Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#91 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 09 January 2008 - 21:19

Καλά άμα πιάσουμε το θέμα των καθηγητών, δεν θα τελειώσουμε ποτέ... Και σαφώς αυτά που είπα ήταν υποκειμενικά, απλά ξέχασα να το διασαφηνίσω.

Για πείτε πώς ήταν η επαναφορά στη σχολική ζωή...?
Εγώ αυτές τις 2 μέρες είμαι σε φάση :deadga6: Είχα συνηθίσει να κοιμάμαι 12 ώρες και τώρα βράστα...:if:

μια απο τα ιδια και εδω..
και παε ιστα κομματια..το σχολειο περναει ευκολα κανοντς πλακα με φιλους και εστω προσεχωντας στην καυθυνση..
αυτο που δεν αντεχεται εινα ιτο φροντιστιριο και τα πραγματα που απετουν μετα απο 19 μερες χαλαρωσης..
οσο για το πρωινο ξυπνημα σιγα-σγια θα το ξασυνιθισω..
την τριτη ξυπνησα με πονοκεφαλο και ενα μεγλο βαρος στην καρδια :uhh:
σημερα ηταν καλυτερα τουλαχιστον..
Posted Image

#92 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 January 2008 - 22:53

Καλά άμα πιάσουμε το θέμα των καθηγητών, δεν θα τελειώσουμε ποτέ... Και σαφώς αυτά που είπα ήταν υποκειμενικά, απλά ξέχασα να το διασαφηνίσω.

Για πείτε πώς ήταν η επαναφορά στη σχολική ζωή...?
Εγώ αυτές τις 2 μέρες είμαι σε φάση :deadga6: Είχα συνηθίσει να κοιμάμαι 12 ώρες και τώρα βράστα...:if:

Η Δευτέρα ήταν ασυναγώνιστα η χειρότερη μέρα σχολείου που έχω περάσει ποτέ.
Κοιμήθηκα 1 και ξύπνησα 6:30. Τα μαλιά μου εκείνη τη μέρα ήταν φουντομένα (από το πολύ σαμπουάν που έβαλα) λες και ήμουν σκύλος, και τα χέρια μου ήταν με φουστάλες και ερεθησμένα (επίσης από το σαμπουάν, αλλά και το πληκτρολόγιο). Επίσης, τα αφτιά μου βούλωσαν και δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα, και μετά τα μάτια μου άρχισαν να δακρίζουν χωρίς λόγο. :shock: Πραγματικά, τέτοια γκαντεμιά δεν έχω ξαναπάθει.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχα και του ηλίθιους καθηγητές... :terror2: Εκτός φυσικά του ότι (επειδή δεν είχαμε τίποτα) δεν είχα διαβάσει τίποτα, και είχα βγει εντελώς εκτός κλήματος.

Δόξα σοι ο Θεός, που είχα το internet σπίτι μου, αλλιώς θα πήγαινα για 7 εγκεφαλικά και θα γινόμουνα brasto koutopoulo se tigani. :nod:

Αυτά τα ολοίγα. Αύριο γράφουμε Άλγεβρα και Λογοτεχνία. Στο μεν, επίσημο διαγώνισμα τετραμήνου και στο δε «απροειδοποίητο» τεστ. Άλγεβρα έλυσα σχεδόν ό,τι έχουμε κάνει. Ελπίζω να μην πάρω κάτω από 100...
Λογοτεχνία δεν θα διαβάσω λογικά, ελπίζοντας ότι δεν θα βάλει τεστ... (ναι, καλά... :nosey:). Ιστορία γράψαμε σήμερα... Παίζει να έπιασα κάνα 65... :gn2: [Θα κοιμηθώ το βράδυ, ξέρετε...].

Εσείς παίδες πώς πάτε από διαγωνίσματα; :Blissfull:

oR4yYRl.gif

#93 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 09 January 2008 - 23:03

Γράφαμε ένα σήμερα και δεν είχα διαβάσει και χάσαμε την ώρα!! :hahaha:

Α επίσης για να αγχωθείτε λίγο:
20 εβδομάδες μέχρι τις Πανελλήνιες για αυτούς που γεννήθηκαν το 90
72 εβδομάδες μέχρι τις Πανελλήνιες για αυτούς που γεννήθηκαν το 91

#94 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 09 January 2008 - 23:05

Εγω αυριο 1η ωρα γραφω βιολογια, αλλα μαλλον (σιγουρα δλδ) δε θα παω...
Χτες αλγεβρα καλα τα πηγα πιστευω (περιμενω 90 και πανω)

Αυτα ειναι :D

εχουμ' ακομα...

Posted Image

#95 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 09 January 2008 - 23:24

Γενικά πρόβλημα με το ξύπνημα δεν έχω, αφού και στις διακοπές μόνο μέρες που ξενυχτούσα π.χ. παραμονή πρωτοχρονιάς (που κοιμήθηκα το πρωί) αργούσα να ξυπνήσω. Χθες όμως ήταν... Έλεος, με το καλή χρονιά μας είπαν ότι από βδομάδα ξεκινάμε διαγωνίσματα. Χημεία(αυτή την ονοματολογία ακόμα να τη καταλάβω τελείως), Ιστορία(εντάξει εδώ δεν νομίζω να έχω μεγάλο πρόβλημα) και τέλος Αγγλικά που κλασικά δεν θα διαβάσω. Α! και σήμερα έγραφα έκθεση... Τουλάχιστον το θέμα ήταν βατό, η γλωσσομάθεια και γιατί είναι καλό να γνωρίζεις ξένες γλώσσες.

Edited by Aldarion, 13 January 2009 - 00:04.

Posted Image

#96 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 09 January 2008 - 23:30

Επειδή αγαπάω την ακρίβεια... :gn2:

end-of-school-1991.tk
- 365 για τους του 90.

Η μέρες είναι μέχρι την λήξη των πανελληνίων παρεμπιπτώντως. :wooi2:

oR4yYRl.gif

#97 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 January 2008 - 15:00

Είπα στην τάξη για τις 72 εβδομάδες και μόνο πόλεμος δεν έγινε... Έκλαιγαν, ούρλιαζαν, αγχώνονταν, χλώμιαζαν και διάβαζαν!
Εγώ έτρωγα popcorn και τους κοιτούσα... [έλεος!] :nosey:

#98 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 11 January 2008 - 14:25

ΧD, υπομονή με τα Μαθηματικά...εγώ ήμουν τυχερή, αν δεν είχα τη LyraScience να μου κάνει ιδιαίτερα όταν ήμουν στο Λύκειο....θα είχα τρελαθεί τώρα ΧD

#99 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 11 January 2008 - 21:36

εσκισα στο τεστ :nosey:(κανω και ιδιαιτερα) συγχωρειτε ειναι κανονικα το ξερω

Posted Image
I put up my headphones and listen to the deftones

#100 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 January 2008 - 22:56

Αυτή την βδομάδα γράψαμε αρχαία γραμματική. Θα έγραφα καλούτσικα αλλά ως συνήθως πριν καν ξεκινήσω την τελευταία άσκηση μου το άρπαξε το γραπτό ο πίπας. 2 φορές γράψαμε αρχαία, και τις 2 κάτι δεν πρόλαβα να κάνω. Γουστάρω.

Πήραμε και τα διαγωνίσματα της έκθεσης σήμερα. Καλά έγραψα αλλά δεν θυμάμαι βαθμό. :nosey:
Εν το μεταξύ ποτέ δεν μπορούσα να θυμιθώ τους βαθμούς των διαγωνισμάτων/τέστ και η μάνα μου νομίζει οτι τους κρύβω. :hahaha:

Posted Image

Πώ, τι μου θύμισες.

Πέρυσι γράφαμε διαγώνισμα θρησκευτικά και φυσικά δεν είχα διαβάσει, και έγραφα ότι πιπεριά μου κατέβαινε, έλεγα για μαυσωλεία, νεκροταφεία, τελείως άκυρα και μακάβρια πράματα δλδ. Πέταγα εδώ και εκεί και καμιά πεντάλφα. Στον χώρο στον οποίο θα έβαζε τον βαθμό έγραψα 666. :bike:

15 πήρα στον έλεγχο.

Καλόοο.

HnH5aB0.jpg

#101 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 12 January 2008 - 23:54

Σε ένα πρόσφατο τεστ Γεωμετρίας, έγραψα: "Ουκ εδυνάμειν λυσαι τοιαύτας τας ασκήσεις" (είχα κάνει και σύνταξη, επειδή βαριόμουν)
Ο ξενέρωτος καθηγητής έγραψε: "Κακώς, γιατί τις είχαμε κάνει στην τάξη. Οι επιδόσεις σου είναι σταθερά μηδενικές"
Εγώ (all time classic ατάκα θεωρητικών): "Φοβουμαι γαρ!"

Πάει! Το έχω κάψει! :bike:

#102 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 January 2008 - 13:44

Σε ένα πρόσφατο τεστ Γεωμετρίας, έγραψα: "Ουκ εδυνάμειν λυσαι τοιαύτας τας ασκήσεις" (είχα κάνει και σύνταξη, επειδή βαριόμουν)
Ο ξενέρωτος καθηγητής έγραψε: "Κακώς, γιατί τις είχαμε κάνει στην τάξη. Οι επιδόσεις σου είναι σταθερά μηδενικές"
Εγώ (all time classic ατάκα θεωρητικών): "Φοβουμαι γαρ!"

Πάει! Το έχω κάψει! :bike:

Ξενέρωτος...Αν ήμουν στη θέση του θα χες φύγει από το παράθυρο :erk:

#103 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 17 January 2008 - 15:54

Καλά εσύ φάε κανα σουβλάκι...:P
Τελικά το ιδιωτικό έχει κάποια θετικά: στη Γεωμετρία έβγαζα μέσο όρο για το τετράμηνο 4,5 και ο τυπάς θα μου βάλει 10 (κ υποτίθεται κόβει κεφάλια αυτός)! :hihi2:
Έχουμε και βαθμούς τη Δευτέρα... Ώρα για: :terror2:

#104 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 17 January 2008 - 16:40

Οι πανελληνιοι guys+εμενα τον πινουμε σε 3,5 μηνεσ η' σε περιπου 2.500 ωρες...:smokingg:αυτα...παω να ανοιξω κανα bookie τωρα γτ χαζεψα με ανουσια ποσταρισματα...

#105 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 28 January 2008 - 08:11

ημερα εξεταστικης, καλη μας διασκεδαση.
Posted Image