Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2686 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 22 September 2011 - 22:46

Βασικα εξαρταται ποιο θα δωσεις...Εγω για παραδειγμα εδωσα το michigan και μου φανηκε τοσο γελοιο που πιστεψα οτι τζαμπα πηγαινα φροντιστηριο τοσα χρονια....

#2687 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 23 September 2011 - 11:34

εχω μια απορια...τι ειναι η διαθεματικη εργασια;;;:hmmm:

Posted Image

#2688 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 23 September 2011 - 11:37

Βασικα εξαρταται ποιο θα δωσεις...Εγω για παραδειγμα εδωσα το michigan και μου φανηκε τοσο γελοιο που πιστεψα οτι τζαμπα πηγαινα φροντιστηριο τοσα χρονια....

Εγώ έδωσα και αυτό και το Cambridge και συμπτωματικά έγραψα ακριβώς τα ίδια lol

#2689 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 23 September 2011 - 11:57

εχω μια απορια...τι ειναι η διαθεματικη εργασια;;;:hmmm:

Μια μ@λ@κι@ που ηρθε με το νεο συστημα στο λυκειο.Ειναι μια εργασια που 16+ ατομα διαλεγουν τι θεμα θα εχει αναμεσα σε μερικα(πχ,μπορεις να διαλεξεις θεμα για την αειφορια και το περιβαλλον)θα γινεται καθε τετραμηνο και θα μετραει ως ξεχωριστο μαθημα...Για καθε εργασια καθε ατομο βασικα θα πρεπει να γραψει καπου 800 λεξεις απο οτι μας εχουν πει ως τωρα(στα φροντιστηρια εννοειται,στα σχολεια ουτε οι καθηγητες ξερουν τι ειναι αυτες οι εργασιες)

#2690 sakuJo

sakuJo

Ōji-sama?

• Members
  • 74 posts

Posted 23 September 2011 - 12:05

Μια μ@λ@κι@ που ηρθε με το νεο συστημα στο λυκειο.Ειναι μια εργασια που 16+ ατομα διαλεγουν τι θεμα θα εχει αναμεσα σε μερικα(πχ,μπορεις να διαλεξεις θεμα για την αειφορια και το περιβαλλον)θα γινεται καθε τετραμηνο και θα μετραει ως ξεχωριστο μαθημα...Για καθε εργασια καθε ατομο βασικα θα πρεπει να γραψει καπου 800 λεξεις απο οτι μας εχουν πει ως τωρα(στα φροντιστηρια εννοειται,στα σχολεια ουτε οι καθηγητες ξερουν τι ειναι αυτες οι εργασιες)

:oo:μα τον τουτατη...και θα γινεται και στις 3 ταξεις του λυκειου;και σε τι αποσκοπει ακριβως;;καλε εννοειται οτι οι καθηγητες στο σχολειο δεν ξερουν...σε παρακαλω πολυ..αφου υπαρχει το φροντιστηριο για να εξηγει τις οποιες αποριες τον μαθητων...αυτοι γιατι να σκασουν;;:canthelp:

Posted Image

#2691 bill87

bill87

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 23 September 2011 - 12:17

Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνανε με τα βιβλία φέτος?????Κάτι άκουσα ότι δώσανε CD???
Που φτάσαμε..Που είναι τα βιβλιαράκια που δίνανε..(άσχετα αν τα σκίζαμε μέχρι το τέλος :D :D :D )
[URL="http://www.formes-ergasias.gr"]Φόρμες Εργασίας[/URL]

#2692 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 September 2011 - 13:43

:oo:μα τον τουτατη...και θα γινεται και στις 3 ταξεις του λυκειου;και σε τι αποσκοπει ακριβως;;καλε εννοειται οτι οι καθηγητες στο σχολειο δεν ξερουν...σε παρακαλω πολυ..αφου υπαρχει το φροντιστηριο για να εξηγει τις οποιες αποριες τον μαθητων...αυτοι γιατι να σκασουν;;:canthelp:

Για να συνεχιστει τρια χρονια προυποθετει οτι θα αντεξει και τοσο αλλα ετσι οπως το βλεπω το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ιχυσει στο πρωτο τετραμηνο και μονο.........

sc5bab.jpg

#2693 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 23 September 2011 - 14:06

Για να συνεχιστει τρια χρονια προυποθετει οτι θα αντεξει και τοσο αλλα ετσι οπως το βλεπω το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ιχυσει στο πρωτο τετραμηνο και μονο.........

Συμφωνώ! Οι μαθητές δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια χωρίς να αντιδράσουν, αλλά πιστεύω οτι και μερικοί καθηγητές δεν θα τηρήσουν το συγκεκριμένο μάθημα γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένα νόημα.

Όσο για το proficiency, θα δώσω το Cambridge γιατί κατά έναν περίεργο λόγο με βολεύει το σύστημα βαθμολόγησής του (συνψήφηση) καθώς και οι ασκήσεις γραμματικής που έχει (π.χ. transformations)
Πήρα το lower cambridge και θα συνεχίσω σίγουρα με cambridge proficiency, εξάλλου λεφτά δεν υπήρχαν για να δώσω και τα δύο lower και ούτε θα υπάρχουν (εξωπραγματικό αν γινόταν) για να δώσω και τα δύο proficiency
Posted Image

#2694 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 September 2011 - 14:14

Συμφωνώ! Οι μαθητές δεν είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια χωρίς να αντιδράσουν

γιατι να αντιδρασουν με αυτο το μαθημα και γιατι δεν εχει κανενα νοημα?

2po6sfa_jpg.gif

#2695 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 23 September 2011 - 14:28

1ον γιατί συμπεριλαμβάνεται στο βαθμό του τετραμήνου (που σε μερικά άτομα αυτό σημαίνει μείωση του γενικού)
2ον γιατί ούτε στην έκθεση δεν γίνονται τόσο μεγάλα κείμενα σαν αυτά που μας ζητάνε
3ον γιατί ούτε οι καθηγητές δεν ξέρουν τι πρέπει να φέρουμε στο σχολείο σαν ομάδα και σαν άτομα για να πάρουμε έναν αξιοπρεπή βαθμό
4ον γιατί μεν είναι ξεχωριστό μάθημα αλλά δεν έχει ξεχωριστό καθηγητή (δηλαδή ο καθηγητής σερβίρει το μάθημα στα παιδιά ανάλογα πως τον συμφέρει μιας που τα παιδιά δεν έχουν ιδέα τι αποσκοπεί η όλη εργασία)
και 5ον η όλη εργασία αναγκάζει τον μαθητή να δουλέψει πάνω σε θέματα από τα οποία τα περισσότερα τα δουλεύει ήδη σε όλα τ'άλλα μαθήματα
Posted Image

#2696 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 23 September 2011 - 14:40

Τέλειωσα εγώ το Λύκειο και κάνανε όλες τις άθλιες αλλαγές.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

#2697 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 23 September 2011 - 14:49

Τέλειωσα εγώ το Λύκειο και κάνανε όλες τις άθλιες αλλαγές.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

that's the spirit:bleh:
btw, ποιοι απο σας εχουν καταληψη στο σχολειο τους, γιατι του αδερφου μου δεν προλαβαν να ξεκινησουν τα μαθηματα και ειχαν καταληψη

#2698 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 23 September 2011 - 14:52

1ον γιατί συμπεριλαμβάνεται στο βαθμό του τετραμήνου (που σε μερικά άτομα αυτό σημαίνει μείωση του γενικού)
2ον γιατί ούτε στην έκθεση δεν γίνονται τόσο μεγάλα κείμενα σαν αυτά που μας ζητάνε
3ον γιατί ούτε οι καθηγητές δεν ξέρουν τι πρέπει να φέρουμε στο σχολείο σαν ομάδα και σαν άτομα για να πάρουμε έναν αξιοπρεπή βαθμό
4ον γιατί μεν είναι ξεχωριστό μάθημα αλλά δεν έχει ξεχωριστό καθηγητή (δηλαδή ο καθηγητής σερβίρει το μάθημα στα παιδιά ανάλογα πως τον συμφέρει μιας που τα παιδιά δεν έχουν ιδέα τι αποσκοπεί η όλη εργασία)
και 5ον η όλη εργασία αναγκάζει τον μαθητή να δουλέψει πάνω σε θέματα από τα οποία τα περισσότερα τα δουλεύει ήδη σε όλα τ'άλλα μαθήματα

Δεν ειναι λογοι αυτα που μου λες.:|
Το σχολειο δεν ειναι το μεσο που να σου χαριζει βαθμους. Αν τους αξιζεις θα τους παρεις.
Συγκεκριμενα το πρωτο που λες δεν ευσταθει. Αν ειναι καταργουμε ολα της γενικης και κανουμε μονο τα τρια τεσσερα μαθηματα που μας ενδιαφερουν.
Το δευτερο δεν ξερω γιατι σε προβληματιζει. Ισα ισα μια τετοια εργασια σε εξασκει καλυτερα και μαλιστα σε βοηθαει να απκτησεις και γνωσεις σε ενα θεμα.(το οποιο εσυ το διαλεγεις)
Το τριτο επισης δεν εχει σχεση με αυτο που σε ρωτησα. Και επισης δεν ισχυει. Μπορει οντως να υπαρχουν μαπες καθηγητες, αλλα εγω πιστευω αν τους προσεξεις υπαρχουν αρκετοι αξιολογοι.(τουλαχιστον στο δικο μου ειχαμε αρκετα καλους, ασχετα αν μερικοι τους απαξιωναν)
Το τεταρτο ειναι πραγματικα στην δικια σου αντιληψη και δεν μπορω να καταλαβω πως σου ηρθε αυτο.
Το πεμπτο παλι δεν το καταλαβαινω ως λογο και δεν βρισκω το κακο να συγκεντρωνονται ολα αυτα που χει μαθει ενα παιδι. Και δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο γιατι δεν το χω ψαξει.

Τεσπα εγω ηθελα να δω απλα την σκεψη σου γιατι κι εγω θα γινω καθηγητης στο μελλον και θελω να ξερω τι θα χω να αντιμετωπισω.:P Μερικες φορες λεμε, λεμε αλλα δεν καταλαβαινουμε αν ισχυουν. Δεν στο λεω για να σε κρινω. Φιλικα παντα;)

2po6sfa_jpg.gif

#2699 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 23 September 2011 - 15:05

that's the spirit:bleh:
btw, ποιοι απο σας εχουν καταληψη στο σχολειο τους, γιατι του αδερφου μου δεν προλαβαν να ξεκινησουν τα μαθηματα και ειχαν καταληψη

Και σε εμάς είχε μέχρι σήμερα. Από Δευτέρα ίσως κάνουμε μάθημα.
Το θέμα είναι ότι την κατάληψη την κρατάνε τα άτομα της Γ' -τα 2/3 και ας πούμε ήταν της τρίτης από αυτούς που την κρατούσαν -, άσχετα που το αρχίσανε της πρώτης και της δευτέρας. Αν και έγινε θέμα με αυτό το πράγμα από τα άτομα της Γ', ότι και αυτοί θα πρέπει να το βλέπουν σοβαρά το θέμα και όχι χαβαλέ (τι τους είπαν τώρα). Έτσι από ότι έμαθα συνεχίζει όπως και πριν μόνο από τα άτομα της Τρίτης και ίσως γι' αυτό δεν θα αντέξει παραπάνω.

Edited by Zura, 23 September 2011 - 15:19.

#2700 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 September 2011 - 15:49

Καλα αμα το δεις απο γενικη σκοπια μοιαζει να εχει πραγματικα νοημα και να ειναι μεγαλη αναβαθμιση για την παιδια(βλεπε εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται).Ομως πραγματικα οταν βαζουν εσενα να ασχοληθεις μαζι του οσο αισιοδοξα και να αρχιζες δεν σου περνει και πολυ να καταλαβεις ποσο προχειρο κακοστημενο και γενικα μηδενικης αξιας για το μαθητη ειναι αυτο το μαθημα.

sc5bab.jpg