Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2881 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 13 December 2011 - 14:00

Ναι αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι την επόμενη χρονιά μπορεί να σου πουν:
"Άντεξες την προηγούμενη χρονιά χωρίς βιβλία, τώρα θα αντέξεις και χωρίς θέρμανση" and it all
goes downhill from there

That's true. Και στην τελική υποχρεούνται να μας δώσουν βιβλία σε όλα τα μαθήματα γιατί ουσιαστικά αυτό σημαίνει δωρεάν παιδεία και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε γιατί δεν ξέρουμε τι καινούργια καινοτομία του υπουργείου θα μας εφαρμόσουν του χρόνου.
Posted Image

#2882 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 January 2012 - 17:27

Πριν λίγες ώρες πήρα αυτό το link και μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον.
Δε θυμάμαι αν το είχα ξανααναφέρει, αλλά φέτος μου ήρθε η ιδέα για κάτι τέτοιο, και να που γίνεται πραγματικότητα, και μάλιστα στην κατάλληλη στιγμή!
Λογικά είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζουν κάτι τέτοιο, και ελπίζω να γίνει η ανάλογη αναφορά απο το σχολείο.

Εγώ πάντως θα το αναφέρω σε κάποια φιλόλογο αύριο να μου πει αν τους έχουν πει τίποτα, και θα προτείνω σε ένα φίλο μου να δηλώσουμε συμμετοχή.
Για κάποιο λόγο αυτή τη στιγμή με έχει πιάσει μια μετριοπάθεια, αλλά αν βρεθώ σε μια απο τις μέρες που είμαι μες την όρεξη για φιλοσοφία, πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρω πολύ καλά.
Βέβαια για πρώτη θέση δε το βλέπω γιατί ο συγκεκριμένος φίλος μου μάλλον θα με πατήσει χάμω, αλλά ποιος ξέρει?Βεβαια αν κατάλαβα καλά θα διαγωνιζλόμαστε μαζί το κάθε σχολείο οπότε μπορεί να μην έχει προσωπική διάκριση.
Το διάβασα καλύτερα, απλώς στην τελική φάση θα υπάρξουν 2 νικητές.
Αντε, εμάς περιμένουν.

Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι η προθεσμία των σχολείων που έχει ξεπεραστεί εδώ και μήνες και δεν ενημερωθήκαμε.
Θα ρωτήσω αύριο και θα σας πω περισσότερα.

Στο διαγώνισμα πιστεύω πως έγραψα άριστα πάντως, κι ας μην βαθμολογηθήκαμε ακόμα.
Βέβαια εκεί δεν είχαμε να πούμε και τίποτα, κάτι τυποποιημένες θεωρίες του βιβλίου διατύπωσα και ξεμπέρδεψα.
Συγχαριτήρια θεωριτική κατεύθυνση.
Κατάφερες να δώσεις θέση στην παπαγαλία ακόμα και σε αυτό το μάθημα...

Anyway παραθέτω το λινκ είτε για κάποιον που ξέρει περισσότερα για κάτι τέτοιο ή ενδιαφέρεται κι αυτός να συμμετάσχει.

Edited by Kamui, 12 January 2012 - 17:54.

O6rrvsU.jpg

#2883 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 13 January 2012 - 14:10

Double post for greater justice.

Τελικά αυτό για τον Οκτώβριο δεν ήταν προθεσμία, απλά μια πρόταση για να προετιμαστούμε με κάτι βιβλία, προλαβαίνω ακόμα μια χαρά.

Το είπα στην καθηγήτρια και μου είπε οτι σε όλα τα σχολεία τώρα το ανακοίνωσαν, οπότε θα μας το πει επίσημα τη δευτέρα και αναμφίβολα εγώ και ο φίλος μου θα δηλώσουμε συμμετοχή.:hero:

Δε ξέρω πόσες πιθανότητες έχω να κερδίσω ή τουλάχιστον να πάω στον τελικό, αλλά το γεγονός οτι ίσως γνωρίζω συνομήλικους με πιο φιλοσοφική σκέψη απο μας σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Σας προτείνω να κρατάτε τα αυτιά σας ανοιχτά για μια τέτοια ανακοίνωση όσοι ίσως ενδιαφέρεστε.

O6rrvsU.jpg

#2884 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 13 January 2012 - 14:22

Τώρα θα ήθελα να ήμουν Β' Λυκείου >.>

#2885 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 13 January 2012 - 15:47

Τώρα θα ήθελα να ήμουν Β' Λυκείου >.>

Posted Image
Posted Image

#2886 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 13 January 2012 - 16:17

Posted Image

Posted Image

#2887 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 26 January 2012 - 15:16

κόντεύω να λαλίσ απ το διάβασμα για την εξεταστική ....... εχουμε και το βιβλίο σε pdf και μ έχουν βγεί τα μάτια ...:deadga6:

#2888 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 26 January 2012 - 15:20

Τί να πω και εγώ που έχω ένα μάθημα για την εξετασική και ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΕΙΡΑ να το διαβάσω.....////
άμα το έχεις διαβάσει 6 φορές κ το έχεις δώσει άλλες τόσες...
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#2889 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 26 January 2012 - 17:22

τι σχολή είσαι ? αν επιτρέπεται ?

#2890 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 January 2012 - 19:54

Double post for greater justice.

Τελικά αυτό για τον Οκτώβριο δεν ήταν προθεσμία, απλά μια πρόταση για να προετιμαστούμε με κάτι βιβλία, προλαβαίνω ακόμα μια χαρά.

Το είπα στην καθηγήτρια και μου είπε οτι σε όλα τα σχολεία τώρα το ανακοίνωσαν, οπότε θα μας το πει επίσημα τη δευτέρα και αναμφίβολα εγώ και ο φίλος μου θα δηλώσουμε συμμετοχή.:hero:

Δε ξέρω πόσες πιθανότητες έχω να κερδίσω ή τουλάχιστον να πάω στον τελικό, αλλά το γεγονός οτι ίσως γνωρίζω συνομήλικους με πιο φιλοσοφική σκέψη απο μας σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Σας προτείνω να κρατάτε τα αυτιά σας ανοιχτά για μια τέτοια ανακοίνωση όσοι ίσως ενδιαφέρεστε.

Αν σε ενδιαφέρει γενικά το όλο θέμα και δεν το έχεις μάθει ήδη, θα μπορούσες να προτείνεις
σε κάποιον φιλόλογο σας να σας κάνει προετοιμασία και για τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας/Αντιλογίας.
Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να προλάβετε να προετοιμαστείτε επαρκώς για τους αγώνες αυτής της χρονιάς, αλλά αν το ψάξει λίγο ο καθηγητής πιστεύω θα είστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.
Πάντως εγώ που ασχολήθηκα τα τελευταία 2 χρόνια έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους αγώνες
που δώσαμε.

Πάρε και ένα λινκ. Στο τέλος της σελίδας έχει και ενδεικτικά θέματα.

#2891 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 26 January 2012 - 20:43

Αν σε ενδιαφέρει γενικά το όλο θέμα και δεν το έχεις μάθει ήδη, θα μπορούσες να προτείνεις
σε κάποιον φιλόλογο σας να σας κάνει προετοιμασία και για τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας/Αντιλογίας.
Είναι βέβαια λίγο δύσκολο να προλάβετε να προετοιμαστείτε επαρκώς για τους αγώνες αυτής της χρονιάς, αλλά αν το ψάξει λίγο ο καθηγητής πιστεύω θα είστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.
Πάντως εγώ που ασχολήθηκα τα τελευταία 2 χρόνια έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τους αγώνες
που δώσαμε.

Πάρε και ένα λινκ. Στο τέλος της σελίδας έχει και ενδεικτικά θέματα.

Well, αυτο φαίνεται ενδιαφέρον.
Θα ρωτήσω καμιά φιλόλογο μπας και ξέρει τίποτα περι αυτού.
Τώρα γιατί σπεύδουν αμέσως να μας ανακοινώσουν τους διαγωνισμούς της μαθηματικής εταιρίας και για κάτι τέτοια δε γίνεται ουδείς λόγος, είναι άλλο θέμα...
Δε θα έλεγα πως είμαι ιδιαίτερα καλός στην επιχειρηματολογία και τη ρητορική, αλλά επειδή λατρεύω τα debates και τα πιθανά θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντα, ίσως αξίζει να προσπαθήσω.

Για το φιλοσοφικό διαγωνισμό τελικά μας είπαν πως τα στείλανε τα χαρτιά μας, μιας και η προθεσμία έχει πλέον λήξει, και το οτι θα συμμετάσχω είναι σίγουρο.
Η μόνη μου ανησυχία είναι τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνουν και το στυλ των θεμάτων που θα πέσουν.Εγώ έχω ήδη διαλέξει το θέμα με το οποίο θα ασχολιθώ (ηθική και πολιτική) και έχω ετοιμάσει στο μυαλό μου όλη την επιχειρηματολογία, (ελπίζω να μη φρικάρουν κατα τον πλήρη ξεφτιλισμό της δημοκρατίας και κάθε ηθικού θεσμού που περιλαμβάνει):P και ίσως γράψω ένα κείμενο με τις απόψεις μου στο thread της φιλοσοφίας μπας και γίνει κουβέντα για προετιμασία.

Τώρα για τη βιβλιογραφία που τάχα μας προτείνουν η φιλόλογος μας λέει κάθε φορά "ε θα σας προτείνω και κάποια βιβλια" ναι, όταν θα τελειώσει ο διαγωνισμός...

Εγώ πάντως είμαι πανέτιμος και για κάποιο λόγο το έχω πάρει αρκετά στα σοβαρά.
Κανείς δεν πιστεύει οτι μπορώ να νικήσω, (εκτός απο μένα φυσικά) αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση κάπως έτσι είναι αρχικά...

O6rrvsU.jpg

#2892 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 January 2012 - 20:49

Εγώ πάντως είμαι πανέτιμος και για κάποιο λόγο το έχω πάρει αρκετά στα σοβαρά.
Κανείς δεν πιστεύει οτι μπορώ να νικήσω, (εκτός απο μένα φυσικά) αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση κάπως έτσι είναι αρχικά...

Και γιατί όχι άλλωστε; Εμπρός Kamui, πάρε τις ελπίδες και τα όνειρα αυτών που δεν μπορούν
να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό (namely me) και όδευε προς τη νίκη

#2893 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 30 January 2012 - 22:11

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Τώρα που τα χετε τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή, πώς είναι δηλαδή; Σε Pdf? Ξέρετε αν είναι πουθενά διαθέσιμα για download γιατί ενδιαφέρομαι για τα βιβλία των κειμένων όλων των τάξεων γυμνασίου-λυκείου
Posted Image

#2894 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 31 January 2012 - 12:16

πάει το πρώτο 3 to go

#2895 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members