Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2551 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 15 September 2011 - 16:10

Εμεις περα απο το οτι ηρθε καινουργιος διευθυντης και τρεχει ολη μερα και προσπαθει να βαλει τα πραγματα σε μια,τπτ διαφορετικο.
Εκτος απο το οτι ο κλασσικος παπας που θα εκανε το αγιασμο πεθανε τρεις μερες(θεος συγχωρεστον) πριν και ηρθε ενας αλλος και εκανε μιση ωρα αγιασμο.

Και μια παρατηρηση οτι στη Β4 που ειμαι εγω και στο Β5 και στο Β1 μπορει να μην εχουμε βιβλια αλλα εχουμε air condition:hahaha:
Posted Image

#2552 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 15 September 2011 - 16:28

Εμεις περα απο το οτι ηρθε καινουργιος διευθυντης και τρεχει ολη μερα και προσπαθει να βαλει τα πραγματα σε μια,τπτ διαφορετικο.
Εκτος απο το οτι ο κλασσικος παπας που θα εκανε το αγιασμο πεθανε τρεις μερες(θεος συγχωρεστον) πριν και ηρθε ενας αλλος και εκανε μιση ωρα αγιασμο.

Και μια παρατηρηση οτι στη Β4 που ειμαι εγω και στο Β5 και στο Β1 μπορει να μην εχουμε βιβλια αλλα εχουμε air condition:hahaha:

WHAAAAAAAT????:oo::erk: Εμείς στην κυριολεξία κάθε μέρα ψηνόμαστε:heat:

8w32.jpg

#2553 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 September 2011 - 17:05

You f*ckin' kiddin' me?
Eδώ εμείς πέρυσι δεν είχαμε λεφτά για φωτοτυπικό χαρτί και αναγκαζόντουσαν οι καθηγητές να βγάζουν μόνοι τους, και αλλού βάζουν και air condition?

Χε, τώρα μου θύμισες την επική ατάκα που είχε πει κάποτε μια πρώην συμμαθήτριά μου ως αίτιμα σε συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου.
"Να βγάλουν τους ανεμιστήρες και να βάλουν...αρκοντίσιονερ!:hahaha:
Αχ, άλλα ήταν τα χρόνια τότε στο γυμνάσιο.
Κρίμα που πήγε τεχνικό και δε σπάω πλάκα μαζί της...

Edited by Kamui, 15 September 2011 - 20:41.

O6rrvsU.jpg

#2554 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 15 September 2011 - 18:18

What the fuck is that? :oo::erk: Εμείς είχαμε έναν ανεμιστήρα αλλά μας τον πήρανε γιατί τον ήθελαν οι καθηγητές στα γραφεία :madtodeath: δηλαδή έλεος! Μην τυχόν και ζεσταθούν οι καθηγητές και χαλάσει η ήδη κατεστραμένη τους διάθεση και άσ'τους μαθητές να ψήνονται
Posted Image

#2555 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 September 2011 - 18:31

Και εμείς στην προηγούμενη τάξη είχαμε δύο. Τώρα που μας έβαλαν στο υπόγειο δεν παρατήρησα, αλλά δε νομίζω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2556 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 September 2011 - 18:39

Και εμείς στην προηγούμενη τάξη είχαμε δύο. Τώρα που μας έβαλαν στο υπόγειο δεν παρατήρησα, αλλά δε νομίζω.

What? :hahaha: Τόσο κακά παιδιά είστε; :P

Παραδόξως, κι εμείς στο λύκειό μας έχουμε κλιματιστικά. Σε όλες τις τάξεις.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2557 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 15 September 2011 - 18:47

Παραδόξως, κι εμείς στο λύκειό μας έχουμε κλιματιστικά. Σε όλες τις τάξεις.

Ε αυτό πάει πολύ!:mador2: Γιατί εμείς να ψηνόμαστε δηλαδή, τι τους φταίξαμε? :nanana:. Και η μεγαλύτερη βλακεία σήμερα είναι οτι σε οτι τάξη πηγαίναμε πάντα μας βαρούσε ο ήλιος, το μόνο καλό είναι οτι δεν κάθομαι παράθυρο :hehehe:
Posted Image

#2558 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 September 2011 - 18:52

What? :hahaha: Τόσο κακά παιδιά είστε; :P

Βασικά 4 τάξεις έχει το υπόγειο, στις 3 βάλαν τάξεις 3ης λυκείου και στη 1 βάλαν της 2ας.
Και πέρυσι έτσι έγινε. Κάτι σα σύστημα πρέπει να το έχουνε. :hahaha:

In other news μπήκε μια φιλόλογος που με είχε από τη πρώτη πιο σκύλ@ από ποτέ. Θα μας πάρει έκθεση, κείμενα και αρχαία και μας είπε σε όλα θα έχετε διάβασμα και ασκήσεις, αν δω να διαβάζετε άλλο βιβλίο την ώρα μου θα βγαίνετε έξω και μη περιμένετε να σας χαρίσω βαθμούς.
Επίσης μας πήρε ένας καινούριος θρησκευτικός (που πρέπει να δούλεψε και πιο παλιά στο σχολείο) και ήταν τελείως... ας μη το πω. Μόνος του έκανε συζήτηση. Και μπήκε και 2 μέρες συνεχόμενα. Τον λυπήθηκα λίγο.

Τέλος το τμήμα μας είναι εντελώς ξενέρα.
7 αγόρια, 17 κορίτσια από τα οποία το 1/3 είναι φυτά, το άλλο 1/3 είναι ιεροδουλάκια και το άλλο 1/3 είναι καγκουρίνες...

*waving intensifies*

#2559 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 15 September 2011 - 19:02

το τμήμα μας είναι εντελώς ξενέρα.
7 αγόρια, 17 κορίτσια από τα οποία το 1/3 είναι φυτά, το άλλο 1/3 είναι ιεροδουλάκια και το άλλο 1/3 είναι καγκουρίνες...

Καλά το δικό μας τμήμα δεν παίζετε:
8 αγόρια από τα οποία τα 6 είναι ψαρωμένα και κάθονται παναγίες μες στη τάξη και είμαι εγώ και οκολλητός μου που αποτελούμαι το 80% της φασαρίας της τάξης. Το υπόλοιπο το αποτελούν 3 από τα 16 μας κορίτσια ενώ τα υπόλοιπα 13 κάθονται επίσης σαν αρνάκια μες στη τάξη. Γενικά έχουμε λιώσει :sigh2:
Posted Image

#2560 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 September 2011 - 19:04

Κάνετε ζαβολιές στην τάξη ε

HnH5aB0.jpg

#2561 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 15 September 2011 - 19:06

Ή κάνουμε ζαβολιές ή σκάβουμε το λάκκο μας για το πρώτο τετράμηνο! Όπως το πάρει κανείς

#2562 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 15 September 2011 - 19:21

Το ειχα ξεχασει αυτο το thread,my deepest apologies...

Το "νεο λυκειο" απο οτι καταλαβα ειναι ιδιο με το παλιο,μονο που εχει λιγοτερα βιβλια και λιγοτερες ωρες.Μπορει εσεις να παραπονιεστε για τις αιθουσες,αλλα στην πρωτη γυμνασιου το τμημα μου ηταν σε μια μικρη αιθουσα με μια κολωνα στη μεση(το λεγομενο "στριπτιτζαδικο")που αρχικα ηταν τουαλετες,αργοτερα εγινε καπνηστηριο των καθηγητων και πιο μετα ταξη για ενα ατυχο τμημα καθε χρονια...Παραθυρο δεν ειχε,βασικα ειχε ενα μικρο που το ειχαν βιδωσει επειδη κρεμοταν επικυνδινα πανω απο τα κεφαλια μας...Μετα για δυο χρονιες ειμασταν στην ιδια αιθουσα,η οποια ηταν βασικα μερος του διαδρομου στο οποιο ειχαν βαλει εναν τοιχο και μια σπασμενη πορτα(η μπριζα δεν δουλευε)Φετος ολη η πρωτη λυκοιου ειναι στο ιδιο κτιριο που πηγαινα δημοτικο(το οποιο βασικα ηταν να γινει σπιτι αλλα το αγορασε ο δημος για να το κανει σχολειο,αντι για σκεπη ειχε κατι ασοβαδιστες κολωνες και κατι σιδερα απο πανω)Και βεβαια εννοειται οτι οι περισσοτερες ταξεις εχουν πρασινους πινακες με κιμωλιες...Και για να μην πει κανεις οτι δεν εχουμε σοβαρες ελειψεις απο ταξεις,το εργαστηριο της φυσικης εχει γινει ταξη.

#2563 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 15 September 2011 - 19:56

>.> ε lol, και εδώ κλιματιστικά έχουμε.
Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις περιοχές και τον όγκο των μαθητών.
Εμένα όλο το Λύκειο μου ήταν (μέχρι φέτος, που τέλειωσα) 150 μαθητές :hypno:

#2564 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 15 September 2011 - 20:38

>.> ε lol, και εδώ κλιματιστικά έχουμε.
Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις περιοχές και τον όγκο των μαθητών.
Εμένα όλο το Λύκειο μου ήταν (μέχρι φέτος, που τέλειωσα) 150 μαθητές :hypno:

Για αυτο τοτε ειχατε κλιματιστηκο...Βασικα αν δεν κανω λαθος και στο δικο μας λυκειο εχει κλιματιστικα,αλλα σε πολυ λιγες αιθουσες.Μαζι με το γυμνασιο που ειναι συνδεδεμενα τα κτιρια μας ειμαστε περιπου 700+ ατομα,οποτε λογικο εμεις να εχουμε τετοια προβληματα,κυριως με τις αιθουσες...

#2565 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 September 2011 - 20:41

Εμείς μόνο λύκειο είμαστε κάπου στα 500. Μας ήρθαν πολλά πρωτάκια φέτος. :hahaha:

*waving intensifies*