Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 23 September 2011 - 18:50
Όλα τα άλλα που λες/λέτε πάνε κι έρχονται.
Posted 24 September 2011 - 10:51

Posted 24 September 2011 - 11:41
Πήγα χτες και γράφτικα στο Πανεπηστίμιο!!!! Απο εδώ και εμπρός είμαι φοιτητής του μαθηματικού Ιωαννίνων!
Hell Yeah! Βtw μου έδωσαν ένα βιβλίο σπουδών που έχει διάφορες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο όπως επίσης και περιλήψης για όλα τα μαθήματα που θα έχω. Τα διάβασα και έριξα πολύ γέλιο! Είναι εντελώς τρελά και ακαταλαβηστηκα αλλά και για αυτό ανυπομωνώ να αρχίσω! I'm all fired up!
Yay!

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 24 September 2011 - 12:53
Χαχα, okay Natsu!Πήγα χτες και γράφτικα στο Πανεπηστίμιο!!!! Απο εδώ και εμπρός είμαι φοιτητής του μαθηματικού Ιωαννίνων!
Hell Yeah! Βtw μου έδωσαν ένα βιβλίο σπουδών που έχει διάφορες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο όπως επίσης και περιλήψης για όλα τα μαθήματα που θα έχω. Τα διάβασα και έριξα πολύ γέλιο! Είναι εντελώς τρελά και ακαταλαβηστηκα αλλά και για αυτό ανυπομωνώ να αρχίσω! I'm all fired up!
Εγώ πάλι ανυπομονησία σχεδόν μηδέν...
Posted 24 September 2011 - 15:26
Καθηγητές στο σχολείο:Όλοι με συμπαθούν και με βλέπουν με καλό μάτι..Το ίδιο και εγώ..Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου την δίνει άνευ ορίων το ότι μερικοί δεν χαμογελούν καθόλου και είναι σαν ξεραμένα κουκιά και έτσι αναγκάζομαι να χαμογελάω εγώ μέχρι τα αυτιά για να "σπάσω" την μιζέρια από το πρόσωπό τους όταν με κοιτούν τουλάχιστον..Έχω την εντύπωση ότι πετυχαίνει πάντα αυτό το κόλπο
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 24 September 2011 - 15:50
Τα γράφεις αυτά για τον εαυτό σου ή απλώς τα παραθέτεις; >_ >
Posted 24 September 2011 - 17:48
Πάντως αν ο καθηγητής είναι κάθε μέρα σε μια διάθεση ματζίρικη δεν πρόκεται να του φτιάξεις τη διάθεση, ούτε πρόκεται να του αποσπάσεις ένα χαμόγελο που να γίνει το στόμα σου σαν του Steve Tyler από το πολύ χαμόγελο http://www.google.gr/imgres?q=steven+tyler+smile&hl=el&biw=1262&bih=898&tbm=isch&tbnid=lciC4d5lwBIIXM:&imgrefurl=http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2007/02/15/brits-red-carpet-115875-20434680/28/&docid=sj8ZeBST5RxbyM&w=200&h=243&ei=dPt9TrzaA5Dcsgaf25g5&zoom=1&iact=hc&vpx=391&vpy=304&dur=1425&hovh=194&hovw=160&tx=114&ty=82&page=1&tbnh=152&tbnw=122&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:14,s:0

Posted 24 September 2011 - 23:49
Πήγα χτες και γράφτικα στο Πανεπηστίμιο!!!! Απο εδώ και εμπρός είμαι φοιτητής του μαθηματικού Ιωαννίνων!
σε εμας γιατι δεν ειχε βιβλιο;;

παντως ειδα στ site τ πανεπιστημιου ελεγε οτι "εθελοντικες" ομαδες σε ξεναγουν στα γιαννενα

Posted 24 September 2011 - 23:55
καλα τα διαβασα και εγω! της μουρλης γινεται εκει μεσα! παντως θα εχει πολυ τζερτζελε η σχολη καθως φαινεται!!!

Posted 26 September 2011 - 09:24

Posted 26 September 2011 - 11:28

Posted 26 September 2011 - 11:54
Αυτό που μου την έδωσε ήταν οτι δε μας ρώτησαν και μας κλείσανε στο προαύλιο σα τα ζώα.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι οργανωμένοι και τα αιτήματα τους σωστά και επίσημα, αλλά αυτό που μου την έδωσε απο τα παιδιά της τρίτης που το ξεκίνησαν ήταν οτι έκαναν ουσιαστικά οχλαγογία.Μας μαζεύανε όλους σα μια μάζα για να μας πείσουν να πούμε ένα ναι η ένα όχι, λες και ο καθένας δεν μπορεί να έχει τη δική του άποψη.
Δεύτερη ώρα ευτυχώς κάναμε μάθημα και δεν έχασα την αγαπημένη μου φιλοσοφία.
Τρίτη μας ρώτησαν ποιοι είμαστε υπερ ή κατά, και εγώ φυσικά ψήφησα κατά για τους λόγους που έχω προαναφέρει σε προηγούμενα ποστ συν κάποιους αλλους.
Απο τη μια σέβομαι τα αιτήματά τους και αναγνωρίζω πως η κατάσταση απαιτεί άμεση δράση όπως μια κατάληψη, αλλά δε νομίζω πως τα περισσότερα παιδιά έχουν την ωριμότητα για να στοχεύσουν σε κάτι καλύτερο μέσω της πράξης τους.
Μια εικόνα είναι αρκετή για να στηρίξω τα επιχειρήματά μου.
Τη δεύρτερη ώρα που είχαμε μάθημα κατεύθυνσης, επιρεασμένη απο τη χαλαρή διάθεση της αποχής, η μισή τάξη μοίραζε τσιχλίτσες απο δω κι απο κει, τραγουδάκια, κλπ.
(δεν το κανανε ως αντίδραση, τις περισσότερες φορές κάπως έτσι είναι, απλά σήμερα τους δώθηκε περισσότερη εξουσία)
Όταν απο τη μια ζητάς καλύτερη παιδεία, δεν μπορείς να δείχνεις μετά αυτή την εικόνα.
Ο πραγματικός επαναστάτης για μένα είναι αυτός που ναι μεν θα πει αυτό που πιστεύει και θα αγωνιστεί γι αυτό, αλλά όταν θα μπει στο μάθημα, θα συμμετάσχει κανονικά και θα δείξει πως πραγματικά αξίζει αυτό που ζητάει.
Δεν μπορώ να ανεχτώ τον κάθε μαθητή του 10 που έμεινε στην ίδια τάξη να μου λέει αν θα πάω σχολείο-φροντηστήριο ή όχι, απο τη στιγμή που το λύκειο είναι προαιρετικό και αυτός ήρθε καθαρά για το χαβαλέ.
Και αυτοί οι μαθητές μπορεί να είναι μικρό ποσοστό, αλλά πέρα απο αυτούς αναφέρομαι και στη γενική νοοτροπία των μαθητών που επικρατεί εδώ και χρόνια.
Καιρός λοιπόν αυτή η κατάσταση λαϊκισμού να σταματήσει, και να κάνουμε μια σοβαρή και συνηδειτοποιημένη επανάσταση.
Αλλά ας μην ξεχνάμε πως αυτό προϋποθέτει και κάποια υπευθυνότητα...
In other words, απο άυριο μάλλον δε θα έχω σχολείο.
Good for me I guess.
Posted 26 September 2011 - 12:40
Τρίτη μας ρώτησαν ποιοι είμαστε υπερ ή κατά, και εγώ φυσικά ψήφησα κατά για τους λόγους που έχω προαναφέρει σε προηγούμενα ποστ συν κάποιους αλλους.
Απο τη μια σέβομαι τα αιτήματά τους και αναγνωρίζω πως η κατάσταση απαιτεί άμεση δράση όπως μια κατάληψη, αλλά δε νομίζω πως τα περισσότερα παιδιά έχουν την ωριμότητα για να στοχεύσουν σε κάτι καλύτερο μέσω της πράξης τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ψήφησες κατα. Εφόσον συμφωνείς με τα αιτήματα έπρεπε να ψηφήσεις υπερ διότι η ψηφοφορία γίνεται για τα αιτήματα και όχι για τα άτομα που θα αναλάβουν να το διεκδικήσουν, σε αυτό συμφωνώ οτι ελάχιστοι είναι ώριμοι για να αναλάβουν τέτοια ευθύνη αλλά για αυτό υπάρχει και η εκλογή δεκαπενταμελούς, εκεί ναι, να κρίνεις τα άτομα που θεωρείς υπεύθυνα αλλά κατά τη γνώμη μου σε μια κατάληψη οι μαθητές διεκδικούν κάποια αιτήματα και ο μαθητής (ακόμα και ανίδεος) καλείται να ψηφήσει αν συμφωνεί ή όχι
Φιλικά εννοείται το ποστ

Τέλος πάντων, σήμερα το πρωί έγινε τζέρτζελο στο σχολείο επειδή ήρθε ο σύλλογος γονέων για να σπάσει την κατάληψή μας. Το πιο αστείο ήταν ένας πατέρας που μοίραζε κάτι φωτοτυπίες που έλεγαν: Αγαπητέ μου υιε, αναγνωρίζω οτι θέλεις να κάνεις κατάληψη και οτι θες να διεκδικήσεις κάποια πράγματα αλλά σου λέω οτι αυτός ο τρόπος είναι λάθος γι'αυτό θα σε παρακαλούσα να γυρίσεις στο σπίτι
Με Αγάπη, Ο Πατέρας Σου
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Το μοίρασε σε όλο το σχολείο και εντωμεταξύ ο γιος (ο οποίος είχε ψηφήσει και υπέρ) του ήταν στο κοντινό internet cafe.
Μετά άρχισαν όλοι να τρέχουν προς το μέρος του κυρίου αυτού φωνάζοντας: Μπαμπάκο με συγκινείς με αυτά που μου γράφεις και άλλα τέτοια. Τελικά αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να τον τρομοκρατήσουμε για να φύγει

Posted 26 September 2011 - 12:52
Άμα ψήφιζα υπερ θα ήταν καθαρά για λόγους βαρεμάρας και τεμπελιάς, κάτι που δε δικαιολογώ ούτε στηρίζω, εφόσον δεν είμαι σε θέση να συμμετάσχω, τότε ψηφίζω κατά.
Όχι σαν τους περισσότερους που το έπαιζαν επαναστάτες στο διάλλειμα και μετά γυρνούσανε στις τάξεις για να μην πάρουν απουσία.
Όσο για αυτό που λες για τα άτομα, βεβαίως και έχει σημασία.
Ή εμπιστεύεσαι το σχολείο σε κάποιους ή όχι...
Να φανταστήτε οτι μετά το σχόλασμα στις 12:30 σήμερα θα έκαναν συνέλευση για να οργανωθούνε.Εγώ δε συμμετείχα γιατί ήξερα οτι θα έχανα το χρόνο μου.
Τώρα πριν λίγο μου είπε ένας φίλος μου οτι επικρατούσε χάος και δεν έγινε στην ουσία τίποτα.
Άμα δεν μπορούν να συγκεντρωθούν ούτε μεταξύ τους πως θα συγκεντρωθούν εναντίον του υπουργείου?
Posted 26 September 2011 - 12:55