Ε απλα ηλπιζα μηπως υπηρχε καποιος αλτερνατιβ τροπος να τα βγαλω ο ιδιος (οπως γινεται στις υπόλοιπες χωρες του πλανητη μας δηλαδή) πριν αρχισω τα παρακαλετα με ατομα που εχω να δω ή να μιλήσω χρονια xD ή ρισκαρω το δυο ή τρεις μερες πριν τη συναβλια. Απ'τι βλεπω εχουν κατι σα deadline τα εισιτήρια επισης οποτε ισως και να μη παιζει σαν ενδεχομενο αυτο με το τελευταία στιγμη, δεν ξερω. (Καπως ετσι περιμενοντας και για τους uverworld τα βγαζει soldout πλεον πχ) στη χειροτερη ισως παω σε κανα φεστιβαλ τυπου fujifestival ή το αλλο που εχει στη γιοκοχαμα δεν θυμαμαι ονομα. Σαυτα μπορω να βγαλω παραδοξως xDD
Anyway, ασχετως της γκρινιας μου, ευχαριστώ πάντως.
Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, αν ζητήσεις ευγενικά σε κάποιον στο Τόκυο, να σου πάρει εισητήριο για συναυλία (και να του δώσεις φυσικά μετά τα λεφτά), δε νομίζω να αρνηθεί. Ούτε πέντε λεπτά υπόθεση δεν είναι, τόσες φορές έχω αγοράσει εισιτήρια από τα LAWSON.
Υπάρχει και η έσχατη εναλλακτική, πας νωρίς στον χώρο της συναυλίας χωρίς εισιτήριο, κρεμάς μια ταμπελίτσα ("αγοράζω εισητήριο για τη συναυλία σε κανονική τιμή") και όλο και κάποιος καλός άνθρωπος θα βρεθεί να σου πουλήσει εισιτήριο που είχε πάρει για φίλο-γνωστό-συγγενή που κάτι του έπαθε την τελευταία στιγμή και δεν μπόρεσε να έρθει.
(Για την ιστορία αναφέρω ότι με αυτόν τον τρόπο, μπόρεσα και είδα συναυλία Dir en grey
αμέσως μόλις ήρθα Ιαπωνία! )
Α, παίζει να υπάρχουν και απατεώνες που τα πουλάνε σε τσιμπημένες τιμές, αλλά δεν υποστηρίζω αυτή την επιλογή.