Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#106 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 11:39

Indeed προμηνυονται μαυρες μερες και πολλα 5αρακια και κατω...
Αυριο γραφω βιολογια και περιττο να πω οτι δεν προλαβαινω να τελειωσω την επαναληψη με κανενα φυσικο τροπο(μη με παρεξηγειτε 10λεπτο διαλειμμα κανω :P)

#107 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2008 - 17:07

Αντε να τελειωνει η εξεταστικη γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι.....
keetharesh που εισαι(τει η αει)?

#108 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 23:51

Ρε παιδιά που λέτε, αύριο γράφω Φυσική. Νταξ, 15 είμαι, γράφω ευθύγραμμες, κεκλιμένα, κυκλικές ομαλές. Για φροντιστήριο μιλάμε. Τι θα με λέγατε να προσέξω περισσότερο?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#109 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 00:25

Νομίζω τα πιο «δύσκολα» θέματα μπορούν να θεωρηθούν αυτά που έχουν κεκλιμένα επίπεδα, αυτά που έχουν κίνηση (Ε.Ο.Κ. ή Ε.Ο.Μ.Κ.) του στυλ «ένα περιπολικό κυνηγάει έναν κλέφτη, το πρώτο πάει με 10m/s, ο δεύτερος με 5m/s, πότε θα τον φτάσει;» και κάτι τέτοια.
Αυτά θυμάμαι. :(

Αν θυμηθώ και τπτ άλλο SOS, θα σου πω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#110 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 00:28

Όντως, κεκλυμένο επίπεδο είναι το συμαντικότερο. Λογικά το τέταρτο θέμα με κάτι τέτοιο θα έχει να κάνει. Χαλαρά με τις κυκλικές κινήσεις, αφού δεν δίνεται βάση σε αυτές ποτέ σχεδόν. Παρόλ' αυτά, θα σε συμβούλευα να τις διαφάσεις, μιας και θα χρειαστούν του χρόνου, και λίγο παραχρόνου. ;)

oR4yYRl.gif

#111 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 01:53

χαχα μετα απο τοσα χρονια εγω μονο μια λεξη θυμαμαι απο φυσικη(δν ειμαι κ σιγουρος αλλα θα πρεπε να το χεις κανει..δν εχει σχεση με την σημαντικοτητα που ρωτας ομως ετσι):

φυσικα:

Θ.Μ.Κ.Ε.

χαχα το θυμαστε?μου το χαν πει τοσες πολλες φορες...

λυπαμαι που δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα τα εκανα ολα delete οσα εμαθα στο λυκειο για να εχω χωρο για πιο σημαντικα πραγματα(ανιμε κανεις? :lol: )

#112 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 01:57

Απίστευτο...δεν θα το πίστευα αν δεν το άκουγα και από 20άρη. Το Θ.Μ.Κ.Ε αναφέρθηκε τελευταία στο φροντιστήριο, δεν ήξερα ότι θα το φάμε τόσο στη μάπα.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#113 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 01:59

Απίστευτο...δεν θα το πίστευα αν δεν το άκουγα και από 20άρη. Το Θ.Μ.Κ.Ε αναφέρθηκε τελευταία στο φροντιστήριο, δεν ήξερα ότι θα το φάμε τόσο στη μάπα.

Θα το φάτε δε λέει τίποτα:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 02:34

Χαρα θεου ειναι το ΘΜΚΕ. Αρχικες συνθηκες, τελικες και παει ενας αγνωστος. Οπως λεει και ενα ad στο homepage του forum,
energy [r]evolution!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 10:58

Μήπως να ανοίξω και γω κάνα θέμα για καμιά πρόταση για Θρησκευτικά π.χ.;

Ρε παιδιά τα ''Βάσανα του Μαθητή'' γιατί τα έχουμε; Ας το έκανες εκεί το post. Ίσως πέσει merge. :wis:
1

#116 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 14:13

Τα λύνει όλα.

Μήπως να ανοίξω και γω κάνα θέμα για καμιά πρόταση για Θρησκευτικά π.χ.;

Ρε παιδιά τα ''Βάσανα του Μαθητή'' γιατί τα έχουμε; Ας το έκανες εκεί το post. Ίσως πέσει merge. :wis:

Βρίσκεις;
Κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά και πάλι δεν ταιριάζει ούτε στο «Τα Βάσανα του Μαθητή Τ_Τ». Μάλλον δε θα 'πρεπε καν να γίνει η ερώτηση στο forum μας ή να γίνει στο Black Hole. Αλλά, από την άλλη, τέτοια γίνονται στο Black Hole και χάνει την παλιά του αίγλη. :(

(Να μην μπορούμε να 'χουμε ένα shoutbox. :if:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#117 eLeor

eLeor

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 13:50

Ασχετα λίγο αλλά πιστεύω οτι εσείς της θετικής ή τεχνολογικής(ασχετα με το Θ.Μ.Κ.Ε.)έχετε μαθήματα εμπειρικά.Και τι εννοώ:Στα μαθηματικά έχετε περίπου στους 5 τύπους να μάθετε και τους χρεισιμοποίητε με κάποιες εναλλαγές στις ασκήσεις...
Εγώ είμαι αρνητική(κοινώς θεωριτική...)και έχουμε τις πουτανάρας να μαθούμε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρια η οποία μπορεί να κωλοπέσει στης πανελλήνιες('99:έπεσε θέμα στην ιστορία σχετικό με τα ρεμπετάδικα:P

#118 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 15:06

Τουλάχιστον εμείς κάτι θα πάμε να γράψουμε.
Αυτοί (οι σιχαμεροί lol) και 1.000.000 ασκήσεις να λύσουν, μπορεί να πέσει μια που δεν έχουν κάνει.
(Ναι το επιχείρημα μου είναι φοβερό, το Ξέρω :P)

Άσχετο: εμείς κάνουμε αποχή! επιτέλους λίγη δράση ρε άνθρωπε!!!

#119 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 16:00

Βασικά eLeor σε εμάς ενώ είναι πιο "λίγη" πρακτικά η ύλη,πρέπει να παίρνει περισσότερες στροφές το ρημάδι,γιατί αλλιώς δεν...
Σε σας είναι πιο πολύ θέμα διαβάσματος,δηλαδή ή διαβάζεις και περνάς όπου θες,ή δεν περνάς.(Ή μάλλον περνάς πιο εύκολα σε σχολή με χαμηλό βαθμό πρόσβασης,γιατί μέχρι και ένας που ούτε διαβάζει ούτε του κόβει πολύ μπορεί να γράψει αμπελολογίες(Παιδαγωγικά --> 3 με αντίστοιχες αμπελολογίες,λίγο παραπάνω ήθελα και το πέρναγα dammit :emptyonexg1:)

#120 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 23:52

Διαβαστε,μαθετε τα μαθηματα της κατευθηνσης σας και μετα μην ανυσηχειτε...εφοσον δεν ειναι σημαντικα για τις σπουδες σας,σε 2 χρονια το πολυ θα τα χετε ξεχασει ολα:)

(μαθηματικα κατευθηνσης?φυσικη κατευθηνσης?τι ειναι αυτα θα πω αν με ρωτησετε)