Θα συνεχισω λεγωντας και εγω τη γνωμη μου αν και η αποσταση στις γνωσεις πανω στο συγκεκριμένο αντικείμενο που εχω με εσας μοιαζει χαωδης στα ματια μου

Συμφωνώ οτι πρέπει να διαχωρισουμε κατηγορίες ( οπως σε καθε σοβαρο διαγωνισμο/βραβεια) όμως θα πρπει να γινει με τέτοιο τρόπο ωστε να μη χαθεί η μπάλα! Δηλαδή να βαλετε 7-8 βασικές κατηγορίς π.χ. shounen. mecha κ.τ.λ. και να προσθέσετε μια που να περιλαμβανει τις σειρές που δεν εντασόνται σε καμμια κατηγορια απο τις αλλες.
Στη συνεχεια να βαλετε κάποιες special κατηγορίες οπως καλύτερος ανδρικός/γυναικείος χαρακτήρας αλλα και παλι να μην ξεφυγουμε 3-4 κατηγοριες νομιζω ειναι αρκετες. Μου αρέσει η ιδέα του newcomer αλλα δεν εχει σχεση με το on-going. Αν για παραδειγμα καναμε τωρα την ψηφοφορία θα χαρακτηρίζαμε ως newcomer το Soul Eater & VAmpire Knight ενω ως on going σχεδόν τα πάντα που εχουν πανω απο μια σεζόν ( +24 επεισόδια). Θα πρεπει αυτο να διαχωριστεί γιατι εγω ας πουμε θελω να ψηφίσω π.χ. το Naruto (λεμε τωρα...) γιατι θεωρω οτι στο 2008 είχε την καλυτερη εξελιξη και το μεγαλυτερο ενδιαφερον απο όλα!
Ακόμα μου αρεσει η ιδέα της τεχνικής επιτροπής αλλα θα πρεπει να ειστε προσεχτικοί στο ποιους θα διαλεξετε για ποιο κομματι και ποσοι θα ειναι συνολικά. Θα πρεπει να δοθεί μια τιμητική θεση στα θρυλικα μελη (+1000 posts) αλλα και σε καποια ατομα που θεωρειτε οτι σε συγκεκριμενη κατηγορία εχουν γνωσεις και παρακολοθούν πολλές σειρές ( shounentards). Οπωςδηποτε πρεπει να φτιαξετε poll (ξερω οτι ειναι κόπος) και να μην πεσετε στη παγιδα του μετραμε ποστς γιατι με 20-30 κατηγορίες θα γινει της τατανας το καγκελο

Και ναι δικαιωμα ψηφου θα πρεπει να εχουν οσοι πληρουν καποιο συγκεκριμένο αριθμό ποστ αρκει να μην αποκλισετε το 80% των μελών

Τελος αφου εχετε καταληξει θα πρέπει να παρουσιασετε μια προφορμα του διαγωνισμού ωστε να παρετε τις τελικες εισηγησεις! Τελος του χρόνου θεωρω οτι ειναι η καλυτερη περιοδοςκαι ενας μηνας φτανει. Αυτα τα λιγα