Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#93751 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 25 December 2023 - 23:22

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Επειδή κόλλησα κορόνα, πάει βόλτα το τυπικό χριστουγεννιάτικο γεύμα με συγγενείς, πω πω μαύρο ρυζικο!
Οπότε μείναμε σπίτι και τι πιο λογικό ξεκινήσαμε μαραθώνιο attack on titan και βλέπουμε από την αρχή τις δύο πρώτες σεζόν που έχουμε δει ήδη για να δούμε όλο το υπόλοιπο.
Νταξ ήρθαν κάτι τάπερ με ενισχύσεις οπότε νηστικοί δεν είμαστε, anime βλέπουμε, ζεστουλα έχουμε όλα καλά, τα καλύτερα Χριστούγεννα.
rsrGbGx.gif

#93752 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 26 December 2023 - 12:39

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Επειδή κόλλησα κορόνα, πάει βόλτα το τυπικό χριστουγεννιάτικο γεύμα με συγγενείς, πω πω μαύρο ρυζικο!
Οπότε μείναμε σπίτι και τι πιο λογικό ξεκινήσαμε μαραθώνιο attack on titan και βλέπουμε από την αρχή τις δύο πρώτες σεζόν που έχουμε δει ήδη για να δούμε όλο το υπόλοιπο.
Νταξ ήρθαν κάτι τάπερ με ενισχύσεις οπότε νηστικοί δεν είμαστε, anime βλέπουμε, ζεστουλα έχουμε όλα καλά, τα καλύτερα Χριστούγεννα.

παραδεξου το , επιτηδες κολησες κορωνα μπας και γλυτωσεις τους συγγενεις

#93753 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 26 December 2023 - 17:11

Αν πω ότι δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη παρενέργεια θα είναι ψέματα. Κοίτα, φέτος έγινε από σπόντα αλλά έχω μια υποψία ότι από εδώ και μπρος κάπως θα τυχαίνει να συμβαίνει παραμονές εορτών πάντα. :)
rsrGbGx.gif

#93754 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 31 December 2023 - 18:30

Σημερα γυρισα απο Κρητη που ειχα παει για χριστουγεννα και ηταν χαρα θεου, τουλαχιστον μεχρι να πεσει ο ηλιος, μετα εκανε κρυο. Οντως παμε να γινουμε Αυστραλια με αυτα και με τους μουσωνες που ειχαμε τον Ιουνιο. hot.gif

Καλη πρωτοχρονια ευχομαι σε ολους, και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος! yahoo.gif

Και Hazuki καλη αναρρωση. happy.png

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93755 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts

Posted 31 December 2023 - 21:31

χρονια πολλα παιδες , καλη χρονια να χουμε

#93756 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 02 January 2024 - 11:46

Την τυχη μου μεσα, το Awesomebooks απο οπου ψωνιζω βιβλια ανεβασε τα ταχυδρομικα για ελλαδα απο 2.99 λιρες πρωτο βιβλιο + 0.99 για τα υπολοιπα σε 3.99 για το καθε βιβλιο μονο και μονο για να μου τη σπασει εμενα προσωπικα και αφριζω απο το στομα, τωρα πρεπει να ψαξω να βρω αλλο σαιτ για βιβλια! mad.gif

Λεει στο shipping "Europe Zone 4 includes: Greece, Latvia, Malta and Macedonia." Πως στο διαλο προεκυψε αυτος ο διαχωρισμος; Γιατι στις ζωνες 1-3 ειναι πιο φτηνα τα ταχυδρομικα; Και αντε πες Μαλτα Μακεδονια Ελλαδα στην ιδια ομαδα οκεϊ παει στο διαλο, τι σχεση εχει η Λετονια που δεν ειναι καν κοντα; 13043437714628b9964eb87hn2.gif

Edited by Kain, 02 January 2024 - 12:00.

#93757 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 02 January 2024 - 13:27

Λογικά βασίζεται στο πόσα "χαμένα" δέματα έχει κάθε χρόνο η χώρα. ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ.
rsrGbGx.gif

#93758 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 02 January 2024 - 15:05

Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει αρρωστήσει αυτές τις γιορτές... Τι να κάνω; Να πάω με μάσκα στο γραφείο, για να μην φάω καμιά αδέσποτη; hot.gif

#93759 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts

Posted 02 January 2024 - 17:04

Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει αρρωστήσει αυτές τις γιορτές... Τι να κάνω; Να πάω με μάσκα στο γραφείο, για να μην φάω καμιά αδέσποτη; hot.gif

να κανεις τον αρωστο και να δουλεψεις ρεμοτε παιζει?

#93760 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 posts

Posted 02 January 2024 - 17:05

ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ.

Δεν θα πω ψέματα, το είχα κάνει αυτό στο bookdepository μερικές φορές  :hot: Δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβουν ποτέ (long live untracked shipments :8):), αλλά ναι, δηλώνω ένοχος.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93761 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 02 January 2024 - 17:07

Αν δεν είστε στριμωγμένοι και αερίζεται ο χώρος δεν θα έχεις θέμα. Όσες φορές κόλλησα ρόνα ημουν face to face με αυτόν που είχε τον ιό. Άμα βάλεις για μερικές μέρες βελτιώνει τις πιθανότητες σου να μην αρρωστήσεις.

Ιν αδερ νιουζ δύο κιλά κόκα την ημέρα οι Αθηνέζοι, σκουπίσαμε ότι είχε σκόνη πάνω. :D

https://www.news247.gr/ygeia/ektoxeftike-to-iiko-fortio-sta-limata-tis-giortes-posa-kila-kokainis-ekanan-oi-athinaioi/
rsrGbGx.gif

#93762 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 02 January 2024 - 17:37

Δεν θα πω ψέματα, το είχα κάνει αυτό στο bookdepository μερικές φορές  hot.gif Δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβουν ποτέ (long live untracked shipments kaminaonioncat2vm3.gif

Απο κει μου ειχαν χαθει κι εμενα βιβλια, αν και οι ενοχοι εδω ειναι τα απο τοτε νεκροζωντανα ΕΛΤΑ. Οτι εχω παρει απο το awesomebooks ερχοταν στανταρ σε 3 εβδομαδες, σχεδον παντα με tracking μεσω γενικης ταχυδρομικης, και μονο μια φορα μου καθυστερησε παραγγελια και ηταν τωρα στις γιορτες και αφου εφτασε ελλαδα. Τεσπα απ'οτι φαινεται θα πω αντιο στα φτηνα μεταχειρισμενα βιβλια του awesomebooks και θα δοκιμασω το wordery ή το kenny's. unlucky.gif

Ιν αδερ νιουζ δύο κιλά κόκα την ημέρα οι Αθηνέζοι, σκουπίσαμε ότι είχε σκόνη πάνω. smile.gif

https://www.news247.gr/ygeia/ektoxeftike-to-iiko-fortio-sta-limata-tis-giortes-posa-kila-kokainis-ekanan-oi-athinaioi/

Τελειωσε η ζαχαρη αχνη και εβαλαν στους κουραμπιεδες οτι ειχαν και τους εκαναν τουρμπο.

Edited by Kain, 02 January 2024 - 17:45.

#93763 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 02 January 2024 - 17:42

Επίσης 7.6 Ρίχτερ σεισμός στην Ιαπωνία συν ένα αεροπλάνο πήρε φωτιά. Δεν τους μπήκε καλά ο νέος έτος. ATHANASIOSU είσαι καλά; Βλέπω streams από το weather channel και στα γραφήματα με τους μετασεισμούς δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει κουνηθεί.
rsrGbGx.gif

#93764 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 03 January 2024 - 01:26

Γιατί γινόμαστε τόσο χώμα με τα γκομενικά ρε πούστη μου;;

Spoiler:

#93765 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 03 January 2024 - 10:00

Γιατί γινόμαστε τόσο χώμα με τα γκομενικά ρε πούστη μου;;

Spoiler:

Μπορείς να στείλεις dm στην super kikii και να σε βοηθήσει, έχει αρχίσει νέα σειρά βίντεο ακριβώς με το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει! :D
Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε κράξει αλλά τουλάχιστον θα γελάσω Χο Χο Χο.
rsrGbGx.gif