Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#721 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 June 2009 - 17:18

Εγώ λευκή κόλλα δεν έδωσα, αλλά το να σου φωνάζουν σπίτι που δεν έγραψες και τόσο καλά Αρχαία ενώ είσαι θετική και έχεις κατασταλάξει...ε αυτό παραπάει.

Και εμένα μου φωνάζουν που γράφω άσσους άλγεβρα,γεωμετρία,φυσική,χημεία,βιολογία ενώ είμαι θεωρητικός...:emptyonexg1:
Ναι το ξέρω είμαι απαράδεκτος αλλά μαζεύω δυνάμεις για το διάβασμα των πανελληνίων.:tensai:

#722 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 01 June 2009 - 17:37

Δηλαδή πραγματικά. Πέρα απ'το φάσμα των γενικών γνώσεων, για να μην πω εγκυκλοπαιδικών, γιατι να υπάρχει ανταγωνιστικό πνεύμα απ'τους γονείς σε τομείς που ουδεμία σχέση θα έχουν με το αντικείμενο του επαγγέλματος που ήδη έχει αποφασίσει το παιδί τους?

Αν μου λύσετε αυτήν την απορία θα σας παραδεχτώ!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#723 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 01 June 2009 - 20:27

γιατί ίσως δεν δέχονται ότι μέχρι να πας στο λύκειο(άντε μέχρι την 2α γυμνασίου) έγραφες μια χαρά σε όλα και τώρα που πήγες πέφτουν κάτι κάτω από την βάση σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος;;;;;
ή ότι δεν δέχονται ότι είσαι πολύ καλός μόνο στα μισά μαθήματα(ίδιου περιεχομένου);;;;;;
τουλάχιστον τους περισσότερους αυτά τους πειράζουν....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#724 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 June 2009 - 11:40

Μιας και έχει αναφερθεί θα ήθελα να πω κι εγώ πως διάλεξα την σχολή μου , απλά για να ξέρει ο κόσμος τι προοπτικές έχε το μαθηματικό. Στις πανελλήνιες λοιπόν έβγαλα 18.000++ μόρια. Περνούσα σχεδόν σε κάθε σχολή του πεδίου μου ( πέραν δύο τριών πολυτεχνείων που δεν με ενδιέφεραν κιόλας ) αλλά ήθελα μαθηματικό. Το πιο υψηλόβαθμο είχε 17.000 και κάτι μόρια. Ωστόσο , λόγω του ότι ζω στα Ιωάννινα αποφάσισα να σπουδάσω στο "ντόπιο" πανεπιστήμιο , ιδιαίτερα από την στιγμή που το συγκεκριμένο τμήμα είναι εφάμιλλο , αν όχι καλύτερο του μαθηματικού Αθηνών που θεωρείται το καλύτερο στην Ελλάδα. Η βάση του ήταν15.400 μόρια .

Θα μπορούσα άνετα να είχα πάει σε οποιαδήποτε άλλη σχολή υψηλόβαθμη και να μην κάνω αυτό που θέλω . Αλλά όχι , επέλξα αυτό που ήθελα και ας φαινόταν ότι σπαταλούσα μόρια έτσι . Οι σχολές των θετικών επιστημών και ιδιαίτερα το μαθηματικό προσφέρουν πάρα πολύ μεγάλο εύρος γνώσεων και επαγγελματικής αποκατάστασης .Μπορείτε να γίνετε από καθηγητές , μέχρι ότι βάζει ο νους σας (εκτός από αθλητές , αυτό δεν γίνεται).Εγώ ήδη δουλεύω κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια και με περίπου 8 ώρες δουλειάς την εβδομάδα παίρνω γύρω στα 300 ευρώ κάθε μήνα. Με τα λεφτά που έβγαλα φέτος , πήγα Ισπανία , πήρα καινούριο μηχανάκι και μου έμειναν και χρήματα για να κάνω διακοπές φέτος το καλοκαίρι .

Kαταλήγοντας. Περάστε στην σχολή που θέλετε . Μην ακούτε κανέναν . Αν αγαπάτε αυτό που κάνετε και γουστάρετε το αντικείμενο , κυνηγήστε το. Ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσετε στο εξωτερικό για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας , κάντε το ! ΜΗΝ περάσετε σε μια σχολή επειδή τα μόρια δεν έφταναν γι αυτό που θέλατε "ξεπέσατε" σε αυτήν. Κάντε αυτό που γουστάρετε. Και καλοί στην δουλειά σας θα γίνετε και θα νιώθετε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας. ΑΛΛΑ, προτού επιλέξετε ενημερωθείτε. Διάβασα αρκετούς να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το ΗΜΜΥ. Ενημερωθείτε σχετικά με το τι "παίζει" με τη σχολή. Μπορεί να μην σας προσφέρει αυτά που θέλετε ! Προσέξετε μην την πατήσετε.

Και για να κάνω και λίγη προπαγάνδα, σκεφτείτε τα μαθηματικά ως ενδεχόμενη επιλογή. Ήταν , είναι και θα είναι το δυσκολότερο μάθημα και η βάση σχεδόν από ότιδήποτε απαρτίζει την σημερινή τεχνολογία. Οι δυνατότητες που προσφέρουν σε αυτόν που τα σπουδάζει είναι σχεδόν απεριόριστες . Σκεφτείτε το.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#725 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 03 June 2009 - 08:31

Ρε παιδιά είναι κανένας στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα πληροφορικής;;;
Posted Image

#726 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 posts

Posted 07 June 2009 - 20:07

Να ρωτήσω... IB πάει κανείς από δω?... :nosey:

#727 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 16 June 2009 - 21:27

Ο καιρος γαρ εγγυς παιδες και παιδουλες
Την Παρασκευη βγαινουν τα μορια!
Καλα κουραγια :)

Posted Image

#728 Mimo

Mimo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 16 June 2009 - 23:14

Ξερει κανεις ακριβως τι ωρα και που θα ανακοινωθουν πρωτα; Αν ειναι βαλτε κανενα link.... pleaseeeeee
Click here http://mimo1991.mybrute.com to fight me (Πορωση το παιχνιδι)

Proud member of the ELS(hellenic fansubbing group)team.
http://eternallightsubs.niceboard.net/portal.htm
...για να πειτε κανενα γεια
Releases...
http://www.anirena.com/group/Eternal%20Light/.htm

#729 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 16 June 2009 - 23:18

Καλά αποτελέσματα σε όλους μας . Αλλά όπως και να έχει , καλό καλοκαίρι !
Posted Image

#730 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 16 June 2009 - 23:30

Οι πρώτες μέρες θα είναι μόνο δύσκολες μέχρι να το συνηδιτοποιήσουν οι γονείς μου οτι δεν πέρασα, μετά θα απολαμβάνω το καλοκαίρι μου.

Τώρα σκέυτομε τρόπους για να ανακοινώσω την αποτηχία μου στην μάνα μου.
Άν τυχόν τα καταφέρω να περάσω θα ανοίξω το αψέντι να το γιοτράσουμε με τους φίλους μου αλλα εδώ που το σκέυτομε και να μην περάσω πάλι θα το πιώ το αψέντι για να ξεχάσω τον πόνο μου. Δεν το γλητώνω το μεθήσι.
Posted Image

#731 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 16 June 2009 - 23:39

Που θέλετε να περάσετε ?
Posted Image

#732 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 16 June 2009 - 23:48

Ας περάσουμε πρώτα
Posted Image

#733 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 June 2009 - 00:32

Ας περάσουμε πρώτα

Είναι απάντηση αυτή στην ερώτηση που θέλεις να περάσεις ?:nosey:
Posted Image

#734 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 17 June 2009 - 01:47

Ε δεν ειναι?
Posted Image

#735 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 June 2009 - 02:00

Sry , αφού περάσεις εσύ θα ξέρεις που θες να περάσεις ??? Που θέλεις ή έστω που ήθελες να περάσεις , όχι που θα περάσεις . Άλλο το ένα , άλλο το άλλο :shock:
Posted Image