Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2536 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 04 September 2011 - 14:33

Παιδες εγω ευτηχως περασα Ευελπιδων Οπλα και δεν χρειαζεται να κανονιζω για ενοικια.
Το κακο ομως ειναι οτι δεν θα βλεπω animes. :nanteee:
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#2537 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 04 September 2011 - 14:45

Εντωμεταξυ το ΣΕΠ καταργηθηκε απο τα σχολεια... Μπραβο! Προκοψαν παλι....

Όχι ότι έκανε καμιά σημαντική δουλειά τώρα που υπήρχε.

Όντως μπορεί να μην ήταν κανενα σημαντικό ή ιδιαίτερα χρήσιμο μάθημα, σίγουρα όμως ήταν η πιο ευχάριστη ώρα της εβδομάδας.
Πέρυσι ο γυμναστής που μας έκανε και ΣΕΠ, πέρα απο personality tests και άλλα καλα, μας έστελνε και e-mails με διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.
Εγω τουλάχιστον πρόλαβα όσο λίγο θα το δίδασκαν, και δε χρειαζόμουνα απεγνωσμένα κάτι τέτοιο εξ αρχής, οπότε δε με ενοχλεί πλέον.
Παντως εξακολουθώ να πιστεύω πως έκαναν βλακεία που το έκοψαν.
Εδω δεν έχουν πως να γεμίσουν τις ωρες τους και βάζουν 6 ώρες αρχαία και 5 μαθηματικά απο την πρώτη λυκείου, και κόβουν μαθήματα που δε χρειάζονται καν ειδικούς καθηγητές?

Anyway, why am I talking like a 10 year old?

O6rrvsU.jpg

#2538 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 04 September 2011 - 14:52

το εχω ακουσει αυτο και το εχω δει κιολας με μια βολτα στο πανεπιστημιο χτες! καλα θα περασουμε φοιτητες!!! :riiight:

εγω παντως εμαθα τα απαραιτητα
οτι εχει public και γιαπωνεζικο :P
τι αλλο να θελω;; :ureshii:

Posted Image

#2539 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 04 September 2011 - 15:03

εγω παντως εμαθα τα απαραιτητα
οτι εχει public και γιαπωνεζικο :P
τι αλλο να θελω;; :ureshii:

:kill4u: Ομορφα!!! Δε νομιζω να μας λειψει και τιποτα! αντε σε λιγες μερες ξεκιναει η φοιτητικη ζωη!

#2540 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 12 September 2011 - 11:58

Πρώτη μέρα μου στο λύκειο και με πήραν με κακό μάτι από τον αγιασμό ακόμα. Κλασσική περίπτωση στρίγγλας καθηγήτριας που επιβλέπει αν οι μαθητές κάνουν ησυχία στη γραμμή, και όπως ήταν φυσικό μιλούσα με τον κολλητό μου και αφού μας έκανε την παρατήρηση μας είπε οτι μας έχει βάλει στο μάτι και τους δυο μας. :mador2: Τι σπαστικό να θες να κάνεις καλή εντύπωση και με το παραμικρό να σε βάζουν στο μάτι και για οτι συμβαίνει να κατηγορούν εσένα
Posted Image

#2541 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 12 September 2011 - 11:59

Αδικημένος από τον κόσμο

HnH5aB0.jpg

#2542 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 12 September 2011 - 12:14

Πρώτη μέρα μου στο λύκειο και με πήραν με κακό μάτι από τον αγιασμό ακόμα. Κλασσική περίπτωση στρίγγλας καθηγήτριας που επιβλέπει αν οι μαθητές κάνουν ησυχία στη γραμμή, και όπως ήταν φυσικό μιλούσα με τον κολλητό μου και αφού μας έκανε την παρατήρηση μας είπε οτι μας έχει βάλει στο μάτι και τους δυο μας. :mador2: Τι σπαστικό να θες να κάνεις καλή εντύπωση και με το παραμικρό να σε βάζουν στο μάτι και για οτι συμβαίνει να κατηγορούν εσένα

Πολύ χειρότερο είναι να σε βάζουν στο μάτι όταν κάθεσαι ύσηχος σαν την Παναγία και να σου κάνουν παρατήρηση γιατί οι τρύχες του κεφαλιού σου είναι πιο μακριές απο των άλλων παιδιών...
Ευτυχώς πάλι που το λύκειο μου έχει υπερβολικά πολλά προβλήματα για να ασχολούνται με τρίχες...

Ο φετινός "αγιασμός" μπορώ να πω πως ήταν το πιο κωμικοτραγικό τσίρκο που έχω παρακολουθήσει.
Άλλαξαν οι διευθυντές, τα μικρόφωνα δε δούλευαν, ο παππάς μπέρδευε τα λόγια του, όλοι μας έλεγαν τις παπαρολογίες τους διαβάζοντας τις μέσα απο χαρτιά, ο νέος διευθυντής προσπαθούσε να το παίξει δυνατός και να επιβλυθεί αλλά κανείς δεν τον άκουγε γιατι δε δούλεβε το μικρόφωνο, ο δήμαρχος τα ίδια, τα παιδιά χαζογελούσαν ως συνήθως...

Η μόνη ειλικρινής και βάσιμη μαρτυρία που ακούστηκε ήταν η αριστερή προπαγάνδα του φυσικού, κι ας μην είμαι αριστερός.

Αυτό που μας ξεκαθάρισαν με σιγουριά πάντως είναι οτι δε θα έχουμε βιβλία όποτε δεν θα χρειάζεται να διαβάζουμε.
Finally time for some oral stuff...

O6rrvsU.jpg

#2543 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 September 2011 - 12:16

Χαχαχα κορυφαίες οι πρώτες μέρες στο σχολείο ακούω!!!

Posted Image

#2544 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 12 September 2011 - 14:11

Έτσι, γράφτε εμπειρίες από αγιασμό. Μια άλλη χρονιά που ζήτησα εντυπώσεις και δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση.

Τα CD με τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή θα τα πουλάνε πειρατικά πλανόδιοι. Keep your eyes open.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#2545 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 12 September 2011 - 14:15

Τα CD με τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή θα τα πουλάνε πειρατικά πλανόδιοι. Keep your eyes open.

Αχ αυτή η καλή μας κυβέρνηση!
Πάντα φροντίζουν για τον φτωχό και ανήμπορο κόσμο...

O6rrvsU.jpg

#2546 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 September 2011 - 14:31

Εμάς μας έβαλαν να συμπληρώσουμε εκτός από τις κατευθύνσεις και τα μαθήματα επιλογής, αν έχουμε εκτυπωτή και τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε 200-300 σελίδες και αν έχουμε ίντερνετ.
Στον αγιασμό δε συναίβει τίποτα περιεργό. Μόνο ο καινούριος μας διευθυντής είναι πολύ φλώρος και ψαρωμένος και κανείς δεν τον άκουγε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2547 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 12 September 2011 - 14:44

Χαχαχα θα σας βαλουν να εκτυπωσετε 300 σελιδες χαχαχα
δωρεαν παιδεια σου λενε μετα

Αλλα μαλλον ζηταω παρα πολλα εεε?

gVaaH5O.jpg

#2548 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 September 2011 - 14:52

Δεν νομίζω να απάντησε κανείς θετικά. :P
Ακόμα και στο internet όχι έγραψα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2549 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 September 2011 - 20:47

Αγιασμος με εναν μυτροπολιτη που δεν τον ηξερε η μανα του με τους διευθυντες να περιγραφουν ουτοπιες και να μας πετανε αερολογιες για πνευμα και παιδεια ενω διαφυμιζαν το σχολιο.Ο παπας εν τω μεταξυ ηταν στη σκια ενω εμεις ξερωψινομασταν και εκανε το λαθος να πει οτι κανονικα οι θεσεις μας επρεπε να ηταν αναποδα.Πανδαιμονιο.Μαζευομαστε να μας βαλουν στα τμηματα και με βαζουν σε ενα ακυρο και ουτε που ξερω τι θα γινει να παω πισω στο κανονικο μου.Κενες ωρες συμπληρομενες με ηλιθια προγραμματα και ενα σχολικο που σε μεγεθος συγκρινεται με κονσερβα και παει πιο αργα απο κουτση χελονα.

Καλη σχολικη χρονια:unlucky:

sc5bab.jpg

#2550 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 September 2011 - 15:47

Παντως αυτη η "διαθεματικη εργασια" που περιεχει το " νεο λυκιο" μοιαζει να ειναι εντελως *******.Πραγματικα ετσι νομιζουν οτι θα αλλαξουν την παιδια?Τι να πεις.......

sc5bab.jpg