Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1051 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 December 2007 - 23:30

Το Bleach την έχει χάσει καιρό τώρα την μπάλα. Που πήγαν οι καλές εποχές που οι χαρακτήρες πραγματικά ωριμάζανε; Τώρα μόνο δυνατότεροι γίνονται και μας πασάρουνε δευτερεύοντες τυπάδες για να περνάνε έτσι τα επεισόδια.

no offense αλλά πότε ωριμάζανε οι χαρακτήρες στο bleach; Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι σαν κι αυτό:

Ichigo: Εμένα φιλαράκι μην μου πουλάς μαγκιά, γιατί εγώ τους γ**** όλους και γίνομαι πιο δυνατός στο πι και φι. Και έχω και να σώσω και την Rukia που φάγαμε μαζί ψωμί και αλάτι!

Rukia: Εγώ πήγα στον κόσμο, ε βρήκα εκεί τον Ichigo και λέω, καλά περνάω δεν κάθομαι μαζί του; Αμάν! Ήρθαν να με βρούν από το soul society:( Έπρεπε να χα γυρίσει πίσω... Α, Ichigo θες να με σώσεις; Έλα μωρέ, δεν είναι ανάγκη!

Ishida: Εγώ εκτός από το να πλέκω, είμαι σοβαρός και ξέρω να σκέφτομαι. Kανονικά είμαι εχθρός των shinigami αλλά δεν βαριέσαι... Καλή παρεούλα κάνω με τον βλάκα το Ichigo.

Chado: Εγώ γενικά δεν νιώθω απλά ο Ichigo είναι καλός μου φίλος και τον στηρίζω.

Inoue: Εγώ είμαι στον κόσμο μου, είμαι καημένη και παρόλου που θέλω να βοηθήσω απλά διακοσμώ τον χώρο.

Ίσως το ξεφτίλισα λίγο παραπάνω, απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρω δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι οι χαρακτήρες έχουν βάθος και σοβαρά κίνητρα για το τι κάνουν:emptyonexg1::bahhh:
phmava.php

#1052 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 15 December 2007 - 23:55

Γιατί δεν είναι σοβαρο κίνητρο να σώσεις την ξανθια θεά φίλη σου απο τα νύχια του αιζεν? Εντάξει ναι έχουν καταντήσει λίγο ρηχοί οι κύριοι χαρακτήρες , αλλά δεν σταματάνε να πετάνε μέσα στο ανιμε καινούριους γαμάτους χαρακτήρες όπως η Νελ και συνεχίζουν που και που να δείχνουν κάποια αξιόλογη μάχη, δεν είναι αυτα αρκετά για να συνεχισεισ να βλέπεισ ένα τετοιυ είδους ανιμε?

#1053 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 16 December 2007 - 00:10

Γιατί δεν είναι σοβαρο κίνητρο να σώσεις την ξανθια θεά φίλη σου απο τα νύχια του αιζεν? Εντάξει ναι έχουν καταντήσει λίγο ρηχοί οι κύριοι χαρακτήρες , αλλά δεν σταματάνε να πετάνε μέσα στο ανιμε καινούριους γαμάτους χαρακτήρες όπως η Νελ και συνεχίζουν που και που να δείχνουν κάποια αξιόλογη μάχη, δεν είναι αυτα αρκετά για να συνεχισεισ να βλέπεισ ένα τετοιυ είδους ανιμε?

Είναι σοβαρό κίνητρο αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι η γενικότερη αντιμετώπιση των χαρακτήρων πάνω στο θέμα. Δηλαδή εδώ έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο φοβερούς εχθρούς και αυτοί είναι λες και πάνε εκδρομούλα. Όσο για την Nel δεν λέω πλάκα έχει αλλά αν έψαχνα λόγο να συνεχίσω το anime δεν νομίζω να ήταν αυτή:hihi2: Εγώ το βλέπω πλέον για τις όποιες μάχες και γιατί μιας και το έφτασα μέχρι εδώ δεν μου πάει καρδιά να το σταματήσω... Θέλω να δω που θα καταλήξει:yawn2:
phmava.php

#1054 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 16 December 2007 - 00:29

Δίκιο έχεις, αλλα σκέψου λίγο σοουλ σοσαιετι εποχές κ τότε ετσι πήγαιναν σαν εκδρόμη αλλά δεν παυει να είναι απο τα πιο επικά κομάττια της σειράς κατά την γνώμη μου. θυμίσου με πόσους χαρακτήρες είχες να ταυτιστείς τοτε πχ. ποιός δεν πορώθηκε με τον Κενπατσι? Κάπως έτσι νομίζω πως θα γίνει κ τώρα, βασικά περισσότερο ελπίζω παρα νομίζω, με τους τύπους απο την εσπαντα. Όσο για ην Νελ βαρίεμαι να κάνω σποιλερ ταγκ οπότε περίμενε και θα δείς *wink*

#1055 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 December 2007 - 01:56

no offense αλλά πότε ωριμάζανε οι χαρακτήρες στο bleach; Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι σαν κι αυτό:

Ichigo: Εμένα φιλαράκι μην μου πουλάς μαγκιά, γιατί εγώ τους γ**** όλους και γίνομαι πιο δυνατός στο πι και φι. Και έχω και να σώσω και την Rukia που φάγαμε μαζί ψωμί και αλάτι!

Rukia: Εγώ πήγα στον κόσμο, ε βρήκα εκεί τον Ichigo και λέω, καλά περνάω δεν κάθομαι μαζί του; Αμάν! Ήρθαν να με βρούν από το soul society:( Έπρεπε να χα γυρίσει πίσω... Α, Ichigo θες να με σώσεις; Έλα μωρέ, δεν είναι ανάγκη!

Ishida: Εγώ εκτός από το να πλέκω, είμαι σοβαρός και ξέρω να σκέφτομαι. Kανονικά είμαι εχθρός των shinigami αλλά δεν βαριέσαι... Καλή παρεούλα κάνω με τον βλάκα το Ichigo.

Chado: Εγώ γενικά δεν νιώθω απλά ο Ichigo είναι καλός μου φίλος και τον στηρίζω.

Inoue: Εγώ είμαι στον κόσμο μου, είμαι καημένη και παρόλου που θέλω να βοηθήσω απλά διακοσμώ τον χώρο.

:emptyonexg1::bahhh:

εχεις απολυτο δικιο ομως φιλος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1056 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 December 2007 - 02:47

Αυτο ειναι που μου τι σπαει στο bleach,καμια εξελιξη χαρακτηρων μετα απο καποιο σημειο,δεν υπαρχει backstory,σπασιμο νευρων με ανοητα αστεια σε σημαντικες για την πλοκη σημεια και δεν εχει φταχτει ενας ωραιος συμπαγες κοσμος για να προχωρησει η πλοκη σε ενα βαθος.

#1057 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 19 December 2007 - 23:35

Ξεκίνησα πριν κάποιο καιρό το συγκεκριμένο ανιμάκι και έχοντας τελειώσει το 3ο arc θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να δω τα filler arcs ή να πάω κατευθείαν στα επόμενα manga arcs. Μην βλέπω τα filler τζάμπα, κρίμα είναι :
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#1058 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 19 December 2007 - 23:41

Όταν λες filler arc εννοείς αυτό που αρχίζει στο εξηντακάτι; Αν ναι, τότε δες το αν έχεις όρεξη, αλλά αν βαριέσαι πάνε στο 110. Εκτός αν εννοείς ότι απλά δεν θες να δεις το τωρινό arc για να μην υπάρχει πρόβλημα να πέσεις κάποια στιγμή σε fillers:bahhh:
phmava.php

#1059 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 December 2007 - 03:21

3:20 το πρωι και ακομα δεν εχει ανεβει στο site της dattebayo το 153. προβλεπω καμια μαγεια(μ***κ*α) να κανει παλι ο Ichigo αλλα αντε να δουμε......

#1060 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 December 2007 - 11:00

Το 153 έχει ανέβει, το άφησα να κατεβαίνει στο σπίτι...

#1061 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 20 December 2007 - 15:26

Το σχολιο της εβδομαδας (για bleach):
Πιστευω οτι ο Ishida πρεπει να γοητευσε πληθη με την ολη συμπεριφορα του.
Τοσο καιρο διπλα στον ερωτιλο τον Ichigo (οποιος βαρεθηκε τις συνομιλικες του και εχει ριξει τα δικτια του σε μικροτερες ηλικιες) και δεν εχει μαθει τιποτα.
Αμαν πια αφου δεν μπορει να αντιμετωπισει γκομενες τι τον βαζουν να τις πολεμαει?
(Σε τελικη αναλυση βαλε τον Chado ο οποιος καμαι οτι κινειται)

Posted Image

#1062 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 December 2007 - 18:03

Πως φανηκε το 153?Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και παρα,αλλα δεν πειραζει απο οτι φαινεται τα επομενα επισοδεια 8α ειναι πολυ ωραια.

#1063 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 December 2007 - 19:38

τολμω να πω οτι με αφησε λιγο αδιαφορο. το μονο που αξιζε στο ολο σκηνικο ηταν ο Aizen κα ιη συναντηση της Rukia με το Arrancar Νο9 (του οποιου το ονομα μου διαφευγει και βαριεμαι να ψαχνω τωρα)

#1064 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 21 December 2007 - 01:59

δεν ηταν και τοσο καλο. στο 152 το διεκοψε σε σημειο που σε αφησε να νομιζεις οτι θα συνεχιστει η μαχη. τεσπα θελω Espada Vs Ichigo, Kenpachi...

θελω να δω τον Hollow Ichigo σε πληρη δραση....

αντε να αρχισουν οι μαχες με τους Espada να αποκτησει Soul Society Arc αδρεναλινη...

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1065 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 21 December 2007 - 02:06

Εγώ πάλι δεν είχα πρόβλημα με το 153, αν και δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Σιγά σιγά όμως οι καλές μάχες πλησιάζουν :wooi2:
phmava.php