Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2671 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:54

Γιατί είχα πει ''αυτά από μένα'' ή κάτι παρόμοιο(όπως τώρα που είπα ότι αποσύρομαι απ την συζήτηση)καθώς αν θυμάμαι καλά θεώρησα ότι δεν έβγαινε άκρη,δεν νομίζω κάνω λάθος έτσι?
Εκτός αυτού θα συνέχιζε η κουβέντα που δεν έβγαζε πουθενά,και θα φτάναμε τα 100 replies ο καθένας.

Αν ήθελες συνέχεια ας μου το στέλνες σε pm ή vm,ίσως απαντούσα

#2672 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 22:59

Ναι αλλα με βαση αυτο που λες εδω

Γιατί η συζήτηση δεν έγινε με τα ίδια άτομα,και το θέμα ήταν διαφορετικό πριν πάει εκεί η κουβέντα

επρεπε οσο να ναι να συζητησεις μαζι μου για να σαι δικαιος με αυτο που ειπες πριν

Όμως το να λες 2-3 προτάσεις,να λέει και ο άλλος τόσες,και μετά να λέμε ένα διπλωματικό ''ο καθένας έχει την γνώμη του'' κτλ,είναι λιγάαααακι γελοίο και υποκριτικό,και ειδικά όταν μιλάμε για evidence-based πράγματα και όχι για φιλοσοφικές ανυσηχίες του στυλ τι φύλο έχουν οι άγγελλοι.

Στο οποιο και συμφωνω.
Τεσπα εγω απο την μερια μου τοτε ειχα δωσει την απαντηση. Αν θες συζητηση δεν εχω προβλημα, οπως θες.

2po6sfa_jpg.gif

#2673 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 23:08

Eίχα συζητήσει μαζί σου zoro,και ένας απ τους λόγους που δεν το συνέχισα ήταν γιατί θα βγαίνανε άτομα όπως ο Kalamaris τώρα,και θα μου τα κάνανε γαρύφαλλα

Τέσπα,εγώ το κόβω εδώ γιατί έχουμε καρασπαμμάρει το θρεντ με τα last posts

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι οι μαθητές τραβάνε ζόρι(για να είμαι ον τόπικ:P)

#2674 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:10

To oτι δεν ειναι για εδω τετοια ξεσπασματα ειναι μαλλον φανερο.Απο οσο θυμαμαι ειναι η δευτερη φορα που εχεις κανει εξαλο το μισο φορουμ...

In other news οπως εχω ξαναπει η διαθεματικη εργασια της πρωτης λυκιου παει απο το κακο στο χειροτερο.Και ειμαστε και ιδιοτικο.Σε κανενα δημοσιο σε χωριο ξερω εγω πως ακριβως θα δουλεψει αυτη η χαζομαρα???

sc5bab.jpg

#2675 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:17

In other news οπως εχω ξαναπει η διαθεματικη εργασια της πρωτης λυκιου παει απο το κακο στο χειροτερο.Και ειμαστε και ιδιοτικο.Σε κανενα δημοσιο σε χωριο ξερω εγω πως ακριβως θα δουλεψει αυτη η χαζομαρα???

Δε θα δουλέψει γιατί τα περισσότερα δημόσια έχουν κατάληψη (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη)
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=4&aid=384550
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2676 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 16:54

Τα σχολεία σε χωριό έχουν καλύτερη μοίρα από αυτά σε μεγάλα κέντρα, trust me. Personal experience.

#2677 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 17:41

To oτι δεν ειναι για εδω τετοια ξεσπασματα ειναι μαλλον φανερο.Απο οσο θυμαμαι ειναι η δευτερη φορα που εχεις κανει εξαλο το μισο φορουμ...

Ειμαι σε δημοσιο σε χωριο...Αυτη την απορια εχω και εγω.Μεχρι στιγμης απο φροντιστηριο εμαθα απλα τι σκατα ειναι αυτη η εργασια,στο σχολειο μας ειπαν οτι θα την κανουμε και τιποτα αλλο,οι περισσοτεροι εχουν ακομα ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι τους.Γενικα το ολο θεμα με τις διαθεματικες εργασιες το θεωρω βλακεια,παρολο που ακομα δεν τις αρχισαμε.Και αυτο για διαφορους λογους(ο γονιος ή ο μεγαλος αδερφος να κανει την εργασια του παιδιου κλπ)Αλλα γενικα αφου αυτες οι εργασιες θα ειναι βασικα ατομικες δεν μπορω να καταλαβω σε τι πιστευουν οτι θα βοηθησουν(εστω οτι θα δημιουργουν ομαδικο πνευμα,το μονο πραγμα που κανουν ομαδικα θα ειναι να διαλεγουν το θεμα απο οτι καταλαβα)

#2678 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:01

Ε ναι είπαμε, κάθε νέος Υπ. Παιδείας που ξεπετάγεται πιστεύει ότι αυτό που κάνει θα έχει ένα super amazing wow OMG αποτέλεσμα. Θέλω να ξέρω πάντως με τι κριτήρια είναι η Διαμαντοπουλοπουλάκη υπεύθυνη για την διαπαιδαγώγιση των νέων° αφού είναι τέρμα άχρηστη και σακοράφα.

#2679 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:20

Όλοι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους σε γενικές γραμμές και οι φετινοί μαθητές της 1ης Λυκείου είναι τα πειραματόζωα στην όλη κατάσταση! Διαθεματικές εργασίες και πράσιν' άλογα! Στα χωριά καλή ώρα δεν ξέρουν τίποτα (όχι οτι στην πόλη ξέρουν) και η κατάσταση πάει κατά διαόλου. Οι απορίες είναι πολλές, μόλις λήξουν οι καταλήψεις και ηρεμήσουν τα πράγματα, τι θα γίνει?? Θα μας δώσουν βιβλία, θα συνεχίσουμε μαθήματα με cd και φωτοτυπίες, θα δουλεύουμε ομάδικά ή οχι??????? κλπ. Όλα αυτά τα ερωτήματα βασανίζουν χιλιάδες μαθητές και παρ'όλα αυτά ο καθένας το χαβά του μεσα σε αυτό το κατεστραμένο πράγμα που θέλει να λέγεται Υπουργείο παιδείας

#2680 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:23

Εμένα πάντως μου κάναν την επικύρωση του proficiency μου για επάρκεια σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς κολλήματα, άρα τους συγχωρώ κατά 2,7% (lol).

#2681 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:26

Και εμένα εδώ και 2 μήνες δεν μου έχουν κάνει την επικύρωση του Lower! Οπότε θα γίνω σκληρός και θα τους συγχωρίσω κατά 0,0000000000000000000000000000000001 % :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2682 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:30

Ποιός χέστηκε για το lower :canthelp:
Δεν το επικύρωσα ποτέ, ούτε αυτό ούτε το Advanced. Και γιατί άλλωστε;
Το Prof. χρειάζεται μονάχα.

#2683 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 18:37

Ε βλέπεις έκανα βλακεία που είπα να το επικυρώσω, αλλά nevermind! Advanced δεν θα δώσω και όσο για το proficiency άντε να δω τι θα κάνω που δεν υπάρχουν λεφτά όχι για δίδακτρα αλλά ούτε για εξέταστρα! Goddamit! Άρα με λίγα λόγια δεν έχω περιθώρια αποτυχίας γιατί μετά δεν θα υπάρχουν λεφτά να ξαναδώσω και θα πω :bye2: Proficiency. Να δω με self-studying αν θα το πάρω το ριμάδι!

#2684 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 19:03

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Πολλοι το εχουν παρει με Α χωρις φροντιστηρια και ιδιαιτερα.

sc5bab.jpg

#2685 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 22:43

Θα το πάρεις.
Φαίνεσαι αρκετά έξυπνος για το Proficiency, δεν παίζει να μην το πάρεις. Εγώ είχα HP σε όλα πλην της έκθεσης, όπου πήρα P =]
Τα Αγγλικά είναι κάτι εύκολο... Πιστεύω. Και εμείς τα διαβάζουμε, ακούμε και συχνά μιλάμε καθημερινώς.