Γεία σας σε όλους σας! Καταρχάς να αρχίσω με το εξής :Πεδία μπράβο για την πληροφορισή σας και όλα τα σχετικά με τα κακά και τα καλά της ιαπονίας και εγώ απο μονός εχο ψάξει πολλά πράγματα αλλά πιστεύο τα δικά σας με καλίψανε πλήρως.
Atanasiosu: ΜΠΡΑΒΟ για τα ορέα ποστ που κάνεις με εχουν βοη8ίσει πολλή στο να κατασταλάξω οτι τελίκα μπορό άνετα να σπουδάσο και εγό ιαπονια

γιάτι οπος είχατε γράψη ι περισσότεροι το παν είναι να έχεις θετική σκέψι και να είσε σιγούρος οτι πραγματικά το 8ες!
Και τώρα για να μπο και εγώ στο θέμα

Όσο αφορά τα part-time jobs ίχατε πει οτι ιπάρχουν πολλά και δεν ιπάρχει πρόβλημα με το θέμα.Here is the question can you name those part-time jobs that a foreigner is able to do?Όπος π.χ manga-cafe μπορεί να το κάνει οπιοσδιποτέ ι ιπάρχει περίπτοση να μην σε προσλάβουν μονο και μονο επιδή είσε κσένος?
Επισής έχεις παρατηρήση κανα φενόμενο οπου στην σχολή που θα μπέις για να σπουδάσεις ολή 8α σου φεροντέ ΚΑΠΟς ι αφτό περνάει με τον καίρο και είναι αναλόγος την περιοχέι?Γιατη εχο ακουσι δηστυχος απο εναν φιλο που μιλάμε οτι το εχι ζήσει αφτο το φενόμενο και ενιόσε ασχήμα αλα στην τελική το κσεπέρασε διορθόστε με αμα κανο λα8ός.Αφτά για το 1ο μου ποστ keep the good work