Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#93541 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2023 - 08:45

Να πω και γω το δράμα μου, τελικά το παιχνίδι μου το αλλάξανε γιατί δεν έπαιζε ούτε σε αυτούς. Το μόνο αντίστοιχο θέμα που είχα με παιχνίδι ήταν στο croc του Saturn που είχαν πρεσαρει τα cd με μια version του παιχνιδιού που αν έβαζες το cd πριν ανάψεις την κονσόλα ο croc δεν είχε κεφάλι. Αν άνοιξεις το Saturn και βάλεις το cd μετά το κεφάλι είναι στην θέση του.
rsrGbGx.gif

#93542 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2023 - 12:33

Λοιπόν quick question.
Μιας και για κάποιο λόγο δεν έχω δει/διαβάσει καθόλου berserk.λεω να κάτσω να δω τα anime(δεν διαβάζω manga οπότε than is not an option)
Από crunchyroll είδα ότι έχει του 2016(που είναι remake του 97 και το memorial edition που είναι prequel αυτού και καλύπτει τις ταινίες.απο ότι κατάλαβα)
Η ερώτηση είναι.να δω πρώτα του 2016 και μετά το memorial η τούμπα?το ρωτάω καθαρά από άποψη εμπειρίας.οπως για παράδειγμα εγώ προτείνω πάντα στο star wars να τα βλέπουν όπως κυκλοφορισαν.

#93543 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2023 - 13:23

Δες τα με χρονολογική σειρά. Του 97 είναι αρκετά καλή αλλά δεν ξεκινάει από την αρχή του manga. Αν θυμάμαι καλά το πιάνει στο 2ο ή 3ο volume. Μετά δες τις χαζό 3d ταινίες και μετά τις καινούργιες σειρές. Ταινίες και καινούργιες σειρές είναι κοντά στο manga αλλά το animation είναι χάλια. 

rsrGbGx.gif

#93544 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2023 - 19:49

Ouch ND.

Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημας.

Αν και να πουμε την αλήθεια δεν υπάρχει μια 100% επιλογή καλή.

#93545 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2023 - 21:32

ΝΔ και φασιστικα κόμματα στη βουλη για λούμπεν μιμς. Καλα τα καταφεραμε πάλι. Αλλα τετοιοι ειμαστε κιολας κατα βαση κιη πλειοψηφία μας.
Αν δεν υπηρχε τοση μεγαλη αποχη εχω αρχισει να πιστεύω οτι θα φαινοτανε ακομα πιο εντονα η τραγικοτητα μας. Γιαυτο φευγουν εξω οσοι δεν ειναι αυτης της φαρας εν τέλει. Διχασμος , ρουφιανοι και κλεφτοπουλα φορ εβερ εντ εβερ. Με επιλογες καπιταλισμο , χουντα, θρησκοληψία και ακροδεξια ωραια 4ετια θα χουμε.

Να ρωτησω κατι ασχετο, αυτη η εταιρια παραρτημα τι σκτ ηταν εκει στο συνταγμα που βγαζαμε τα JR pass τους διωξαμε; Κλεισανε; Πηγα και δεν ηταν εκει, τηλεφωνα δν απαντα κανεις μετα μου εβγαζε μια αλλη διευθυνση στο μσρουσι που επισης δεν υπηρχε εκει. Ξερει κανεις τι παιζει; Για την H.I.S λεω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 26 Ιούνιος 2023 - 21:36

フカフカ

#93546 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2023 - 06:28

Μήπως είναι αυτή εδώ;

https://his-greece.com/contact-us/
rsrGbGx.gif

#93547 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2023 - 08:23

Μήπως είναι αυτή εδώ;

https://his-greece.com/contact-us/

Πιθανότατα, ωστοσο ειπα και πήγα και σαυτη τη διεύθυνση που αναγραφει στο Μαρούσι και δεν υπαρχε κατι τετοιο εκει. Το τηλεφωνο τους επισης αμα παρει κανει σου βγαζει μνμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 27 Ιούνιος 2023 - 08:24

フカフカ

#93548 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2023 - 10:53

Στείλε email σε αυτούς ή στην μητρική εταιρεία. Επίσης δεν μπορείς να βγάλεις online από κάπου αλλού το rail pass. Παλιά θυμάμαι το κάνανε από κάποιο Ιαπωνικό site, μπορεί να θυμάμαι βλακείες βέβαια.
rsrGbGx.gif

#93549 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2023 - 03:45

Κλ στη τελικη ισως το παιξω απο κει οταν παω, μπορω να βγαλω και τωρα απευθειας απλα θα χω μεταφορικα οκ και μερες να ερθει ελλαδα..
Γενικα το 19 που χα ξαναπάει υπηρχε αυτο στο συνταγμα οποτε γινοτανε η παραγγελια ελεγχος διαβστηριων κτλπ απ αυτους και το παραλάμβανες εκει στο σταθμο μετα οταν εφτανες. Ουτως η αλλως διαμεσολαβηση ηταν ολο, απλα κριμα αν εφυγαν εντελως. Πιο πολυ η απορια ειναι που με χει φαει, δεν ειναι οτι το χω κ τοσο αναγκη αυτη τη φορά...δλδ τι συνέβη και απέσυραν τις έδρες τους ή οτι θεωρείται αυτο που ειχαν.
フカフカ

#93550 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2023 - 12:28

ΝΔ και φασιστικα κόμματα στη βουλη για λούμπεν μιμς. Καλα τα καταφεραμε πάλι. Αλλα τετοιοι ειμαστε κιολας κατα βαση κιη πλειοψηφία μας.
Αν δεν υπηρχε τοση μεγαλη αποχη εχω αρχισει να πιστεύω οτι θα φαινοτανε ακομα πιο εντονα η τραγικοτητα μας. Γιαυτο φευγουν εξω οσοι δεν ειναι αυτης της φαρας εν τέλει. Διχασμος , ρουφιανοι και κλεφτοπουλα φορ εβερ εντ εβερ. Με επιλογες καπιταλισμο , χουντα, θρησκοληψία και ακροδεξια ωραια 4ετια θα χουμε.

Να ρωτησω κατι ασχετο, αυτη η εταιρια παραρτημα τι σκτ ηταν εκει στο συνταγμα που βγαζαμε τα JR pass τους διωξαμε; Κλεισανε; Πηγα και δεν ηταν εκει, τηλεφωνα δν απαντα κανεις μετα μου εβγαζε μια αλλη διευθυνση στο μσρουσι που επισης δεν υπηρχε εκει. Ξερει κανεις τι παιζει; Για την H.I.S λεω.

Βασικά νομίζω ΔΕΝ ψηφισαμε εφόσον όλοι δεν πήγαμε.

#93551 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2023 - 17:26

Μισώ με όλη μου την ύπαρξη τις τράπεζες. Δεν θα αναλύσω το σημερινό δράμα μου και, εν τέλει, φαντάζομαι δεν πήγε τόσο χάλια η φάση, αλλά σιχαίνομαι τις τράπεζες με όλη μου την ψυχή. Είναι ό,τι μισώ στον καπιταλισμό μαζεμένο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93552 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2023 - 07:58

Έλα άντε πες τι σου κάνανε. :)
rsrGbGx.gif

#93553 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2023 - 14:15

Καπιταλισμός και μπλε μονο.
フカフカ

#93554 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2023 - 15:37

Έλα άντε πες τι σου κάνανε. :)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, δεν ήθελα να πω κυρίως επειδή, στην τελική, δεν ήταν κάτι τρομερό, μιλάμε για μικρά ποσά, απλά μου την έσπασε απίστευτα.

Πήγα να αγοράσω κλειδί Steam για ένα παιχνίδι που έκανε 3.39 αλλά είχα 3.27 στην prepaid, οπότε έπρεπε να την φορτίσω και ταυτόχρονα ήθελα να την αδειάσω τελείως. Δώδεκα σεντς δεν με αφήνει να βάλω, πρέπει να φορτίσεις με τουλάχιστον 2 ευρώ και η τράπεζα κρατάει προμήθεια άλλα 2 ευρώ ανά φόρτιση. Δεν άξιζε τον κόπο να βάλω 2 ευρώ, να μου φάνε και άλλα 2 ευρώ, οπότε αποφάσισα να πάρω και άλλο ένα παιχνίδι που έκανε 3.39 στις προσφορές και να φορτίσω την κάρτα με 3.51, για να πάει ακριβώς στην τιμή που θα έκαναν τα δύο παιχνίδια μαζί, 6.78. Θα έχανα 2 ευρώ λόγω της προμήθειας, αλλά θα έπαιρνα τα δύο παιχνίδια και θα άδειαζε και η κάρτα. Έλα όμως που την προμήθεια τελικά την παίρνουν από τα ίδια τα λεφτά που φορτίζεις και τελικά από τα 3.51 περάστηκαν μόνο τα 1.51  :riiight: Άρα έτσι ούτε τη δουλειά μου έκανα και μπορούσα να πάρω μόνο το ένα παιχνίδι, και μου μείνανε πάλι λεφτά στην κάρτα, και μου φάγανε 2 ευρώ. Και αν ήθελα να φορτίσω πάλι την κάρτα για να την αδειάσω με το άλλο παιχνίδι, θα έπρεπε πάλι να τους δώσω ΆΛΛΑ 2 ευρώ. Δηλαδή για υπόθεση 3 ευρώ, θα έπρεπε να τους δώσω 4? Να πάνε να γαμηθούν, τα περισσευόμενα στην κάρτα έμειναν και ακόμα εκεί είναι.

Και μετά σκεφτόμουν πόσο παρανοϊκό είναι, όταν λήγει η prepaid, να κρατάνε τα λεφτά μέσα και σου ζητάνε προμήθεια 2 ευρώ για να στα μεταφέρουν είτε σε νέα prepaid είτε στον αρχικό σου λογαριασμό. ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!!!! Αντί ξέρω γω να στα βάζουν στον αρχικό λογαριασμό υποχρεωτικά ή έστω να επιλέγεις τι θα απογίνουν. Ναι, ΟΚ, οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά ο όλος τρόπος που λειτουργούν είναι γελοίος. Οριακά σκέφτομαι να μην ξαναγοράσω τίποτα σε μαγαζιά με κάρτα, μόνο και μόνο για να μην πάρουν κάνενα 1% από μένα  :P

Εννοείται πως η εμπειρία μου είναι τιποτένια μπροστά σε άλλα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν αντιμετωπίσει τόσοι άλλοι άνθρωποι λόγω της απληστίας και της καπιτάλας από τις τράπεζες, να ξεκαθαριστεί αυτό αχαχαχ

Αλλά, μιας και αναφέρθηκε, να το friend code μου στο Steam, feel free to add me όποιος έχει και θέλει

361900865

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 04 Ιούλιος 2023 - 15:38

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93555 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.784 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2023 - 06:53

Γιατί δεν χρησιμοποιείς κατευθείαν την κάρτα που έχεις για να τραβάς λεφτά από τον λογαριασμό σου;
rsrGbGx.gif