Δικαιολογία ε; Για να θυμηθώ εγώ τι έλεγα όταν ήμουν λύκειο....
Το βρήκα. Πες στους γονείς σου ότι έχετε σχολικό πάρτυ. Θα είναι εκεί όλοι οι συμμαθητές σου.

Posted 19 February 2008 - 15:40
Posted 19 February 2008 - 15:59
βασικα ειναι ενα παρτυ οπου η μουσικη θα ειναι αποκλειστικα γιαπωνεζικη, με εμφαση στη hard rock/visual σκηνη. Επισης θα υπαρχει και βιντεο-γουωλ οπου θα προβαλονται γιαπωνεζικα βιντεο κλιπς καθως και anime music videos. Καποιοι απο τους καλεσμενους θα ειναι κουστουμαρισμενοι σαν τους αγαπημενους τους anime χαρακτηρες. Αν ανυσυχεις που δεν θα ξερεις κανεναν εκει μεσα, μην χαλιεσαι γιατι στην ιδια μοιρα θα ειναι και οι μισοι και πλεον καλεσμενοι εκει μεσα. Απλα λες ειμαι η ταδε απο το φορουμ και ετσι συνηθως ξεκιναει η κουβεντα. Τα θεματα των συζητησεων ειναι ποικιλα, αλλα λογω της μορφης του παρτυ λογικο ειναι τα ανιμε να εχουν τον πρωτο λογο.συγγνώμη παιδιά.. Ολοκαίνουρια είμαι εδώ. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα είναι αυτό στο κόφιξ; φάση, ιαπωνική μουσική και τρελαμένοι να μιλάν για ανιμε κτλ;; εξηγήστε μου παρακαλώ! και επίσης βρείτε μου δικαιολογία για να μην πάω φροντιστήριο και να πάω εκεί γιατί ο μπαμπάς μου δε θα εκτιμήσει την αλήθεια..
Posted 19 February 2008 - 17:08
Στον μπαμπα να πεις οτι θα παρακολουθησεις σεμιναριο του μητροπολιτη μας εναντια στο προγαμιαιο σεξ. If that doesn't work, I don't know what will...
Posted 19 February 2008 - 17:45
χαχα, καλό
:wooi2:
:wooi2:
σοφια - σαμα, επειδη εισαι καινουργια δν χρειαζεται να ντυθεις... ολες οι αλλες κοπελες ομως πρεπει.
Posted 19 February 2008 - 17:48
Posted 20 February 2008 - 09:34
Το επόμενο level πιο είναι; Να βάλεις κανόνα, όλες οι κοπέλες πρέπει να συνοδεύονται από αγόρια για να μπούνε, αλλιώς τρώνε πόρτασοφια - σαμα, επειδη εισαι καινουργια δν χρειαζεται να ντυθεις... ολες οι αλλες κοπελες ομως πρεπει.
Posted 20 February 2008 - 09:43
Posted 20 February 2008 - 12:47
Posted 20 February 2008 - 14:18
Μπα; Και γιατι να μην ειναι "ολες οι κοπελες να συνοδευονται απο αλλες κοπελες";Το επόμενο level πιο είναι; Να βάλεις κανόνα, όλες οι κοπέλες πρέπει να συνοδεύονται από αγόρια για να μπούνε, αλλιώς τρώνε πόρτα
και τώρα θα βάλουν οι υπόλοιποι τις γάτες τους να κλαίνε....
Posted 20 February 2008 - 16:04
αυτο το ΠΡΕΠΕΙ δεν το καταλαβαινω! γιατι πρεπει να ντυθουμε? ειχα σκοπο να ντυθω αλλα αλλαξα γνωμη!
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 20 February 2008 - 16:17
Κοπελια, χωρις παρεξηγηση...ειναι cosplay παρτυ, οποτε φυσιολογικο ειναι να προτιμαται η αναλογη ενδυμασια...αλλα για την δηλωση που εκανες παραπανω, να σε ενημερωσω οτι ολος ο ανδρικος πλυθησμος που θα παρεβρισκεται, θα χαρει παρα πολυ να σε υποδεχτει οπως σε γεννησε η μαμα σου....
Posted 20 February 2008 - 16:34
Nailed it![...] για την δηλωση που εκανες παραπανω, να σε ενημερωσω οτι ολος ο ανδρικος πλυθησμος που θα παρεβρισκεται, θα χαρει παρα πολυ να σε υποδεχτει οπως σε γεννησε η μαμα σου....
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 February 2008 - 18:27
Posted 20 February 2008 - 20:16
Posted 20 February 2008 - 20:27