Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 21/2 @Cofix

• This topic is locked This topic is locked
142 replies to this topic

#76 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 February 2008 - 21:28

υπάρχει ένα μικρόοο μικρόοο πρβληματάκι δεν ξέρω κανέναν :nanana: και θα έρθω μόνη μου....

Δες το απο αυτην την αποψη : Οσο λιγοτερους ξερεις, τοσο περισσοτερους θα γνωρισεις:wooi2:

Εγω προσωπικα στο προηγουμενο παρτυ πιο πολυ μιλουσα με παιδια που δε γνωριζα απο πριν παρα με τους παλιους μου γνωστους. Πολλοι απο αυτους που γνωρισα βγηκαν κορυφαια ατομα και με μερικους απο τοτε κανουμε παρεα :D
Posted Image

#77 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 20 February 2008 - 21:41

ουτε και εγω ξερω κανεναν αλλα παω εκει με σκοπο να γνωρισω! τεσπα οι δικοι μου οι φιλοι ειναι ασχετοι με τα ανιμε αλλα αφου θελουν να ερθουν δεν μπορω να τους πω οχι!

#78 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 20 February 2008 - 22:58

οκ όταν ακούσετε μια τσιριχτή φωνή γειαααααααααα σας!!!! εγώ θα είμαι μην τρομάξετε. :)
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#79 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 21 February 2008 - 13:48

ela ρε και γω δεν ηξερα ατομα αλλα γνωρισα .Μερικους ηξερα βεβαια ,με αλλους βγηκαμε γνωστοι αλλα τελος παντων

#80 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 22 February 2008 - 00:11

Ναι, αλλα επρεπε να φερεις κουβαλητο το Θεοφιλο ρε Μανο, πως του επετρεψες να μην ερθει?!

Λοιπον παιδια, για να περιγραψω το ποσο κορυφαιο ηταν το παρτυ, θα πω μονο οτι δυσκολευομαι να πακεταρω βαλιτσες για την τριημερη οσο σκεφτομαι οτι εσεις ειστε ακομη εκει!

Απλα απιστευτο!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Τελος παντων, c y'all around! I'm off to Kastoria :bike: (δεν με χαλασε?)!

P.S: Thnx και παλι Σοφια, να'σαι καλα να μας λες για τα παρτυ!:Blissfull:

#81 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 22 February 2008 - 00:27

xmm pretty nice party.Πολλες υποσχεσεις , λιγα cosplay :(
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#82 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 February 2008 - 00:42

τρελή φίρμα ο Gaijin θα τον δέιτε και στις φωτογραφίες του πάρτυ,

Pretorian... εγώ πάντως συνέχεια να χαμογελάς σε έβλεπα.

Έφυγα και εγώ άφησα τον Ptomahawk τον Zolita και τον Ayu να φυλάν τις θερμοπύλλες... α ναι και τον Gorgi.

Πιστεύω ότι ήμασταν σίγουρα 20 άτομα απο το φόρουμ μας.

Στο Coseplay μας εκπροσώπησε ο I am Neji, το Σακέ του Ayu έκλεισε όμοφρα την βραδυά.

o Melkor και o Dustov Rulez!

τι άλλα.. α ναι πότε θα κάνουμε Meeting?

ρε Nasia που καθόσουν;;; σε έψαξα αλλά δεν σε βρήκα

#83 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 February 2008 - 01:18

και εγω μολις τωρα γυρισα ( αν και εφυγα απο τους πρωτους πρωτους). εξαιρετικα, ο,τι αλλο, ειναι περιττο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#84 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 posts

Posted 22 February 2008 - 01:58

Γυρισα και εγω! Τα photo sintoma :)! Nasia που εισουν δεν μπορεσα να σε βρω ελεος

#85 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 February 2008 - 02:56

Άντε πήγα κι εγώ στο party:wooi2: Ωραία ήταν, αλλά πολύ ζέστη ρε παιδί μου :burningbe3::terror2:

Άντε και να ξαναγίνει:wooi2:
phmava.php

#86 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 February 2008 - 03:24

Απλα κορυφαιο και αυτο το Cosplay Party, ευχαριστηθηκα να βγαζω φωτογραφιες:Blissfull: (τις οποιες μπορει να μου ζητησει να στειλω οποιος ηταν παρων). Μα πως τα καταφερε αυτος ο The_Last_Quincy να ντυθει τοσο διαφορετικος;;; Τον εβγαλα τοσες φωτο οταν ειχε ντυθει Deidara και σημερα που ντυθηκε Zangetsu (το θυμηθηκα το ονομα τελικα!) ουτε που τον καταλαβα! Ο τυπος ειναι respect!

Αλλα ειχαμε και τοσα αλλα κορυφαιa cosplay : μια απιστευτα πετυχημενη Geisha, ενα ζευγαρι απο Candy Candy, τον Μαεζίμα απο Kabamaru, και φυσικα ολοκληρο τον θιασο του Bleach (Renji, Sui Fong, Rukia (αν και εμενα μου θυμιζε την Nanao Ise), Matsumoto, Zangetsu) με τους οποιους τα λεγαμε μεχρι τις 2:00. Α, και ο Luffy εγινε κορυφαιος αν αναλογιστεις με ποσο απλα ρουχα τα εκανε ολα!

Γνωρισαμε και την MitHuNa στο ξεκαρφωτο, κορυφαια η κοπελα αλλα το "γειαααααααααα" της ακουστηκε καπως ΜΕΒΓΑΛισιο (ξερει αυτη :P).

Γενικα ηταν κορυφαια συναντηση. Αντε να κανουμε και κανενα επισημο Anime.GR meeting την επομενη φορα!
Posted Image

#87 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 22 February 2008 - 03:30

Καλό πάρτυ. Πήγαμε από νωρίς να πιάσουμε θέσεις :P Στην αρχή δεν είχε τόσο κόσμο όσο την προηγούμενη φορά, αλλά μετά κατά τις 23:30 αντί να αρχίσει να αδειάζει(καθώς φεύγαν όσοι είχαν σχολείο) άρχισε να γεμίζει ασφυκτικά:oo:, οπότε και η ζέστη κορυφώθηκε:bath:. Αυτή τη φορά την αρχή την ευχαριστήθηκα περισσότερο καθώς έπαιξε αρκετά Kotoko:wooi2:.Η somnium κυκλοφορούσε και έβγαζε φωτογραφίες(ελπίζω να τις δούμε εδώ)Η μουσική ήταν αρκετά καλή κατά τη 1:00 άρχισε να αδειάζει οπότε και είχαμε περισσότερο χώρο. Και φύγαμε με τον Zolita κατά τις 2. Το πάρτυ ήταν και αυτή τη φορά πολύ καλό :Blissfull:και γνωρίσαμε και άλλα άτομα. Άντε να κάνουμε και κάποιο meeting.

#88 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 February 2008 - 08:59

πέρσι κοντά στις 25 Μαρτίου είχε γίνει ένα... για κανονίστε κ το επόμενο... να δω αν μπορώ να έρθω [και με λαό αν θέλει να ακολουθήσει]

#89 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 February 2008 - 09:38

ας δωσω και εγω το review μου...

παλι μεγαλη επιτυχια ειχε το παρτυ. αν και φυσιολογικα θα περιμενε κανεις να εχει λιγοτερο κοσμο απο το προηγουμενο (που ηταν και σχετικα προσφατα), αυτο δε συνεβη. Το Coffix παλι γεμισε ασφυκτικα, με τους τρελους σαλονικιους ανιμαδες. Αυτη τη φορα ειχε λιγοτερο cosplay, αλλα κατα τα αλλα πρεπει να μαζεψε συνολικα περισσοτερο κοσμο. Το φορουμ μας εκπροσωπηθηκε καλα, αν και παλι υπηρχαν καποιες τρανταχτες απουσιες.

Η μουσικη ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη φορα, μια που τα κοριτσια ενεδωσαν στις πιεσεις μου για περισσοτερο JPOP. Μεχρι και το ολοκαινουργιο PV των C-ute βαλανε, οποτε τις αξιζουν συγχαρητηρια για ενα πολυ καλο playlist.

Περασαμε γενικα πολυ καλα, συζητησαμε ωραια και πικαντικα θεματα, και αλλα πολλα. Μερικα συμπερασματα που βγηκαν απο την βραδυα:

- αυτο το event πρεπει να καθιερωθει σε διμηνιαια βαση
- τελικα τα fangirls της Θεσσαλονικης ειαι πολυ περισοττερα αποτι νομιζα
- Kenny is still a hikkikomori (no show)...
- Erisabetsu still cannot appreciate fine beer..
- Yami-chan missed yet another great event (ποσο μακρυα ειναι η Καστορια πια..)
- πρεπει να κανονισουμε ενα meeting μεσα στο Μαρτη.

:Blissfull::Blissfull:
Posted Image

#90 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 February 2008 - 11:56

- Kenny is still a hikkikomori (no show)...

Καλά κι εγώ παραλίγο hikkikomori θα μουν αν δεν με έπρηζε να πάω ο Dragonball1985:terror2:

Τελικά όμως άξιζε τον κόπο :Blissfull:
phmava.php