Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92911 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 28 January 2022 - 14:36

πως το βρισκω?

wdasa.png

#92912 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 January 2022 - 12:49

Μετα απο καιρο επανερχομαι...
Με COVID-19 :nooooo: 
Τριπλα εμβολιασμενος με την τριτη δοση να εχει προηγηθει κατα μια εβδομαδα.το  σαββατο αισθανομουν ατονια στα ποδια κουραση και ενα ελαφρυ συναχι.τεστ το απογευμα και καραμπινατα θετικος.
Ακολουθησε μια κυριακη με τα ιδια συμπτωματα,+ λιγο πονοκεφαλο και ατονια,,η να κατσω πχ πανω στο κρεβατι με ποδια οκλαδον.εκανα μια φορα 37.2 και μια φορα 37.5 και τελος.το μονο αρνητικο ηταν οτι ειχα μεχρι και την δευτερα πολυ εντονες μυαλγιες στα ποδια που περναγαν μονο με ντεπον .εντονες σε ενοχλητικο βαθμο να μην μπορω να ξαπλωσω απο τριτη καθαρος απο συμπτωματα και απο πεμπτη και με αρνητικα σελφ και ραπιντ.

Οσο και αν προσπαθησαμε και με απομονοση και τετοια ουτε η γυναικα ουτε η κορη το γλυτωσαν και την δευτερα(2 μερες μετα απο εμενα )βγηκαν θετικες και αυτες.Η γυναικα (2 δοσεις εμβολιου)τα ιδια με εμενα απλα με λιγα δεκατα παραπανω συνεχωμενα για 2 μερες,η κορη(ανεμβολιαστη ετων 14) εκανα μια μερα 2 φορες 38,2 και τελος ουτε αλλα συμπτωματα ουτε τιποτα,εβγαινε μεν θετικη στα τεστ αλλα τιποτε αλλο.

And that was my covid-19 experience! :slash: 

#92913 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 January 2022 - 15:25

Εγώ δεν μπορώ πια την παράνοιας των self test αν και εμβολιασμενος
Μόνος μου μένω έτσι και αλλιώς και άπλα το δηλώνω στο edupass.

#92914 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 29 January 2022 - 16:07

Μετα απο καιρο επανερχομαι...
Με COVID-19 :nooooo: 
Τριπλα εμβολιασμενος με την τριτη δοση να εχει προηγηθει κατα μια εβδομαδα.το  σαββατο αισθανομουν ατονια στα ποδια κουραση και ενα ελαφρυ συναχι.τεστ το απογευμα και καραμπινατα θετικος.
Ακολουθησε μια κυριακη με τα ιδια συμπτωματα,+ λιγο πονοκεφαλο και ατονια,,η να κατσω πχ πανω στο κρεβατι με ποδια οκλαδον.εκανα μια φορα 37.2 και μια φορα 37.5 και τελος.το μονο αρνητικο ηταν οτι ειχα μεχρι και την δευτερα πολυ εντονες μυαλγιες στα ποδια που περναγαν μονο με ντεπον .εντονες σε ενοχλητικο βαθμο να μην μπορω να ξαπλωσω απο τριτη καθαρος απο συμπτωματα και απο πεμπτη και με αρνητικα σελφ και ραπιντ.

Οσο και αν προσπαθησαμε και με απομονοση και τετοια ουτε η γυναικα ουτε η κορη το γλυτωσαν και την δευτερα(2 μερες μετα απο εμενα )βγηκαν θετικες και αυτες.Η γυναικα (2 δοσεις εμβολιου)τα ιδια με εμενα απλα με λιγα δεκατα παραπανω συνεχωμενα για 2 μερες,η κορη(ανεμβολιαστη ετων 14) εκανα μια μερα 2 φορες 38,2 και τελος ουτε αλλα συμπτωματα ουτε τιποτα,εβγαινε μεν θετικη στα τεστ αλλα τιποτε αλλο.

And that was my covid-19 experience! :slash: 

Περαστικά σας! Στο κουρείο πως βάζεις τους πελάτες; Με μάσκα δεν θα γεμίζει τρίχες την ώρα που τους κουρεύεις;

rsrGbGx.gif

#92915 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 January 2022 - 16:41

Κουρείο τι εστι κουρείο; Πλέον κουρεύομαι μόνος μου από την καραντίνα.

#92916 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 January 2022 - 13:08

Περαστικά σας! Στο κουρείο πως βάζεις τους πελάτες; Με μάσκα δεν θα γεμίζει τρίχες την ώρα που τους κουρεύεις;

Εγώ πάντως όταν με κουρέυουν βγάζω τη μάσκα. Έτσι και αλλιώς πίσω μου ειναι

#92917 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 30 January 2022 - 17:25

Τώρα που η καραντίνα έχει γίνει 5 μέρες, η λογική είναι ότι μετά από 5 μέρες νόσησης ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες μετάδοσης, έτσι; Αν και λένε ότι σε κάποιους ανθρώπους το ιικό φορτίο πέφτει στο μηδέν μετά από 7-10 μέρες.

Η απορία μου είναι: αν στην 5-6 μέρα το rapid βγει αρνητικό, το άτομο είναι 100% καθαρό από κορονοϊό ή μπορεί να είναι ακόμα μέσα στα άτομα που μεταδίδουν μέχρι την 7η-10η μέρα;

#92918 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 January 2022 - 20:48

Αν βγαινεις αρνητικός είτε ειναι 5τη μέρα ειτε 12-14τη, θεωρητικά δεν μεταφέρεις.. Αλλα όλα σχετικα μαλλον, λες και εχουνε ή είχανε ποτέ τους ιδεα κιαυτοι. Μπρεϊνστορμινγκ κάνουν. Πιθανον να παραμένουν φορείς καποιοι και να μη το ξερουν, δεν ειναι οτι νοιάζει την κυβέρνηση αυτό.
Απλα επειδη και το συστημα ηδη καταρεει μειώνουν τις μερες για να μην εξαφανιστούν όλοι ξαφνικά απτις δουλειές σχολεία κτλπ, πρακτικό ειναι το ζήτημα..ετσι κιαλλιως με τόσους θανατους ανα μερα εδω και πόσο καιρό, εχουμε ηδη μειωθεί αρκετά λογικά, πέρα των κρουσμάτων.. Κανονικα δεν θα πρεπε να μας νοιαζει και τόσο πλέον, και πολυ το κουρασαμε με τη σκατενια διαχείριση.
Οσοι ειναι να επιβιώσουν θα επιβιώσουν στην πάροδο του χρόνου.
フカフカ

#92919 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 30 January 2022 - 20:48

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει καθώς η μείωση της καραντίνας ήρθε λόγο οικονομικών συμφερόντων ώστε να γυρνάει πιο γρήγορα ο υπάλληλος στην εργασία του. Αυτό που είπε ο Fauci είναι λιγότερες οι πιθανότητες όχι ότι είναι σίγουρο. Δες εδώ.

https://edition.cnn.com/videos/politics/2022/01/02/fauci-on-cdc-guidance.cnn

rsrGbGx.gif

#92920 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 30 January 2022 - 22:30

Ο Fauci σαν πολιτικός μιλάει...

Τέλος πάντων, "reduced likelihood". Μάλιστα.

Edited by MPVNsf123, 30 January 2022 - 22:31.

#92921 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 30 January 2022 - 23:12

μου φυγε η θηκη μαζι με το δοντι.

τωρα ειναι κενο.

θα χρειαστει εμφυτευμα ή γεφυρα.

τι προτεινετε?

wdasa.png

#92922 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 31 January 2022 - 04:49

Βάλε χρυσό, όπως τις παλιές καλές εποχές..
フカフカ

#92923 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 February 2022 - 14:02

ειχα παρει αποφαση να βαλω γεφυρα αντι για εμφυτευμα για πιο γρηγορα αποτελεσματα αλλα δεν ξερω.

διαβαζω ότι χωρις εμφυτευμα, το οστο απο το δοντι που λειπει θα αρχισει να υποχωρει και μπορει να επηρεασει τα υπολοιπα γειτονικα δοντια και να θελει συνεχως αλλαγες η γεφυρα.

Youtube Video

εχει κανεις εμπειρια απο γεφυρα?

wdasa.png

#92924 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 February 2022 - 14:17

Εγώ πάντως όταν με κουρέυουν βγάζω τη μάσκα. Έτσι και αλλιώς πίσω μου ειναι

Η οδηγια στην ΚΥΑ που εχει εκδοθει λεει οτι η μασκα απαγορευεται να βγει εντος των καταστηματων και κουρεια κομμωτηρια νυχαδικα ΔΕΝ εξαιρουνται.
ο πανελληνιος συλλογος κομμωτων-κουρεων ρωτησε τα αρμοδια υπουργεια τι θα γινει με τα μουσια πχ και η απαντηση ηταν:αμα θελεται βγαλτε την μασκα και κανττε τα αλλα ειναι στην διακριτικη ευχερια του εκαστοτε ελεγκτη αν θα σας βαλει προστημο η οχι.οποτε οποιος βγαζει την μασκα για να κουρεψει τον πελατη για τον νομο παρανομει ...οποιος την βγαζει για μουσια και ναι και οχι :congrats: 

εγω προσωπικα κουρευω τους πελατες με μασκα.με τα μουσια και εγω κανω αυτο ,την βγαζω για λιγο και μετα την ξαναφοραει ο πελατης.καλα για ξυρισμα με ξυραφι το εχουμε ξεχασει εδω και 2 χρονια.και εδω που τα λεμε καλυτερα γιατι παρα εισαι κοντα στον πελατη για μεγαλο χρονικο διαστημα!

σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα απο σαββατο απογευμα μεχρη και δευτερα δεν μπαινω σε pc μιας δεν δουλευω (στο μαγαζι το εχω πιο ευκολα στα κενα αναμεσα στα ραντεβου)και απο το σπιτι βαριεμαι καν να ακουμπησω το λαπτοπ :nemu:

Edited by vectrapearl, 01 February 2022 - 14:17.

#92925 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 February 2022 - 15:03

Ε γκαντεμιά τότε, σε κόλλησε κάποιος φίλος σου. Είχες κανέναν με κρούσμα;

rsrGbGx.gif