Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2716 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 13:06

Well, that was odd.

Τα γράφεις αυτά για τον εαυτό σου ή απλώς τα παραθέτεις; >_ >

Για τον εαυτό μου,δεν φαίνεται?:hmmm:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#2717 bost

bost

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 13:51

Πήγα χτες και γράφτικα στο Πανεπηστίμιο!!!! Απο εδώ και εμπρός είμαι φοιτητής του μαθηματικού Ιωαννίνων!:hero: Hell Yeah! Βtw μου έδωσαν ένα βιβλίο σπουδών που έχει διάφορες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο όπως επίσης και περιλήψης για όλα τα μαθήματα που θα έχω. Τα διάβασα και έριξα πολύ γέλιο! Είναι εντελώς τρελά και ακαταλαβηστηκα αλλά και για αυτό ανυπομωνώ να αρχίσω! I'm all fired up!

Καλη τυχη θα την χρειαστεις!!(πληροφορικη στα γιαννενα ειμαι εγω)
Η πολη πως σου φανηκε?Σπιτι βρηκες?

#2718 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 14:10

Καλη τυχη θα την χρειαστεις!!(πληροφορικη στα γιαννενα ειμαι εγω)
Η πολη πως σου φανηκε?Σπιτι βρηκες?

τι γινεται ολοι εκει μαζευτηκαμε;;; :kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2719 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 16:55

Α προστεθήκατε και εσείς! Αργήσατε :P. Να δω αν με αυτό το ρυθμό καταλήψεων θα μείνει κανένα ενεργό δημόσιο σχολείο ή σχολή, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη

Βσκ ρε σι εμας μας ειχαν δωσει βιβλια και γενικα το σχολειο μας δεν εχει καμια ουσιαστικη ελλειψη ειναι gg γι'αυτο δεν ειχαμε και πολους λογους για να κανουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2720 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 08:43

Πήγα σήμερα πρωϊνός πρωϊνός να κάνω μάθημα, (as if I didn't know) και τι αντίκρυσα?
Μαδρωμένη πόρτα, οι καθηγητές απ' έξω καρέκλες και θρανία μπουρδουκλωμένα μέσα στο σχολείο και απο τα παράθυρα...
Όλοι οι "μάγκες του σχολείου" απο μέσα να το παίζουν αρχηγοί.
Να δούμε που θα καθόμαστε άμα σπάσουν τίποτα, γιατί ήδη το 70%των καρεκλών είναι φαγωμένες και υπάρχει γενικά έλλειψη.

Αλλά, όπως είπα και παραπάνω...

Good for me I guess.

Θα έχω πλέον άπλετο χρόνο να καλύψω τα κενά μου στα αρχαία, και φυσικά πολλές ώρες gaming, anime, και κιθαρισμού...

O6rrvsU.jpg

#2721 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 09:18

Θα έχω πλέον άπλετο χρόνο να καλύψω τα κενά μου στα αρχαία, και φυσικά πολλές ώρες gaming, anime, και κιθαρισμού...

Ε μπορεί να μην είναι και οτι καλύτερο η κατάληψη αλλά τουλάχιστον έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2722 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 12:45

>καταλήψεις σε λύκεια
Posted Image
Θυμάμαι που στο δικό μας λύκειο τις οργάνωνε το σύριζα και μετά πήγαινε τους καταληψίες σε συγκεντρώσεις νεολαίας του κόμματος. Αθώες εποχές σχολικής ζωής.

#2723 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 12:53

^lol όντως εχει γίνει αυτο?τερμα πολιτικη αποπλάνηση

#2724 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 13:03

τι γινεται ολοι εκει μαζευτηκαμε;;; :kakaka:

αχα ετσι φαινεται! anime.gr is coming to ioannina!!! :hehehe:

#2725 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 13:11

^lol όντως εχει γίνει αυτο?τερμα πολιτικη αποπλάνηση

Ε, η πολιτική αποπλάνηση είναι πλέον συχνό φαινόμενο στα λύκεια. Πίσω από την δικιά μας κατάληψη είναι η Κ.Ν.Ε. και όπως είναι αναμενόμενο καλεί όλους τους μαθητές στις πορείες και στις συγκεντρώσεις του κόμματος.
Αυτοί έρχονται στο σχολείο μας νομίζοντας οτι θα ψαρέψουν κανέναν για να γίνει μέλος στην Κ.Ν.Ε. βέβαια οι περισσότεροι μαθητές στο σχολείο μας είναι παντελώς αδιάφοροι και το μόνο που τους νοιάζει είναι να χάσουν μάθημα, ελάχιστοι αγωνίζονται για ένα καλύτερο σχολείο. Έτσι μετά από 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες να μαζέψουν άτομα δεν ξαναπάτησαν στο σχολείο μας :P.
Γενικά πάντως τα κόμματα πάντα μπλέκονται στια καταλήψεις τια διαδηλώσεια και τις πορείες, ακόμη κι αν αυτές γίνονται από, αδιάφορους για την κομματοποίηση, μαθητες

#2726 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 14:12

το θεμα είναι οτι θα επρεπε οι καθηγητες και το σχολειο γενικοτερα να προστατεύει τα παιδιά απο οποιαδηποτε τετοια οργανωση είτε λεγεται K.N.E είτε Χρυση Αυγη όσο τουλαχιστον το μυαλό είναι πάνω απο το κεφάλι

#2727 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 22:00

το θεμα είναι οτι θα επρεπε οι καθηγητες και το σχολειο γενικοτερα να προστατεύει τα παιδιά απο οποιαδηποτε τετοια οργανωση είτε λεγεται K.N.E είτε Χρυση Αυγη όσο τουλαχιστον το μυαλό είναι πάνω απο το κεφάλι

Το θεμα ειναι οτι και ορισμενοι καθηγητες ειναι κοματοποιημενοι...Αν και ειναι σπανιο φαινομενο οι καθηγητες να προσυτιλιζουν μαθητες.

#2728 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2011 - 23:13

Ξέρει κανένας από TCF (Test de Connaissance du Français); Επειδή δεν προλαβαίνω για DALF θα πρέπει να δώσω αυτό, αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω.

#2729 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 13:53

Τελικά την πρώτη μέρα κατάληψης λιποθύμισε ένα κορίτσι και απέτυχε.
Μας είπαν πως την τετάρτη θα ερχόμασταν να ξαναψηφίσουμε αλλά τελικά είχαν ήδη κλείσει το σχολείο έτσι κι αλλιώς.
Αρκετά παιδιά συμετείχαν εδώ και κει αλλά όχι μόνο δεν ήταν τα ποσοστά ανάλογα με τους "υποστηρικτές της κατάλυψης", αλλά τρογώντουσαν και μεταξύ τους.
Εγώ φυσικά δε συμμετείχα και απλά άκουγα νέα εδώ κι εκεί.
Σήμερα που το σχολείο άνοιξε "κανονικά" και υποτίθεται ήρθαμε να ξαναψηφίσουμε και να μιλήσουμε περί του θέματος ολοκληρωτικά σα σχολείο, βρήκαμε τα πάντα σε μια άθλια κατάσταση, τα θρανία όπου να' ναι, γκράφιτι στους τοίχους, συνθήματα απο εξοσχολικούς παράγοντες (με ονόμασίες αρχικών γραμμάτων) με σβάστιγκες ζωγραφισμένα στο πάτωμα, χυμένοι καφέδες, αναποδογυρισμένοι κάδοι...
Αφού "συμμαζέψαμε", την υπόλοιπη ώρα την περάσαμε βλέποντας τα πρώην μέλη της κατάλυψης να τσακόνωνται μεταξύ τους για το ποιος έφταιγε που απέτυχε η κατάλυψη.
Η μία τάξη κατηγορούσε την άλλη και ο ένας φίορτωνε το φταίξιμο στον άλλο.
Υποτίθεται πως φιλούσαν το σχολείο και ολόκληρη τη νύχτα, πότε πρόλαβαν να μπούνε εξωσχολικοί ένας Θεός ξέρει. (αν και εγώ πιστεύω πως τους άφησαν οι ίδιοι)

Μας έδωσαν τις δύο τελευταίες ώρες για να κάνουμε γενική συνέλευση μαθητών, αλλά αντί να μας δώσουν το αμφιθέατρο, -με καθηγητες και διευθυντή μέσα γιατί όχι?- μας έβαλαν στην αυλή.Όπως θα φαντάζεστε κι εσείς, μέσα σε λίγα λεπτά η συνέλευση εξελίχθηκε σε οχλαγωγία, οπου ο καθένας σηκωνότανε να πει τη μαγκιά του και οι άλλοι χειροκροτούσαν/γιουχάρανε αντίστοιχα.
Είχα σκεφτεί απο πριν να σηκωνόμουν να τους έλεγα κάποια πράγματα για το πως να κάνουμε ουσιαστικές αλλάγές στην εκπαίδευση αλλα ήξερα οτι δεν υπήρχε περίπτωση να με αξκούσουν και ευτυχώς δεν το έκανα.

Το μόνο που μου μένει να πω είναι καλα που δεν άλλαξα την ψήφο μου, γιατί αποδείχθηκε πως είχα δίκιο απο την αρχή, κι ας με βρίζανε ακόμα και οι φίλοι μου.
Υπήρξαν αρκετά άτομα απο τους οποίους ακούστηκαν σωστές απόψεις, αλλά στο παλαίο φάληρο άμα δεν είσαι ολυμπιακός και συνδεσμίτης δεν είσαι αρκετά μάγκας...

O6rrvsU.jpg

#2730 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 17:16

Τελικά την πρώτη μέρα κατάληψης λιποθύμισε ένα κορίτσι και απέτυχε.
Μας είπαν πως την τετάρτη θα ερχόμασταν να ξαναψηφίσουμε αλλά τελικά είχαν ήδη κλείσει το σχολείο έτσι κι αλλιώς.
Αρκετά παιδιά συμετείχαν εδώ και κει αλλά όχι μόνο δεν ήταν τα ποσοστά ανάλογα με τους "υποστηρικτές της κατάλυψης", αλλά τρογώντουσαν και μεταξύ τους.
Εγώ φυσικά δε συμμετείχα και απλά άκουγα νέα εδώ κι εκεί.
Σήμερα που το σχολείο άνοιξε "κανονικά" και υποτίθεται ήρθαμε να ξαναψηφίσουμε και να μιλήσουμε περί του θέματος ολοκληρωτικά σα σχολείο, βρήκαμε τα πάντα σε μια άθλια κατάσταση, τα θρανία όπου να' ναι, γκράφιτι στους τοίχους, συνθήματα απο εξοσχολικούς παράγοντες (με ονόμασίες αρχικών γραμμάτων) με σβάστιγκες ζωγραφισμένα στο πάτωμα, χυμένοι καφέδες, αναποδογυρισμένοι κάδοι...
Αφού "συμμαζέψαμε", την υπόλοιπη ώρα την περάσαμε βλέποντας τα πρώην μέλη της κατάλυψης να τσακόνωνται μεταξύ τους για το ποιος έφταιγε που απέτυχε η κατάλυψη.
Η μία τάξη κατηγορούσε την άλλη και ο ένας φίορτωνε το φταίξιμο στον άλλο.
Υποτίθεται πως φιλούσαν το σχολείο και ολόκληρη τη νύχτα, πότε πρόλαβαν να μπούνε εξωσχολικοί ένας Θεός ξέρει. (αν και εγώ πιστεύω πως τους άφησαν οι ίδιοι)

Μας έδωσαν τις δύο τελευταίες ώρες για να κάνουμε γενική συνέλευση μαθητών, αλλά αντί να μας δώσουν το αμφιθέατρο, -με καθηγητες και διευθυντή μέσα γιατί όχι?- μας έβαλαν στην αυλή.Όπως θα φαντάζεστε κι εσείς, μέσα σε λίγα λεπτά η συνέλευση εξελίχθηκε σε οχλαγωγία, οπου ο καθένας σηκωνότανε να πει τη μαγκιά του και οι άλλοι χειροκροτούσαν/γιουχάρανε αντίστοιχα.
Είχα σκεφτεί απο πριν να σηκωνόμουν να τους έλεγα κάποια πράγματα για το πως να κάνουμε ουσιαστικές αλλάγές στην εκπαίδευση αλλα ήξερα οτι δεν υπήρχε περίπτωση να με αξκούσουν και ευτυχώς δεν το έκανα.

Το μόνο που μου μένει να πω είναι καλα που δεν άλλαξα την ψήφο μου, γιατί αποδείχθηκε πως είχα δίκιο απο την αρχή, κι ας με βρίζανε ακόμα και οι φίλοι μου.
Υπήρξαν αρκετά άτομα απο τους οποίους ακούστηκαν σωστές απόψεις, αλλά στο παλαίο φάληρο άμα δεν είσαι ολυμπιακός και συνδεσμίτης δεν είσαι αρκετά μάγκας...

να ξερεις οι καταληψεις στα σχολεια ειναι οτι να ναι! και το κυριο θεμα ειναι πως γινονται για να πουλησουν καποιοι τη μαγκια τους και να αναδειχθουν! α και για να παμε και για κανα καφε φυσικα! εμενα δε με χαλουσαν παντως γιατι απο καιρο ειχα καταλαβει πως στην τελικη το σχολειο μονο γα να σε διδασκει δεν ειναι! εχει τοσα στραβα που αν δεν γινουν ριζικες αλλαγες στην εκπαιδευση δε θα αλαξει ποτε! αν και εγω σαν και εσενα οχι ψηφιζα τις περισσοτερες φορες γιατι δε μου αρεσε να ψηφισω ναι σε κατι το οποιο δεν ειχε κανεναν απολυτως σκοπο!