Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 25 December 2023 - 23:22
Επειδή κόλλησα κορόνα, πάει βόλτα το τυπικό χριστουγεννιάτικο γεύμα με συγγενείς, πω πω μαύρο ρυζικο!
Οπότε μείναμε σπίτι και τι πιο λογικό ξεκινήσαμε μαραθώνιο attack on titan και βλέπουμε από την αρχή τις δύο πρώτες σεζόν που έχουμε δει ήδη για να δούμε όλο το υπόλοιπο.
Νταξ ήρθαν κάτι τάπερ με ενισχύσεις οπότε νηστικοί δεν είμαστε, anime βλέπουμε, ζεστουλα έχουμε όλα καλά, τα καλύτερα Χριστούγεννα.
Posted 26 December 2023 - 12:39
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Επειδή κόλλησα κορόνα, πάει βόλτα το τυπικό χριστουγεννιάτικο γεύμα με συγγενείς, πω πω μαύρο ρυζικο!
Οπότε μείναμε σπίτι και τι πιο λογικό ξεκινήσαμε μαραθώνιο attack on titan και βλέπουμε από την αρχή τις δύο πρώτες σεζόν που έχουμε δει ήδη για να δούμε όλο το υπόλοιπο.
Νταξ ήρθαν κάτι τάπερ με ενισχύσεις οπότε νηστικοί δεν είμαστε, anime βλέπουμε, ζεστουλα έχουμε όλα καλά, τα καλύτερα Χριστούγεννα.
παραδεξου το , επιτηδες κολησες κορωνα μπας και γλυτωσεις τους συγγενεις
Posted 31 December 2023 - 18:30
Σημερα γυρισα απο Κρητη που ειχα παει για χριστουγεννα και ηταν χαρα θεου, τουλαχιστον μεχρι να πεσει ο ηλιος, μετα εκανε κρυο. Οντως παμε να γινουμε Αυστραλια με αυτα και με τους μουσωνες που ειχαμε τον Ιουνιο.
Καλη πρωτοχρονια ευχομαι σε ολους, και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος!
Και Hazuki καλη αναρρωση.
Posted 31 December 2023 - 21:31
χρονια πολλα παιδες , καλη χρονια να χουμε
Posted 02 January 2024 - 11:46
Την τυχη μου μεσα, το Awesomebooks απο οπου ψωνιζω βιβλια ανεβασε τα ταχυδρομικα για ελλαδα απο 2.99 λιρες πρωτο βιβλιο + 0.99 για τα υπολοιπα σε 3.99 για το καθε βιβλιο μονο και μονο για να μου τη σπασει εμενα προσωπικα και αφριζω απο το στομα, τωρα πρεπει να ψαξω να βρω αλλο σαιτ για βιβλια!
Λεει στο shipping "Europe Zone 4 includes: Greece, Latvia, Malta and Macedonia." Πως στο διαλο προεκυψε αυτος ο διαχωρισμος; Γιατι στις ζωνες 1-3 ειναι πιο φτηνα τα ταχυδρομικα; Και αντε πες Μαλτα Μακεδονια Ελλαδα στην ιδια ομαδα οκεϊ παει στο διαλο, τι σχεση εχει η Λετονια που δεν ειναι καν κοντα;
Edited by Kain, 02 January 2024 - 12:00.
Posted 02 January 2024 - 15:05
Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει αρρωστήσει αυτές τις γιορτές... Τι να κάνω; Να πάω με μάσκα στο γραφείο, για να μην φάω καμιά αδέσποτη;
Posted 02 January 2024 - 17:04
Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει αρρωστήσει αυτές τις γιορτές... Τι να κάνω; Να πάω με μάσκα στο γραφείο, για να μην φάω καμιά αδέσποτη;
να κανεις τον αρωστο και να δουλεψεις ρεμοτε παιζει?
Posted 02 January 2024 - 17:05
ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ.
Δεν θα πω ψέματα, το είχα κάνει αυτό στο bookdepository μερικές φορές Δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβουν ποτέ (long live untracked shipments
), αλλά ναι, δηλώνω ένοχος.
that's a dude!
Posted 02 January 2024 - 17:07
Ιν αδερ νιουζ δύο κιλά κόκα την ημέρα οι Αθηνέζοι, σκουπίσαμε ότι είχε σκόνη πάνω.

https://www.news247.gr/ygeia/ektoxeftike-to-iiko-fortio-sta-limata-tis-giortes-posa-kila-kokainis-ekanan-oi-athinaioi/
Posted 02 January 2024 - 17:37
Δεν θα πω ψέματα, το είχα κάνει αυτό στο bookdepository μερικές φορές
Δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβουν ποτέ (long live untracked shipments
Απο κει μου ειχαν χαθει κι εμενα βιβλια, αν και οι ενοχοι εδω ειναι τα απο τοτε νεκροζωντανα ΕΛΤΑ. Οτι εχω παρει απο το awesomebooks ερχοταν στανταρ σε 3 εβδομαδες, σχεδον παντα με tracking μεσω γενικης ταχυδρομικης, και μονο μια φορα μου καθυστερησε παραγγελια και ηταν τωρα στις γιορτες και αφου εφτασε ελλαδα. Τεσπα απ'οτι φαινεται θα πω αντιο στα φτηνα μεταχειρισμενα βιβλια του awesomebooks και θα δοκιμασω το wordery ή το kenny's.
Ιν αδερ νιουζ δύο κιλά κόκα την ημέρα οι Αθηνέζοι, σκουπίσαμε ότι είχε σκόνη πάνω.
https://www.news247.gr/ygeia/ektoxeftike-to-iiko-fortio-sta-limata-tis-giortes-posa-kila-kokainis-ekanan-oi-athinaioi/
Τελειωσε η ζαχαρη αχνη και εβαλαν στους κουραμπιεδες οτι ειχαν και τους εκαναν τουρμπο.
Edited by Kain, 02 January 2024 - 17:45.
Posted 03 January 2024 - 01:26
Γιατί γινόμαστε τόσο χώμα με τα γκομενικά ρε πούστη μου;;
Posted 03 January 2024 - 10:00
Μπορείς να στείλεις dm στην super kikii και να σε βοηθήσει, έχει αρχίσει νέα σειρά βίντεο ακριβώς με το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει!Γιατί γινόμαστε τόσο χώμα με τα γκομενικά ρε πούστη μου;;
Spoiler:

Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σε κράξει αλλά τουλάχιστον θα γελάσω Χο Χο Χο.