Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2023 - 13:22
Εμένα πάλι μου έτυχε δεύτερη δουλειά από επισήμανση συγγενή μου. Στην αρχή φάνηκαν όλα ιδανικά, έδειξα τις δουλειές μου, έδωσα βιογραφικό, μιλήσαμε, τους άρεσαν όλα πολύ μου είπανε πως ήθελαν άτομο για να τους κάνει post στο instagram. Λέω εντάξει γίνεται αυτό
Μετά ήθελαν διαχείριση της ιστοσελίδας τους, ήταν φτιαγμένη με wordpress οκ το κάνω κι αυτό δεν είναι κάτι τρομερό.
Μου βάζουν πρώτο task με τις πιο άχρηστες επισημάνσεις και ζητάνε να φτιάξω 4 post σε λιγότερο από 2 ώρες χωρίς καμία υπόδειξη.
Το κάνω και την επόμενη μέρα δεν τους άρεσε τίποτα και μου ζητάνε να τα ξανακάνω πάλι χωρίς καμία εξήγηση.
Αφού ξαναφτιάχνω καινούργια αρχίζουν να μου γράφουν walls of text πάλι πως δεν τους αρέσει τίποτα και πως αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο (οκ και πως εκείνοι δουλεύουν σε άλλους ρυθμούς, πάλι χωρίς εξηγήσεις.
Ε και το κερασάκι στη τούρτα μου λένε εε οκ ίσως να αφήσουμε το σχεδιαστικό και να με βάλουν να γράφω προτάσεις για προγράμματα στη κομισιον και μου δίνουν ένα αρχείο 100 σελίδων να το μελετήσω.
Δεν ξέρω αν ήταν η γενική κατάσταση της όλης φάσης ή τα εξωφρενικά ποσά που διάβαζα στο αρχείο τα οποία θα έδινε η ΕΕ για ανούσια πράγματα αλλά εκεί είπα οκ γεία σας και δεν ζήτησα και χρήματα για να τελειώνω γρηγορότερα.
Πραγματικά το βλέπω να το γυρίζω προγραμματισμό γιατί εκεί τουλάχιστον δεν θα σπάω το κεφάλι μου τι μπορεί να φταίει αν δεν αρέσει στον πελάτη κάτι.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2023 - 14:16
Έχει η σπέ ι ς γραφεία στα Γιάννενα; Με τη ασχολείσαι από όλα αυτά που κάνουν;
Εχει 20 χρονια γραφειο κιολας ουτε γω δε το ξερα μεχρι να παω , ημουν φιλντ enginer , και ελεω ιωαννινων που ειμαστε λιγοι ασχοληθηκα με οτιδηποτε χρειαζοταν φυσικη παρουσια , ΙΤ , δικτυα φυσικη ασφαλεια κ.α.
Ασχοληθηκα παρα πολυ και με το νεο δικτυο του δημοσιου που το ονομα θυμιζει ζευξη , μεγαλη πετυχεσια αυτο ασε.
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2023 - 10:40
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2023 - 12:56
Το έχω δει, δεν μπορώ να σου πω ακριβώς που, αλλά είναι κάτι επίσης συνηθισμένο. Έχω την εντύπωση ότι στην Ιαπωνία ισχύουν και τα δύο, ανάλογα το ζευγάρι. Πάντως ναι, είναι αλήθεια ότι είναι συχνό αυτό με τα ξεχωριστά δωμάτια. Παράξενο, κλασσική culture shock φασούλα, αλλά το καταλαβαίνω, ειδικά αν δεν μπορούν να κοιμηθούν με άνεση μαζί I guess.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2023 - 16:50
Φαντάζομαι ότι θα είναι για λόγους φασαρίας/προσωπικού χώρου. Αν πχ ο ένας δουλεύει το βράδυ και γυρνάει χαράματα και η άλλη κοιμάται τα βράδια, έχουν και οι δύο χώρο για να είναι άνετοι. Αν ο ένας ροχαλίζει, είτε είναι σε ξεχωριστό κρεβάτι είτε όχι, αν είναι στο ίδιο δωμάτιο δεν έχει καμιά τρομερή διαφορά από άποψης φασαρίας. Και γενικά, αν έχουν προσωπικά δωμάτια, λογικά θα έχουν και χώρο για να τα διαμορφώσουν όπως θέλουν. Τι να πω, και μένα παράξενο μου φαίνεται πάντως, απλά εικασίες κάνω.
Πάντως σε μάνγκα έχω δει σίγουρα ζευγάρια στο ίδιο κρεβάτι. Έχω την εντύπωση πως συμβαίνουν και τα δύο, ανάλογα με τα κέφια του εκάστοτε ζευγαριού.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2023 - 16:36
Αλλα αυτο ειναι το λιγότερο, εχουν κιαΛλα κουλά οπως το οτι η σύζυγος να αναλαμβανει ολα τα οικονομικά του σπιτιού ως κατι δεδομενο κ.α
Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2023 - 22:48
εγω σημερα ανακαλυψα αυτο εδω
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2023 - 11:06
Εμένα μου φαίνεται πιο παράξενο το ότι έχουν δύο δωμάτια διαφορετικά. Το να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια οκ δεν είναι τόσο περίεργο αλλά τα δύο δωμάτια σημαίνει ότι θες περισσότερο χώρο.
https://www.slobodenpecat.mk/en/vo-japonija-mazhot-i-zhenata-ne-spijat-vo-ist-krevet-imaat-tri-prichini-za-toa/
Εδω εχει ολους τους λογους που το κανουν αυτο και εχει και επεξηγηση απο μια κοπελα που μεγαλωσε με τους γονεις της ετσι..η φαση ειναι οτι οσο το διαβαζεις βγαζει ενα νοημα ολο..
Βεβαια στα anime εχουμε δε και τουμπαλιν..δηλαδη το ζευγαρι να κοιμαται μαζι με και με τα παιδια τους ολοι σε ενα τεραστιο στρωμα στο πατωμα
Σιγουρα δεν ειναι στα δικα μας culture δεδομενα (μεσογειιακους λαους)αλλα αυτο το φαινομενο υπαρχει και στην ινδια σε μεγαλο βαθμο.αλλα και στην Αγγλια εχουν ξεχωριστα κρεβατια αλλα στον ιδιο χωρο.
Στις σκανδιναβικες χωρες εχουν 2 μονα κρεβατια με μικρο κενο στην μεση(σχεδον ενωμενα)και ξεχωριστα σκεπασματα για καθε μελος του ζευγαριου(αυτο να πω την αληθεια με τα σκεπασματα το κανουμε και εγω με την γυναικα μου γιατι ειμαστε και οι 2 στον υπνο μπουριτο οποτε τραβολογαγαμε μια ο ενας μια ο αλλος στον υπνο μας το σκεπασμα και παντα καποιος εμενε ακαλυπτος)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 15 Δεκέμβριος 2023 - 11:21
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2023 - 13:09
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2023 - 11:56
κεντρική και βόρεια Ευρώπη κοιμουντουσαν σε ειδικές ξύλινες ντουλάπες κλείνανε από παντού για να μην φεύγει η ζέστη. Κάθε ντουλάπα είχε δύο κρεβάτια μέσα ώστε να υπάρχει περισσότερη θερμότητα.
Not a bad idea αν σκεφτειςτην ακριβεια στην ελλαδα!
μηπως εχεις Blueprints ?
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2023 - 12:23
https://pirilana.com/en/sleeping-in-a-closet-european-middle-ages-fashion/
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2023 - 13:52
that's a dude!