Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#92986 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 24 February 2022 - 11:09

....................................

wdasa.png

#92987 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 24 February 2022 - 11:12

Ντομπρε ούτρα στην παρέα! Καλό φροντιστήριο για Ρώσικα ξέρουμε, κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστώ.  :wet2:

rsrGbGx.gif

#92988 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 24 February 2022 - 11:43

Λέτε να εισβάλλει κι εδώ ο Τσάρος, ή είναι όλα προπαγάνδα των Αμερικάνων;

O6rrvsU.jpg

#92989 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 24 February 2022 - 11:49

Λέτε να εισβάλλει κι εδώ ο Τσάρος, ή είναι όλα προπαγάνδα των Αμερικάνων;

cjjsyfO.jpg

:rofl:

Και μερικά φαγητά

https://www.bbcgoodfood.com/howto/guide/top-10-foods-try-russia

:P

rsrGbGx.gif

#92990 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 February 2022 - 13:39

Καλο φροντιστήριο για κινεζικα και ιαπωνικά κανεις; Ειτε να κανει ονλαην ειτε να ειναι στα Γιάννενα που δεν εχω ιδέα. (Γιατι πολυ καιρο το χω αφισει να σαπιζει κιεγω)

Δεν πειραζει οσοι επιβιώσουμε θα χουμε γερο ρωσικο κόκκινο καπιταλιστικό ΚΚΕ μετά. Ποτέ ξανά αλλο μπλέ.
フカフカ

#92991 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 24 February 2022 - 17:14

Ντομπρε ούτρα στην παρέα! Καλό φροντιστήριο για Ρώσικα ξέρουμε, κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστώ.  :wet2:

Δεν χρειαζεται να μαθεις ρωσiκα αν εχεις παντρευτει γυναικα που εχει για μητρικη τα ρωσικα...!!! (cheat code enabled)

16784526.jpg

Edited by vectrapearl, 24 February 2022 - 17:15.

#92992 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 24 February 2022 - 18:11

Δεν χρειαζεται να μαθεις ρωσiκα αν εχεις παντρευτει γυναικα που εχει για μητρικη τα ρωσικα...!!! (cheat code enabled)

16784526.jpg

Είσαι έτοιμος. Μιλάτε Ρώσικα σπίτι, τα μιλάς καλά; Να ξέρω που να έρθω όταν μπουκαρει ο Πούτιν. Δεν ήταν από την Ουκρανία η σύζυγος;
rsrGbGx.gif

#92993 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 February 2022 - 18:32

Ουκρανία Ρωσια δεν εχουν ιδιαίτερες διάφορες σα γλωσσα.
フカフカ

#92994 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 25 February 2022 - 13:00

αν γινοταν το ιδιο με την τουρκια, η ευρωπη και η αμερικη θα ειχε την ιδια αντιδραση?

πιστευω σιγουρα θα αρχισουν προκλησεις αλλα δεν νομιζω εν τελη  να τολμησουν αυτο που εκανε η Ρωσια.

wdasa.png

#92995 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 25 February 2022 - 13:01

Είσαι έτοιμος. Μιλάτε Ρώσικα σπίτι, τα μιλάς καλά; Να ξέρω που να έρθω όταν μπουκαρει ο Πούτιν. Δεν ήταν από την Ουκρανία η σύζυγος;

εγω ντεν μιλαει κριστο ρωσικα ρε!...
εκτος απο τα κλασσικα ντα νιετ χαρασο και 2-3 λεξεις για φαγητα μην και πεινασω δεν εχω ιδεα..βαζω την γυναικα για διερμηνεα..!Η γυναικα μου ειναι απο μολδαβια αλλα στο σχολειο και γενικα στην καθημερινοτητα μιλανε ρωσσικα σαν πρωην σοβιετικη χωρα..μολδαβικα μιλανε παραλληλα μονο η ποιο μεγαλης ηλικιας .η γυναικα μου για παραδειγμα δεν μιλαει μολδαβικα αλλα μπορει ως ενα βαθμο να τα καταλαβει.επισης καταλαβαινει καποια ρουμανικα γιατι για καποιο λογο που δεν γνωριζω πηγαινε σε μιξ σχολειο ρουμανικο-μολδαβικο και μαθαινανε και ρουμανικα..βεβαια ειναι Ελλαδα απο τα 10 της οποτε δεν συνεχισε καμια γλωσσα εκτος απο τα ρωσσικα που τα μιλαει ακομα και τωρα με μανα θεια φιλους.
Επισης μιλαει και η κορη μου ρωσικα μιας και ηθελα πολη να τα μαθει σαν μητρικη της γιατι θα ηταν κριμα τετοια ευκαιρια να απει χαμενη...ειδικα τον τελευταιο καιρο που η γυναικα ηταν σε αναζητηση εργασιας σοκαριστηκα με το ποσο πολυ ζητανε να ξερεις ρωσσικα.
Αμα μπουκαρει ο πουτιν ελα σε εμενα ...ζαχαρη θα την βγαλουμε :hehehe:

Edited by vectrapearl, 25 February 2022 - 13:05.

#92996 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 25 February 2022 - 14:25

εγω ντεν μιλαει κριστο ρωσικα ρε!...
εκτος απο τα κλασσικα ντα νιετ χαρασο και 2-3 λεξεις για φαγητα μην και πεινασω δεν εχω ιδεα..βαζω την γυναικα για διερμηνεα..!Η γυναικα μου ειναι απο μολδαβια αλλα στο σχολειο και γενικα στην καθημερινοτητα μιλανε ρωσσικα σαν πρωην σοβιετικη χωρα..μολδαβικα μιλανε παραλληλα μονο η ποιο μεγαλης ηλικιας .η γυναικα μου για παραδειγμα δεν μιλαει μολδαβικα αλλα μπορει ως ενα βαθμο να τα καταλαβει.επισης καταλαβαινει καποια ρουμανικα γιατι για καποιο λογο που δεν γνωριζω πηγαινε σε μιξ σχολειο ρουμανικο-μολδαβικο και μαθαινανε και ρουμανικα..βεβαια ειναι Ελλαδα απο τα 10 της οποτε δεν συνεχισε καμια γλωσσα εκτος απο τα ρωσσικα που τα μιλαει ακομα και τωρα με μανα θεια φιλους.
Επισης μιλαει και η κορη μου ρωσικα μιας και ηθελα πολη να τα μαθει σαν μητρικη της γιατι θα ηταν κριμα τετοια ευκαιρια να απει χαμενη...ειδικα τον τελευταιο καιρο που η γυναικα ηταν σε αναζητηση εργασιας σοκαριστηκα με το ποσο πολυ ζητανε να ξερεις ρωσσικα.
Αμα μπουκαρει ο πουτιν ελα σε εμενα ...ζαχαρη θα την βγαλουμε :hehehe:

Από την προηγούμενη δουλειά είχαμε ένα ταξιδιωτικό γραφείο που πήγαινε μόνο σε Σλάβικες χώρες και κυρίως Ρωσία οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχει ζήτηση.

Πάντως για άλλη μια φορά τα videogames με έχουν προετοιμάσει. Έχοντας παίξει αρκετά resident evil ήμουν έτοιμος για τον κορόνα, τώρα που έχω τελειώσει όλα τα Metro είμαι έτοιμος και για Ρωσω-ευρωπαικό πυρινικό ολοκαύτωμα.  :canthelp:

rsrGbGx.gif

#92997 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 February 2022 - 14:50

Παγκοσμιος ΙΙΙ σουν.
Δυτικοι ΟτιΧειροτερο μονημως σε οποια φαση της ιστορίας κιαν ειναι. Παλυ η αμερικη την εκανε τη μλκια της.
Προφαμως και με τουρκια τα ιδια και χειροτερα θα γινόντουσαν, αν ξεκινησει η μλκια παει ντομινο ολες οι χωρες. Γιαυτο πάμε κινα να σωθούμε, θα νε κ πρώτη δύναμη σε λιγο εξάλλου, όσο εμεις θα αλληλοσφαζομαστε ή θα κορονιαζομαστε.

Edited by GhostPrince, 25 February 2022 - 15:04.

フカフカ

#92998 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 25 February 2022 - 22:29

Ώρες ώρες αναλογίζομαι τι έχει ζήσει η γενιά μας και φρίττω...

Δίδυμοι Πύργοι, οικονομική κρίση 2008, Γιωργάκη, capital controls, πανδημία κορωνοϊού, τώρα πόλεμος στην Ευρώπη... Κάπου ώπα!

Είδα ότι η Ρωσία έχει βλέψεις για Φινλανδία και Σουηδία... Για να δούμε αν η Δύση απαντήσει κάτι καλύτερο από το "καταδικάζουμε τον πόλεμο απ' όπου κι αν προέρχεται".

Btw, Μολδαβικη και Ρουμανική γλώσσα είναι η ίδια, δεν έχουν ουσιαστική διαφορά πέρα από την διάλεκτο.
Επειδή το έψαξα σχετικά πρόσφατα, λόγω ενός επεισοδίου του Archer, η Μολδαβία είναι χωρισμένη/διαιρεμένη σε δύο περιοχές. Η μία είναι το κράτος της Μολδαβίας που ξέρουμε, και η άλλη είναι η de facto αυτονομημένη περιοχή Υπερδνειστερία (Transistria), που έχει ρωσική επιρροή (κι εξακολουθεί να αποκαλεί τα ρουμάνικα -->μολδαβικά).

#92999 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 26 February 2022 - 00:06

Είδα ότι η Ρωσία έχει βλέψεις για Φινλανδία και Σουηδία...

The audacity of this bitch, πραγματικά. 

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93000 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 February 2022 - 05:22

Ευρωπαίοι ηταν κατι σε φαση ρωσια δεν μπαινεις γιουροβιζιον.
Ενω ο αυγανος ταλιμπαν να κανει δηλωσεις τυπου βρειτε τα ειρηνικα με τις χωρες σας παιδια.
Δεν ξερω ποιος τρολλαρει ποιον..

Αλλα η ιστορια απλά επαναλάμβανεται ξανα και ξανα θα λεγα, καμια ελπιδα στην βλακεια και στην ορκ νοοτροπία. Κάθε κάποια χρόνια αναγκαίο κακο να φαγωνομαστε εξαιτίας κάποιων 2-3 χωρών που τη βρίσκουν με το να δημιουργούν προβληματα μονημως σε παγκόσμιο επιπεδο κιολοι οι "πολεμοι" εξαιτίας τους θα ξεκινανε πάντα.

Edited by GhostPrince, 26 February 2022 - 05:25.

フカフカ