Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94060 replies to this topic

#93661 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 04 October 2023 - 10:50

Χρονια πολλα Hazuki!  hbd.gif

Διαολε, ειμαι εδω 16 χρονια! 5a6157d0.gif (Αν και δεν εμπαινα τα τελευταια δεκα.) (Γουρστ μιστεηκ, φορουμς ιζ γουερε ιτς ατ αφτερ ωλ.) (Ασε που μου ειχαν λειψει πολυ αυτες οι εικονιτσες --> hi.gif )

Edited by Kain, 04 October 2023 - 10:52.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93662 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 04 October 2023 - 17:46

χρονιαααα πολλααααα

εντωμεταξυ και γω ειμαι 12 χρονια γραμενος εδω αν το σκεφτεις

#93663 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 04 October 2023 - 18:31

Εδώ μια παρέα όλοι μαζί στα γεροντάματα.  :hahaha: 

image.jpg?id=31070840&width=980

rsrGbGx.gif

#93664 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 04 October 2023 - 19:01

Hazuki, χρόνια σου πολλά! Να μην χάσεις ποτέ την όρεξη και την ανεμελιά σου, αλλά και την υπομονή να μας ανέχεσαι όλους εδώ μέσα :kakaka:

Btw, μη σε φοβίζουν τα 40. Ίσα-ίσα, για τους άνδρες παίζει να είναι η καλύτερη ηλικία από άποψη προσωπικής ανάπτυξης :D

#93665 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 04 October 2023 - 19:28

Ρε δουλευόμαστε και μεταξύ μας, αφού δύο νοματαίοι ποιος ανέχεται ποιον. Ε φόβος, αυτά είναι γι αυτούς που τα πιστεύουν. :)
rsrGbGx.gif

#93666 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 05 October 2023 - 10:35

Μen never grow up,only grow old!

Xρονια πολλα hazuki. welcome to 40s.που τα παντα θα πονανε χωρις λογο και αιτια σε σημεια που δεν ηξερες οτι μπορεις να πονεσεις.που εισαι αρκετα νεος ακομα για να παρταρεις αλλα αρκετα μεγαλος για να ξερεις οτι δεν θα σου κανει καλο! :hehehe: 

Εντωμεταξυ εγω ειμαι εδω μεσα απο το 2006 αρα 17 χρονακια.not bad not terrible :canthelp:

#93667 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 05 October 2023 - 17:11

Thank you vectra. Άντε και στα δικά σου, αν και έχοντας ήδη παιδί έχεις ήδη ανέβει λεβελ σε υπομονή και κούραση, χαχαχαχαχα. :)
rsrGbGx.gif

#93668 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 05 October 2023 - 19:15

Thank you vectra. Άντε και στα δικά σου, αν και έχοντας ήδη παιδί έχεις ήδη ανέβει λεβελ σε υπομονή και κούραση, χαχαχαχαχα. :)

εγω τα εχω κλεισει τα 40 τον ιουνιο τι εννοεις??? :kakaka:

#93669 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 05 October 2023 - 19:31

Hazuki, χρόνια σου πολλά! Να μην χάσεις ποτέ την όρεξη και την ανεμελιά σου, αλλά και την υπομονή να μας ανέχεσαι όλους εδώ μέσα :kakaka:

Btw, μη σε φοβίζουν τα 40. Ίσα-ίσα, για τους άνδρες παίζει να είναι η καλύτερη ηλικία από άποψη προσωπικής ανάπτυξης :D

εγω νομιζα οτι νοι αντρες σταματαμε να μεγαλωνουμε καπου στα 13 , μετα απλα γεραζουμε και τα παιχνιδια μας ειναι πιο ακριβα

#93670 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 05 October 2023 - 19:43

εγω τα εχω κλεισει τα 40 τον ιουνιο τι εννοεις??? :kakaka:

ΛοΛ νόμιζα ότι ήσουν μικρότερος. :)
Ε τα παιχνίδια τώρα αν ακριβαινουν δεν ξέρω, για καραπετσοβ που ασχολείσαι με μηχανάκια κλπ
rsrGbGx.gif

#93671 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 09 October 2023 - 10:13

ΛοΛ νόμιζα ότι ήσουν μικρότερος. :)
Ε τα παιχνίδια τώρα αν ακριβαινουν δεν ξέρω, για καραπετσοβ που ασχολείσαι με μηχανάκια κλπ

Απλά δες τιμές για lego star wars kits και θα καταλάβεις.

Επίσης καθυστερημένες ευχές παππούλη, να σε χαιρόμαστε.

#93672 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 11 October 2023 - 21:15

Μen never grow up,only grow old!

Ισχύ για εμένα. Εσκεμένα δεν παντεύομαι αλλα ετγώ και το PC απ' το 2016 μαζί για πάντα.
Κάποιες αξίες πρέπει να μένουν ίδιες.

#93673 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 14 October 2023 - 22:29

Παρήγγειλα το Yakuza Kiwami για το ps4 από έναν seller στο amazon.co.uk. Βγήκε 26 και κάτι λεπτά όλα μαζί, ξέρω ότι θα πληρώσω κάτι παραπάνω στο ταχυδρομείο αλλά από ότι καταλαβαίνω θα είναι μόνο ΦΠΑ 24%.

Έχει παραγγείλει κανείς τίποτα από Αγγλία τώρα τελευταία γιατί ότι "οδηγούς" βρίσκω είναι από το 2021 που ίσχυε ατέλια 22€ (αξία αντικειμένου συν μεταφορικά) που αν την ξεπερνούσε πλήρωνες ΦΠΑ και εκτελωνιστικά.

Τώρα από ότι διαβάζω είναι μόνο ΦΠΑ σε όλες τις παραγγελίες από 1€ μέχρι 150€ (καταρτγήθηκε η ατέλια δηλαδή), για όσες είναι παραπάνω ΦΠΑ και εκτελωνιστικά.

rsrGbGx.gif

#93674 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 15 October 2023 - 00:38

Μιας που ανεφερες το Amazon, ψαχνω εναλλακτικη του για blu ray γιατι δεν μου αρεσει να δινω τα λεφτα μου στον Μπεζος, και το ebay σε συνδυασμο με την παρακμη των ελτα δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο. Για βιβλια εχω το awesomebooks και για ebooks το ebooks.com. Επισης ψαχνω και εναλλακτικη για ψηφιακα κομικς απο τοτε που η Amazon αγορασε το comixology μονο και μονο για να μου σπασει εμενα τα νευρα, αν και πιστευω πως αν υπηρχε οντως κατι αντιστοιχο θα το ειχα ηδη βρει. >:T

Edited by Kain, 15 October 2023 - 00:46.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93675 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 15 October 2023 - 07:20

Πρώτη φορά ακούω το comixology. Τι ακριβώς κάνει;
rsrGbGx.gif