Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα το κοιτάξω honestly, αν και ίσως το να σετάρω έναν λογαριασμό paypal μάλλον θα είναι λιγότερη φασαρία. Απλά εντάξει, έχω κουραστεί να ζητάνε προμήθεια για την παραμικρή μαλακία και μετά να μου ζητάνε λεφτά για να πάρω τα ίδια τα λεφτά μου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 06 July 2023 - 18:38
that's a dude!
Posted 06 July 2023 - 21:55
γεια σας
Posted 07 July 2023 - 09:30
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα το κοιτάξω honestly, αν και ίσως το να σετάρω έναν λογαριασμό paypal μάλλον θα είναι λιγότερη φασαρία. Απλά εντάξει, έχω κουραστεί να ζητάνε προμήθεια για την παραμικρή μαλακία και μετά να μου ζητάνε λεφτά για να πάρω τα ίδια τα λεφτά μου.
Άνοιξε revolut. Σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας single use virtual card!
Κρατάς και τα υπόλοιπα κάπου που δίνει καλό επιτόκιο πχ. Freedom24 savings account και να πα να γαμηθει η τράπεζα.
Δυστυχώς η τράπεζες είναι εντελώς μαφία στην Ελλάδα. Αγγλία ούτε fees παίζουν ούτε σε υποχρεώνει ο εργοδότης να έχεις λογαριασμό σε συγκεκριμένες τράπεζες. Ακόμα και τύπου revolut να δώσεις, άμα είναι registered στο UK, τις δέχονται.
Posted 07 July 2023 - 10:23
1000 φορές να πληρώνω με μετρητά ή σαρωνοντας κάρτα
Posted 07 July 2023 - 13:46
Posted 07 July 2023 - 15:26
Άνοιξε revolut. Σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας single use virtual card!
Κρατάς και τα υπόλοιπα κάπου που δίνει καλό επιτόκιο πχ. Freedom24 savings account και να πα να γαμηθει η τράπεζα.
Βλέπω στο revolut έχει διάφορα πακέτα. Εσύ έχεις κάποια συνδρομή ή απλά το δωρεάν κλασσικό πακέτο? Επίσης, το Freedom24 που αναφέρεις βλέπω είναι κυρίως για stock πραγματάκια. Δεν ξέρω, γενικά διατηρώ επιφυλάξεις για τέτοιες παροχές που είναι online, για κάποιον λόγο μου φαίνονται ασταθείς. Φυσικά, δεν έχω ιδέα από αυτά και ούτε έχω κάνει έρευνα, οπότε ίσως να μιλάει η αμάθειά μου.
that's a dude!
Posted 07 July 2023 - 16:36
Βλέπω στο revolut έχει διάφορα πακέτα. Εσύ έχεις κάποια συνδρομή ή απλά το δωρεάν κλασσικό πακέτο? Επίσης, το Freedom24 που αναφέρεις βλέπω είναι κυρίως για stock πραγματάκια. Δεν ξέρω, γενικά διατηρώ επιφυλάξεις για τέτοιες παροχές που είναι online, για κάποιον λόγο μου φαίνονται ασταθείς. Φυσικά, δεν έχω ιδέα από αυτά και ούτε έχω κάνει έρευνα, οπότε ίσως να μιλάει η αμάθειά μου.
Το δωρεάν μόνο. Κυρίως το βαλα για να στέλνω εύκολα χρήματα σε φίλους σε Ελλάδα, Βουλγαρία κτλ. αλλά έχει και άλλα καλά features.
Όντως για τέτοια είναι το freedom αλλά μπορείς να κρατήσεις μόνο τον αποταμιευτικο με το 2.5% και στα τέτοια σου το χρηματιστήριο. Προφανώς είναι κράχτης αλλά κανείς δεν σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις μόνο ότι θες

Posted 07 July 2023 - 23:13
Και μετα σου κλεβουν μια μερα το κινητο και δν εχεις προσβαση πουθενά, γτ εκει το χουμε φτασει μαυτα.
Πορτοφολια, κλειδια, καρτες, ψιλα, κινητα, όλα τα έχω σε φορητό τσαντάκι. Αλλιως κλαψτα, θα ξεχνουσα ενα καθε φορα....
Posted 11 July 2023 - 10:44
Βγήκε προσφορά ps5 στα 474€ σε όλες τα καταστήματα λιανικής. Σκέτη κονσόλα, η έκδοση με το Blu ray. Επίσης στα 50€ το extra χειριστήριο.
και εγω θελω να παρω ενα ωραιοτατο αντρικο ροζ και δεν βρισκω την τρελα μου μεσα....
Posted 11 July 2023 - 18:07
Το πήρα
Αλλά τα μόνα παιχνίδια τις προκοπής είναι τα souls like που δεν την παλεύω τώρα.
Έχεις παίξει deathloop ή ghostwire;
ΜΕΓΙΕΣ ΜΕΓΙΕΣ...
Το deathloop το βαρεθηκα....δεν το τερματισα καν αλλα να σου πω δεν μου αρεσουν τα roguelike παιχνιδια οποτε η γνωμη μου δεν ξερω τη βαρυτητα εχει..
το gostwire tokyo απο την αλλη ειναι πολυ fun to play με ωραια ιστορια.απλο,ευκολο σχετικα,απο τα παιχνιδια που δεν σε μπουκωνουν με info και παρε μηχανισμου και τζιτζιμπρικια να κανεις...εγω το ευχαριστηθικα..το εβαλα και με japan audio και ειχα μια πολυ καλη εμπειρια.
γενικοτερα τωρα που το πηρες θα σου ελεγα να βαλεις ενα ps plus extra.εχει κανει πολυ καλη βιβλιοθηκη.και για εναν πρωταρη στο ps5 εχει αρκετα καλα διαμαντια
Posted 11 July 2023 - 18:20
πως φαίνεται πως το τέννις είναι για πλουσίους. Περίμενε ο αδελφός μου 4 ώρες στην ουρά στο Γουίμπλεντον και τελευταία στιγμή στην είσοδο τους διώχνουν λόγω πληρότητας. Τους VIP
αντίστοιχα τους έχουν με το "περάστε κύριε"
Posted 19 July 2023 - 19:49
Γιο, νομιζω πως επεστρεψα.
Edited by Kain, 19 July 2023 - 20:02.