Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#93586 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 posts

Posted 25 July 2023 - 00:57

Το Netflix με εχασε οταν ακυρωσε το Glitch Techs, το Dead End: Paranormal Park (Courtney my beloved!) και το Inside Job (Reagan my beloved!). Ειδικα το τελευταιο αδικηθηκε παρα πολυ! Ακομα του το κραταω, αν το πληρωνα αντι να το μοιραζομαι με φιλο θα το ειχα κοψει προ πολλου.

Edited by Kain, 25 July 2023 - 01:05.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93587 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 25 July 2023 - 06:31

Δεν ήξερα καν αυτές τις σειρές. Έτσι από καθαρά κοινωνιολογικό ενδιαφέρον πως τις έμαθες και έκατσες να τις δει. Προσωπικά μόλις άνοιγα το Netflix ήταν σαν να βλέπω μια θάλασσα από εικονίδια, γυρνούσα γυρνούσα και τελικά ή δεν θα έβλεπα τίποτα ή θα έβλεπα κάτι στην τύχη.
rsrGbGx.gif

#93588 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 posts

Posted 25 July 2023 - 09:16

Animation και οι τρεις, απλα εδειχναν ενδιαφερουσες σειρες οταν εκανα browsing και ειπα να τις δω, και αποδειχτηκαν πολυ καλες. Και οι τρεις παραγωγες Netflix, και οι τρεις ακυρωθηκαν προωρα. Το Inside Job μαλιστα ειχαν εγκρινει δευτερη σεζον και πηραν πισω την εγκριση τους και το ακυρωσαν.

Edited by Kain, 25 July 2023 - 12:30.

#93589 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 25 July 2023 - 13:13

Ναι, γενικά το Netflix είναι τελείως tone-deaf, δεν φαίνεται να πολυκαταλαβαίνουν ότι το 99% του content τους ειναι μαλακίες και το 1% που όντως έχει κάτι να προσφέρει εξαφανίζεται πρόωρα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93590 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 27 July 2023 - 17:22

Λοιπόν μιας και που το Netflix θυμήθηκε να κόψει το password sharing ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα παλιά λημέρια. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έγινε πραγματικότητα το όνειρο, streaming κατευθείαν από τορεντ. Το λοιπόν μια και που το είχα το Chromecast έβαλα και το γνωστό απλικεισιον που κάνει αυτή τη δουλειά όνοματα μην λέμε και λύθηκε το πρόβλημα του netflix. Τώρα πατ κιουτ τέλεια ποιότητα, κουβάδες σειρές. Ήρθε το τέλος. #_#

στειλε και σε εμας τους μπουμερ τι ακριβως εκανες γιατι δεν καταλαβα jesus απο οτι εγραψες :wet2:

#93591 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 27 July 2023 - 19:39

Ξεκινάει από strem και τελειώνει σε io  :8): Ουσιαστικά κατεβάζεις μερικά plugins, όπως piratebay κλπ και το app αυτό που κάνει είναι να το κατεβάζει σε πραγματικό χρόνο ενώ εσύ το βλέπεις από την αρχή, σαν streaming δηλαδή, αλλά από torrent directories που του έχεις πει να ψάξει. Είναι πολύ αξιόλογο θα έλεγα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93592 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 July 2023 - 16:45

Ξεκινάει από strem και τελειώνει σε io  :8):

michael-scott-the-office.gif

in other news.

παρακολουθω απο προψτες ολο το fuz με το κογκρεσο και εχω γουσταρει την πετσα μου...συνομοσιολογοι εφαγαν τετοιο blue screen που τωρα που τους ειπαν τυπου''οκ ειχατε δικιο'' βγαινουν και ακυρωνουν το εαυτο τους και λενε οτι οι αμερικανοι λενε ψεματα για τα ufo ατια uap και αλλα ακρωνυμια και οτι το κανουν γιατι κατι αλλο ΜΕΓΑΛΟ ερχεται και θελουν να μας ριξουν σταχτη στα ματια. :canthelp: 

αρκετα παλιοτερα ειχα πεσει και εγω στην μαρμιτα με τα ufo και paranormal activites και αλλα,αγοραζα περιοδικα τυπου strange και τετοια και μπορω να πω οτι ειναι πολυ βαθια η τρυπα και μπορεις να καταληξεις με tinfoil cap πολυ ευκολα...ευτυχως γλιτωσα

Απο εχτες παντως ξαναθυμηθικα :damn: τα παλια και ειδα λιγο την συνεντευξη του bob lazar στον rogan και θελω να δω και το ντοκιμαντερ που εκαναν το 2018 με τον lazar και θελω να δω και αυτο με το ''συμβαν '' στην βραζιλια  στα 90s.

παντως ειναι τρομερο θεμα case study μην σου πω το να σου λενε κοιτα παιζει να υπαρχουν εξωγηνοι..να εχουμε ερθει και σε close contact δηλαδη και να μην ανοιγει ρουθουνι με τοσα που εχει περασει ο κοσμος και περναει δηλαδη ακομα :joyful:

Edited by vectrapearl, 28 July 2023 - 16:51.

#93593 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 231 posts

Posted 28 July 2023 - 16:54

Καλα μετα τα τελευταια χρονια ερχονται εξωγηινοι και ειμαστε σε φαση:

busy-rage.gif

Εγω παλια ήμουν σε περιπου τετοια φαση με τα φαντασματα. Ποτε δεν πιστευα στ'αληθεια, αλλα μου αρεσε το ολο θεμα και περνουσα ωρες στο ghoststudy.com (που μολις ειδα πως δεν υπαρχει πια :rip: ) Δεν κρυβω πως ακομα εχω καποιο ενδιαφερον για το θεμα, παρολο που εξακολουθω να μην πιστευω στο ελαχιστο στα φαντασματα ή στο υπερφυσικο.

Οσο για εξωγηινους και ουφο, οταν ημουν παιδακι ειχα δει ενα σωρο εκπομπες για το υποτιθεμενο συμβαν στο Ροσγουελ, αλλες που ελεγαν πως ειναι αληθεια και αλλες που εξηγουσαν γιατι ειναι ψευτικα τα βιντεο, βιντεοκασσετες θεωριων συνωμοσιας για εξωγηινους που κρυβει η Αμερικανικη κυβερνηση, βιβλια για ουφολογια και για το πώς φτιαχνονται ψευτικες φωτογραφιες ουφο, μεχρι και μια διαλεξη εκατσα και ειδα αργα το βραδυ στην τηλεοραση που ενας ελεγε θεωριες τυπου Stargate πως οι πυραμιδες δεν ειναι ταφοι, πως οι θεσεις τουε ταιριαζουν απολυτα με μια τριαδα αστεριων που τωρα μου διαφευγει και αλλα τετοια. Μιλαμε ημουν 10 χρονων και τα ειχα μαθει ΟΛΑ.

Μια φορα μαλιστα ειχα παρει τη φωτογραφικη μηχανη, κολλησα ενα μικρο μαυρο χαρτι στο τζαμι και το φωτογραφησα να φαινεται και καλα στον ουρανο, και ο φωτογραφος που το εμφανισε επαθε την πλακα του.  :kakaka:

Edited by Kain, 28 July 2023 - 18:16.

#93594 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 28 July 2023 - 20:18

Εγώ είμαι στη φάση που είμαι πολύ σκεπτικός, αλλά επίσης πολύ ανοιχτός σε τέτοιες ιδέες. Για τους εξωγήινους, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι υπάρχουν (αλίμονο δηλαδή), αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουμε επαφές μαζί τους. Σε γενικές γραμμές, περιμένω στοιχεία (αλλά και τότε απλά θα πούμε ότι είναι ψέματα ξέρω γω, ότι είναι ΑΙ αχαχαχ), αλλά δεν αποκλείω τίποτα βασικά.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93595 panoulis222

panoulis222

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 30 July 2023 - 10:51

Λοιπόν μιας και που το Netflix θυμήθηκε να κόψει το password sharing ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα παλιά λημέρια. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έγινε πραγματικότητα το όνειρο, streaming κατευθείαν από τορεντ. Το λοιπόν μια και που το είχα το Chromecast έβαλα και το γνωστό απλικεισιον που κάνει αυτή τη δουλειά όνοματα μην λέμε και λύθηκε το πρόβλημα του netflix. Τώρα πατ κιουτ τέλεια ποιότητα, κουβάδες σειρές. Ήρθε το τέλος. #_#

ενδιαφερον! ουσιαστικα τις κατεβαζεις τις ταινειες?

χαμηλοφωνο mode on:(χρειαζεται και ενα vpn καλου κακου?)

#93596 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 30 July 2023 - 15:42

,αγοραζα περιοδικα τυπου strange

Το Strange το διάβαζα κ εγώ κατα καιρούς, αλλά το έβλεπα σαν interesting fiction, όχι πραγματικότητα. Δε μπορώ να πω, για εποχές πριν ίντερνετ ήταν μια ευχάριστη ασχολία ;p Ε ήμανε και teen τότε στα 90ιζ δικαιολογούμαι, η φαντασία μου οργίαζε.

Edited by MoRmEnGiL, 30 July 2023 - 15:42.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#93597 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 30 July 2023 - 17:24

ενδιαφερον! ουσιαστικα τις κατεβαζεις τις ταινειες?
χαμηλοφωνο mode on:(χρειαζεται και ενα vpn καλου κακου?)

Ναι κατεβαίνει απλά στο background. Λογικά μετά την θέαση την σβήνει.
Όσο για το δεύτερο στην Ελλάδα δεν χρειάζεται.
rsrGbGx.gif

#93598 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 July 2023 - 01:35

Hi y'all, quick question. Anyone know if Digimon Lat Evolution Kizuna has been Greek subbed?  Having no luck but I thought I'd ask. If not, if anyone has any recommendations for subtitling software to do it myself, that would be fab! Thank you!

#93599 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 31 July 2023 - 12:31

I cant find anything about a Greek subbed version.

You can use the following tool to create the subs

https://tinyurl.com/4s8xm37z

rsrGbGx.gif

#93600 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 July 2023 - 21:32

Got it, thank you! 

I cant find anything about a Greek subbed version.

You can use the following tool to create the subs

https://tinyurl.com/4s8xm37z