Πριν λίγες ώρες πήρα
αυτό το link και μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον.
Δε θυμάμαι αν το είχα ξανααναφέρει, αλλά φέτος μου ήρθε η ιδέα για κάτι τέτοιο, και να που γίνεται πραγματικότητα, και μάλιστα στην κατάλληλη στιγμή!
Λογικά είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζουν κάτι τέτοιο, και ελπίζω να γίνει η ανάλογη αναφορά απο το σχολείο.
Εγώ πάντως θα το αναφέρω σε κάποια φιλόλογο αύριο να μου πει αν τους έχουν πει τίποτα, και θα προτείνω σε ένα φίλο μου να δηλώσουμε συμμετοχή.
Για κάποιο λόγο αυτή τη στιγμή με έχει πιάσει μια μετριοπάθεια, αλλά αν βρεθώ σε μια απο τις μέρες που είμαι μες την όρεξη για φιλοσοφία, πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρω πολύ καλά.
Βέβαια για πρώτη θέση δε το βλέπω γιατί ο συγκεκριμένος φίλος μου μάλλον θα με πατήσει χάμω, αλλά ποιος ξέρει?
Βεβαια αν κατάλαβα καλά θα διαγωνιζλόμαστε μαζί το κάθε σχολείο οπότε μπορεί να μην έχει προσωπική διάκριση.Το διάβασα καλύτερα, απλώς στην τελική φάση θα υπάρξουν 2 νικητές.
Αντε, εμάς περιμένουν.
Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι η προθεσμία των σχολείων που έχει ξεπεραστεί εδώ και μήνες και δεν ενημερωθήκαμε.
Θα ρωτήσω αύριο και θα σας πω περισσότερα.
Στο διαγώνισμα πιστεύω πως έγραψα άριστα πάντως, κι ας μην βαθμολογηθήκαμε ακόμα.
Βέβαια εκεί δεν είχαμε να πούμε και τίποτα, κάτι τυποποιημένες θεωρίες του βιβλίου διατύπωσα και ξεμπέρδεψα.
Συγχαριτήρια θεωριτική κατεύθυνση.
Κατάφερες να δώσεις θέση στην παπαγαλία ακόμα και σε αυτό το μάθημα...
Anyway παραθέτω το λινκ είτε για κάποιον που ξέρει περισσότερα για κάτι τέτοιο ή ενδιαφέρεται κι αυτός να συμμετάσχει.
Edited by Kamui, 12 January 2012 - 17:54.