Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94060 replies to this topic

#93556 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2023 - 13:53

Τι εννοείς? Την κάρτα του λογαριασμού μισθοδοσίας? Ή την prepaid? Γιατί, για να φορτίσεις λεφτά στην prepaid, ακόμα κι αν είναι μεταφορά από δικό σου λογαριασμό σε άλλον λογαριασμό, επίσης δικό σου, θέλουν προμήθεια έτσι κι αλλιώς.

Αν εννοείς να κάνω αγορές με τον αρχικό λογαριασμό, αποφεύγω να το κάνω όσο γίνεται και προτιμώ να έχω στο μυαλό μου ότι άμα γίνει μαλακία και χάσω λεφτά, ας είναι τουλάχιστον από την prepaid που έχει ένα Χ ποσό και αυτό είναι όλο, δεν μπορούν να μου φάνε παραπάνω. Φαντάζομαι ότι τα περισσότερα σάιτ εκεί έξω έχουν τις απαραίτητες κατακλείδες ασφαλείας, αλλά και πάλι δεν θα το ρίσκαρα. Έχω ακούσει και για paypal ως καλή εναλλακτική, αλλά, απ' ό,τι έχω καταλάβει, παίρνουν ένα ποσοστό από κάθε αγορά? Δεν το έχω ψάξει.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93557 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2023 - 23:41

Προσωπικα εχω κοψει τα παρε δωσε με τις prepaid καρτες χρονια τωρα γτ εχουν τετοιες παπατζες να σπανε νευρα με προμηθιες. Δλδ χίλιες φορες να χρησιμοποιείς χρεωστική καρτα με καποιο paypal λογαριασμό ή μεσω γκουγκλ ακκ δν ξερω, παρα αυτο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε γενικως.

Σε αλλα νεα εμενα παλια με φορολογουσανε για μη χρηση της καρτας ενω πλεον με φορολογουν για υπερβολικη χρηση της, μια παρανοια ολο το συστημα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιούλιος 2023 - 23:45

フカフカ

#93558 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2023 - 17:35

Μπορείς να ανοίξεις ένα δεύτερο λογαριασμό και να ζητήσεις μια δεύτερη κάρτα συνδεδεμένη με αυτό τον λογαριασμό. Αν μεταφέρεις χρήματα μεταξύ λογαριασμών σου η προμήθεια είναι μηδέν.
rsrGbGx.gif

#93559 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2023 - 18:38

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα το κοιτάξω honestly, αν και ίσως το να σετάρω έναν λογαριασμό paypal μάλλον θα είναι λιγότερη φασαρία. Απλά εντάξει, έχω κουραστεί να ζητάνε προμήθεια για την παραμικρή μαλακία και μετά να μου ζητάνε λεφτά για να πάρω τα ίδια τα λεφτά μου.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93560 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2023 - 21:39

Μετά τα φοιτητικά χρόνια ξαναχρησιμοποίησα pre paid για να αγοράσω ένα ανταλλακτικό για λάπτοπ από το AliExpress που δεν δέχεται PayPal. Είναι κι αυτό μια λύση και με 2fa ενεργό πιθανόν είσαι και πιο ασφαλής.
rsrGbGx.gif

#93561 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2023 - 21:55

γεια σας

wdasa.png

#93562 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 09:30

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Θα το κοιτάξω honestly, αν και ίσως το να σετάρω έναν λογαριασμό paypal μάλλον θα είναι λιγότερη φασαρία. Απλά εντάξει, έχω κουραστεί να ζητάνε προμήθεια για την παραμικρή μαλακία και μετά να μου ζητάνε λεφτά για να πάρω τα ίδια τα λεφτά μου.

Άνοιξε revolut. Σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας single use virtual card!

Κρατάς και τα υπόλοιπα κάπου που δίνει καλό επιτόκιο πχ. Freedom24 savings account και να πα να γαμηθει η τράπεζα.

Δυστυχώς η τράπεζες είναι εντελώς μαφία στην Ελλάδα. Αγγλία ούτε fees παίζουν ούτε σε υποχρεώνει ο εργοδότης να έχεις λογαριασμό σε συγκεκριμένες τράπεζες. Ακόμα και τύπου revolut να δώσεις, άμα είναι registered στο UK, τις δέχονται.

stasou%2520mygdala.jpg

#93563 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 10:23

εμένα με εκνευρίζει που σε αναγκάζουν να ενεργοποιεις βιομετρική προστασία ή κωδικούς στο κινητό για να τα χρησιμοποιεις, αλλιώς ή δε γίνεται ή σου κάνουν το βίο αβιωτο με τις επαλήθευσεις, αν δεν κάνει πρώτα refresh η εφαρμογή ή δεν καθυστερήσει το μήνυμα και φτου και από την αρχή. Στο κινητό μου δεν έχω κανένα κλείδωμα.

1000 φορές να πληρώνω με μετρητά ή σαρωνοντας κάρτα

#93564 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 13:46

Και μετα σου κλεβουν μια μερα το κινητο και δν εχεις προσβαση πουθενά, γτ εκει το χουμε φτασει μαυτα.
フカフカ

#93565 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 15:26

Άνοιξε revolut. Σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας single use virtual card!

Κρατάς και τα υπόλοιπα κάπου που δίνει καλό επιτόκιο πχ. Freedom24 savings account και να πα να γαμηθει η τράπεζα.

Βλέπω στο revolut έχει διάφορα πακέτα. Εσύ έχεις κάποια συνδρομή ή απλά το δωρεάν κλασσικό πακέτο? Επίσης, το Freedom24 που αναφέρεις βλέπω είναι κυρίως για stock πραγματάκια. Δεν ξέρω, γενικά διατηρώ επιφυλάξεις για τέτοιες παροχές που είναι online, για κάποιον λόγο μου φαίνονται ασταθείς. Φυσικά, δεν έχω ιδέα από αυτά και ούτε έχω κάνει έρευνα, οπότε ίσως να μιλάει η αμάθειά μου.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93566 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 16:36

Βλέπω στο revolut έχει διάφορα πακέτα. Εσύ έχεις κάποια συνδρομή ή απλά το δωρεάν κλασσικό πακέτο? Επίσης, το Freedom24 που αναφέρεις βλέπω είναι κυρίως για stock πραγματάκια. Δεν ξέρω, γενικά διατηρώ επιφυλάξεις για τέτοιες παροχές που είναι online, για κάποιον λόγο μου φαίνονται ασταθείς. Φυσικά, δεν έχω ιδέα από αυτά και ούτε έχω κάνει έρευνα, οπότε ίσως να μιλάει η αμάθειά μου.

Το δωρεάν μόνο. Κυρίως το βαλα για να στέλνω εύκολα χρήματα σε φίλους σε Ελλάδα, Βουλγαρία κτλ. αλλά έχει και άλλα καλά features.

Όντως για τέτοια είναι το freedom αλλά μπορείς να κρατήσεις μόνο τον αποταμιευτικο με το 2.5% και στα τέτοια σου το χρηματιστήριο. Προφανώς είναι κράχτης αλλά κανείς δεν σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις μόνο ότι θες :)

stasou%2520mygdala.jpg

#93567 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2023 - 23:13

Και μετα σου κλεβουν μια μερα το κινητο και δν εχεις προσβαση πουθενά, γτ εκει το χουμε φτασει μαυτα.

Πορτοφολια, κλειδια, καρτες, ψιλα, κινητα, όλα τα έχω σε φορητό τσαντάκι. Αλλιως κλαψτα, θα ξεχνουσα ενα καθε φορα.... 

#93568 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2023 - 08:09

Βγήκε προσφορά ps5 στα 474€ σε όλες τα καταστήματα λιανικής. Σκέτη κονσόλα, η έκδοση με το Blu ray. Επίσης στα 50€ το extra χειριστήριο.
rsrGbGx.gif

#93569 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2023 - 10:44

Βγήκε προσφορά ps5 στα 474€ σε όλες τα καταστήματα λιανικής. Σκέτη κονσόλα, η έκδοση με το Blu ray. Επίσης στα 50€ το extra χειριστήριο.

και εγω θελω να παρω ενα ωραιοτατο αντρικο ροζ και δεν βρισκω την τρελα μου μεσα....

#93570 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2023 - 14:03

Το πήρα :P
Αλλά τα μόνα παιχνίδια τις προκοπής είναι τα souls like που δεν την παλεύω τώρα.
Έχεις παίξει deathloop ή ghostwire;
rsrGbGx.gif