Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 21/2 @Cofix

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
142 replies to this topic

#46 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 14:52

δΕ με αφορά το π.Πάρτυ αλλά έχω μια ένσταση.
Οι αληθινοί dj δε παίζουν με playlist!!

Νομίζω η Erisabetsu με κάλυψε ^^.

Άλλωστε πουθενα δεν δηλώνουμε οτι ειμαστε tr00 dj ;), η πραγματικη μου ιδιότητα είναι απόφοιτος νομικής αλλα αυτό δεν μπορώ να το πω στην αφίσα xD , οποτε δηλώνω τι ρόλο έχω στο event: βάζω μουσική. Τώρα αν χρησιμοποιώ laptop ή όχι, νομίζω είναι αδιάφορο για την πλειονότητα του κόσμου. :bath:

:)

#47 Misa Misa

Misa Misa

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:56

στην αθηνα θα γινει κανενα event?

#48 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:59

ααα!στην αθηνα θα γινει τιποτα βρε παιδια???

http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/3530-ordre-de-ciel-presents-only-j-music-weekly-event-athens-2.html

every sunday :)

#49 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 20:02

hehe και εγώ θα έρθω με την παρέα μου και την αδελφή μου η οποία θα ντυθεί sasuke :erk::sigh2::uhh::if::madtodeath::nanana::oo::awww:
εγώ δεν λέω τι θα ντυθώ. . . θα δείτε. . . . .:8)::hahaha::congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:16

Ελπιζω να εχουν ξεμπερδεψει ολοι με εξεταστικες μεχρι τοτε..

Εννοειται ειμαι μεσα μαζι με την ψηφιακη μου ^_^

αυτο δεν είναι δίκαιοοο!! εγώ ακόμα γράφω!!!! σνιφ σνιφ σνιιιφ!! και δεν θα εχω ξεμπερδεψει!!!! ελπίζω να μπορέσω να έρθω!!!!!!:nanana:

πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε ντυμένοι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#51 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 00:18

αυτο δεν είναι δίκαιοοο!! εγώ ακόμα γράφω!!!! σνιφ σνιφ σνιιιφ!! και δεν θα εχω ξεμπερδεψει!!!! ελπίζω να μπορέσω να έρθω!!!!!!:nanana:

Κανε ενα σπριντ διαβασματος μεχρι την Πεμπτη και με λιγη τυχη θα εχεις ψεμπερδεψει μεχρι την ωρα του παρτυ ;)

Οι περισσοτεροι δε θα ειναι ντυμενοι οποτε μην ανησυχεις κι αν δεν ερθεις ντυμενος. Εγω στο προηγουμενο ειχα ντυθει Roronoa Zoro (ο Θεος να με κανει) αλλα τωρα θα'ρθω απλα με τα ρουχα μου:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 00:25

Να παίξετε και Caramelldansen! (ο καμένος :P)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#53 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 00:51

yeap, για τις κοπελες ειναι αναγκαστικο. θα εχει πορτα, ε.

Να παίξετε και Caramelldansen!

εσυ δλδ δεν θα μας κανεις την τιμη?

#54 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 08:04

χμ...........πρεπει να ντυθουμε οπωσδηποτε απο σειρα ανιμε? κατι ασχετο μπορει να ειναι? χιχιιχιχι!

#55 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 09:06

Την προηγούμενη φορά το έχασα γιατί την επομένη παρουσίαζα εργασία.
Αυτή το φορά θα το χάσω γιατί θα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης.
Με κυνηγάει η γκαντεμιά!
Σχετικά με την κουβέντα για τους DJs.
Οι αληθινοί DJs όντως έπαιζαν με βινύλιο. Βέβαια τα τελευταία χρόνια με τα CDJ players (Vinyl Simulation) όπως τα Pioneer CDJ1000 αυτό δεν ισχύει. Κορυφαίοι DJs παίζουν και με CD. Πλέον άρχισε να γίνεται πολύ της μόδας και μάλιστα θα επικρατήσει και το PC DJing με software όπως το Traktor DJ Studio, Virtual DJ, Serato κτλ. + εξωτερικός controller (π.χ. EKS XP10).
Δεν μιλάω για απλή paylist αλλά για κανονική μίξη. Τώρα αν ο DJ θα μιξάρει την μπότα (beatmixing) με το αυτί ή θα χρησιμοποιήσει το sync είναι δικό του θέμα. Εγώ προτιμώ πάντα το manually mixing με το αυτί.
Πάντως παιδιά ό,τι και να γίνει θα ήθελα να ξανάρθετε Θεσσαλονίκη κάποια στιγμή.

#56 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 10:30

ένας κορυφαίος dj που σέβεται τον ευατό του δεν θα παίξει με cd εκτος αν θέλει να πάρε samples και να τα συνδυάσει με το βινύλιο.
το ότι δεν θα έρθεις για ακόμη μια φορα δεν θα το σχολιάσω,
αλλα σίγουρα θα σε τιμωρήσω στο υπουργείο βασανιστηρίων.
τέλος η Somnius και η Μονα Ρυσά ευτυχώς για εμάς είναι κάτοικοι θεσσαλονίκης και είμαι σίγουρη ότι θα ξανακάνουν party :)

Nasia27 coseplay σημαίνει ότι θα ντυθείς από κάποιο ρολο, τώρα αν δεν βρίσκεις να ντυθείς κάτι από anime και έχεις να ντυθείς από star wars δεν θα ενοχλήσει κανέναν, αλλα αν σκάσεις ντυμένη χαβανέζα για παράδειγμα θα είναι λίγο χαζό.

#57 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 11:01

Λίζα ξέρεις ότι αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν. Όταν επιστρέψω θα κανονίσουμε κάνα mini meeting.
Τώρα σε αυτό που λες έχεις δίκιο σχετικά με τους DJs, όμως πλέον τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.
Μεγάλοι DJs όπως ο Ben Liebrand που έφαγε τη ζωή του στα βινύλια (θεωρείται ο top djs των 80s και δάσκαλος του Tiesto και του Army Van Buren) πλέον παίζει με τα Pioneer CDJ1000 & CDJ1000 MK2. Ο δε Sasha παίζει και με laptop + Virtual DJ (software) + εξωτερικό Controller.
H τεχνολογία προχωράει και οι ρομαντικοί καιροί δυστυχώς φεύγουν.
Στα 90s θυμάμαι κάναμε chat με IRC, πλέον ασχολούμαστε με το MSN.
Βέβαια το βινύλιο δεν θα πεθάνει ποτέ. Η ποιότητα ήχου που βγάζει είναι με διαφορά η κορυφαία και η αίσθηση της επαφής με τα δάχτυλα του DJ είναι το κάτι άλλο, απλά δεν θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επαγγελματιών DJs.

#58 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 11:08

χμμμ δεν νομιζετε οτι πολυ σοβαρα το εχετε παρει? ενα παρτυ για τους φιλους ειναι. δεν θα το κανουμε και επιστημη. προσωπικα πιστευω οτι αν ο DJ παιζει μουσικη που εμενα δεν μαρεσει, ειτε την παιζει απο βινυλλιο, ειτε απο CD ειτε απο laptop, ενα και το αυτο. δεν μαρεσει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#59 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 11:24

Μα αυτό λέμε.
Για το πάρτυ αυτό δεν έχει σημασία το μέσο, αλλά αυτό καθ' αυτό το γεγονός.
Απλά είπαμε να κάνουμε μια πιο γενική συζήτηση περί Djing. Και απ' ό,τι κατάλαβα είμαστε εδώ μέσα αρκετοί mix freaks.

#60 sofia-sama

sofia-sama

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 15:25

συγγνώμη παιδιά.. Ολοκαίνουρια είμαι εδώ. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα είναι αυτό στο κόφιξ; φάση, ιαπωνική μουσική και τρελαμένοι να μιλάν για ανιμε κτλ;; εξηγήστε μου παρακαλώ! και επίσης βρείτε μου δικαιολογία για να μην πάω φροντιστήριο και να πάω εκεί γιατί ο μπαμπάς μου δε θα εκτιμήσει την αλήθεια..