Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 11:03
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 13:43
Αν πήγαινα ακόμα σχολείο θα ήμουν πολύ εξοργισμένος φέτος.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 14:21
Μόνο όποιος έχει λεφτά να μορφώνεται.
Αν το σκεφτεις ηδη αυτο γινεται...Απο το σχολειο κανεις δεν μαθαινει και πολλα για αυτο στα πανεπιστημια πανε οσοι εχουν λεφτα για φροντιστηρια.Το νεο συστημα δεν αλλαξε τιποτα σε αυτον τον τομεα,αφου ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι καθηγητες για τα σημαντικα μαθηματα(μαθηματικα κλπ)στα δημοσια σχολεια δεν ξερουν την τυφλα τους ή δεν μπορουν να εξηγησουν οτι ξερουν στα παιδια σε κατανοητη γλωσσα...
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 14:28

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 15:04
Στα μαθήματα γενικής παιδείας έχουμε ελλεϊνές καθηγήτριες, οπότε μάθημα της προκοπής δεν πρόκειτε να γίνει έτσι κι αλλιώς, οπότε προτιμάω να κάνω μάθημα κακής ποιότητας με άδεια τσάντα και χαλαρό ύφος, παρά να είμαι φορτωμένος και να με βάζουν να διαβάζω και στο σπίτι, ενώ ουσιαστικά εξακολουθώ να μην κερδίζω τίποτα
Στην κατεύθυνση τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και εκεί αντιθέτως μπορεί να γίνει κανονικό μάθημα.
Οπότε αυτό που με βολεύει περισσότερο είναι να ασχολούμαι ουσιαστικά μόνο με τα μαθήματα κατεύθυνσης και το φροντηστήριο, και τα υπόλοιπα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία έτσι κι αλλιώς, με βιβλία ή χωρίς.
Οπότε καλύτερα να μην βρίσκουμε την έλληψη στα βιβλία ως δικαιολογία για να κάνουμε μάθημα, γιατί δε νομίζω πως αυτά έκαναν ποτέ τη διαφορά μεταξύ ουσιαστικόυ και βλακώδους μαθήματος.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 15:59
Συμφωνώ ότι τα βιβλία δεν κάνουν τη διαφορά αν ο καθηγητής έχει όρεξη να βγάλει καμιά σωστή φωτοτυπία και να κάνει σωστό μάθημα, αλλά αυτό δεν αποτελεί διακιολογία για την έλλειψη των βιβλίων. Πρόκειται περί εγκλήματος, και απόδειξης ότι τίποτα δε λειτουργεί σωστά πλέον. Κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει ήδη μέχρι και παιδιά δημοτικού.
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 17:53
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 18:02
Και σε εμάς μεγάλο κομμάτι της τρίτης λυκείου είναι κατά.Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι αξίζει να χάνω 7 πολύτιμες ώρες για να κάνω μάθημα με τις φωτοτυπίες και τα βιβλία από το φροντιστήριο.Και να ήταν μόνο αυτό,πάει στο καλό!Αλλά πετρέλαιο δεν υπάρχει,καθαρίστριες δεν έχουν να πληρώσουν,μελάνι για φωτοτυπίες δεν υπάρχει και έχουν απαιτήσεις να κάψω εγώ τον υπολογιστή μου για να διαβάζω από dvd ή να πληρώσω μελάνι για να τυπώνω.Και αυτά για να έχει θράσος η Διαμαντοπούλου να λέει μα....ες.

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 18:05
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 18:22
Στην Γερμανία αγοράζουν τα παιδία όλα τα βιβλία τους από την τσέπη τους. Ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Στη Γερμανία όμως ο μέσος μισθός είναι 1500 και όχι 700. Το μισό μου σοι Γερμανία είναι και ξέρω. Πάντως έτσι απέκτησε ισχυρή οικονομία η χώρα
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 18:26
Ναι και παράλληλα ειναι και πιο ακριβη η ζωή όμως. Και σκατά είναι 1500 ο μέσος.
Η ξαδέρφη μου εκεί είναι λογοθεραπεύτρια και 1100 θα παίρνει τον μηνα, και πληρωνει 700 ευρω ενοίκιο. Άσε τους ξέρουμε και εκεί.
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 04:29
Στην Γερμανία αγοράζουν τα παιδία όλα τα βιβλία τους από την τσέπη τους. Ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
να πω την αληθεια δεν εχω ιδεα για το τι συμβαινει στην γερμανια

στο τελος θα την καταργησουν εντελως την δωρεαν παιδεια[αφου ετσι και αλλιως εδω και χρονια αναγκαστικα πληρωνουμε ολοι για σωστη εκπαιδευση]μηπως λοιπον να κοιταξουμε να αγωνιστουμε μπας και καταφερουν καποτε τα παιδια να φοιτησουν σε ενα αξιοπρεπες σχολειο; γαιτι σιγα σιγα η εκπαιδευση θα φτασει να αποτελει δικαιωμα των προνομιουχων...
sorry για το σεντονακι

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 09:31
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 12:38
Αυτα που γίνονται τώρα είνια full λάθος σε όλα τα επίπεδα, και βγαίνει μετα ο λιμοκντορος και λέει ότι το κανει για το καλό μας ...αφου ξεπουλας ρε μαγκα τι για το καλό μας.
Και επισης σχολεία με ΑΜΕΑ δεν εχουν καθηγητες και το υπουργείο λεει οτι τωρα κοιταζει για τους αναπληρωτες καθηγητες των σχολειων....ρε guys 3 μήνες που ήταν το καλοκαίρι τι κάνατε?!?!?!
Ωρες Ωρες με κανουν να θέλω να παρω τα όπλα....
Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 13:05
Θα πρέπει να υπάρχουν κριτήρια στην δωρεάν παιδεία.