Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:54
Εκτός αυτού θα συνέχιζε η κουβέντα που δεν έβγαζε πουθενά,και θα φτάναμε τα 100 replies ο καθένας.
Αν ήθελες συνέχεια ας μου το στέλνες σε pm ή vm,ίσως απαντούσα
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:59
επρεπε οσο να ναι να συζητησεις μαζι μου για να σαι δικαιος με αυτο που ειπες πρινΓιατί η συζήτηση δεν έγινε με τα ίδια άτομα,και το θέμα ήταν διαφορετικό πριν πάει εκεί η κουβέντα
Στο οποιο και συμφωνω.Όμως το να λες 2-3 προτάσεις,να λέει και ο άλλος τόσες,και μετά να λέμε ένα διπλωματικό ''ο καθένας έχει την γνώμη του'' κτλ,είναι λιγάαααακι γελοίο και υποκριτικό,και ειδικά όταν μιλάμε για evidence-based πράγματα και όχι για φιλοσοφικές ανυσηχίες του στυλ τι φύλο έχουν οι άγγελλοι.
Τεσπα εγω απο την μερια μου τοτε ειχα δωσει την απαντηση. Αν θες συζητηση δεν εχω προβλημα, οπως θες.
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 23:08
Τέσπα,εγώ το κόβω εδώ γιατί έχουμε καρασπαμμάρει το θρεντ με τα last posts
Πάντως η γνώμη μου είναι ότι οι μαθητές τραβάνε ζόρι(για να είμαι ον τόπικ

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:10
In other news οπως εχω ξαναπει η διαθεματικη εργασια της πρωτης λυκιου παει απο το κακο στο χειροτερο.Και ειμαστε και ιδιοτικο.Σε κανενα δημοσιο σε χωριο ξερω εγω πως ακριβως θα δουλεψει αυτη η χαζομαρα???
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:17
In other news οπως εχω ξαναπει η διαθεματικη εργασια της πρωτης λυκιου παει απο το κακο στο χειροτερο.Και ειμαστε και ιδιοτικο.Σε κανενα δημοσιο σε χωριο ξερω εγω πως ακριβως θα δουλεψει αυτη η χαζομαρα???
Δε θα δουλέψει γιατί τα περισσότερα δημόσια έχουν κατάληψη (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=384550

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:54
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 17:41
To oτι δεν ειναι για εδω τετοια ξεσπασματα ειναι μαλλον φανερο.Απο οσο θυμαμαι ειναι η δευτερη φορα που εχεις κανει εξαλο το μισο φορουμ...
Ειμαι σε δημοσιο σε χωριο...Αυτη την απορια εχω και εγω.Μεχρι στιγμης απο φροντιστηριο εμαθα απλα τι σκατα ειναι αυτη η εργασια,στο σχολειο μας ειπαν οτι θα την κανουμε και τιποτα αλλο,οι περισσοτεροι εχουν ακομα ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι τους.Γενικα το ολο θεμα με τις διαθεματικες εργασιες το θεωρω βλακεια,παρολο που ακομα δεν τις αρχισαμε.Και αυτο για διαφορους λογους(ο γονιος ή ο μεγαλος αδερφος να κανει την εργασια του παιδιου κλπ)Αλλα γενικα αφου αυτες οι εργασιες θα ειναι βασικα ατομικες δεν μπορω να καταλαβω σε τι πιστευουν οτι θα βοηθησουν(εστω οτι θα δημιουργουν ομαδικο πνευμα,το μονο πραγμα που κανουν ομαδικα θα ειναι να διαλεγουν το θεμα απο οτι καταλαβα)
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:01
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:20
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:23
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:26

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:30

Δεν το επικύρωσα ποτέ, ούτε αυτό ούτε το Advanced. Και γιατί άλλωστε;
Το Prof. χρειάζεται μονάχα.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:37

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 19:03
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 22:43
Φαίνεσαι αρκετά έξυπνος για το Proficiency, δεν παίζει να μην το πάρεις. Εγώ είχα HP σε όλα πλην της έκθεσης, όπου πήρα P =]
Τα Αγγλικά είναι κάτι εύκολο... Πιστεύω. Και εμείς τα διαβάζουμε, ακούμε και συχνά μιλάμε καθημερινώς.