Καλα μετα τα τελευταια χρονια ερχονται εξωγηινοι και ειμαστε σε φαση:

Εγω παλια ήμουν σε περιπου τετοια φαση με τα φαντασματα. Ποτε δεν πιστευα στ'αληθεια, αλλα μου αρεσε το ολο θεμα και περνουσα ωρες στο ghoststudy.com (που μολις ειδα πως δεν υπαρχει πια
) Δεν κρυβω πως ακομα εχω καποιο ενδιαφερον για το θεμα, παρολο που εξακολουθω να μην πιστευω στο ελαχιστο στα φαντασματα ή στο υπερφυσικο.
Οσο για εξωγηινους και ουφο, οταν ημουν παιδακι ειχα δει ενα σωρο εκπομπες για το υποτιθεμενο συμβαν στο Ροσγουελ, αλλες που ελεγαν πως ειναι αληθεια και αλλες που εξηγουσαν γιατι ειναι ψευτικα τα βιντεο, βιντεοκασσετες θεωριων συνωμοσιας για εξωγηινους που κρυβει η Αμερικανικη κυβερνηση, βιβλια για ουφολογια και για το πώς φτιαχνονται ψευτικες φωτογραφιες ουφο, μεχρι και μια διαλεξη εκατσα και ειδα αργα το βραδυ στην τηλεοραση που ενας ελεγε θεωριες τυπου Stargate πως οι πυραμιδες δεν ειναι ταφοι, πως οι θεσεις τουε ταιριαζουν απολυτα με μια τριαδα αστεριων που τωρα μου διαφευγει και αλλα τετοια. Μιλαμε ημουν 10 χρονων και τα ειχα μαθει ΟΛΑ.
Μια φορα μαλιστα ειχα παρει τη φωτογραφικη μηχανη, κολλησα ενα μικρο μαυρο χαρτι στο τζαμι και το φωτογραφησα να φαινεται και καλα στον ουρανο, και ο φωτογραφος που το εμφανισε επαθε την πλακα του. 
Edited by Kain, 28 July 2023 - 18:16.