OK, τα mecha στον PK, και τα dementia σ' εμένα.Yami's Pick μάλλον θα εννοούσες
Πάντως για την ecchi κατηγορία πιστεύω θα μου κάνετε τη τιμή να πω την προτίμησή μου

Τα υπόλοιπα μοιραστείτε τα.

Posted 02 February 2008 - 17:54
OK, τα mecha στον PK, και τα dementia σ' εμένα.Yami's Pick μάλλον θα εννοούσες
Πάντως για την ecchi κατηγορία πιστεύω θα μου κάνετε τη τιμή να πω την προτίμησή μου
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 February 2008 - 10:24
Posted 21 March 2008 - 18:11
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 March 2008 - 22:46
Posted 27 March 2008 - 18:08
Posted 27 March 2008 - 20:48
Best Sound Effects
Best Non-human Character
Τα κόκκινα είναι προσθήκες από τα Anime-Reactor Awards. (Πλέον μόνο 2 κατηγορίες τους έχουν μείνει έξω απ' αυτή τη λίστα, οι Best Anime Overall και Best Newcomer.)
Posted 27 March 2008 - 20:53
πως φαινεται το Ghost Hound fanboyΤο Best Sound Effects είναι δική μου ιδέα.
Posted 27 March 2008 - 21:14
Posted 27 March 2008 - 21:16
Ερωτήσεις:
Θέλετε να προστεθεί κάτι παραπάνω;
Θέλετε να αφαιρεθεί κάποιο από τα παραπάνω;
Θέλετε να συναγωνίζονται οι ταινίες και τα OVAs στα ίσια τις σειρές; (Τότε καταργείται το Quick Watch award.)
Posted 27 March 2008 - 21:35
Δεν το έκρυψα ούτε μία στιγμή.πως φαινεται το Ghost Hound fanboy
Μέσα για το Direction. Το Screenplay είναι πιστεύω συνώνυμο με το Best Story award. Για το Cast Distribution δεν είμαι σίγουρος. Αν θες, εξήγησέ το λίγο. :/Θα πρότεινα τα εξής (δεν ξέρω κατά πόσο στέκουν βέβαια για διαγωνισμό).
Best Direction
Best ScreenPlay (στην ουσία η ροή της ιστορίας)
Best Cast Distribution
Posted 27 March 2008 - 21:51
Posted 27 March 2008 - 22:03
Οκ για το Screenlay. Βασικά, εννοώ την "ομαλότερη" εξέλιξη της ιστορίας μέσα από τα επεισόδια κι όχι τη συνολική ιστορία/σενάριο. π.χ. Ergo Proxy: Μια χαρά σενάριο αλλά έκανε τρομερή κοιλιά σε κάποια επεισόδια. Αλλά και πάλι no worries.
Cast Distribution (Διανομή ρόλων): Πόσο πετυχημένη είναι η ανάθεση ρόλων στους seiyuu. Πολλές φορές ακούω μια φωνή που δεν μου ταιριάζει καθόλου στο χαρακτήρα που βλέπω.
Posted 27 March 2008 - 22:03
Αυτό το αγάπησα απο τη στιγμή που το διάβασαBest Non-human Character
+1 Νομίζω οτι το δεύτερο είναι μονόδρομοςΕπίσης, μια άλλη σημαντική ερώτηση: Οι ταινίες με τί κριτήριο θα συμμετέχουν; Ποια χρονιά παίχτηκαν στους ιαπωνικούς κινηματογράφους ή πότε βγήκε μετάφραση στο Internet; Μου ακούγεται πιο δίκαιο το δεύτερο (ειδάλλως μένουν έξω ταινίες όπως Evangelion 1.0, Vexille, Appleseed Ex Machina, Piano No Mori κτλ). Ακούω γνώμες.
Posted 27 March 2008 - 22:12
Εχουμε στο μυαλο μας καποιον?Θα μου άρεσε επίσεις και να είχαμε και απονομές απο επιτροπή.
Posted 28 March 2008 - 03:31
Ερωτήσεις:
Θέλετε να προστεθεί κάτι παραπάνω;
Θέλετε να αφαιρεθεί κάποιο από τα παραπάνω;
Θέλετε να συναγωνίζονται οι ταινίες και τα OVAs στα ίσια τις σειρές; (Τότε καταργείται το Quick Watch award.)