Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2521 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 September 2011 - 11:49

^ ναι αλλά όταν στοχεύεις σε μια τεχνολογική σχολή ..καλύτερα είναι να δώσεις ηλεκτρολογία παρα ΑΟΔΕ ...

#2522 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 02 September 2011 - 12:14

Μόλις γύρισα.
Έκλεισα σπίτι (ένα τέλειο =x), πήρα και έπιλα απο το ΙΚΕΑ D:
300 ενα νοικι που δίνεις όταν το κλείνεις, 100 την εγγύηση που ζήτησαν, 150 το μεσιτικό και 800 στο ΙΚΕΑ, 1250ευρώ πέταξαν. Και έχω να πάρω κι άλλα πολλά πράγματα για το σπίτι.
Θα ξαναπάω κάτω όταν αρχίσουν οι εγγραφές, να το καθαρίσουμε και να συναρμολογήσουμε και τοποθετήσουμε τα έπιπλα.
~ΒΑΣΑΝΑ~
Α και δεν έχει πλυντήριο, θα πρέπει να πάρω. Άλλα 300 μες το νερό.

#2523 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 02 September 2011 - 14:21

Βρήκα κι εγώ με 270 ευρώ, επιπλωμένο κι έτοιμο και περιμένω μπας κι ανοίξει η Γραμματεία να πάω να γραφτώ. :D Έχει περάσει κανείς άλλος Χανιά?

15fkk04.jpg

#2524 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 02 September 2011 - 14:24

Και εγω βρηκα με 350 ευρω...το πιο φθηνο που μπορεσα να βρω στα γιαννενα....αντε να φυγει και η κοπελια απο το σπιτι να κανω τη μετακομιση :smokingg:

Posted Image

#2525 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 September 2011 - 14:28

Και εγω βρηκα με 350 ευρω...το πιο φθηνο που μπορεσα να βρω στα γιαννενα....αντε να φυγει και η κοπελια απο το σπιτι να κανω τη μετακομιση :smokingg:

Θέλει γνωριμίες για να βρεις φτηνότερα αλλιώς δύσκολα όντως...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2526 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 02 September 2011 - 14:28

Γελάω όταν θυμάμαι που έψαχνα σπίτι Γιάννενα και απογοητευόμουν από τις τιμές, αλλά σκεφτόμουν: έλα, θα υπάρχει κάποιο με νορμάλ τιμή!

Πόσο λάθος.

HnH5aB0.jpg

#2527 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 September 2011 - 14:31

Γελάω όταν θυμάμαι που έψαχνα σπίτι Γιάννενα και απογοητευόμουν από τις τιμές, αλλά σκεφτόμουν: έλα, θα υπάρχει κάποιο με νορμάλ τιμή!

Πόσο λάθος.

Άστα να πάνε! Κι αυτό βύσμα θέλει ρε! Ελλαδάρα!

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2528 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 02 September 2011 - 14:32

Πόσο λάθος.

παω σε ενα παλιο μικρο και με μπαλκονι που χωραει να περπατησουν μονο κατσαριδες και μου λεε 400 ευρω....ΦΥΓΕ ΡΕ:madtodeath:

Posted Image

#2529 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 02 September 2011 - 15:14

Χαχαχα, 400. Τραγικό.
Εμένα είναι δυάρι, του 2009, 45τ.μ., στο τελευταίο όροφο (4ο), σε ωραία περιοχή, και ήσυχη. Η κατανομή του χώρου είναι τόσο τέλεια. Ο ιδιοκτήτης το σχεδιάσε ο ίδιος (είναι Πολ. Μηχανικός).
Και η τουαλέτα έχει μπανιέρα, όχι μια απλή ντουζιέρα! Α, έχει και κάμερα στην είσοδο που συνδέεται με θυροτηλεόραση στο διαμέρισμα μου. Και δικό μου πάρκινγκ.
Και το βρήκαμε τυχαία, ενώ είχαμε απελπιστεί. Πόσο τυχερός μπορώ να είμαι ώρες - ώρες;
300 ευρώ για αυτό το masterpiece, τίποτα. Και να φανταστείς ένας που είχε ένα 33τ.μ., με άθλια κατανομή χώρου, και ΑΔΕΙΟ ΜΕΣΑ, μέχρι και ψυγείο κουζίνα έπρεπε να βάλω, ήθελε 290.
Sigoura.

#2530 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 03 September 2011 - 14:06

Εντωμεταξυ το ΣΕΠ καταργηθηκε απο τα σχολεια... Μπραβο! Προκοψαν παλι....

#2531 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 September 2011 - 14:09

Όχι ότι έκανε καμιά σημαντική δουλειά τώρα που υπήρχε.

#2532 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 September 2011 - 14:24

στα γιαννενα θα ειστε καλα οσοι περασατε....εχει πολυ φοιτητοκοσμο!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2533 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 03 September 2011 - 15:03

Όχι ότι έκανε καμιά σημαντική δουλειά τώρα που υπήρχε.

Μη το λες.. Στο σχολειο μας εκανε πολυ καλη δουλεια.. Βοηθησε πολλα παιδια να κανουν το μηχανογραφικο και να επιλεξουν σχολη.. Τωρα σε αλλα σχολεια δεν ξερω τ γινεται...

#2534 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 03 September 2011 - 19:13

στα γιαννενα θα ειστε καλα οσοι περασατε....εχει πολυ φοιτητοκοσμο!

το εχω ακουσει αυτο και το εχω δει κιολας με μια βολτα στο πανεπιστημιο χτες! καλα θα περασουμε φοιτητες!!! :riiight:

#2535 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 September 2011 - 19:26

Φοιτητής και άσχημα δεν συνηθίζεται στα μέρη μας.

>.>