Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#766 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 June 2009 - 13:34

Είμαι 116 μόρια πάνω από ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης. Πέρα από τεράστια ατυχία (aka να ανεβεί >116 η βάση) πιστεύω ότι έχω περάσει!

Enjoy becoming an hero.
Eπισης,με τετοια θεματα σαν τα φετινα αν εγραψες 17,6 μαθηματικα φετος you re in for a nasty surprise στα μαθηματικα του πρωτου ετους.

Κατι ακομα: οσο προχωραει ο καιρος τοσο χαμηλωνει η ποιοτητα του μαθηματος και τοσο αυξανονται οι απαιτησεις των καθηγητων σ αυτη τη σχολη.Τριτο ετος,χρωσταω σχετικα λιγα(ολα ειναι σχετικα σ αυτη τη ζωη) ,σου το λεω απο εμπειρια,αν θες ακουσε με ,δε το λεω για κακο σου.

τα ΗΜΜΥ είναι αυτά που όλοι περνάνε και νομίζουν ότι είναι δε μπεστ οφ δε μπεστ σχολή και μετά από λίγο καιρό βρίζουν τον εαυτό τους και κόβουν το χέρι που συμπλήρωσε το μηχανογραφικό;

This man speaks the truth for great justice.
Spoiler:

EDIT: Edited the sig to prove a point.
Posted Image

#767 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2009 - 13:57

Eπισης,με τετοια θεματα σαν τα φετινα αν εγραψες 17,6 μαθηματικα φετος you re in for a nasty surprise στα μαθηματικα του πρωτου ετους.

18.4 έγραψα, απλώς μου έβαλαν 17.6.
Τα έχω τριπλοτσεκάρει τα θέματα, και πέρα του γ) από το Τέταρτο θέμα και ένα αριθμιτικό (8 - 4 = -4, ή κάτι τέτοιο) δεν έχω κανένα άλλο λάθος. Και το γ) τσάμπα το έχασα, λόγω άγχους.
Φαντάζομαι ότι ο βαθμός μου έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω μαλάκων διορθωτών, που ενδεχομένως μου έκοψαν και μέρος του δ) το οποίο είχα υπερβολικά προχειρογραμμένο.

Επίσης λίγο έλεος. Πιστεύεις ότι όλη η πορεία μου στα μαθηματικά κρίνεται από αυτό το τρίωρο διαγώνισμα; Κρίνεται ο βαθμός μου, σίγουρα, αλλά τίποτα παραπάνω. Τα μαθηματικά ήταν το αγαπημένο μου μάθημα και το δυνατό μου σημείο και όλη τη χρονιά δεν δυσκολεύτικα ιδιαίτερα. Ο βαθμός που έγραψα είναι εντελώς μη αντιπροσωπευτικός.

Τέλος πάντων, δεν έχω τέτοια αντίληψη για το ΗΜΜΥ. Πολλά έχω ακούσει, και ακόμα περισσότερα θα ψάξω. Ίσως όντως η σχολή να μην είναι των προσδοκιών μου, όμως εγώ το επάγγελμα κυνηγάω. Το ξέρω ότι είναι δύσκολη, και χαίρω πολύ. Τέλος πάντων, θα το ψάξω σίγουρα πριν δηλώσω, και όχι μόνο το πρόγραμμα, αλλά και το μετά... :wis:

oR4yYRl.gif

#768 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 June 2009 - 14:07

Aν κυνηγας τοσο τη σχολη και το επαγγελμα και αν εχουν οι γονεις σου λεφτα πανε εξωτερικο να το σπουδαξεις και μετα δουλεψε εκει και οχι εδω...Τελευταια μου συμβουλη. Βack to my miserable motors.
Posted Image

#769 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2009 - 14:15

Aν κυνηγας τοσο τη σχολη και το επαγγελμα και αν εχουν οι γονεις σου λεφτα πανε εξωτερικο να το σπουδαξεις και μετα δουλεψε εκει και οχι εδω...Τελευταια μου συμβουλη. Βack to my miserable motors.

Κυνικός, αλλά ευχαριστώ, either way... :hahaha:
Εν πάσει περιπτώσει, ναι, υπάρχει τεράστια περίπτωση να πάω στο εξωτερικό αν πάω ΗΜΜΥ, αλλά αφού τελειώσω. Ούτως ή άλλως, καλή ή κακή μία σχολή, αν έχεις το ενδιαφέρον και την όρεξη για το αντικείμενο, ασχολείσαι και μόνος σου... Ίσα ίσα, και στο M.I.T να βρίσκεσαι, αυτό δεν σου παρέχει σίγουρη πρόοδο χωρίς το απαραίτητο ενδιαφέρον.

Όπως είπα πάντως, πράγματι θα το ψάξω. Αλλά αυτή τη στιγμή στην κορυφή του μυαλού μου αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή.
Posted Image

oR4yYRl.gif

#770 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 14:19

Εν πάσει περιπτώσει, ναι, υπάρχει τεράστια περίπτωση να πάω στο εξωτερικό αν πάω ΗΜΜΥ, αλλά αφού τελειώσω. Ούτως ή άλλως, καλή ή κακή μία σχολή, αν έχεις το ενδιαφέρον και την όρεξη για το αντικείμενο, ασχολείσαι και μόνος σου...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
νασαι καλα, γελασε και το παρδαλο εριφειο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#771 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2009 - 14:22

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
νασαι καλα, γελασε και το παρδαλο εριφειο

Ναι, γελάει κι αυτό, αρκεί να 'ναι 24. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#772 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 19 June 2009 - 14:24

υπάρχει τεράστια περίπτωση να πάω στο εξωτερικό αν πάω ΗΜΜΥ, αλλά αφού τελειώσω

Σε οχτω χρόνια έλα να το συζητησουμε αυτο.Τοτε θα ειναι επικαιρο.
Posted Image

#773 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 19 June 2009 - 14:30

Quote: by Me loves Neliel

Εν πάσει περιπτώσει, ναι, υπάρχει τεράστια περίπτωση να πάω στο εξωτερικό αν πάω ΗΜΜΥ, αλλά αφού τελειώσω. Ούτως ή άλλως, καλή ή κακή μία σχολή, αν έχεις το ενδιαφέρον και την όρεξη για το αντικείμενο, ασχολείσαι και μόνος σου...
Κυνικός, αλλά ευχαριστώ, either way... :hahaha:

Όπως λέει και ο Melcor πριν από λίγο σταμάτησα να γελάω και εγώ... :hahaha:.
Πάντως ο Me loves Neliel δεν είναι κυνικός, είναι ρεαλιστής θα έλεγα.

Αν θες πράγματι κάτι κυνικό σου έχω ετοιμο.

Όι περισσότεροι γύρω από τους νέους (καθηγητές, οικεγένεια, γνωστοί κτλ) λένε "Να μελετάς να περάσεις στο πανεπιστήμιο ή το πολυτεχνείο και να γίνεις επιστήμονας". Όταν λοιπόν επιτευχθεί ο στόχος και μετά από πολύ κόπο αποφοιτήσεις και δεις τον κορεσμό που υπάρχει στην αγορά εργασίας και τις τρομακτικά χαμηλές απαιτήσεις της θα σου πούν " Τί ήθελες και σπούδασες αν είναι να μην μπορείς να βρείς δουλειά". Όλα αυτά αφορούν την καλή μας ελλαδίτσα... Η αλήθεια πονάει το ξέρω... Αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Βέβαια υπάρχουν και εξεραίσεις στον παραπάνω κανόνα, αλλά είναι λίγες.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#774 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 June 2009 - 14:48

Πριν από λίγο έβγαλα τα μόρια που παίρνω , πολύ καλά άμα σκεφτείς ότι όλη την χρονιά διάβαζα μόνο μαθηματικά και φυσική ( και όχι πολύ ) . Λοιπόν βγάζω 17,9 και η βάση των σχολών που με ενδιαφέρουν είναι 16,5-16,6 . Οπότε …:wis:

ΥΣ Στα μαθηματικά ήταν λίγο ******* οι διορθωτές , πραγματικά κόβανε μόρια από άριστα γραπτά . Δεν συνέβη μόνο σε μένα , συνέβη και στους καλύτερους μαθητές του σχολείου ( που βγάζουν μέσο όρο 19,8-20 )
Posted Image

#775 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 19 June 2009 - 15:18

GoraaatzuU minna!

ΜΛΝ: Πολύ φοβάμαι το δίκιο που μπορεί να έχεις...

Παντως πιστευω οτι πρεπει να ακουμε και λιγο (λιγο ναι :o) αυτούς που είναι ηδη σε μια σχολη. They may indeed speak teh truthz.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#776 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 19 June 2009 - 15:56

Σπώνη καλά κατάλαβες, ναι.

Απότι είδα πριν που γύρισα από το σχολείο:

Αρχαία Ελληνικά: 19.7
Λατινικά: 20
Βιολογία Γ.Π.: 20
Λογοτεχνία: 19.5 (ο ένας είχε 100άρι :nod2:)
Ιστορία Κατ.: 20
Έκθεση: 18.1

Τελικά 19.734 στο πρώτο επιστημονικό πεδίο και η Νομική Θεσσαλονίκης μπορεί να ανοίξει τις πύλες της. :wooi2:
1

#777 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 19 June 2009 - 16:05

omg ρε τι νουμερα ειναι αυτα...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#778 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 19 June 2009 - 16:11

Πού να βγει και ο Whitelighter στο τηλέφωνο που έχει βγάλει περισσότερα. Εκεί να δεις ζαλάδα. :P
1

#779 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 19 June 2009 - 16:17

gzzzz παιδιά! εγώ σήμερα πήρα τους βαθμούς της χρονιας και πήγα πολύ καλά :D ιστορία της τέχνης μου έβαλε λίγο λιγότερο απόσο ήθελα αλλα δεν πειράζει. άντε, πέμπτη αρχίζω και εγώ εξετάσεις

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#780 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 June 2009 - 16:24

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... Ε τελλιωσε πάω να πνίξω τον πόνο μου. Επιτέλους έμαθα πως πίνετε και το αψέντι.

Ο άλλος με λέει έγραψε 19.7κ μόρια εγώ ρε ούτε τα μισά δεν έπιασα
Posted Image