Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 21/2 @Cofix

• This topic is locked This topic is locked
142 replies to this topic

#61 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 19 February 2008 - 15:40

Ναι όπως το περιέγραψες.
Δικαιολογία ε; Για να θυμηθώ εγώ τι έλεγα όταν ήμουν λύκειο....
Το βρήκα. Πες στους γονείς σου ότι έχετε σχολικό πάρτυ. Θα είναι εκεί όλοι οι συμμαθητές σου. ;)

#62 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 February 2008 - 15:59

συγγνώμη παιδιά.. Ολοκαίνουρια είμαι εδώ. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς θα είναι αυτό στο κόφιξ; φάση, ιαπωνική μουσική και τρελαμένοι να μιλάν για ανιμε κτλ;; εξηγήστε μου παρακαλώ! και επίσης βρείτε μου δικαιολογία για να μην πάω φροντιστήριο και να πάω εκεί γιατί ο μπαμπάς μου δε θα εκτιμήσει την αλήθεια..

βασικα ειναι ενα παρτυ οπου η μουσικη θα ειναι αποκλειστικα γιαπωνεζικη, με εμφαση στη hard rock/visual σκηνη. Επισης θα υπαρχει και βιντεο-γουωλ οπου θα προβαλονται γιαπωνεζικα βιντεο κλιπς καθως και anime music videos. Καποιοι απο τους καλεσμενους θα ειναι κουστουμαρισμενοι σαν τους αγαπημενους τους anime χαρακτηρες. Αν ανυσυχεις που δεν θα ξερεις κανεναν εκει μεσα, μην χαλιεσαι γιατι στην ιδια μοιρα θα ειναι και οι μισοι και πλεον καλεσμενοι εκει μεσα. Απλα λες ειμαι η ταδε απο το φορουμ και ετσι συνηθως ξεκιναει η κουβεντα. Τα θεματα των συζητησεων ειναι ποικιλα, αλλα λογω της μορφης του παρτυ λογικο ειναι τα ανιμε να εχουν τον πρωτο λογο.

Στον μπαμπα να πεις οτι θα παρακολουθησεις σεμιναριο του μητροπολιτη μας εναντια στο προγαμιαιο σεξ. If that doesn't work, I don't know what will...
Posted Image

#63 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 19 February 2008 - 17:08

Στον μπαμπα να πεις οτι θα παρακολουθησεις σεμιναριο του μητροπολιτη μας εναντια στο προγαμιαιο σεξ. If that doesn't work, I don't know what will...

χαχα, καλό :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

σοφια - σαμα, επειδη εισαι καινουργια δν χρειαζεται να ντυθεις... ολες οι αλλες κοπελες ομως πρεπει.

#64 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 19 February 2008 - 17:45

χαχα, καλό :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

σοφια - σαμα, επειδη εισαι καινουργια δν χρειαζεται να ντυθεις... ολες οι αλλες κοπελες ομως πρεπει.

αυτο το ΠΡΕΠΕΙ δεν το καταλαβαινω! γιατι πρεπει να ντυθουμε? ειχα σκοπο να ντυθω αλλα αλλαξα γνωμη!

#65 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 February 2008 - 17:48

και τώρα θα βάλουν οι υπόλοιποι τις γάτες τους να κλαίνε....

#66 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 20 February 2008 - 09:34

Το επόμενο level πιο είναι; Να βάλεις κανόνα, όλες οι κοπέλες πρέπει να συνοδεύονται από αγόρια για να μπούνε, αλλιώς τρώνε πόρτα :hahaha:
phmava.php

#67 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 February 2008 - 09:43

μπα μαλλον το αντιθετο...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#68 Somnium_in_Tenebris

Somnium_in_Tenebris

Hoshi wo Mezashite

• Members
  • 107 posts

Posted 20 February 2008 - 12:47

lolol πολλοί το ρώτησαν αυτό..η ενδυμασία φυσικά και δεν είναι αναγκαστική ,δεν γίνεται να είσαι δημιουργικός κάτω από πίεση :P

^^

One day to go <3

#69 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 February 2008 - 14:18

Το επόμενο level πιο είναι; Να βάλεις κανόνα, όλες οι κοπέλες πρέπει να συνοδεύονται από αγόρια για να μπούνε, αλλιώς τρώνε πόρτα :hahaha:

Μπα; Και γιατι να μην ειναι "ολες οι κοπελες να συνοδευονται απο αλλες κοπελες";:hahaha::hahaha:

και τώρα θα βάλουν οι υπόλοιποι τις γάτες τους να κλαίνε....

Spoiler:

Posted Image

#70 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 February 2008 - 16:04

αυτο το ΠΡΕΠΕΙ δεν το καταλαβαινω! γιατι πρεπει να ντυθουμε? ειχα σκοπο να ντυθω αλλα αλλαξα γνωμη!

Κοπελια, χωρις παρεξηγηση...ειναι cosplay παρτυ, οποτε φυσιολογικο ειναι να προτιμαται η αναλογη ενδυμασια...αλλα για την δηλωση που εκανες παραπανω, να σε ενημερωσω οτι ολος ο ανδρικος πλυθησμος που θα παρεβρισκεται, θα χαρει παρα πολυ να σε υποδεχτει οπως σε γεννησε η μαμα σου....:hahaha:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#71 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 February 2008 - 16:17

Κοπελια, χωρις παρεξηγηση...ειναι cosplay παρτυ, οποτε φυσιολογικο ειναι να προτιμαται η αναλογη ενδυμασια...αλλα για την δηλωση που εκανες παραπανω, να σε ενημερωσω οτι ολος ο ανδρικος πλυθησμος που θα παρεβρισκεται, θα χαρει παρα πολυ να σε υποδεχτει οπως σε γεννησε η μαμα σου....:hahaha:

πες τα Matsu... απο το προηγουμενο παρτυ προσπαθω να πεισω μια φιλη μου να γδυθει sexy no jutsu αλλα για καποιο λογο δεν θελει...

#72 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 February 2008 - 16:34

[...] για την δηλωση που εκανες παραπανω, να σε ενημερωσω οτι ολος ο ανδρικος πλυθησμος που θα παρεβρισκεται, θα χαρει παρα πολυ να σε υποδεχτει οπως σε γεννησε η μαμα σου....

Nailed it! :hahaha::nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 20 February 2008 - 18:27

ok το επιασα! θα σταματησω να βαζω ιδεες στον κοσμο! εχω καψει ηδη αρκετους!

#74 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 20 February 2008 - 20:16

τα κατάφερα!!! ξεπέταξα το διάβασμα και θα έρθω!!!!! ναιιιιιι!! όμως υπάρχει ένα μικρόοο μικρόοο πρβληματάκι δεν ξέρω κανέναν :nanana: και θα έρθω μόνη μου....

Θα μου κάνετε παρέα?:emptyonexg1:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#75 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 February 2008 - 20:27

no stress, θα μας δεις ολους εκει να περναμε καλα , θα μπεις και θα πεις helloz ειμαι η Mthuna. και εμεις θα σου κρατησουμε παρεα.