το μυαλοοοοοοοοοο
Edited by Erudinam, 03 February 2022 - 15:24.
Posted 03 February 2022 - 15:23
το μυαλοοοοοοοοοο
Edited by Erudinam, 03 February 2022 - 15:24.
Posted 03 February 2022 - 16:27
Ε ναι ρε φίλε, επιτέλους!
https://www.animenewsnetwork.com/news/2022-02-03/bastard-manga-gets-new-netflix-anime/.182161
Posted 03 February 2022 - 17:40
Posted 07 February 2022 - 19:03
Το ανθρώπινο ειδος ηταν ενα λαθος. Αν υπηρξε δημιουργός ποτέ, πρεπει να ενιωσε πολυ σκατα με το αποτελεσμα του εργου του, και μαλλον εφυγε σε αλλο σύμπαν, μακριά απο μας.
Αν ήταν το ανθρώπινο είδος λάθος τότε και εσύ είσαι λάθος εφόσον ανήκεις στο ανθρώπινο είδος.
Και όχι ο δημιουργός δεν έφυγε μάλιστα έγινε και αυτός άνθρωπος επειδή μας αγαπά.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 07 February 2022 - 23:03
Posted 08 February 2022 - 00:02
Από θέμα ασφάλειας, εγώ θα προτιμούσα το μεταπτυχιακό. Τη δουλειά την χάνεις, το μεταπτυχιακό όχι (αφού το πάρεις). Και αν το μεταπτυχιακό σού επιτρέψει στο μέλλον να βρεις ακόμα καλύτερη δουλειά, τότε είναι σαν μια επένδυση (χρόνου, ενέργειας, υπομονής).
Απο 'κει και πέρα, δεν ξέρω την περίπτωσή σου. Αν σιχαίνεσαι τη δουλειά σου, μπορεί η ιδέα του να παραμείνεις σ' αυτήν για 1-2 χρόνια ακόμα να είναι ανυπόφορη.
Edited by MPVNsf123, 08 February 2022 - 00:03.
Posted 08 February 2022 - 00:40
Edited by GhostPrince, 08 February 2022 - 00:41.
Posted 08 February 2022 - 10:19
Παιδιά, θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί είμαι σε τεράστιο δίλημμα...
Σήμερα μού έγινε job offer από μία εταιρία για δουλειά γραφείου, αλλά το ωράριο είναι σπαστό σύμφωνα με το ωράριο του εμπορικού συλλόγου. Τα χρήματα και οι προοπτικές είναι καλές.
Το προβλημά μου είναι ότι θα ήθελα από Σεπτέμβρη να κάνω το βήμα και να ξεκινήσω ένα μεταπτυχιακό. Το μεταπτυχιακό, με σπαστό ωράριο στη δουλειά, είναι ακατόρθωτο να γίνει τόσο από άποψη ωρολογίου προγράμματος, όσο και ωρών διαβάσματος.
Η τωρινή δουλειά είναι συνεχές 8ωρο, αλλά δεν έχει ούτε εξέλιξη, ούτε ιδιαίτερα καλό μισθό (είναι ικανοποιητικος για να τρως και να μένεις σε σπίτι χωρίς ενοίκιο).
Τι πρόγραμμα έχει το μεταπτυχιακό, τι πρόγραμμα έχει η νέα δουλειά; Όταν έκανα το δικό μου που ήταν part time γενικά ήταν λίγο φλου τα πράγματα και γενικά πολύ κατανόηση στο θέμα της δουλειάς.
Το μόνο που υπήρχε απαίτηση ήταν παράδοση των εργασιών στην ώρα τους και εννοείται προσέλευση στην εξεταστική. Στα μαθήματα ακόμα και μισή ώρα πριν το τέλος να έφτανες σε γράφανε σαν παρών οπότε δεν υπήρχε θέμα παρουσιών.
Τώρα εξαρτάται από το ίδρυμα, πόσο αυστηροί είναι κάτι το οποίο δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις νωρίτερα εκτός κι αν έχουν κάποιο forum στην σχολή ή κάποιο facebook group που μπορείς να ρωτήσεις.
Θα σου έλεγα να το κάνεις, όσο ασήμαντο κι αν είναι για τους περισσότερους εργοδότες μισθολογικά, διαισθητικά θεωρώ πως έχεις πλεονέκτημα έστω και για όλους τους λάθους λόγους αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η εργοδοσία.
Posted 08 February 2022 - 11:33
Μην ακούσεις τον Χαζουκι σε αυτο (σορυ μπρο :Ρ), μεταπτυχιακό και δουλειά με σπαστό ωράριο δε βγαίνει (όπως πρέπει). Και θα πεθάνεις στην κούραση και (κατά πάσα πιθανότητα) θα σου μείνουν τα μισά από το μεταπτυχιακό και αν. Ήδη το μεταπτυχιακο και δουλειά (σκέτο) είναι απάλευτο, όσοι έκαναν μου το επιβεβαίωσαν. :Ρ
Για μένα, η επιλογή πρέπει να είναι ανάμεσα στη νέα δουλειά και στο μεταπτυχιακό. Το ενδιάμεσο δε θα το σκεφτόμουν.
Η νέα δουλειά θα μπορούσε να είναι κόλαση, και οι προοπτικές εξέλιξης ανύπαρκτες. Από την άλλη, το μεταπτυχιακό το κάνεις και του παραχρόνου, δεν έγινε κάτι.
Τι θα έκανα εγώ...; Χμ... μάλλον θα έπιανα τη δουλειά, άμα ήταν ultra χάλια την παρατούσα και έμπαινα στο μεταπτυχιακό. Ειδικα αν λες για ελλαδα, φανταζομαι εχεις ακομα χρονο μεχρι τις αιτησεις, οχι;
Posted 08 February 2022 - 12:55
Κοίτα, στην πτυχιακή ζορίστηκα όχι τόσο από το φόρτο εργασίας αλλά κυρίως από το ότι γυρνούσα από την δουλειά, ήθελα να αράξω λίγο, άραζα, πήγαινε 10:30 από το άραγμα και μετά καθόμουνα και έγγραφα μέχρι τις 2 το πρωί με ξύπνημα στις 7:30.
Δύο βδομάδες έτσι με full νεύρα από την αυπνία, παύση εργασιών για άλλες δύο εβδομάδες ώστε να ξεκουραστώ από το γερμανικό και πάλι τα ίδια. Τελικά πήρα δύο εξάμηνα παρατάση.
Επίσης η δουλειά το πρωί γενικά ήταν αρκετά χαλαρή, αν υπήρχε κι εκεί ένταση δεν ξέρω, θα έπρεπε να παίρνω τίποτα βιταμίνες ή απλά να τρώω δύο crunch την ήμερα για να την παλέψω.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, κατά την φοίτηση ήταν σαν εκδρομή, πήγαινα σχολείο, έτρωγα στην λέσχη, κάναμε μάθημα, διάλειμμα και μετά πάλι μάθημα, επιστροφή κατά τις 10 το βράδυ. Τα παραπάνω για δύο φορές την εβδομάδα.
Τα μαθήματα ήταν super εύκολα μιας και που ήταν σχετικά με την δουλειά οπότε ότι καινούργιο μάθαινα το έπιανα με την μία, μόνο ζόρισμα ήταν στις εργασίες που ήθελε πνευματικό κόπο.
ΟΚ, μπορεί και να έχει δίκιο ο zeliga, αλλά και πάλι θα σου πρότεινα να το κάνεις αν βγαίνουν οι ώρες.
Posted 08 February 2022 - 13:46
Posted 08 February 2022 - 22:56
Posted 09 February 2022 - 12:17
Posted 09 February 2022 - 12:21
Posted 09 February 2022 - 12:35