Καλά το ότι έτυχε να κολλήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν προσεχες. Ίσως ήταν από το μαγαζί, ίσως από τα ΜΜΜ ή ακόμη και από κάποιον φίλο στον καφέ.καλα και εγω παρολαυτα κολλησα βεβαια αλλα δεν ξερουμε αν ειναι απο το μαγαζι η απο αλλου οπως ειπα και πριν
![]()
Ξερεις τι γινεται?Εγω δεν μπορω τους ''κολοκοτρωνηδες-ελληναραδες'....ανεκαθεν δεν τους μπορουσα....οι γνωστοι ''ελα μωρε βγαλε την μασκα τωρα να πουμε θα μας κλασουν μια μαντρα και σιγα τωρα και αντε απο εδω....''3 λεπτα προταση μαγκια κλανια χωρις κανενα επιχειρημα...οχι μονο τωρα για τα μετρα του κοβιντ αλλα γενικα στην ζωη μου συναντησα και συναντω τετοιους συνεχεια.
Μετα βεβαια τρωνε την προστιματαρα και του λουκετακι για καμια 10αρια μερες και κλαιγονται και ψαχνουν γνωστους να σβησουν προστιμα.
Εγω παλι προτιμω να κανω τα αυτονοητα και να εχω τα κεφαλι μου ησυχο παρα να τρεχω μετα!
Κι εμένα μου την σπάνε όσοι το παίζουν έξυπνοι, χωρίς να έχουν καν επιχειρήματα και μάλιστα σε χλευάζουν επειδή ακολουθείς τα μέτρα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και οι εμβολιασμενοι που λένε "αααα, εγώ έκανα εμβόλιο/3η δόση, δεν χρειάζεται να φοράω μάσκα"...
Δεν ξέρω τι μάσκα φορούσες, αλλά νομίζω ότι η ffp2 κάνει τρομερή δουλειά. Φοράω τέτοια από τον Νοέμβριο. Εχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλά κρούσματα στα γραφεία της κλινικής που δουλεύω, που μάλιστα είχαν κατεβασμένη την μάσκα στο πηγούνι, αλλά ευτυχώς την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα.