Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92956 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 09 February 2022 - 15:00

και με πηραν τηλεφωνο για μεταγλωτιση με γνωστο ονομ,α!

wdasa.png

#92957 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 10 February 2022 - 00:53

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ!!!!!

#92958 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 February 2022 - 01:04

Ελευθερία;
フカフカ

#92959 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 10 February 2022 - 10:48

γιαπ , και για μένα και για την τσέπη μου , ήθελα 100 € βενζινες το μηνα να πηγαινω ως εκει, παμε για αλλα

#92960 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 10 February 2022 - 11:41

Ευγε μαν, κι εγώ αύριο υπογράφω παραίτηση :Ρ

#92961 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 10 February 2022 - 16:57

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν άξιζε να γράψω αυτή την ερώτηση σε νέο θρεντ. Δεν με αφήνει πλέον καμία ιστοδελίδα youtube to mp3 converter να κανω επικόλληση τα URL από μουσικά βίντεο και σκρολάροντας κάτω κάτω μετά τα αποτελέσματα, εμφανίζεται μήνυμα ότι η Google αφαίρεσε κατόπιν παραπόνων διαφόρων μουσικών εταιριών τις περισσότερες ιστοσελίδες τέτοιους είδους. Παραπέμφθηκα στην αναλυτική λίστα με τις ιστοσελίδες/παρόχους (?) που κατηγορήθηκαν και αφαιρέθηκαν, αλλά στις περισσότερες δεν έχω μπει καν, οπότε υπέθεσα ότι πρόκειται για γενικό κακό. Συμβαίνει και σε άλλους χρήστες αυτό?
Έχω να περιμένω και κάτι άλλο?

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#92962 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 10 February 2022 - 17:50

MPVNsf123, GhostPrince, Hazuki, ZeLiGa σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Τις έλαβα υπ' όψιν μου, όπως και των φίλων και συγγενών μου, κι αποφάσισα ότι θα αποδεχθώ τη δουλειά, γιατί η εργασιακή εμπειρία είναι η απτή απόδειξη ότι αξίζεις σαν εργαζόμενος. Το μεταπτυχιακό εννοείται ότι είναι ένα πολύ σημαντικό asset, αλλά σκέφτομαι ότι πάντα θα έχω την ευκαιρία να κάνω, ενώ ευκαιρία για (καλή) δουλειά δεν σου δίνεται κάθε μέρα. Έτσι, επειδή έχω ανάγκη τα χρήματα και την εργασιακή εμπειρία ακόμη, θα επιλέξω τη δουλειά και θα κάνω αργότερα την επένδυση για το μεταπτυχιακό.

Άρα, μετά τον karapetsov και τον zeliga, θα παραιτηθώ κι εγώ αυτή την εβδομάδα xD

#92963 panoulis222

panoulis222

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 10 February 2022 - 19:19

κανα 2 φορες παλιοτερα κ εγω ειχα αγανακτησει να κατεβασω κατι απο yt.

πλεον οτι θελω να κατεβασω το κανω μεσω κινητου γιατι ειναι ποιο ευκολο να βρεις ενα app στα κινητα.

#92964 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 10 February 2022 - 19:19

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν άξιζε να γράψω αυτή την ερώτηση σε νέο θρεντ. Δεν με αφήνει πλέον καμία ιστοδελίδα youtube to mp3 converter να κανω επικόλληση τα URL από μουσικά βίντεο και σκρολάροντας κάτω κάτω μετά τα αποτελέσματα, εμφανίζεται μήνυμα ότι η Google αφαίρεσε κατόπιν παραπόνων διαφόρων μουσικών εταιριών τις περισσότερες ιστοσελίδες τέτοιους είδους. Παραπέμφθηκα στην αναλυτική λίστα με τις ιστοσελίδες/παρόχους (?) που κατηγορήθηκαν και αφαιρέθηκαν, αλλά στις περισσότερες δεν έχω μπει καν, οπότε υπέθεσα ότι πρόκειται για γενικό κακό. Συμβαίνει και σε άλλους χρήστες αυτό?
Έχω να περιμένω και κάτι άλλο?

Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα: https://mrs0m30n3.github.io/youtube-dl-gui/

Αν χρησιμοποιείς Mozilla Firefox, υπάρχουν και μερικά extensions:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=youtube%20downloader

Edited by MPVNsf123, 10 February 2022 - 19:56.

#92965 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 February 2022 - 20:29

πηγα σε πλαστικο να αφαιρέσει με νυστέρι απομεινάρια σπίλου στην μύτη που είχαν απομείνει υστερα απο επεμβαση λέηζερ το 2013.

εγιναν και ράμματα αλλα παρατήρησα ότι το ρουθούνι μου έχει πέσει/κλείσει λίγο. Τους το περιέγραψα στο τηλεφωνο (αν και προφανως το είχαν δει ηδη) και μου ειπε η βοηθος ότι ειναι απο την επέμβαση.

δεν ξερω αλλα ανησυχω. ειναι δυνατον μια μικρη επεμβαση με λιγο ράμματα να αλλάζει τοσο πολυ το ρουθουνι?????!!!!!!!!!!!

wdasa.png

#92966 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 10 February 2022 - 23:08

Η δική μου τακτική σε θέματα υγείας είναι:

1. Αποφασίζω πόσες μέρες είναι λογικό / έχω υπομονή να περιμένω να περάσει το σύμπτωμα.

2. Περιμένω (εφόσον δεν χειροτερέψει, αν χειροτερέψει ξαναγυρίζω στο βήμα 1).

3. Αν δεν περάσει, (ξανα)πάω σε γιατρό.

Edited by MPVNsf123, 10 February 2022 - 23:08.

#92967 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 10 February 2022 - 23:27

ειναι καλος ιατρος με πλουσιοτατο βιογραφικο. εδω θα εχει κανει βαριες πλ αστικες σε μυτες θα μπορουσε να χαλασει την μ υτη μου σε μια επεμβαση ρουτινας?

προφανως κα ιειναι απο τα ραμματα αφου, το ρουθουνι λιγο αν το ακουμπησεις αμεσως τσαλακωνει, ποσο μαλλον με τα ραμματα.

μαλλον καθομαι και ανησυχω τσαμπα.

wdasa.png

#92968 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 February 2022 - 02:20

To φακελάκι ίσως δεν ήταν αρκετό για να προσέξει αρκετά.
フカフカ

#92969 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 11 February 2022 - 09:18

ΑΑΑΑΑΑΑ

wdasa.png

#92970 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..