Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#93736 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 17 December 2023 - 14:37

Γειά σας. Πώς είστε?

Edited by Erudinam, 17 December 2023 - 14:38.

wdasa.png

#93737 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 17 December 2023 - 15:18

https://www.youtube.com/watch?v=mWacdcatC9o

Το αγαπημενο μου αρκ παιδια. Να το δειτε οποτε βγει :riiight:

Θα χωρέσει σε μια ταινία; Αλοχα ερουντιναμ.
rsrGbGx.gif

#93738 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 18 December 2023 - 00:19

Θα χωρέσει σε μια ταινία; Αλοχα ερουντιναμ.

Βασικά, δεν υπάρχει καλύτερο αρκ για την ταινία. Το αρκ της Reze είναι 12 κεφάλαια (παρά το πόσο πυκνό είναι σεναριακά και συναισθηματικά ως αρκ, η όλη ιστορία είναι μόλις περίπου ένα volume και διαβάζεται σε μια καθισιά άνετα) και όλη η δομή του και το climax είναι πολύ κινηματογραφικά στη λογική τους. Ταινία δύο ωρών νομίζω είναι το τέλειο runtime και medium για το συγκεκριμένο κομμάτι της ιστορίας :riiight:

Τώρα άντε να δούμε αν θα το παίξουν στην Ελλάδα ή αν θα κλάψουμε μέχρι να βγει το bluray μετά από κάνα εξάμηνο να το πειρατέψουμε.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93739 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 20 December 2023 - 04:17

Α ορίστε. Διάβαζα τώρα ένα τυχαίο μάνγκα και θυμήθηκα τη συζήτησή μας περί κρεβατιών:

0020-007.png

Να και ένα παράδειγμα ζευγαριού που κοιμάται μαζί.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93740 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 posts

Posted 20 December 2023 - 19:43

Αυτη η γατα με anime ματια ζει τωρα rent free στο κεφαλι μου σαν την αλεπου του ναρουτο. XD Ποιο manga ειναι;

Γειά σας. Πώς είστε?

Heya! :bye:

Edited by Kain, 20 December 2023 - 19:45.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93741 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 20 December 2023 - 23:42

Αχαχαχ, αυτή η γάτα ονομάζεται Gomez. Το μάνγκα είναι το High School Family και το κόνσεπτ είναι ότι, ναι, όλη η οικογένεια πάει στο λύκειο, μεσήλικες γονείς, ο γιός που πάει όντως λύκειο ηλικιακά, η μικρή αδελφή που είναι οκτώ ετών, ακόμα και η γάτα! Δεν του φαίνεται, αλλά είναι ειλικρινά ένα πολύ διασκεδαστικό και heartwarming στόρυ και μάλιστα διαβάζεται και πολύ εύκολα, να το διαβάσεις!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93742 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 23 December 2023 - 16:08

Άσχετη ερώτηση, έχετε δει ποτέ σε anime ανδρόγυνο να κοιμούνται μαζί; Γενικά όταν δείχνουν παντρεμένο ζευγάρι συνήθως είναι σαλόνι ή κουζίνα. Ρωτάω γιατί μόλις σήμερα έμαθα ότι τα παντρεμένα ζευγάρια κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια/δωμάτια κι αυτό αφού είδα ένα βίντεο μιας Γιαπωνεζας youtuber που έδειχνε το σπίτι της και έλεγε αυτό είναι το δωμάτιο μου αυτό το δικό του.

Οι Ιάπωνες κοιμούνται συνήθως στρωματσάδα, δεν έχουν κρεβάτια. Μετά τον ύπνο τακτοποιούν τα παπλώματα σε ντουλάπια. Καθημερινό βάλε-βγάλε.

Από όσα σπίτια έχω επισκεφθεί (δεν είναι και πολλά), τα ζευγάρια κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Τώρα αν κάποιος είναι φραγκάτος και έχει άνεση για πολλά δωματία όλα είναι πιθανά, απλά ο μέσος Ιάπωνας συνήθως δεν έχει τέτοια άνεση χώρου.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93743 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 23 December 2023 - 17:02

Οι Ιάπωνες κοιμούνται συνήθως στρωματσάδα, δεν έχουν κρεβάτια. Μετά τον ύπνο τακτοποιούν τα παπλώματα σε ντουλάπια. Καθημερινό βάλε-βγάλε.
Από όσα σπίτια έχω επισκεφθεί (δεν είναι και πολλά), τα ζευγάρια κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο.
Τώρα αν κάποιος είναι φραγκάτος και έχει άνεση για πολλά δωματία όλα είναι πιθανά, απλά ο μέσος Ιάπωνας συνήθως δεν έχει τέτοια άνεση χώρου.

Ωπ να η πληροφορία απευθείας από την πηγή. Νόμιζα αυτό το κάνουν πιο επαρχία αλλά από ότι καταλαβαίνω ισχύει και στις μεγάλες πόλεις;
rsrGbGx.gif

#93744 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 24 December 2023 - 12:51

Αυτά που ανέφερα ισχύουν για Σαππόρο, αλλά το δείγμα είναι μικρό (καμιά δέκα-δεκαπενταριά σπίτια).

Γενικά οι Ιάπωνες δεν καλούν εύκολα κόσμο στο σπίτι.

Τα σπίτια (στις πόλεις) είναι μικρά, και οι Ιάπωνες είναι τελειομανείς, οπότε θέλουν να δείξουν στους επισκέπτες το σπίτι μόνο όταν είναι στην εντέλεια.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93745 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 24 December 2023 - 14:04

Αυτό ήταν μια άλλη απορία που είχα, πάλι σε κανένα anime δεν έχω δει να φωνάζουν κόσμο σπίτι. Οκ κάνουν καμία επίσκεψη φίλοι κλπ αλλά όχι να αράξουν, ξέρω γω για κάποια δουλειά ή κάτι τέτοιο. Πάντα θα πάνε κάπου έξω. Σε παλιά σπίτια έχω δει που έχουν κάτι σε καθηστικο με πολυθρόνες ή καναπέδες αντικρυστα που φαίνονται ότι είναι για να κάτσεις λίγο για μια τυπική επίσκεψη.
rsrGbGx.gif

#93746 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 December 2023 - 09:39

Στα δυο σπίτια που εχω παει κιεγω, Το ενα σαππορο κ το αλλο σε ενα χωριο κοντα οσακα, στο επαρχιακό που ηταν αρκετα μεγαλο σπιτι ειχαν ανεση για ξεχωριστα δωμάτια. Τωρα ο αλλος στο σαπποορο δν ηταν παντρεμενος για να εχω τετοια αποψη τι θα εκανε, αλλα σαν επισκέπτης με εβαλε στροματσαδα στο "σαλονακι" θυμαμαι. Δίχωρο σαν φοιτητικό σπίτι τωρα μη φανταστείτε. Τωρα για καναπεδες θεωρω δεν ειναι συχνό στα ιαπωνικα σπιτια, τουλάχιστον οχι με την έννοια που τους εχουμε στη δυση, κιη εννοια του σαλονιου τραπεζαριας μαλλον δεν υφίσταται. Με εξαιρεσεις πάντα.
フカフカ

#93747 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 25 December 2023 - 15:51

Καλά Χριστούγεννα παιδιά  :8):

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93748 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 December 2023 - 17:58

Καλά Χριστούγεννα. Άντε, του χρόνου να τα κάνουμε με 30 βαθμούς Κελσίου και όχι 20 όπως φέτος. Όσο πάει γινόμαστε Αυστραλία. Με τα μαγιό σε 5 χρόνια.

#93749 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 25 December 2023 - 19:04

Χρονια πολλα παιδια , καλα χριστουγενα

Γιαννενα δεν ειχε σιγουρα 20 βαθμους παντως

#93750 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 December 2023 - 21:09

Θεσσαλονίκη πιάσαμε 17-18. Με το κοντομάνικο έβλεπα άτομα στους δρόμους...