

Posted Image

#1228 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 08 February 2008 - 22:08

Και εγώ πιστεύω πρέπει να πεθάνει κάποιος καλός.Δε λέω ίσως να με στεναχωρήσει(όπως έχει γίνει και στο Naruto) αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί έτσι είναι πιο ρεαλιστικό.Δηλαδή να τα βάζεις με τους super duper δυνατούς κακούς και να μην έχεις ούτε μια απώλεια είναι απλά ελεεινό:erk:

sniff sniff γιατι μυριζομαι μπηχτη για OnE PiEcE?:wooi2::wis::hahaha:

βασικα οταν πεθενει καποιος σε ενα anime αυτοματως το anime ανεβενει 10 επιπεδα...δεν ξερω γιατι...:nosey:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1229 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 February 2008 - 22:16

sniff sniff γιατι μυριζομαι μπηχτη για OnE PiEcE?:wooi2::wis::hahaha:

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται:hehehe:

Posted Image

#1230 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 09 February 2008 - 03:31

Ειναι απλο, μετα απο τοσα ιδια επισοδεια με μηδενικο ενδιαφερον, λογικα ο θανατος ενος απο τα συνολα_πιξελ που μας κολαγε στη μουρη καθε πεμπτη θα συγκινουσε εστω και λιγο τον θεατη..
Signature Removed