Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#93571 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 11 July 2023 - 18:07

Το πήρα :P
Αλλά τα μόνα παιχνίδια τις προκοπής είναι τα souls like που δεν την παλεύω τώρα.
Έχεις παίξει deathloop ή ghostwire;

ΜΕΓΙΕΣ ΜΕΓΙΕΣ...

Το deathloop το βαρεθηκα....δεν το τερματισα καν αλλα να σου πω δεν μου αρεσουν τα roguelike παιχνιδια οποτε η γνωμη μου δεν ξερω τη βαρυτητα εχει..
το gostwire tokyo απο την αλλη ειναι πολυ fun to play με ωραια ιστορια.απλο,ευκολο σχετικα,απο τα παιχνιδια που δεν σε μπουκωνουν με info και παρε μηχανισμου και τζιτζιμπρικια να κανεις...εγω το ευχαριστηθικα..το εβαλα και με japan audio και ειχα μια πολυ καλη εμπειρια.
γενικοτερα τωρα που το πηρες θα σου ελεγα να βαλεις ενα ps plus extra.εχει κανει πολυ καλη βιβλιοθηκη.και για εναν πρωταρη στο ps5 εχει αρκετα καλα διαμαντια

#93572 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 July 2023 - 18:20

πως φαίνεται πως το τέννις είναι για πλουσίους. Περίμενε ο αδελφός μου 4 ώρες στην ουρά στο Γουίμπλεντον και τελευταία στιγμή στην είσοδο τους διώχνουν λόγω πληρότητας. Τους VIP

αντίστοιχα τους έχουν με το "περάστε κύριε"

#93573 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 19 July 2023 - 19:49

Γιο, νομιζω πως επεστρεψα.

Spoiler:

Edited by Kain, 19 July 2023 - 20:02.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93574 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 19 July 2023 - 23:31

Yo, είσαι τόσο παλιός χρήστης που εγώ, που μπήκα στο φόρουμ 6 χρόνια πριν (πότε πέρασαν έξι χρόνια διάολε!), δεν σε έχω δει ποτέ  :kakaka:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93575 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 20 July 2023 - 09:40

Yo, είσαι τόσο παλιός χρήστης που εγώ, που μπήκα στο φόρουμ 6 χρόνια πριν (πότε πέρασαν έξι χρόνια διάολε!), δεν σε έχω δει ποτέ  kakaka.gif

giphy.webp

zetsubou.gif deadga6.gif 

#93576 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 20 July 2023 - 13:55

Welcome back, insert mamra gif archaia pneumata tou kakou klp. :P
rsrGbGx.gif

#93577 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 20 July 2023 - 16:13

Ερωτηση, αν θελω να μιλησω για καποιο anime για το οποιο εχει ηδη ανοιχτει θεμα προ αρχαιοτατων χρονων, ειναι προτιμοτερο να κανω ανασκαφη και bump το αρχικο θεμα η να ανοιξω καινουριο;

Edited by Kain, 20 July 2023 - 16:29.

#93578 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 20 July 2023 - 16:40

Ερωτηση, αν θελω να μιλησω για καποιο anime για το οποιο εχει ηδη ανοιχτει θεμα προ αρχαιοτατων χρονων, ειναι προτιμοτερο να κανω ανασκαφη και bump το αρχικο θεμα η να ανοιξω καινουριο;

bump και rise from the dead το thread ειναι προτιμοτερο....

επισης αγαπω το signatures σου.με πηγες πολλα χρονια πισω(25-30 για την ακριβεια :sweat: )..hai step jun ρε θυριο?

#93579 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 20 July 2023 - 16:41

Welcome back, insert mamra gif archaia pneumata tou kakou klp. :P

εγω που ειμαι απο το 2006 εδω μεσα δηλδη τι gif να βαλω ρε hazuki? big bang? :kakaka:

#93580 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 20 July 2023 - 16:43

επισης αγαπω το signatures σου.με πηγες πολλα χρονια πισω(25-30 για την ακριβεια :sweat: )..hai step jun ρε θυριο?

Ανακαλυψα προσφατα πως ενας ηρωας/μια ηρωιδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κανει σιγα σιγα fansub και καθομαι και το βλεπω οποτε βγαζει επεισοδιο και θυμαμαι την παιδικη μου ηλικια που το εβλεπα στην τηλεοραση. Χρονια τωρα ηθελα να το ξαναδω, τη λατρευα αυτη τη σειρα.

#93581 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 21 July 2023 - 12:26

εγω που ειμαι απο το 2006 εδω μεσα δηλδη τι gif να βαλω ρε hazuki? big bang? :kakaka:

Όλοι mamra gif θέλουμε εδώ μέσα.

Ανακαλυψα προσφατα πως ενας ηρωας/μια ηρωιδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κανει σιγα σιγα fansub και καθομαι και το βλεπω οποτε βγαζει επεισοδιο και θυμαμαι την παιδικη μου ηλικια που το εβλεπα στην τηλεοραση. Χρονια τωρα ηθελα να το ξαναδω, τη λατρευα αυτη τη σειρα.

Ενδιαφέρον, Ελληνικό fansub ή Αγγλικά;
rsrGbGx.gif

#93582 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 220 posts

Posted 21 July 2023 - 13:38

Ενδιαφέρον, Ελληνικό fansub ή Αγγλικά;

Αγγλικα, το βρισκω στο nyaa ή απο ΕΔΩ. Εχει βγαλει 12 επεισοδια ως τωρα και επειδη κανει κι αλλες σειρες βγαζει ενα επεισοδιο το μηνα περιπου.

Edited by Kain, 21 July 2023 - 13:42.

#93583 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 23 July 2023 - 18:55

Μετά από 18 χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα (για διακοπές).

Και έπεσα σε απίστευτο καύσωνα ... angry.gif

Το θετικό είναι ότι γνωρίζω με μαθηματική ακρίβεια πότε θα τελειώσει ο καύσωνας: Μόλις επιστρέψω στην Ιαπωνία.tongue.gif

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93584 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 July 2023 - 19:03

Και ιαπωνια βλεπω κτ 37ρια απο βδομαδα πάντως, οποτε δν ξερω...εκτος κιαν σκοπευεις να ερθεις πίσω απο Σεπτέμβρη πλας xD
Αλλα ναι ο φετινος καύσωνας ελλαδας χτυπαει ιστορικο ρεκορ νομιζω. Απο μια αποψη χαίρομαι που τον απέφυγα

Edited by GhostPrince, 23 July 2023 - 19:05.

フカフカ

#93585 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 24 July 2023 - 21:58

Λοιπόν μιας και που το Netflix θυμήθηκε να κόψει το password sharing ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα παλιά λημέρια. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έγινε πραγματικότητα το όνειρο, streaming κατευθείαν από τορεντ. Το λοιπόν μια και που το είχα το Chromecast έβαλα και το γνωστό απλικεισιον που κάνει αυτή τη δουλειά όνοματα μην λέμε και λύθηκε το πρόβλημα του netflix. Τώρα πατ κιουτ τέλεια ποιότητα, κουβάδες σειρές. Ήρθε το τέλος. #_#
rsrGbGx.gif