Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92986 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2022 - 11:59

Στην τελικη ας κανει ο καθενας οτι νιωθει και οτι θεωρεί σωστό. Μακαρι να υπηρχε μια συλλογική αντιμετώπιση στα πράγματα οπως σε κάποια αλλα κρατη αλλα τι να κανουμε δεν ειμαστε ετσι σαν λαος.
Δεν μιλαω για σενα πιο πολυ για ατομα που συναντάω κατα καιρους παει αυτο...
Αν εισαι μονος σου προφανως και ειναι αχρηστη η μασκα πχ.
フカフカ

#92987 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2022 - 12:58

Αδυνατω να καταλαβω τι εννοεις

Δεν το ανέφερα και την προηγούμενη φορά που ρωτούσες για το θέμα της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και πότε πρέπει να τη φοράς, δεν θυμόμουν καν ότι και καλά είναι ακόμα υποχρεωτική, εμένα αυτό που με ξεπερνάει είναι ο βαθμός στον οποίο έχει εξοικειωθεί η σύγχρονη νεολαία στο να δέχεται οδηγίες από πάνω για το πώς πρέπει να ντύνεται και να συμπεριφέρεται γενικότερα, χωρίς να υπάρχει καμία αντανακλαστική αντίσταση σε αυτό, ή έστω μια κριτική σκέψη ως προς το αν όντως έχει ανάγκη και γιατί χρειάζεται να το κάνει. Έπειτα από δύο χρόνια όπου βλέπω όλους σχεδόν τους συνομηλίκους μου να παρουσιάζουν τα πράγματα με τη λογική του "έτσι είπανε" και να τηρούν άκριτα τα "μέτρα" που έχουν επιβληθεί από το συγκεκριμένο καθεστώς, ξαφνικά η ίδια η μιντιακή προπαγάνδα παραδέχεται ότι "ο κόσμος κουράστηκε". Πράγματι ανεξαρτήτως θανάτων, που είναι ουσιαστικά οι ίδιοι από την αρχή μέχρι το τέλος, το κλίμα που καλλιεργείται από το μιντιακό κατεστημένο συνήθως εναλλάσσεται ανάμεσα στον ακραίο πανικό και στον εφησυχασμό. Αυτό που προσωπικά με σοκάρει είναι τα αντανακλαστικά με τα οποία ο κόσμος πανικοβάλεται, εφησυχάζεται και "κουράζεται" ανάλογα με το πότε το κατεστημένο τους το επιτρέπει. Ο Βασιλακόπουλος είναι ένας ελεϊνός φασίστας, έχει ξεστομίσει ένα σωρό αθλιότητες, και αφού ομολογεί ουσιαστικά ότι πρόκειται για άσκηση πειθαρχίας (λες και είχαμε αμφιβολία), πάλι χρειάζεται να αναφερθούμε στην "αυθεντία" του για να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να ανακτήσουμε τη στοιχειώδη ελευθερία μας για το πώς θα ντυθούμε όταν περπατάμε μόνοι μας στον καθαρό αέρα.

Πράγματι, οι 100 νεκροί την ημέρα είναι εκεί, αλλά τι σχέση έχει αυτό με το αν πρέπει να φοράς μάσκα όταν είσαι έξω; Ή απ' το αν επιτρέπεται να "κουράστηκες"; Δηλαδή δυο χρόνια τώρα δεν είχαμε κουραστεί; Δεν ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα κουραστούμε; Πρόστιμα πάντως δεν νομίζω πως επιβάλλονται πια για αυτό το θέμα για αυτό και είχα ξεχάσει ότι "ισχύει", είναι ουσιαστικά προεραιτικό, οπότε δεν νομίζω πως έχει νόημα να περιμένει κανείς την άδεια από το κράτος για το πότε θα βγάλει τη μάσκα αλλά μάλλον να αναρωτιέται με τον εαυτό του για το αν και πότε είχε ανάγκη να τη φορέσει εξαρχής.

Παρεπιπτόντως, σήμερα βρήκα αυτό.

Ειπε αυτος που πήγαινε απτην αρχη της πανδημιας παίζοντας με τη τυχη του με ομαδες αρνητων των τεστ και της μασκας για να διαμαρτυρηθεί σε κλειστους ειτε ανοιχτούς χώρους για την νέα χούντα που ετσι κι αλλιώς ηρθε και θα μεινει. Πριν ισως ειρωνευομουνα αλλα καταλαβαινεις νομιζω πόσο μεγαλη υποκρισια υπάρχει στο "εγω προσεχω""δεν θα παθει τιποτα ο διπλα μου αλλα και να πάθει ουτε που με νοιαζει αρκει εγω να ζω οπως θελω" στη χωρα μας. Αλλα κιεγω κουραστικα καπου κιεγινα σαν τους άλλους πιθανον. Φυσικάα, σχεδον κανεις δεν ενδιαφέρεται ή να "προσέχει" ουτε οι ιδιοι οι κυβερνητικοί.
Απτην αρχη ακολουθουσα καποια υποτιποδη υγειϊνης και φύλαξης -μακρια απτον πολυ κοσμο γιαυτο δεν κολλησα και ποτέ μου υποθετω μεχρι στιγμης,ή απλα ημουν τυχερός, αλλα ειναι τραγικη και χωρις καμία ενσυναίσθηση η συμπεριφορά του κόσμου γυρω σου απτην αρχη εως και σημερα. Δεν ειναι καθόλου τυχαιο που γυρισαμε σε μεσαιωνική λογική ή και πιο πριν ακόμα. Μαλλον ειναι και η βαση του διθεν "πολιτισμού" μας στη δυση και δεν ηθελε και πολύ για να γυρίσουμε εκει.

Η πραγματικότητα είναι ότι από την αρχή της "πανδημίας" μέχρι τον κρατικώς χορηγούμενο, καλοκαιρινό, τουριστικό εφησυχασμό πρέπει να ήμουν από τους ανθρώπους που άγγιξαν ρεκόρ κλεισούρας, και δεν το λέω με υπερηφάνεια, απλώς δεν είχα λόγο να βγαίνω έξω εν μέσω των συνθηκών που επιβλήθηκαν και τις μηδαμινές κοινωνικές αντιστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για όλη την περίοδο που ο κόσμος έστελνε sms στο ψηφιακό κράτος για να το ενημερώνει για όλες του τις κινήσεις, σαν αυτό να ήταν το πιο φυσιολογικό και απαραίτητο πράγμα, ορίστε υγειονομικό μέτρο! Προτιμούσα από το να τηρώ οποιοδήποτε από αυτά τα ξεφτιλιστικά για την ανθρώπινη υπόσταση "μέτρα", να αποκοπώ από την κοινωνία σε βαθμό που προφανώς εντείνει τα ψυχικά νοσήματα με τρόπους που μπορεί να μη συνειδητοποιούσα κιόλας. Γιατί στο φινάλε ο φόβος για το συνάνθρωπο σε όλους μας περίπου υπήρχε και εκεί η πίεση γινόταν ασφυκτική.

Όταν όμως το κράτος αποφάσισε να στρέψει όλη την ανάγκη για εφησυχασμό στα "εμβόλια" και να επιβάλει αυτά ως το νέο πεδίο κοινωνικών εκβιασμών, ελέγχων και αποκλεισμών, πράγμα που στήριξε σε εμφανώς αντιεπιστημονικά κριτήρια που καταρρίφθηκαν συντρηπτικά πλέον ( θυμάστε πώς αντιδρούσατε όταν προσπαθούσα να εξηγήσω γιατί το τείχος ανοσίας είναι ψέμα; ), εκεί έγινε αρκετά πιο εμφανές ότι οι στόχοι τους δεν είναι αυτοί που προσπάθησαν να σας πείσουν πως είναι, πράγμα που επιβεβαιώνεται όλο και πιο φανερά μέρα με τη μέρα. Για αυτό και τότε στράφηκα σε πολιτικές πρωτοβουλίες και ενώ σε πολλές στιγμές αμφισβητώ το νόημα των αντιδράσεων, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο επιβεβαιώνεται η αναγκαιότητά τους.

Εμένα απλώς με ξεπερνάει το πως το τωρινό μιντιακό κλίμα ήπιου εφησυχασμού και συγχώρεσης στους "κουρασμένους" αποτελεί ουσιαστικά την επιβεβαίωση ότι τόσο καιρό οι εγκλεισμοί, οι εκβιασμοί, η κατάργηση της δωρεάν παιδείας, οι απολύσεις, οι αναστολές, τα οργουελικά sms, η παρανοΪκή μασκοφορία, ήταν όλα λογικά και απαραίτητα, απλώς κουραστήκαμε βρε αδερφέ...

Ευτυχώς που προσωπικά είχα την τύχη να νοσήσω (και όχι, δεν κόλλησα από "αρνητές" ούτε από εξαλλοσύνες σε αμέρικαν μπαρ, από τον αδερφό μου κόλλησα και το ίδιο θα συνέβαινε αν έμενα δυο χρόνια κλεισμένος μέσα) και μάλιστα να κάνω και μοριακό που η κυβέρνηση συνιστούσε να μην κάνω, γιατί guess what: αποφάσισαν να μου ακυρώσουν το πιστοποιητικό πρόωρα γιατί δεν επέλεξα την εταιρία που εκείνοι ήθελαν! Μάλλον οι άλλες δεν μιζώνουν αρκετά. Έτσι έχω πιστοποιητικό νόσησης για ένα μήνα ακόμα και μου είναι πολύ πιο σαφές απ' ότι προηγουμένως ότι πρόκειται για αμιγώς πολιτικό απαρτχάιντ, καθώς τα υγειονομικά προσχήματα στα οποία στηρίχτηκε γίνονται όλο και πιο φαιδρά μέρα με τη μέρα. Αυτή τη στιγμή έχω και "εμβολιαστική ανοσία" (που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει) και φυσική, και παρόλα αυτά σε ενάμισι μήνα θα είμαι και πάλι πολίτης β' κατηγορίας, χωρίς δικαιώματα που βαφτίστηκαν "προνόμια", εξόριστος και εγκλωβισμένος μέσα στην ίδια μου την πόλη, γιατί δεν δέχτηκα να υποκύπτω συστηματικά στις εντολές τους κάθε φορά που εκείνοι το αποφασίζουν για όποιον λόγο το αποφασίζουν με πρόσχημα την υγεία μου.

Είναι τιμή μου λοιπόν να με θεωρούν λούμπεν, ψεκασμένο, ακροδεξιό, φασίστα και τρελό, το κατεστημένο των δήθεν αριστεροπροοδευτικών φασιστοειδών που όχι απλώς επέτρεψαν, αλλά επιβάλλουν με το μεγαλύτερο σθένος την μετα-ανθρωπιστική κοινωνία του υγιεινιστικού εξευγενισμού και της υπαγωγής κάθε έμβιας ύπαρξης σε ασφυκτικούς ελέγχους και πολιτικές ομογενοποίησης. Ο πόλεμος αυτός δεν είναι απέναντι σε κάποιον αόρατο εχθρό, είναι ένας εμφύλιος πόλεμος συνειδήσεων που θα τον βρίσκουμε μπροστά μας συνεχώς από εδώ και στο εξής, είτε είμαστε "εμβολιασμένοι" είτε όχι, και έτσι αντίστοιχα αποφάσισα ότι όλοι αυτοί που τον επέβαλαν θα με βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους κίνηση από εδώ και περά. Κι ας έχω κουραστεί...

Στην τελικη ας κανει ο καθενας οτι νιωθει και οτι θεωρεί σωστό.

Βλέπεις πόσο εύκολα το λες αυτό, αφού πρώτα όμως έχουμε δεχθεί, επικροτήσει και επιβάλλει ως κοινωνία την πλήρη παραβίασή του;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 20 Φεβρουάριος 2022 - 15:26

O6rrvsU.jpg

#92988 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2022 - 19:28

Τι μάσκα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς μωρε. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Είναι κτήριο δημόσιο που μπαινοβγάινει κόσμος? Αμα σε δω χωρίς μάσκα θα το φάς το βρισίδι σου. Είναι το σπίτι σου ή σπίτι φίλου? Ε τι μάσκα, δεν έχει κανένα νόημα. Είσαι στο δρόμο και ο κοντινότερος άνθρωπας είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο? Η μασκα σε προστατεύει από ενα 0.05% να εβγαλε πνευμόνι στον αέρα κάποιος στο σημείο που περπατάς πρίν από λίγο. Δεν μπορείς να είσαι τουλάχιστο 2-3 μέτρα από τους άλλους στο δρόμο? Θα τη βάλεις τη μάσκα και θα πείς κ ενα τραγούδι.

Επίσης μασκούλα με τη μύτη όξο = δεν φοράς μάσκα. Αν όλη η διαδικασία αναπνοής δεν περνάει μέσα από τη μάσκα η μάσκα έχει μειωμένη η μηδενική προστασία.

Και για όσους σκέφτονται hurr durr hello captain obvious, γενικά δε βγαίνω από το σπίτι παρα μόνο για επέιγοντα, 99% γιατρούς κτηνιάτρους, παρόλα αυτά το τί βλέπω κάθε φορά..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MoRmEnGiL: 20 Φεβρουάριος 2022 - 19:29

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#92989 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 11:09

....................................

wdasa.png

#92990 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 11:12

Ντομπρε ούτρα στην παρέα! Καλό φροντιστήριο για Ρώσικα ξέρουμε, κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστώ.  :wet2:

rsrGbGx.gif

#92991 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 11:43

Λέτε να εισβάλλει κι εδώ ο Τσάρος, ή είναι όλα προπαγάνδα των Αμερικάνων;

O6rrvsU.jpg

#92992 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 11:49

Λέτε να εισβάλλει κι εδώ ο Τσάρος, ή είναι όλα προπαγάνδα των Αμερικάνων;

cjjsyfO.jpg

:rofl:

Και μερικά φαγητά

https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/top-10-foods-try-russia

:P

rsrGbGx.gif

#92993 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 13:39

Καλο φροντιστήριο για κινεζικα και ιαπωνικά κανεις; Ειτε να κανει ονλαην ειτε να ειναι στα Γιάννενα που δεν εχω ιδέα. (Γιατι πολυ καιρο το χω αφισει να σαπιζει κιεγω)

Δεν πειραζει οσοι επιβιώσουμε θα χουμε γερο ρωσικο κόκκινο καπιταλιστικό ΚΚΕ μετά. Ποτέ ξανά αλλο μπλέ.
フカフカ

#92994 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 17:14

Ντομπρε ούτρα στην παρέα! Καλό φροντιστήριο για Ρώσικα ξέρουμε, κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστώ.  :wet2:

Δεν χρειαζεται να μαθεις ρωσiκα αν εχεις παντρευτει γυναικα που εχει για μητρικη τα ρωσικα...!!! (cheat code enabled)

16784526.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 24 Φεβρουάριος 2022 - 17:15

#92995 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 18:11

Δεν χρειαζεται να μαθεις ρωσiκα αν εχεις παντρευτει γυναικα που εχει για μητρικη τα ρωσικα...!!! (cheat code enabled)

16784526.jpg

Είσαι έτοιμος. Μιλάτε Ρώσικα σπίτι, τα μιλάς καλά; Να ξέρω που να έρθω όταν μπουκαρει ο Πούτιν. Δεν ήταν από την Ουκρανία η σύζυγος;
rsrGbGx.gif

#92996 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2022 - 18:32

Ουκρανία Ρωσια δεν εχουν ιδιαίτερες διάφορες σα γλωσσα.
フカフカ

#92997 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2022 - 13:00

αν γινοταν το ιδιο με την τουρκια, η ευρωπη και η αμερικη θα ειχε την ιδια αντιδραση?

πιστευω σιγουρα θα αρχισουν προκλησεις αλλα δεν νομιζω εν τελη  να τολμησουν αυτο που εκανε η Ρωσια.

wdasa.png

#92998 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2022 - 13:01

Είσαι έτοιμος. Μιλάτε Ρώσικα σπίτι, τα μιλάς καλά; Να ξέρω που να έρθω όταν μπουκαρει ο Πούτιν. Δεν ήταν από την Ουκρανία η σύζυγος;

εγω ντεν μιλαει κριστο ρωσικα ρε!...
εκτος απο τα κλασσικα ντα νιετ χαρασο και 2-3 λεξεις για φαγητα μην και πεινασω δεν εχω ιδεα..βαζω την γυναικα για διερμηνεα..!Η γυναικα μου ειναι απο μολδαβια αλλα στο σχολειο και γενικα στην καθημερινοτητα μιλανε ρωσσικα σαν πρωην σοβιετικη χωρα..μολδαβικα μιλανε παραλληλα μονο η ποιο μεγαλης ηλικιας .η γυναικα μου για παραδειγμα δεν μιλαει μολδαβικα αλλα μπορει ως ενα βαθμο να τα καταλαβει.επισης καταλαβαινει καποια ρουμανικα γιατι για καποιο λογο που δεν γνωριζω πηγαινε σε μιξ σχολειο ρουμανικο-μολδαβικο και μαθαινανε και ρουμανικα..βεβαια ειναι Ελλαδα απο τα 10 της οποτε δεν συνεχισε καμια γλωσσα εκτος απο τα ρωσσικα που τα μιλαει ακομα και τωρα με μανα θεια φιλους.
Επισης μιλαει και η κορη μου ρωσικα μιας και ηθελα πολη να τα μαθει σαν μητρικη της γιατι θα ηταν κριμα τετοια ευκαιρια να απει χαμενη...ειδικα τον τελευταιο καιρο που η γυναικα ηταν σε αναζητηση εργασιας σοκαριστηκα με το ποσο πολυ ζητανε να ξερεις ρωσσικα.
Αμα μπουκαρει ο πουτιν ελα σε εμενα ...ζαχαρη θα την βγαλουμε :hehehe:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 25 Φεβρουάριος 2022 - 13:05

#92999 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2022 - 14:25

εγω ντεν μιλαει κριστο ρωσικα ρε!...
εκτος απο τα κλασσικα ντα νιετ χαρασο και 2-3 λεξεις για φαγητα μην και πεινασω δεν εχω ιδεα..βαζω την γυναικα για διερμηνεα..!Η γυναικα μου ειναι απο μολδαβια αλλα στο σχολειο και γενικα στην καθημερινοτητα μιλανε ρωσσικα σαν πρωην σοβιετικη χωρα..μολδαβικα μιλανε παραλληλα μονο η ποιο μεγαλης ηλικιας .η γυναικα μου για παραδειγμα δεν μιλαει μολδαβικα αλλα μπορει ως ενα βαθμο να τα καταλαβει.επισης καταλαβαινει καποια ρουμανικα γιατι για καποιο λογο που δεν γνωριζω πηγαινε σε μιξ σχολειο ρουμανικο-μολδαβικο και μαθαινανε και ρουμανικα..βεβαια ειναι Ελλαδα απο τα 10 της οποτε δεν συνεχισε καμια γλωσσα εκτος απο τα ρωσσικα που τα μιλαει ακομα και τωρα με μανα θεια φιλους.
Επισης μιλαει και η κορη μου ρωσικα μιας και ηθελα πολη να τα μαθει σαν μητρικη της γιατι θα ηταν κριμα τετοια ευκαιρια να απει χαμενη...ειδικα τον τελευταιο καιρο που η γυναικα ηταν σε αναζητηση εργασιας σοκαριστηκα με το ποσο πολυ ζητανε να ξερεις ρωσσικα.
Αμα μπουκαρει ο πουτιν ελα σε εμενα ...ζαχαρη θα την βγαλουμε :hehehe:

Από την προηγούμενη δουλειά είχαμε ένα ταξιδιωτικό γραφείο που πήγαινε μόνο σε Σλάβικες χώρες και κυρίως Ρωσία οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχει ζήτηση.

Πάντως για άλλη μια φορά τα videogames με έχουν προετοιμάσει. Έχοντας παίξει αρκετά resident evil ήμουν έτοιμος για τον κορόνα, τώρα που έχω τελειώσει όλα τα Metro είμαι έτοιμος και για Ρωσω-ευρωπαικό πυρινικό ολοκαύτωμα.  :canthelp:

rsrGbGx.gif

#93000 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2022 - 14:50

Παγκοσμιος ΙΙΙ σουν.
Δυτικοι ΟτιΧειροτερο μονημως σε οποια φαση της ιστορίας κιαν ειναι. Παλυ η αμερικη την εκανε τη μλκια της.
Προφαμως και με τουρκια τα ιδια και χειροτερα θα γινόντουσαν, αν ξεκινησει η μλκια παει ντομινο ολες οι χωρες. Γιαυτο πάμε κινα να σωθούμε, θα νε κ πρώτη δύναμη σε λιγο εξάλλου, όσο εμεις θα αλληλοσφαζομαστε ή θα κορονιαζομαστε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Φεβρουάριος 2022 - 15:04

フカフカ