Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#751 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 17 June 2009 - 15:49

Εσύ τι είσαι; Η μαμά του;

Μυρίζομαι επαναστάτη...

@vitsioman: Καλά ίσως παραφερθηκα και εγω, αν τα λες για πλακα καλώς και συγγνώμη.(δυστυχως τα πηρα στα σοβαρα...) Καλη επιτυχια για φετος και φυσικά εχεις δίκιο στο ότι υπαρχει παντα και αλλη ευκαιρια.^^

#752 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 17 June 2009 - 16:12

Μυρίζομαι επαναστάτη...

Μυρίζομαι fail...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#753 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 17 June 2009 - 16:24

Μυρίζομαι flame, γι'αυτό hold your horses. :bike:

Ό,τι λέγεται από τον έναν στον άλλον ως συμβουλή πιστεύω ότι γίνεται καλόπιστα, από κει και πέρα είναι επιλογή του άλλου αν θα δώσει τη σημασία που πρέπει ή αν θα αγνοήσει τις συμβουλές των άλλων. Είναι επιλογή του καθενός τι στάση θα κρατήσει, και δεν είναι ρόλος του φόρουμ να επιβάλλει απόψεις, απλά να προτείνει κάποιες συμπεριφορές. Vitsioman, σου εύχομαι να περάσεις κάπου man, ή αν αποφασίσεις να ξαναδοκιμάσεις να τα πας καλύτερα του χρόνου. ;)
1

#754 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 17 June 2009 - 23:02

οκ κατι οφ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!
ο πιο αντιφατικος και ευχαριστος τροπος να περασω την τελευταια μερα της β λυκειου

Spoiler:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#755 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 June 2009 - 09:25

εμείς πάλι κλείνουμε τον φετινό κύκλο εξετάσεων με Θρησκευτικά αύριο.Αν και νιώθω σαν να τον κλείνουμε σήμερα.Δεν είναι μάθημα τα Θρησκευτικά.Και με τον καθηγητή που χουμε αν πάω και γράψω οτι ο θεός είναι υπέροχος και θα μας σώσει όλους 20 θα μου βάλει.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#756 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 18 June 2009 - 09:38

Αυτό το φαινόμενο το παρατηρώ συχνά στα σχολεία, δηλαδή οι μαθητές να εκμεταλεύονται την αδυναμία του καθηγητή των θρησκευτικών για να γράψουν καλά.

Έχουν πολύ γέλιο οι καθηγητές των θρησκτευτικών. Εγώ στον δικό μου του μηλούσα για την black metal και κόντευε να τρελαθεί αλλά μετα άρχισε να μου λέει και αυτός ιστοριές με δεμονισμένους που είχαν φώνες heavy metal τραγουδιστών.
Posted Image

#757 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 18 June 2009 - 10:11

ο δικός μου πιστεύει στους εξωγήινους.Beat that!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#758 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 18 June 2009 - 10:33

ο δικός μου πιστεύει στους εξωγήινους.Beat that!

Ο δικός σου το παράκανε. Μήπως του είπε κανείς οτι οι εξωγήινοι είναι δέμονες? έτσι μάλιστα τον δικαιολογώ
Posted Image

#759 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 June 2009 - 10:40

Ο δικός μας είναι διαβασμένος . Προσπαθούσα να τον βάλω στην γωνία με πραγματικά λογικά επιχειρήματα και όλο μου την ξέφευγε , και μάλιστα με “ικανοποιητική” απάντηση . Ήταν η μόνη φορά που είχε κάποιο ανταγωνισμό , συνήθως μου απαντούσαν του στιλ «δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό την μεγαλοσύνη του Κυρίου » :knock-knock:
Posted Image

#760 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 June 2009 - 13:00

Μυρίζομαι fail...

Κάνε και κάνα μπάνιο 'ντε.

Λοιπόν. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Έκθεση - 15.3
Μαθηματικά Γενικής - 19.7
Μαθηματικά Κατεύθυνσης - 17.6
Βιολογία Κατεύθυνσης - 18.2
Φυσική Κατεύθυνσης - 19.4
Χημεία Κατεύθυνσης - 19.8

Μ.Ο.
Δεύτερο Πεδίο: 18682
Τρίτο Πεδίο: 18768
Τέταρτο Πεδίο: 18682

Προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος. :wooi2:
Πιστεύω ότι ξεπέρασα κατά πολύ τον εαυτό μου, ιδιαίτερα αφού ουσιαστικά φέτος σοβαρεύτηκα στο διάβασμα.
Είμαι 116 μόρια πάνω από ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης. Πέρα από τεράστια ατυχία (aka να ανεβεί >116 η βάση) πιστεύω ότι έχω περάσει!

Ελπίζω να πήγατε όλοι σας καλά, και εις ανώτερα σε όλους μας! :wis:

oR4yYRl.gif

#761 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 June 2009 - 13:05

Απέτηχα. Άντε και του χρόνου.
Posted Image

#762 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 June 2009 - 13:23

τα ΗΜΜΥ είναι αυτά που όλοι περνάνε και νομίζουν ότι είναι δε μπεστ οφ δε μπεστ σχολή και μετά από λίγο καιρό βρίζουν τον εαυτό τους και κόβουν το χέρι που συμπλήρωσε το μηχανογραφικό;

Yata, έχω καταλάβει σωστά από τα εφεμογκρισικά λεγόμενα ή είναι άλλο τμήμα;

#763 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 19 June 2009 - 13:25

3η χρονιά που έδωσα. Δεν με βλέπω να κάνω μηχανογραφικό, θα μείνω εκεί που πέρασα...
Posted Image

#764 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 13:26

τα ΗΜΜΥ είναι αυτά που όλοι περνάνε και νομίζουν ότι είναι δε μπεστ οφ δε μπεστ σχολή και μετά από λίγο καιρό βρίζουν τον εαυτό τους και κόβουν το χέρι που συμπλήρωσε το μηχανογραφικό;

Yata, έχω καταλάβει σωστά από τα εφεμογκρισικά λεγόμενα ή είναι άλλο τμήμα;

τον Μe Loves Neliel και τον kenny ρωτηστε...
(ναι , αυτο ειναι)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#765 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 19 June 2009 - 13:27

Omedetou Ash-kun :wooi2: άντε ρε παιδιά πού ναι οι υπόλοιποι;; :oo: εγώ τώρα γιατί αγχώνομαι; άμα βαριέται ο άθρωπας...

Posted Image