Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 22 May 2008 - 09:17

Posted 22 May 2008 - 10:55
αν ναι μονο σε μενα φανηκαν δυσκολα τα θεματα;
η μηπως φταιει που εχω να τα πιασω 1 χρονο;
επειδη περσι ειχα τελειωσε απο την 1η ωρα ενω φετος τελειωσα στις 2+
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 22 May 2008 - 11:24

ελεος,δν προκειτε να γραψω τπτ...και δν εχω ανοιξει βιβλιο ολη την χρονια...σοφια πηραμε και εμεις ελεγχους...καταλαβαινεται...

Posted 22 May 2008 - 11:39
εγραφε κανεις απο δω σημερα στατιστικη;
αν ναι μονο σε μενα φανηκαν δυσκολα τα θεματα;
η μηπως φταιει που εχω να τα πιασω 1 χρονο;
επειδη περσι ειχα τελειωσε απο την 1η ωρα ενω φετος τελειωσα στις 2+
εύκολα ήταν
Posted 22 May 2008 - 12:57
εγω αυριο γραφω δικαιο και αστρονομια...
ελεος,δν προκειτε να γραψω τπτ...και δν εχω ανοιξει βιβλιο ολη την χρονια...σοφια πηραμε και εμεις ελεγχους...καταλαβαινεται...
Απαγορεύτηκαν φέτος τα διπλά μαθήματα. Πώς γίνεται;
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 22 May 2008 - 13:04

ουτε τον ιουλιο δε θα τελειωσουν τις εξετασεις οι μαθητες
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 22 May 2008 - 13:16
Απαγορεύτηκαν φέτος τα διπλά μαθήματα. Πώς γίνεται;
Hello.Είμαστε στην Ελλάδα

Posted 22 May 2008 - 13:18
Hello.Είμαστε στην Ελλάδα
Ναι, αλλά εμείς θα γράφαμε 6 διπλά και θα τελειώναμε 11 Ιουνίου. Αντ' αυτού, τώρα τελειώνουμε 18 Ιουνίου.

Εμείς γιατί το αλλάξαμε και αυτοί όχι; Απαιτώ δικαιοσύνη.
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 22 May 2008 - 13:23
Ναι, αλλά εμείς θα γράφαμε 6 διπλά και θα τελειώναμε 11 Ιουνίου. Αντ' αυτού, τώρα τελειώνουμε 18 Ιουνίου.
Τι να πουν και μερικοί που τότε θα αρχίζουν τις εξεταστικές(όπως εγώ)

Posted 22 May 2008 - 13:25
λογικα το παιδι για να λεει και δικαιο κ αστρονομια παει λυκειο
τα διπλα μαθηματα που απαγορευτηκαν;
στα αει/τει; λυκειο; γυμνασιο;
Posted 22 May 2008 - 17:33
Hardly.Έχω κάτι στοιβαγμένα την ίδια μέρα δεν ξέρω πως θα τα βγάλω....στα αει/τει;
Έλα μωρέ μην ανησυχείτε για τα ενδοσχολικά βάζουν αβέρτα βαθμούς και όλοι τα περάσαμες αυτά...(για πανελλήνιες δε μιλάμε?Αν όχι το να μη δίνεις διπλά σημαίνει χαλαρότερο διάβασμα...)

Posted 22 May 2008 - 20:56
Για αύριο (Άλγεβρα) δεν έχω διαβάσει τίποτα. Έβλεπα όλη μέρα FMA

Posted 22 May 2008 - 21:15
Good luck guys, may the force be with you, ace those exams.
Posted 22 May 2008 - 21:17
λογικα το παιδι για να λεει και δικαιο κ αστρονομια παει λυκειο
τα διπλα μαθηματα που απαγορευτηκαν;
στα αει/τει; λυκειο; γυμνασιο;
Στο Λύκειο.
Το είδαμε ότι απαγορεύτηκαν τα διπλά μαθήματα φέτος. Γι'αυτό έχουμε περισσότερα διπλά από κάθε χρονιά!!!
Για αύριο (Άλγεβρα) δεν έχω διαβάσει τίποτα. Έβλεπα όλη μέρα FMA
Αν γράφατε Φυσική, θα σου 'λεγα ότι τουλάχιστον θα έγραφες το F = m a ολόσωστο, αλλά κρίμα.
EDIT:
Καλά, εννοείται ότι εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε όσους δίνουν πανελλήνιες. Θα περάσετε, παιδιά!