Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2023 - 08:45
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2023 - 12:33
Μιας και για κάποιο λόγο δεν έχω δει/διαβάσει καθόλου berserk.λεω να κάτσω να δω τα anime(δεν διαβάζω manga οπότε than is not an option)
Από crunchyroll είδα ότι έχει του 2016(που είναι remake του 97 και το memorial edition που είναι prequel αυτού και καλύπτει τις ταινίες.απο ότι κατάλαβα)
Η ερώτηση είναι.να δω πρώτα του 2016 και μετά το memorial η τούμπα?το ρωτάω καθαρά από άποψη εμπειρίας.οπως για παράδειγμα εγώ προτείνω πάντα στο star wars να τα βλέπουν όπως κυκλοφορισαν.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2023 - 13:23
Δες τα με χρονολογική σειρά. Του 97 είναι αρκετά καλή αλλά δεν ξεκινάει από την αρχή του manga. Αν θυμάμαι καλά το πιάνει στο 2ο ή 3ο volume. Μετά δες τις χαζό 3d ταινίες και μετά τις καινούργιες σειρές. Ταινίες και καινούργιες σειρές είναι κοντά στο manga αλλά το animation είναι χάλια.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2023 - 19:49
Ouch ND.
Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημας.
Αν και να πουμε την αλήθεια δεν υπάρχει μια 100% επιλογή καλή.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2023 - 21:32
Αν δεν υπηρχε τοση μεγαλη αποχη εχω αρχισει να πιστεύω οτι θα φαινοτανε ακομα πιο εντονα η τραγικοτητα μας. Γιαυτο φευγουν εξω οσοι δεν ειναι αυτης της φαρας εν τέλει. Διχασμος , ρουφιανοι και κλεφτοπουλα φορ εβερ εντ εβερ. Με επιλογες καπιταλισμο , χουντα, θρησκοληψία και ακροδεξια ωραια 4ετια θα χουμε.
Να ρωτησω κατι ασχετο, αυτη η εταιρια παραρτημα τι σκτ ηταν εκει στο συνταγμα που βγαζαμε τα JR pass τους διωξαμε; Κλεισανε; Πηγα και δεν ηταν εκει, τηλεφωνα δν απαντα κανεις μετα μου εβγαζε μια αλλη διευθυνση στο μσρουσι που επισης δεν υπηρχε εκει. Ξερει κανεις τι παιζει; Για την H.I.S λεω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 26 Ιούνιος 2023 - 21:36
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2023 - 08:23
Πιθανότατα, ωστοσο ειπα και πήγα και σαυτη τη διεύθυνση που αναγραφει στο Μαρούσι και δεν υπαρχε κατι τετοιο εκει. Το τηλεφωνο τους επισης αμα παρει κανει σου βγαζει μνμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.Μήπως είναι αυτή εδώ;
https://his-greece.com/contact-us/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 27 Ιούνιος 2023 - 08:24
Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2023 - 03:45
Γενικα το 19 που χα ξαναπάει υπηρχε αυτο στο συνταγμα οποτε γινοτανε η παραγγελια ελεγχος διαβστηριων κτλπ απ αυτους και το παραλάμβανες εκει στο σταθμο μετα οταν εφτανες. Ουτως η αλλως διαμεσολαβηση ηταν ολο, απλα κριμα αν εφυγαν εντελως. Πιο πολυ η απορια ειναι που με χει φαει, δεν ειναι οτι το χω κ τοσο αναγκη αυτη τη φορά...δλδ τι συνέβη και απέσυραν τις έδρες τους ή οτι θεωρείται αυτο που ειχαν.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2023 - 12:28
ΝΔ και φασιστικα κόμματα στη βουλη για λούμπεν μιμς. Καλα τα καταφεραμε πάλι. Αλλα τετοιοι ειμαστε κιολας κατα βαση κιη πλειοψηφία μας.
Αν δεν υπηρχε τοση μεγαλη αποχη εχω αρχισει να πιστεύω οτι θα φαινοτανε ακομα πιο εντονα η τραγικοτητα μας. Γιαυτο φευγουν εξω οσοι δεν ειναι αυτης της φαρας εν τέλει. Διχασμος , ρουφιανοι και κλεφτοπουλα φορ εβερ εντ εβερ. Με επιλογες καπιταλισμο , χουντα, θρησκοληψία και ακροδεξια ωραια 4ετια θα χουμε.
Να ρωτησω κατι ασχετο, αυτη η εταιρια παραρτημα τι σκτ ηταν εκει στο συνταγμα που βγαζαμε τα JR pass τους διωξαμε; Κλεισανε; Πηγα και δεν ηταν εκει, τηλεφωνα δν απαντα κανεις μετα μου εβγαζε μια αλλη διευθυνση στο μσρουσι που επισης δεν υπηρχε εκει. Ξερει κανεις τι παιζει; Για την H.I.S λεω.
Βασικά νομίζω ΔΕΝ ψηφισαμε εφόσον όλοι δεν πήγαμε.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2023 - 17:26
Μισώ με όλη μου την ύπαρξη τις τράπεζες. Δεν θα αναλύσω το σημερινό δράμα μου και, εν τέλει, φαντάζομαι δεν πήγε τόσο χάλια η φάση, αλλά σιχαίνομαι τις τράπεζες με όλη μου την ψυχή. Είναι ό,τι μισώ στον καπιταλισμό μαζεμένο.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2023 - 14:15
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2023 - 15:37
Έλα άντε πες τι σου κάνανε.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, δεν ήθελα να πω κυρίως επειδή, στην τελική, δεν ήταν κάτι τρομερό, μιλάμε για μικρά ποσά, απλά μου την έσπασε απίστευτα.
Πήγα να αγοράσω κλειδί Steam για ένα παιχνίδι που έκανε 3.39 αλλά είχα 3.27 στην prepaid, οπότε έπρεπε να την φορτίσω και ταυτόχρονα ήθελα να την αδειάσω τελείως. Δώδεκα σεντς δεν με αφήνει να βάλω, πρέπει να φορτίσεις με τουλάχιστον 2 ευρώ και η τράπεζα κρατάει προμήθεια άλλα 2 ευρώ ανά φόρτιση. Δεν άξιζε τον κόπο να βάλω 2 ευρώ, να μου φάνε και άλλα 2 ευρώ, οπότε αποφάσισα να πάρω και άλλο ένα παιχνίδι που έκανε 3.39 στις προσφορές και να φορτίσω την κάρτα με 3.51, για να πάει ακριβώς στην τιμή που θα έκαναν τα δύο παιχνίδια μαζί, 6.78. Θα έχανα 2 ευρώ λόγω της προμήθειας, αλλά θα έπαιρνα τα δύο παιχνίδια και θα άδειαζε και η κάρτα. Έλα όμως που την προμήθεια τελικά την παίρνουν από τα ίδια τα λεφτά που φορτίζεις και τελικά από τα 3.51 περάστηκαν μόνο τα 1.51 Άρα έτσι ούτε τη δουλειά μου έκανα και μπορούσα να πάρω μόνο το ένα παιχνίδι, και μου μείνανε πάλι λεφτά στην κάρτα, και μου φάγανε 2 ευρώ. Και αν ήθελα να φορτίσω πάλι την κάρτα για να την αδειάσω με το άλλο παιχνίδι, θα έπρεπε πάλι να τους δώσω ΆΛΛΑ 2 ευρώ. Δηλαδή για υπόθεση 3 ευρώ, θα έπρεπε να τους δώσω 4? Να πάνε να γαμηθούν, τα περισσευόμενα στην κάρτα έμειναν και ακόμα εκεί είναι.
Και μετά σκεφτόμουν πόσο παρανοϊκό είναι, όταν λήγει η prepaid, να κρατάνε τα λεφτά μέσα και σου ζητάνε προμήθεια 2 ευρώ για να στα μεταφέρουν είτε σε νέα prepaid είτε στον αρχικό σου λογαριασμό. ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!!!! Αντί ξέρω γω να στα βάζουν στον αρχικό λογαριασμό υποχρεωτικά ή έστω να επιλέγεις τι θα απογίνουν. Ναι, ΟΚ, οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά ο όλος τρόπος που λειτουργούν είναι γελοίος. Οριακά σκέφτομαι να μην ξαναγοράσω τίποτα σε μαγαζιά με κάρτα, μόνο και μόνο για να μην πάρουν κάνενα 1% από μένα
Εννοείται πως η εμπειρία μου είναι τιποτένια μπροστά σε άλλα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν αντιμετωπίσει τόσοι άλλοι άνθρωποι λόγω της απληστίας και της καπιτάλας από τις τράπεζες, να ξεκαθαριστεί αυτό αχαχαχ
Αλλά, μιας και αναφέρθηκε, να το friend code μου στο Steam, feel free to add me όποιος έχει και θέλει
361900865
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 04 Ιούλιος 2023 - 15:38
that's a dude!