Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

.aNiMe//GR Awards 2008 - Προτάσεις

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
104 replies to this topic

#46 epiczeroxxi

epiczeroxxi

Ultimate Coordinator

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 18:56

το One Piece είναι πολύ καλό
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
A New Era.A New World.A New History.
Spoiler:

#47 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 19:12

Το One Piece ξεκίνησε 9 χρόνια πριν. Αυτός ο διαγωνισμός είναι για φετινά anime. :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#48 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 20:17

ναι αλλά χάρη σ αυτό είδα επιτέλους αυτό το thread(yup yup I'm a bit lazy to look for it myself:wis:)

EDIT:Τελίκα είμαι πολύ ζώον. Sticky είναι και δεν το είχα δει......

Λοιπόν αρχικά να κάνω κι εγώ τις προτάσεις μου.
Προτείνω το Best Background Music να μετονομαστεί σε Best OST(πωωωω τι τρομερή διαφορά......)
Μετά μία νέα κατηγορία που θα μπορούσαμε να βάλουμε είναι το Best Overall Character Cast δηλαδή να κρίνουμε την ομάδα των χαρακτήρων μίας σειράς ως σύνολο και όχι έναν έναν μεμονομένα.

Επίσης για το θέμα των post που λέγατε κάαααποτε....
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μπει κάποιο όριο στα post που να σου δίνει τη δυνατότητα ψήφου αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι άχρηστο. Στην τελική αυτό το κάνουμε για την πάρτη μας και όχι για να βγεί βασιλιάς της υφηλίου το x, y anime το οποίο βέβαια δε θα κερδίσει και τίποτα. Τώρα αν έχουμε εδώ fangirls/fanboys που θέλουν να βγει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μία σειρά έτσι απλά γιατί είναι πορωμένοι και καταλήξουν στη νωθεία τότε τι να πώ??? αέρα καλή στην πλώρη μας κι αέρα στα πανιά μας.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#49 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 21:11

Aυτό με το OST το είχα σκεφτεί και εγώ, αλλά στο OST συμπεριλαμβάνονται και τα OP/END. Και επειδή με ένα καλό OP/END δεν έχεις απαραίτητα ένα καλό BGM μάλλον θα μείνουν χωριστά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 21:31

ναι αλλά στο OST συμπεριλαμβάνεται μόνο το ηχιτικό κομμάτι ενώ στα OP/END και το animation. BGM από την άλλη εγώ θεωρώ ό,τι βρίσκεται στο OST όπως τα theme's των character και κομμάτια που παίζουν σε standard καταστάσεις. Αυτό που λες εσύ μου δίνει την αίσθηση ότι έχεις μέσα στο BGM και τα εφέ, πράγμα που εγώ θεωρώ ότι είναι στο Best Sound effects που είχε πει ο Kenny

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 22:36

Εγώ θέλω να πω λίγο για το rule που οι δεύτερες/τρίτες season δε συμπεριλαμβάνονται... Νομίζω πρέπει να γίνουν κάποιες εξαίρεσεις σε σειρές που δεν είναι εντελώς η φυσική συνέχεια των προηγουμένων. Καλό παράδειγμα είναι ίσως η δεύτερη season του Gunslinger Girl.

#52 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2008 - 22:54

Να κανουμε μια εξαιρεση για το code geass επισης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 09:15

Ώπα κάτσε, η δεύτερη season του Code Geass είναι εντελώς η φυσική συνέχεια της πρώτης, που τελείωσε σε cliffhanger κιόλας.

#54 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 10:18

Για το Gunslinger Girl θα συμφωνούσα αν είχε τελειώσει/τελειώσει μέσα στη χρονιά τον υποτιτλισμό του. Μπορεί μετά να γίνεται χειρότερο/καλύτερο και εμείς να τον υπο/υπερτιμήσουμε στον διαγωνισμό, πράγμα άδικο.

Όσο για το Code Geass, δεν φτάνει που μπήκε πέρσι ΚΑΙ πρόπερσι αλλά πέρσι νίκησε κι όλας. Δε βλέπω γιατί να διαγωνιστεί και το R2 μιας και τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι και στο ίδιο style.

Eξαίρεση ίσως ήθελε κανα Gundam 00/Macross μιας και είναι νέες ιστορίες παρόλο που είναι γνωστοί τίτλοι με κλασικό θέμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 10:21

συμφωνω και εγω απολυτως με τον Sparda, παρολο που υποστηριζω CG.
και συμφωνω για τα Gundam 00 και Macross

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#56 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 10:37

Γιατι υπηρχε περιπτωση να μην διαγωνιστουν το Gundam η το Macross.
Για το CG πλακα εκανα μην το περνετε στα σοβαρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:00

Για το Code Geass είναι περίεργα τα πράγματα μιας και τα περσινά στυλ διέφεραν από αυτό που θα διοργανώσουμε φέτος (συν το γεγονός ότι η 1η season διαγωνίσθηκε δύο φορές)

Τα Gundam 00 και Macross F παρ' όλο που φέρουν τα ονόματα παλαιότερων σειρών, είναι εντελώς νέες ιστορίες επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα.

E5VV38U.jpg

#58 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:35

Best Fillers ?

Δεν είδα κάτι τέτοιο πιο πριν οπότε τι λέτε;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#59 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:36

μια απορα: επιδη δεν ψαχνω να βρω την χρονια που βγηκε το καθε ανιμε που βλεπω θα διαλεγουμε απο λιστα η θα κανουμε ποστ;

επισης θα προτιμουσα τα οβα να ηταν μαζι με τις σειρες δεν πιστεβω οτι θα επιρεασουν τα αποτελεσματα του διαγονισμου.

και μια κατιγορια που θα εβαζα ακομι ειναι και το best ongoing anime (για να μη αδικισουμε και τους narutobleachades).

Best Fillers ?

Δεν είδα κάτι τέτοιο πιο πριν οπότε τι λέτε;

σιγα μη τους δοσουμε και βραβειο.δεν φτανει που χαντακονουν τις σειρες;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Μάιος 2008 - 14:03
merged

#60 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:55

Γιατί ρε ; Αν και σε γενικές γραμμές τα φιλερς όντως χαντακώνουν, μπορεί να είναι πολύ διαασκεδαστικά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.