Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84736 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 June 2017 - 19:42

Συμφωνώ και με την Kai και με την Iristella, whatever ό,τι έγινε έγινε, το γενικότερα θέμα πέρα από γραφιστικά ζητήματα/τεχνικά whatever είναι να υπάρχει κόσμος να συζητάμε. Πέρα από τους mods, το θέμα είναι η συμμετοχή. Δεν βγάζω τον εαυτό μου στην απέξω, μιας και εγώ μετά από ένα διάστημα και βαριόμουν να γράψω και μείωσα κατά πολύ τον αριθμό των σειρών που έβλεπα για να μπορώ να συζητήσω και με κάποιον (ή το γύρισα σε live-action σειρές). Ελπίζω να γίνει κάτι πάντως και να αρχίσει να ξαναμπαίνει κόσμος 

#84737 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 June 2017 - 19:46

Καταρχάς 

1) Πως το έκανες αυτό στη δόλια την ψυχούλα σου και παράτησες τα anime για live action εκτός κι αν εννοείς αγγλικές tv series κι όχι jdrama

2) Ε καλά και γω έχω κόψει πόσες σειρές βλέπω, πλέον λιγότερος χρόνος για anime αλλά ότι βλέπω το γράφω.

rsrGbGx.gif

#84738 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 June 2017 - 19:53

1) To έχω κάνει και για τα δύο κατά καιρούς βασικά, αλλά ναι, δεν μιλούσα για j-drama αλλά για αγγλικές σειρές κατά βάση. Πάντως δεν σνομπάρω τα j-drama, έχει καλές σειρές μυστηρίου που μου έχουν αρέσει ή slice-of life, drama επίσης.

2) Γι' αυτό έβαλα πρώτο το ότι βαριόμουν παρά το δεύτερο, αν και σταμάτησα ένα διάστημα που η αλήθεια είναι ότι είχα αφοσιωθεί και στην σχολή. Τώρα ίσως το πάρω ξανά ζεστά να σχολιάζω τουλάχιστον αυτές που παρακολουθώ.

#84739 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 June 2017 - 20:10

Κιεγώ να πω την αμαρτία μου περισσότερο σε J-dorama το χω ρίξει το τελευταίο διάστημα ή Κdrama για να καίμε περισσότερα εγκεφαλικά XD...παρά άνιμε. Αν και ακόμα βλέπω, δεν είναι ότι σταμάτησα και ποτέ.

Ωστόσο ο λόγος που δεν πόσταρα τίποτα την τελευταία 2ετία+ πιο πολύ λόγο έλειψης ενδιαφέροντος ήταν...αν δεν βλέπεις και άλλους τριγύρω σε απωθεί το όλο θέμα.

フカフカ

#84740 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 20:18

Πάντως κι εγώ την πέρασα τη φάση με τα jdrama, πρώτον γιατί και με τα anime κάποια στιγμή μπουχτίζεις, αλλά και γιατί σε σχέση με τις Αγγλικές που έχουν έστω 2-3 σεζόν δε σε δεσμεύουν τόσο γιατί οι περισσότερες είναι μια σεζόν και τέλος και επιπλέον έχουν και μπόλικες αστυνομικές μια χαρά είναι. Βέβαια στα ρομάντζα τους είναι πραγματικά να κόψεις φλέβα, δύο φορές με έβαλε η Zura να δούμε ρομάντζο σαν πιο αισιόδοξο άτομο γιατί είχε δει καλούτσικο cast και έχω να της το χτυπάω ακόμα, είναι άθλια.

ySss0UF.jpg

#84741 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 June 2017 - 20:19

Βασικά ούτε προγραμματισμό θέλει το site, ούτε γραφίστες, μόνο χρήστες που θα κάνουν θέματα και θα δώσουν την κίνηση. Αυτό είναι το πρόβλημα τόσο καιρό.

Μπαίνω κάθε μέρα, πρωί απόγευμα, τα κουμπιά για τα νέα threads και reply εκεί είναι πάντα. Το περιεχόμενο και η αίσθηση της κοινότητας ήταν αυτό που κρατούσε το forum όχι οι έξυπνες λειτουργίες ή το φοβερό design.

FFS τα reviews μας είναι threads με κεντραρισμένες εικόνες και κόκκινα, μπλε, κίτρινα γράμματα. 

Με αυτή τη λογική δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα απλά αντί pointing fingers για το ποιος φταίει και γενικό ξενέρωμα ότι δεν υπάρχει κίνηση, ένα reboot. Anime συνεχίζουν να βγαίνουν, το υλικό υπάρχει.

αλλα αν καποιος ελεγε "ξερετε θελω να ανανεωσω το γραφιστικο και τα scripts του φορουμ" εντελως δωρεαν θα ελεγες οχι; :P

#84742 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 08 June 2017 - 20:26

Συμφωνώ με τον GhostPrince. Δεν είναι το θέμα πόσα βλέπεις στην σεζόν ή/και παλιά άνιμε, αλλά η μείωση του ενδιαφέροντος και της επικοινωνίας στα εκάστοτε threads και στο φόρουμ γενικότερα. Αν ήθελα να γράψω σκέψεις για τον εαυτό μου μόνο θα κρατούσα ημερολόγιο.

Σταματήστε τις αηδίες με τα live-actions. Μίλαμε για 3D χαρακτήρες. Έχετε ιδέα πόσο τρομακτικά είναι αυτά τα πλάσματα?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#84743 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2017 - 20:28

αλλα αν καποιος ελεγε "ξερετε θελω να ανανεωσω το γραφιστικο και τα scripts του φορουμ" εντελως δωρεαν θα ελεγες οχι; :P

Καλή τύχη με το Ip.Board. Πραγματικά. 
Είχαμε έτοιμα anime skins και κουμπιά και λοιπά τζιτζιμπλίκια. Δυστυχώς η εφαρμογή τους ήταν κομματάκι δύσκολη. 

#84744 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 June 2017 - 20:31

Συμφωνώ με τον GhostPrince. Δεν είναι το θέμα πόσα βλέπεις στην σεζόν ή/και παλιά άνιμε, αλλά η μείωση του ενδιαφέροντος και της επικοινωνίας στα εκάστοτε threads και στο φόρουμ γενικότερα. Αν ήθελα να γράψω σκέψεις για τον εαυτό μου μόνο θα κρατούσα ημερολόγιο.

Σταματήστε τις αηδίες με τα live-actions. Μίλαμε για 3D χαρακτήρες. Έχετε ιδέα πόσο τρομακτικά είναι αυτά τα πλάσματα?

Γι' αυτό και η χρήση του βαριέμαι. Το να πάω να γράψω ένα post και να το χαίρομαι μόνη μου δεν έχει κανένα νόημα. Κάτι τέτοιο νομίζω είχε γίνει και στο Shinsekai Yori νομίζω, ή δεν θυμάμαι αν τελικώς μου απάντησε κάποιος (και αν ήταν κάποιος αυτός ο κάποιος μάλλον θα σουν εσύ Guns).

Κλαίω με το τελευταίο.

#84745 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 June 2017 - 20:33

Καλή τύχη με το Ip.Board. Πραγματικά. 
Είχαμε έτοιμα anime skins και κουμπιά και λοιπά τζιτζιμπλίκια. Δυστυχώς η εφαρμογή τους ήταν κομματάκι δύσκολη.

γενικα μιλουσα, οχι για εμενα, δεν προκειται να ξανατραβηξω οτι τραβηξα στο δικο μου φορουμ με html css και javascript :P

#84746 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2017 - 20:36

Μια χαρά είναι να χαίρεσαι μόνος σου, γράφεις, συμφωνείς και συγχαίρεις τον εαυτό σου για την άποψη σου κι έτσι δεν μαλώνεις ποτέ γιατί είσαι τέλειος και κρατάς και το φόρουμ ζωντανό κατά μία άποψη.

ySss0UF.jpg

#84747 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 08 June 2017 - 20:55

Μια χαρά είναι να χαίρεσαι μόνος σου, γράφεις, συμφωνείς και συγχαίρεις τον εαυτό σου για την άποψη σου κι έτσι δεν μαλώνεις ποτέ γιατί είσαι τέλειος και κρατάς και το φόρουμ ζωντανό κατά μία άποψη.

Σαν τον Guns που αποκαλεί τον εαυτό του 'Γαμάτο΄.

#84748 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2017 - 20:58

Hello you dear people. 

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αλλά επειδή το παρελθόν είναι παρελθόν και για πολλούς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση είναι καλό να μείνει έτσι, ας μιλήσουμε για το παρόν. Να υποδείξω μόνο ότι στον ένα χρόνο που έχετε μείνει στην ηρεμία σας τα σχετικά με το θέμα της κοινότητας posts και threads είναι ελάχιστα. 

Δεδομένου ότι έχετε τόση αγάπη για την κοινότητα και το αντικείμενο μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι βλέπω τόσο λίγες...εχμ πράξεις. 

Για να το ξεκαθαρίσω. Το να μπει νέα ομάδα δεν ήταν κάτι που δεν εξετάστηκε. Οι νέοι mods όπως και τα μέλη της review team μπαίνουν με βάση την δουλειά που έχουν ρίξει στο site από τον δικό τους προσωπικό χρόνο. Κάτι που σχεδόν όλοι από εδώ μέσα δεν έχετε κάνει και για το οποίο δεν σας εμπόδισε ποτέ κανείς. Είναι ένα πράγμα το να έρχεσαι ως χρήστης και να σχολιάζεις ανέμελα και ένα άλλο πράγμα το να δημιουργείς υλικό συνέχεια, να παίζεις τον διαιτητή και γενικά να αναλαμβάνεις ένα σετ ευθυνών που αν κρίνω από τα σχόλια σχεδόν κανείς δεν αντιλαμβάνεται (όπως το να ξυπνάς με την τσίμπλα στο μάτι επειδή ένας πανικοβεβλημένος game master τσιρίζει στο κινητό σου για το τρολ που μπήκε στο παιχνίδι του, ή επειδή κάποιος πήγε διακοπές στη Μυτιλήνη με τον κολλητό του και είπαν να βγάλουν το άχτι τους). 

Επειδή λοιπόν για μία κοινότητα είναι υπεύθυνοι οι mods αλλά είναι υπεύθυνα και τα μέλη της, όταν θα βρεθεί άνθρωπος που θα δείξει ότι μπορεί να ασχοληθεί δεν έχω κανένα πρόβλημα να τον κάνω mod να του δείξω τι πρέπει να προσέχει και να αφιερώσω χρόνο για να τον κατατοπίσω. 

Hello Iri!

Μια και εισαι το μονο μελος μεχρι στιγμης απο μοντς να κανω μερικές ερωτησουλες για να δουμε τι και πως:

Καταρχας τι εννοεις πραξεις; γιατι νομιζω στο θεμα της συμμετοχης ολοι συμφωνουμε αλλα πως μπορει να το δειξει καποιος αυτο εκ των προτερων;

Δευτερον, αν ανοιξουμε ενα θεματακι να συζητησουμε τι θελουμε να αλλαξει στο φορουμ, θα βοηθησεις; μιας και φανταζομαι οτι καποια τα εχετε ηδη δοκιμασει οποτε υπαρχει ετοιμο feedback. 

Tριτον οπως θα διαβασες φανταζομαι υπαρχει μια σημαντικη μεριδα ατομων που θεωρει οτι η διοικηση φταιει για την ελλειψη συμμετοχης που ακολουθησε. Προσωπικά ειμαι υπερ του να σταματήσουμε να δειχνουμε με το δαχτυλο, αλλα νομιζω ειναι απαραιτητο να γινει συζητηση και πιθανως ψηφοφορια για νεα διοίκηση, διοτι δεν προκειται να γινει τιποτα αλλιως. Ψηνεσαι να βοηθησεις να βρουμε ατομα που να θελουν να ασχοληθουν και να κρατησουμε και χαμηλα τους τονους στη διαδικασια; (κοινως, όποιος ξεσπασε, ξεσπασε)

Θελω να πιστεύω οτι το να συμμετέχουν ενας η περισσότεροι απο την παλια φουρνια θα κανει το πραγματα πιο ευκολα.

Εχω και αλλα βασικα αλλα ας ξεκινησουμε απο αυτα γιατι λλιως δε θα παμε παρακατω.

stasou%2520mygdala.jpg

#84749 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 June 2017 - 21:17

ετσι ρε, κανε αιτηση για admin να φταις για ολα εσυ μετα :3 

#84750 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2017 - 21:23

ετσι ρε, κανε αιτηση για admin να φταις για ολα εσυ μετα :3 

Lol ναι να σαι σιγουρος. Αμα σου πω το προγραμμα μου μεχρι τις 16 σεπτεμβρη θα παθεις ανευρυσμα απο τα γελια.

stasou%2520mygdala.jpg