Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#92971 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 13 February 2022 - 16:48

Mieh έγδαρα ένα παρκαρισμένο με το αμάξι.  :unlucky:

Παλιότερα είχα γδάρει του πατέρα μου αλλά σε σκουπιδιάρα, οπότε και πρώτη φορά με όχημα και με το δικό μου κάρο. Μόνο πρωτιές σήμερα.

Πήρα την ασφαλιστική, το δήλωσα, του άφησα και σημείωμα. Την δικιά μου ζημία την κόβω για καμιά 400αρα αν και μάλλον απλά θα πάρω ένα πανί να σβήσω τις άσπρες γραμμές και την μπογιά του άλλου και θα ζήσω με ότι μείνει.

Αλλιώς θα το πάω για ολική μιας και που έχω και σε άλλα σημεία κάτι θαμπώματα γρατζουνιές.

Περαστικά μου. :wet2:

rsrGbGx.gif

#92972 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 13 February 2022 - 20:06

Mieh έγδαρα ένα παρκαρισμένο με το αμάξι.  :unlucky:

Παλιότερα είχα γδάρει του πατέρα μου αλλά σε σκουπιδιάρα, οπότε και πρώτη φορά με όχημα και με το δικό μου κάρο. Μόνο πρωτιές σήμερα.

Πήρα την ασφαλιστική, το δήλωσα, του άφησα και σημείωμα. Την δικιά μου ζημία την κόβω για καμιά 400αρα αν και μάλλον απλά θα πάρω ένα πανί να σβήσω τις άσπρες γραμμές και την μπογιά του άλλου και θα ζήσω με ότι μείνει.

Αλλιώς θα το πάω για ολική μιας και που έχω και σε άλλα σημεία κάτι θαμπώματα γρατζουνιές.

Περαστικά μου. :wet2:

Μήπως ένα T-50 είναι λύση για εσενα; Εύκολο maintainance (ε δεν θες και ακριβό paintjob για να το βάψεις, diy βάψιμο), εύκολο παρκάρισμα (παρκάρεις όπου θες ακόμα και αν σου έχουν πάρει ο άλλος την θέση) κανένας δεν θα σε ενοχλεί (ειδάλλως θα δει τα πλήρη χαρακτηριστικά του).

Μη πω πως με ένα Τ-50 εύκολα παίρνεις και την πόλη as well ;)

Στα αρνητικά είναι το ότι έχει μεγάλη κατανάλωση.

Edited by pc_magas, 13 February 2022 - 20:08.

#92973 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 13 February 2022 - 20:30

Μήπως ένα T-50 είναι λύση για εσενα; Εύκολο maintainance (ε δεν θες και ακριβό paintjob για να το βάψεις, diy βάψιμο), εύκολο παρκάρισμα (παρκάρεις όπου θες ακόμα και αν σου έχουν πάρει ο άλλος την θέση) κανένας δεν θα σε ενοχλεί (ειδάλλως θα δει τα πλήρη χαρακτηριστικά του).

Μη πω πως με ένα Τ-50 εύκολα παίρνεις και την πόλη as well ;)

Στα αρνητικά είναι το ότι έχει μεγάλη κατανάλωση.

Να φανταστω οτι εννοεις το τανκ και οχι το παπί ?

#92974 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 February 2022 - 19:40

Να φανταστω οτι εννοεις το τανκ και οχι το παπί ?

Τι νόμιζες το παπί του δίνεις λίγο ψωμί και πάει. Το tank θέλει βαρέλια diesel/jet fuel για να πάει. Άσε τώρα που πήγαν τα καύσιμα ακριβά μάλλον θα πρέπει να κάψουμε θερμίδες.

#92975 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 17 February 2022 - 00:43

https://en.wikipedia.org/wiki/KAI_T-50_Golden_Eagle

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#92976 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 February 2022 - 12:52

Kim πάτα το.

Edited by GhostPrince, 17 February 2022 - 12:53.

フカフカ

#92977 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 17 February 2022 - 13:08

Εβγαλα τη μασκα σημερα στους εξωτερικους χωρους Αρκετα η κοροδεια

wdasa.png

#92978 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 February 2022 - 13:34

Οι 100 νεκροί τη μερά δεν συμφωνούν.

Προστιμακι και μπολι μόνο φορ ever and ever..
フカフカ

#92979 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 17 February 2022 - 13:38

Οποιος θελει προστατευεται. Αν θέλουν κάνουν το εμβόλι ή/και φορανε διπλη μασκα. Οχι δεν κινδυνευουν απο εμενα επειδή εβγαλα τη μάσκα μου σε άδειο χώρο

Απο την στιγμη που θα καταργηθει, δεν αλλάζει κάτι αν την βγάλω από τωρα

Edited by Erudinam, 17 February 2022 - 13:39.

wdasa.png

#92980 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 February 2022 - 13:48

Κιεγω τη φοραω κατω απτο πιγουνι πλεον, ειπα να ακοληθησω το παραδειγμα του μεσου ανθρώπου, και πολύ αργησα δηλαδη, δεν εχει καποιο νοημα να προσεχεις οταν δεν απασχολεί και κανεναν..

Κουράστηκα

Edited by GhostPrince, 17 February 2022 - 13:49.

フカフカ

#92981 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 17 February 2022 - 14:12

Ασε που ο βασιλακοπουλ χθες το αποκαλυψε. Αρα.... ο καθενας προσεχει εκει που πρεπει

wdasa.png

#92982 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 17 February 2022 - 21:51

Η παραπάνω συζήτηση με ξεπερνάει, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι σαν σατιρικό δράμα που συνοψίζει τα τελευταία δύο χρόνα και την ιδεολογική κατάσταση της σύγχρονης νεολαίας, μόνο που δεν είναι σάτιρα...

O6rrvsU.jpg

#92983 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 18 February 2022 - 09:21

Αδυνατω να καταλαβω τι εννοεις

wdasa.png

#92984 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 February 2022 - 10:36

Ειπε αυτος που πήγαινε απτην αρχη της πανδημιας παίζοντας με τη τυχη του με ομαδες αρνητων των τεστ και της μασκας για να διαμαρτυρηθεί σε κλειστους ειτε ανοιχτούς χώρους για την νέα χούντα που ετσι κι αλλιώς ηρθε και θα μεινει. Πριν ισως ειρωνευομουνα αλλα καταλαβαινεις νομιζω πόσο μεγαλη υποκρισια υπάρχει στο "εγω προσεχω""δεν θα παθει τιποτα ο διπλα μου αλλα και να πάθει ουτε που με νοιαζει αρκει εγω να ζω οπως θελω" στη χωρα μας. Αλλα κιεγω κουραστικα καπου κιεγινα σαν τους άλλους πιθανον. Φυσικάα, σχεδον κανεις δεν ενδιαφέρεται ή να "προσέχει" ουτε οι ιδιοι οι κυβερνητικοί.
Απτην αρχη ακολουθουσα καποια υποτιποδη υγειϊνης και φύλαξης -μακρια απτον πολυ κοσμο γιαυτο δεν κολλησα και ποτέ μου υποθετω μεχρι στιγμης,ή απλα ημουν τυχερός, αλλα ειναι τραγικη και χωρις καμία ενσυναίσθηση η συμπεριφορά του κόσμου γυρω σου απτην αρχη εως και σημερα. Δεν ειναι καθόλου τυχαιο που γυρισαμε σε μεσαιωνική λογική ή και πιο πριν ακόμα. Μαλλον ειναι και η βαση του διθεν "πολιτισμού" μας στη δυση και δεν ηθελε και πολύ για να γυρίσουμε εκει.

Edited by GhostPrince, 18 February 2022 - 10:43.

フカフカ

#92985 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 18 February 2022 - 11:36

Μα δεν εχει νοημα να φοραμε εξω ετσι και αλλιως. Και ομως, αμα θελει καποιος να προσεξει, προσεχει. Δεν νομιζω οτι αυτηοι που κατεληξαν στις Μεθ, ήταν άτομα που προσεχαν με διπλη μασκα παντου και δεν πηγαιναν σε καφε και-δυστυυχως κολλησαν στπ δρομο απο καποιον που βγαλε τη μασκα.

Προσεχω παρα πολυ, αλλα απο την στιγμη που δεν εχει νοημα να-φοραω μασκα εξω, δεν θεωρω οτι εκανα κατι κακο

Edited by Erudinam, 18 February 2022 - 11:38.

wdasa.png